12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş
12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş Tarih : 10.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Turgut Doman - Abdullah Bora Özkara - Bi̇lal Gölen - Furkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13711 defa] 12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Comaryo çomarinin 85 dakikada yapamadığını Salih 5 dakikada yaptı.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı levitate

kapadık penaltı bildirimi geldi hahahs
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı murat baltacı

Lan penaltı Allah belanızı versin
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Mustafa senden bir yol var olmaz hoca sendende olmaz marionu alda git₁
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Umutcan Kaya

başakşehir gibi şu takımı yenemiyorsan git
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı bjkozy

Sizin oynayacaginiz futbola…

Çevrimdışı ferdi1903

Hasan arat beceremedin umarım aday olmazsin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi tolga1903

çok net prnalti

Yapma be abi yapma. Bu bitik takım için inanmadığınız şeyi savunmak zorunda değilsiniz değiliz. Olmadı gücü yetmiyor bu kulübün artık bu ülkede şampiyonluk mücadelesi vermeye bunu kabullenip yolumuza bakmamız lazım avrupa'da gidebileceği nere varsa gitsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kasım ayı sezonu kapattık, yazık şu an içim içime sığmıyor ağız dolusu küfretmek istiyorum. Yönetim bütün sezonu şu son dakika penaltısı üzerinden okuyacaklarsa onların da durmalarına gerek yok. gidebilirler₁.

Çevrimiçi Serdar3444

Giovanni'den bu çıkacağı 5 haftadır belliydi, bunu mu bekliyordunuz?

Çevrimiçi blackeagle35

Sezon bitti geçmiş olsun bari Avrupa’da bir iki tur atlayalım. İnanılır gibi değil 3 maçta ne duruma düştük. Ne hakemlere bir etkimiz olabiliyor, ne tribün olarak iyiyiz, ne takım iyi durumda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yapma be abi yapma. Bu bitik takım için inanmadığınız şeyi savunmak zorunda değilsiniz değiliz. Olmadı gücü yetmiyor bu kulübün artık bu ülkede şampiyonluk mücadelesi vermeye bunu kabullenip yolumuza bakmamız lazım avrupa'da gidebileceği nere varsa gitsin

Valla kimseyi savunmuyorum öyle gördüm ama şimdi dikkatli bakınca penaltı değil gibi

Çevrimdışı levitate

acaba hangi eşşek dedi ki hadi yedek forvetsiz ve kanatsız sezona girelim

hocada tüy dikiyor ocak-şubat gibi hedef kupa başlıkları havada uçuşur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Penaltıyı yedi hakem ve VAR.

Geçmiş olsun 2 yenilgi üstüne bir de beraberlik. Bu kadar kötü bir Başakşehir hatırlamıyorum, lakin bizim takım motoru bozuk araba gibi, gidemiyor.

Görünen o ki cincon bu sene de çok rahat bir şampiyonluk alacak.

Çevrimdışı mellfred

vur basina al ekmegini takimiyiz
kim ne almak istediyse aldi
kasimpasa uzun vurmamizi istedi vurduk
basak temposuz mac istiyor ok
allah belanizi versin utanmaz reziller
rakip cuma gunu biten macta danimarkadan d,ndu 10 dakika tempo yapsak dokulecekler

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim gitsin﹗ hoca istifa
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Valla kimseyi savunmuyorum öyle gördüm ama şimdi dikkatli bakınca penaltı değil gibi

Müdahalesi bile yok herifin bizimki kendini eski kulübünde zannetti o dizine tekme gelmeden verirler mi sana penaltıyı? Ki gerek de yok biz trabzon antep'de yarıştan koptuk kasimpasa ile percinledik bu maç öylesine bi maçtı bundan sonra kalan maçlarımız gibi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim alıştı zaten biraz sonra acil toplantıya girerler

Su faydasiz transferlerden varsa komisyon yiyen 7 sülalesinden o para fitil fitil çıksın.

Çevrimiçi Samet Ç

işler yoluna asla girmeyecek gibi kökten değişim şart dedik dinlemediler olan yine bize oldu geçmiş olsun

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: