10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş
10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş Tarih : 28.10.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Arda Kardeşler - Ceyhun Sesigüzel - Süleyman Özay - Muhammet Ali

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 19341 defa] 10. Hafta Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

feyyaz cikar birazdan kibar kibar hakemleri mhk ya kizar 2 gune unutulur haftaya ufak gazimizi alirlar haksiz faul penalti uydururlar.gs ile puan farki 5 puani korurlar sezon sonuna kadar.

her sene tiyatro.

Elim ayağım titriyor sinirden hakem maçın (Küfür Yasak)₁₃ adamlar hakeme rağmen kazandık diyor
Efendi Beşiktaş iz biz abi ya

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

paulista ve merti çok arıyacağımızı tahmin ediyorum
ersinlik bir sıkıntı olmadı ama paulista olsaydı daha önde oynayabilirdik
ndur musrati 70 sonrası değişmeliydi
bu deplasmanda bu hakeme karşı bu kadroyla iyi maç çıkardı takım
kadro sıkıntımız ortaya çıktı
ki kimse bahsetmiyor ama biz cuma günü biten fransa deplasmanından döndük
sarılar çarşamba saat 7'den beri evlerinde otururken

Çevrimiçi Samet Ç

Elim ayağım titriyor sinirden hakem maçın (Küfür Yasak)₁₃ adamlar hakeme rağmen kazandık diyor
Efendi Beşiktaş iz biz abi ya

5-0'dan sonra bizim paragraf paylaşma olayı adamların paylaştığına baksınlar bir de her yere kaliteli adam lazım saha içine de dışına da

Çevrimdışı Talisca1903

Bu maçın kaybı Antep’te aslında saçma salak 2 puanı orada bırakınca bu maç daha fazla yaralayıcı oldu

Çevrimdışı kahyaoglueren

2. gol öncesi bizim takım daha hazir değil. Baraj kurmaya çalışıyoruz.

Hakem nasıl başlatıyor oyunu ?
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2024, 22:38:04 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi levitate

Musrati'nin prese yaptığı katkı da vardı artık o da yok çok basit bir istatistik paylaşmıştım Musrati oynarken rakip sahada topu daha çok tutuyoruz hem sekenleri topluyordu hem de topu çok doğru oynuyordu bahsettiğin süper kupa maçında da Musrati ve Gedson orta sahayı komple boşaltarak prese çıkıyordu böylelikle riskli ama çok iyi pres yapıyorduk
sakat mı yine bilemedim

çok dar zamana denk geldi neyse ki uzun süre istanbuldan dışarı çıkmıyoruz
bipbipbupbup

5-0'dan sonra bizim paragraf paylaşma olayı adamların paylaştığına baksınlar bir de her yere kaliteli adam lazım saha içine de dışına da
Efendiyiz abi biz olurmu.gececekler bu işleri böyle paylaşım yaparlar camian la da karşı karşıya gelirsin.
Bu işin tek çözümü var yabancı hakem ve var başka türlü bu düzenle yarisamazsin.
Bir hakem daha ne yapabilir abi

Çevrimiçi levitate

paulista ve merti çok arıyacağımızı tahmin ediyorum
ersinlik bir sıkıntı olmadı ama paulista olsaydı daha önde oynayabilirdik
ndur musrati 70 sonrası değişmeliydi
bu deplasmanda bu hakeme karşı bu kadroyla iyi maç çıkardı takım
kadro sıkıntımız ortaya çıktı
ki kimse bahsetmiyor ama biz cuma günü biten fransa deplasmanından döndük
sarılar çarşamba saat 7'den beri evlerinde otururken
son kısmı unutmuşuz doğru
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Her sene böyle deplasmansa (Hakaret Yasak)₅ yeniyor sahamızda biz
Sahamızda bağırtmadan bırakmayacağız

Çevrimiçi Necmi

İşin üzücü kısmı şu halimizle bile gs den daha iyi takımız ama yanlış diziliş ve ruhsuz takımla verdik maçı

Çevrimdışı Talisca1903

Fikstür döndü bize artık puan kaybı yapmadan devam edelim
Ben cinconun puan bırakacağı deplasmanı yazayım Samsun değil ts

Çevrimiçi Serdar3444

Yedekler dahil 3 tane kanat transferi yapılması gerekirdi, yapılmadı, dikiş tutturamıyoruz,
klas bir kaleci yedeği, bir tane as sol bek, bir tane de sağ bek yedeği alacaklardı,
Galatasaray gerçekten takım değil, hakem bu kadar bariz kesmese oyunu şu sapır saçma kadroyla bile geçebilirdik,
Sorunun en en büyüğü de bence Giovanni'de,  eninde sonunda yollarımız ayrılacak ama bizi çok zorluyor, neden severek ayrılmayalım...
Joa Mario'un oyuna ne katkısı varda oynuyor, Gio neyi seyrediyor, neden seyrediyor ben çözemiyorum, neden herkesin pozisyonuyla bu kadar oynarsın, neden??!!!
Sonuçlarını görmene rağmen neden???

İşin üzücü kısmı şu halimizle bile gs den daha iyi takımız ama yanlış diziliş ve ruhsuz takımla verdik maçı
Abi diziliş fln hikaye kurban olayım.adamlar 9 kişi maçı bitirmesi lazım.yedigin 2 golde sana faulu vermiyor dönüyor ona veriyor o gol olur.nasil kazanacaksın bu yapıya karşı.ya 5 dk uzatma verdi 7 oyuncu değişikliği kaan ersin sakatlığı alalen yapıyor adamlar.yemisim turk hakemini fln bıraksınlar bu işleri yabancı var yabancı hakem bu düzen başka türlü düzelmez.

Çevrimiçi blackeagle35

Tek yapması gereken mario yerine musrati ile başlamak ve bu kadar duran top vermemekti. Yalnız ben ne olursa olsun Emirhanı beğeniyorum. İyi ki almışız diyorum. Akan oyunda pozisyonu yok doğru düzgün gsnin. Bu deplasmanda sıfır puan bu hakemlerle zaten normal olan haline geldi. İnanılır gibi değil cidden. Davinsonun sahada kalması barışın kırmızı görmemesi, rafayı çektikleri pozisyona faul vermeyip dönen topa faul vermesi…
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2024, 22:40:43 blackeagle35 ]

Çevrimiçi levitate

dizilişte bir şey yoktu valla duran topta sıvadılar ne zaman tempo yapıp üstlerine gelsek hakemsi iki faulle kesti bizi

elbet bizim stada gelecekler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Fikstür döndü bize artık puan kaybı yapmadan devam edelim
Ben cinconun puan bırakacağı deplasmanı yazayım Samsun değil ts
samsun ters bunlara ts bilmiyorum hiç top oynayamıyorlar

göztepe'de çok ters takım bizde aşırı zorlanacağız adamlar düşük bütçe epl takımı kurdu en ilginç oyuncular bunlarda var
bipbipbupbup

Resmi siteden paylaşımları son noktadır abiler.bu camia işte böyle fazlası var azı yok. Yazıklar olsun başkan çok güzel anlatıyorsun süslü kelimeler fln da bu iş böyle olmaz bu yapıyı yıkmadan az laf çok iş

Çevrimdışı kahyaoglueren

2. gol öncesi bizim takım daha hazir değil. Baraj kurmaya çalışıyoruz.

Hakem nasıl başlatıyor oyunu ?
Tekrar izledim. Ersin direk dibindeyken çalıyor düdüğü. Ersin koşarak kaleyi ortalıyor. Inanılmaz.

1) Davinson'ın immobileye kroşeleri
2) Davinson rafaya mudahalesi
3) Barış alper son adamken indirmesi
4) Barış Alperin sarı karti varken formadan tutup çekmesi
5) Baraj kurulurken oyunun başlaması.

Direkt major hatalar.

Şunlara video yapılması gerek.

Çevrimiçi mayguntr

Tek yapması gereken mario yerine musrati ile başlamak ve bu kadar duran top vermemekti. Yalnız ben ne olursa olsun Emirhanı beğeniyorum. İyi ki almışız diyorum. Akan oyunda pozisyonu yok doğru düzgün gsnin.
O zamanda Rafa kanatta niye diye elestirilecek. Su an Mario, Musrati, Semih, Muci asiri formsuzlar, ilk 11 tercihinde hocanin ben yanlisi oldugunu dusunmuyorum. Ama sonrasinda oyuna yaptigi degisiklikler ve taktiksel esneklik yapmamasi skinti. Kanat yoksa kanatsiz 3-5-2 oyna, 4-1-2-1-2 elmas oynat, 4-2-3-1 den baska taktikler de var.

Çevrimiçi levitate

Tekrar izledim. Ersin direk dibindeyken çalıyor düdüğü. Ersin koşarak kaleyi ortalıyor. Inanılmaz.

1) Davinson'ın immobileye kroşeleri
2) Davinson rafaya mudahalesi
3) Barış alper son adamken indirmesi
4) Barış Alperin sarı karti varken formadan tutup çekmesi
5) Baraj kurulurken oyunun başlaması.

Direkt major hatalar.

Şunlara video yapılması gerek.
bizim sosyal medya ekibi uyumaya gitmiştir ne videosu

twitterdan iki üç tane çocuğu beleşe çalıştırsınlar daha iyi iş yaparlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu arada bu fbnin ağzına tüküreyim hakem arkanda iç sahada şunlardan üç tane yedin
bipbipbupbup

Bücür hakem dedi penaltımızı vermedi fln.
Valla akıl sağlığımı yitireceğim

Çevrimiçi Necmi

Abi diziliş fln hikaye kurban olayım.adamlar 9 kişi maçı bitirmesi lazım.yedigin 2 golde sana faulu vermiyor dönüyor ona veriyor o gol olur.nasil kazanacaksın bu yapıya karşı.ya 5 dk uzatma verdi 7 oyuncu değişikliği kaan ersin sakatlığı alalen yapıyor adamlar.yemisim turk hakemini fln bıraksınlar bu işleri yabancı var yabancı hakem bu düzen başka türlü düzelmez.

abicim önce sen doğru işleri yapacaksın sonra hakeme laf etmeye hakkın olacak sen en önemli silahını kanata atarsan birilerine yer açacağım diye takımın içine edersen hakem demeye hakkın olmaz renklide hiç birşey yok biraz oynamak isteseler ezip gwçerlerdi şu akşam en son konuşulacak şey hakem performansı sanki sahada maçı almak isteyen bir takım vardıda hakem engelledi sığınmayın artık böyle şeylere aylardır bu takım birşey oynamıyor bir iki oyuncu çabasıyla yürüyor deplasmanlarda resmen bazı oyuncular yatıyor bazı oyunculara özellikle forma verildiğini düşünüyorum buda takımın içinde bazı şeyleri bozar
Kendimizi hakem diye kandırmayalım  hiç gerek yok mal ortada

Hoca da delirmiş hakem kararlarına

Etiketler: