6. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor
6. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Beşiktaş Forum|6. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor Tarih : 22.09.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Zorbay Küçük - Furkan Ürün - Bahtiyar Birinci - Muhammet Ali Metoğlu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor  [Okunma sayısı 11932 defa] 6. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Çevrimdışı levitate

yetişeceği topu bırakıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ikinci yarı Musrati çıkar onun yerine Joaao geçer kanada da Semih gelir.

Çevrimdışı sEuL

Musrati yerine Onaba, Ndoer, Salih kim varsa girsin ya. Yine basit top kaybı

Çevrimdışı muca

Iyi değiliz bugün. Mario biraz oyunumuzu bozdu malesef

Çevrimdışı 38life

Al Musrati'nin defansif olarak bir işlevi zaten yok gibi bir şey. Öyleyse Musrsti'yi yedek kulübesine çekip Joao'yu Gedson'un yanına çekip eskisi gibi sağda Rashica solda Semih olayına dönebiliriz. Bu denenebilir. Çünkü şuanki sistem yürümüyor. Bu çok açık ortada.

Çevrimiçi tolga1903

Takımın oyunu her geçen hafta düşüyor ve daha eylul ayındayız. Trabzon'a gol fırsatı vermedik oynatmadık diyenler eyupspor'un girdiği pozisyonlari iyi izlesin. O maç trabzon öyle istediği için öyle oynandı görüldüğü üzere savunması bu kadar önde takım bir şekilde o pozisyonu veriyor. Bilmiyorum ben sevmedim bu ilk yarıyı takım iyi sinyal vermiyor.

Çevrimdışı mellfred

önde bassak biraz çok gol buluruz ama basmıyoruz
peki defansta sağlam mıyız hayır
kötü bir ilk yarı oynadık
çok pozisyon verdik
şans ile galip giriyoruz içeri

Çevrimdışı 38life

İlk yarıyı 1'i isabetli 16 orta ile tamamladık...

Çevrimiçi Samet Ç

masuakuya mecburen serbestlik veriyoruz hücumda ama şu ezbere attığı ortalar can sıkıyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musrati ve Muci maalesef panikle yapılmış çok çok kötü iki hamle.
Umarım her ikisinden de zararsız çıkarız

Yaz dönemi gereksizleri ise bence Ndour ve Joao.
Hava soğuk paltomuz yok derken gidip fötr şapka aldık.

Çevrimdışı Sefa Kara

milli aradan sonra takim cok net bir bicimde geriye gitmis oyun olarak.

Biz yine nerden bulastik orta acma hastaligina bilmiyorum ne guzel pas yapa yapa geliyorduk.

Bu oyun ne sampiyonluk ne avrupada basari icin yeterli degil milli aradan ki o oyunumuza donmeliyiz ileri deplese olan kontra kovalan ortadan bir tane delmiyoruz kanatlara aciyoruz oyunu kanatlar iceri sisiriyor 15/1 isabet boyle olmaz.

Çevrimdışı Talisca1903

İlk yarı itibari ile kötü sayılmayız Eyüp’te çok motive ve sert oynuyorlar Rafayı her maç biraz daha dövmenin yolunu hakemler açtıkça açıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Semih'i alsada Ciro'da az hareketlense

Çevrimdışı Savaş

Savunmayı bu kadar öne çıkarmak gerekir mi bilemiyorum. Sanki gereksiz.

Ayrıca mario'da ben kanat değilim diye bağırıyor. Napti orada tüm yarı ben anlamadım. Bir sarkma bir dripling bir verkac bir arka direk hicbisey yok.

Larin Nkoudou falan daha iyi kanattı bundan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi hasankale

İmmobile o golü nasıl atamazsın abi inanılmaz.

Çevrimdışı qp 383

Musrati ve Muci maalesef panikle yapılmış çok çok kötü iki hamle.
Umarım her ikisinden de zararsız çıkarız

Yaz dönemi gereksizleri ise bence Ndour ve Joao.
Hava soğuk paltomuz yok derken gidip fötr şapka aldık.

Katılıyorum. Musrati 11, Muci 10 milyon euro verdik. Bu ikisine verdiğimiz bonservis bedelleriyle çok daha iyilerini alabilirdik.
Orta saha rotasyonumuz kalabalıkken ve ilk 11'e kanat şartken en kalabalık bölgemiz orta saha göbeğine yedek N'dour geldi. Kanata aradığımız profil olmayan Joao aldık. Can Keleş ise tam muamma.
Yönetim şu ana kadar iyi gidiyor ama transfer sezonunu tam verim ile kapattık diyemem.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Savunmayı bu kadar öne çıkarmak gerekir mi bilemiyorum. Sanki gereksiz.

Ayrıca mario'da ben kanat değilim diye bağırıyor. Napti orada tüm yarı ben anlamadım. Bir sarkma bir dripling bir verkac bir arka direk hicbisey yok.

Larin Nkoudou falan daha iyi kanattı bundan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mario kanat degil zaten orta saha devsirme oyuncu.Semihte oyle.

tek kanat rasitsa var.

Çevrimdışı levitate

ciro baba niye böyle sola kırılıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Bu takımın duran top organizasyonuyla beraber, duran top kullanacak yeni adamlara ihtiyacı var. Her top başında gedson ve masuaku var ve her duran top hüsranla sonuçlanıyor. Mario yada rafa neden kullanmıyor? Neden gedson ve masuaku??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

milli aradan sonra takim cok net bir bicimde geriye gitmis oyun olarak.

Biz yine nerden bulastik orta acma hastaligina bilmiyorum ne guzel pas yapa yapa geliyorduk.

Bu oyun ne sampiyonluk ne avrupada basari icin yeterli degil milli aradan ki o oyunumuza donmeliyiz ileri deplese olan kontra kovalan ortadan bir tane delmiyoruz kanatlara aciyoruz oyunu kanatlar iceri sisiriyor 15/1 isabet boyle olmaz.

Bunu yaptığımız için de rafa'nın etkinliği her geçen maç biraz daha düşüyor. Hayır açtıkları ortalar da rezil açma yani ceza sahasında topla buluşmanın tek yolu havadan orta değil vuracak adamın yok zaten doğru düzgün niye zorluyorsun bunu hala.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk yarı itibari ile kötü sayılmayız Eyüp’te çok motive ve sert oynuyorlar Rafayı her maç biraz daha dövmenin yolunu hakemler açtıkça açıyor

Eyüp her yeri sert olsa ne olur, bir stoperi Robin Yalçın sol beki Caner olan takıma net pozisyon 1 tane o da Cironun kaçan pozisyonu.
Kötü değil çok kötü oynuyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Driplink yapan oyuncu olmayınca kadroda cironun da rafanında oyun ezberleri bozulmaya başladı Semih yada Mustafa’dan biri girmeli

Çevrimdışı KartalınGücü

Küçük g5 eyüpü g5 maçında da göreceğiz böyle ölümüne oynayacaklar mı?

Çevrimiçi hasankale

Transferde okyanusu geçip derede boğulduk.Ndour ve joa mario yerine 1 kanat iyi bir sol bek alsak çok daha iyi bir takım olabilirdik.

Çevrimdışı Talisca1903

Sahaya yeni oyuncular katabilmeli ve oyunumuzu çeşitlendirmeliyiz her göbeği kapatana karşı bu kadar zorlanmak iyi değil
Sürpriz oyunculardan extralar almalıyız

Etiketler: