18. Hafta Rizespor 1-1 Beşiktaş
18. Hafta Rizespor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|18. Hafta Rizespor 1-1 Beşiktaş Tarih : 03.01.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Çaykur Didi Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - Candaş Elbil - İbrahim Bozbey - Adnan Deniz Kayatepe

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18. Hafta Rizespor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 6577 defa] 18. Hafta Rizespor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

90 dk ben ne izledim ya. Serdar T. ' ye hoca diyordum da geri alıyorum sözümü. 6 ay bu adamla çekilmez. İmobille yerine de Semihi 90 dk izlemeyi tercih ederim. Anlaşın bir menejerle bonservisin hepsi senin olsun deyin. Yollayın imobile' de.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Rizeye yazık oldu
Kaleyi bulan ikinci isabetli şutumuz 79 da semihin vuruşuydu sanırım
Nasıl bir rezilsiniz ya

Çevrimiçi Samet Demir

Halim Okta: "Bugünkü maçta da taktiksel olarak değil, sakatlık nedeniyle değişiklikler yaptı. Bugün Immobile çok öz veri gösterdi ama 70. dakikada doktorun söylemesiyle çıkartmak zorunda kaldık. Jonas Svensson ve Tayyip Talha öyle. Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok yoğun maç temposu var. Mümkün olduğunda iyi tamamlamaya çalışacağız.".

Doktordan Allah razı olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Halim Okta: "Bugünkü maçta da taktiksel olarak değil, sakatlık nedeniyle değişiklikler yaptı. Bugün Immobile çok öz veri gösterdi ama 70. dakikada doktorun söylemesiyle çıkartmak zorunda kaldık. Jonas Svensson ve Tayyip Talha öyle. Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok yoğun maç temposu var. Mümkün olduğunda iyi tamamlamaya çalışacağız.".

13-14 kişilik kadro kurunca böyle oluyor

bunu yapan adam suçu yokmuş gibi gitti aday oldu bir de şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

13-14 kişilik kadro kurunca böyle oluyor

bunu yapan adam suçu yokmuş gibi gitti aday oldu bir de şaka gibi
Benim kızdığım nokta doktora tavsiyede bulunmasa 90 dk imobile'e katlanacaklarmış.

Maç başlamadan önce her türlü olumsuzluğa rağmen dedim Kazanırız sıçrama yaparız falan ama. Çok zor. Gio'ya sallamış takımın form durumu kötü diye. Yazın takım nasıl kamp yaptı görmediniz mi. O zaman diliniz yok muydu? Burada Gio'yu savunduğum anlaşılmasın. Yöneticisi, bilmem ne isi herkes herşeyin farkında ama işler çığırından çıktıktan sonra konuşma gereği duyuyorlar. Onlar kulübe kötülük yapmış, sende izlemişsin. Ne farkın kaldı. Şimdi konuşmanın bir anlamı yok yani. 3 puan alsaydın Gio'ya Allah razı olsun mu diyecektin? Neyse ya. En iyisi bir süre ara vermek. Yoksa kanser olacağız bunlar yüzünden.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su açıklamayı kim yaparsa yapsın saniye takımda tutmam.

Takım doğru dürüst calismazken siz de futbolcularla goygoy mu yapıyordunuz?

Sessiz kalan kimse suça ortaktır ve acilen kulüpten def edilmelidir

Çevrimiçi Samet Demir

Su açıklamayı kim yaparsa yapsın saniye takımda tutmam.

Takım doğru dürüst calismazken siz de futbolcularla goygoy mu yapıyordunuz?

Sessiz kalan kimse suça ortaktır ve acilen kulüpten def edilmelidir
Herkes gideni suçlamış. Hepsi kendince masum. İmobille'in maç boyu tek doğru hareketi yok. Doktor demese çıkarmayacaksın. Gedson desen oda aynı. Rafa yı kendi bölgesinden koparıp gedsonu da ileriye atıyorsun. Yerine de Salih oynuyor. Sonra da diyorsun ki takımda kondisyon yok. Kondisyon yoksa sende enerjilerini makul kullanacakları şekilde taktik yaparsın. Dizilim baştan aşağı yanlış. 60 dk da bunu fark edemeyip oyuncu ve gio ya sallıyorsun. Tamam bizde yedik.

Etiketler: