9. Hafta Beşiktaş 2-0 Konyaspor
9. Hafta Beşiktaş 2-0 Konyaspor

Beşiktaş Forum|9. Hafta Beşiktaş 2-0 Konyaspor Tarih : 20.10.2024 Saat : 16:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Kadir Sağlam - Abdullah Bora Özkara - Ali Can Alp - Çağdaş Altay VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Beşiktaş 2-0 Konyaspor  [Okunma sayısı 12835 defa] 9. Hafta Beşiktaş 2-0 Konyaspor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene ligde kornerden gol attık mı?

Çevrimiçi tolga1903

Abi yaptığı değişikliğe bak ben valerian ismael dahil abdullah avcı dahil bu adam kadar kötü değişiklik yapan hoca görmedim yemin ederim görmedim

Çevrimiçi tolga1903

Bu sene ligde kornerden gol attık mı?

Bu kadar iğrenç kullanan ve vuramayan oyuncun varken nasıl atacaksın ki

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Musrati herhalde 1 tane dahi isabetli pas yapamadı.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi kahyaoglueren

Immobilenin en az 3 tane asisti yendi bugün.

Çevrimiçi Samet Ç

Immobile'nin 4 tane asistini yediler bugün

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Olm bu onur bulut doğru düzgün beklik bile yapamazken nasıl 7 hoca birden bunu sağ açığa koyabilir bu herif ne yapıyor antrenmanda çift kalelerde rodrygo mu oluyor bu lan

Çevrimdışı 38life

Hücumda bu kadar ne yapacağını bilemeyen bir takım olamaz. Hayret içinde izliyorum.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Sarı mi simdi bu, ayagini gram çekmemiş

Çevrimdışı 38life

Leş gibi bir 3 puan daha.

Çevrimiçi levitate

7-0 falan bitmesi gereken maç 2-0 bitti valla yazık
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Hocayı anlamak güç ciroyu çıkarıp dinlendirmesi gerekirken Semih çıkarıyor çocuk istekli penaltı almış kilidi açmış at cironun yerine gol atsın morallensin zaten konya açık verecek çıkarma. Rafayi çıkar dinlendir gs maçın kritik yenersen rüzgarı arkana alırsın berabere kalırsan rakibi demoralize edersin. Salih şu ndour ve marionun yaptığı neyi yapamıyor mesela
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sadece sonuç güzel.
Umarım lyon maçı çok yıpratmaz.

gese intikam maçı olarak bakacak ve Osimhen ile ciddi bir haksız rekabet durumu var. En kritik oyuncumuz Paulista mutlaka dönmeli.

Yoksa Udokhai zıplayamiyor,  Emirhan topa bir şekilde vurayım diye saçma hamleler yapıyor canımız sıkılır.

Çevrimiçi kahyaoglueren

7-0 falan bitmesi gereken maç 2-0 bitti valla yazık
Bu kadar gol fırsatı harcanmaz valla.

Çevrimiçi Samet Ç

Temiz galibiyet ben çok daha zor olmasını bekliyordum harcadıklarımızın yarısını atsaydık 5 olurdu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Semihi hocanın oynattığı düşünmüyorum. Muhtemelen yönetim dahil oldu. Zaten ilk fırsatta kementi Semihe attı.

Çevrimiçi Samet Ç

Olm bu onur bulut doğru düzgün beklik bile yapamazken nasıl 7 hoca birden bunu sağ açığa koyabilir bu herif ne yapıyor antrenmanda çift kalelerde rodrygo mu oluyor bu lan
Adam olmadığı için kullanıyorlardır

Çevrimiçi gokhans

Masuaku’nun korner şakamı? Tüm duran toplar ölüyor resmen. Topun başına masuaku ve gedsonun gelmesi yasaklanmalı. Muci 1 korner kullandı, masuaku’nun tüm kornerlerine bedel..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası alacağımız oyunculardan biri mutlaka iyi duran top kullanmalı orada çok eksi yazıyoruz

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orta yapamıyorsan dün Bournmouth un kornerde yaptığı gibi organizasyon yap. İllaki ortalamak zorunda değilsin.

Çevrimiçi levitate

Orta yapamıyorsan dün Bournmouth un kornerde yaptığı gibi organizasyon yap. İllaki ortalamak zorunda değilsin.
yaptılar işte gedsona geldi kaleye vuracağına dona kaldı
bipbipbupbup

Etiketler: