4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor Tarih : 01.09.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Direnç Tonusluoğlu - Bahtiyar Birinci - Emir Eray Eyisoy - Erdem

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor  [Okunma sayısı 17135 defa] 4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Çevrimiçi kahyaoglueren

Gedsonun ayagina vuruyorlar, oynatiyor kontra yiyoruz. Com kolay bir mudahaleye Musrati sari görüyor.

Kafayı oynatırsin

Çevrimiçi tolga1903

11 kişi kapanan rakibe bu koşulari atan oyuncularımıza o pası atamazsak açamayız ne bu korkaklık anlamıyorum çevirip çevirip kaybedince daha mı garanti her sey

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi yaço58

Muçi 61 dakikada ne yaptı acaba kendine ihanet ediyor

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi tolga1903

Musrati ndour değişikliği de lazım topu ortada topluyor sağa sola dağıtıp duruyor bir tane pas atmadı kaçanlara

Çevrimdışı KartalınGücü

Hakem nefretlik, kolay maçı zora çeviriyor

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimiçi sEuL

11 kişi kapanan rakibe bu koşulari atan oyuncularımıza o pası atamazsak açamayız ne bu korkaklık anlamıyorum çevirip çevirip kaybedince daha mı garanti her sey
Bunun için beklere ayağı iyi en az bir oyuncu şart. Immobile, Muci, Gedson kaç tane koşu gösterdi savunma arkasına bir tanesini göremedik.

Rakipler için çözüm kolay, Rafa ve Musrati’yi kitlemek yetiyor. Masuaku bir iki koşuyu görmeye çalıştı ama pas yerine füze attı o pozisyonlarda.

Bizim bu orta sevdamızı da çözemedim bu maç. Ceza sahasında bir oyuncu varken orta mı açılır Allah aşkına. Hadi içerde Wout olsa anlayacağım ama o tarzda biri de yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Kartal Ç

buna foul çalan hakemlik yapmasa mı acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kazaya kurban gitmemek için 2. golü bulmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

adamlar gerideler hala 5'li blokla kapanıyorlar el insaf insan az utanır ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

İmmobile boş koşu atmaktan yoruldu takım bunu böyle yapmaya devam ederse bu adam da bırakır koşu gostermeyi bugün gerçekten yordu takım

Çevrimiçi kahyaoglueren

Muciyi beğenmiyorduk ancak degisiklikten sonra Semih 4 tane ikili mucadeleye girip kaybettiği için 4 kez top kazanmaya uğraştık.

Bu tarz maçlarda bizde kalmalı top.

Çevrimdışı mellfred

çok durağanlaştık sıkıntılı dakikalar bunlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

buna foul çalan hakemlik yapmasa mı acaba
Sen hakem diyorsan buna bilemiyorum. Bu başka bir şey...

https://x.com/cemgonc/status/1830336618332307503

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Semih sende bir iki koşu göster koçum, her topu çizgide ayağına istiyorsun. İki kisi bekliyor peşinde, anladık güreşmek istiyorsun da gereksiz oluyor bazen

Çevrimiçi Kartal Ç

maçtan sonra bir takım açıklamalar yapılmalı yönetim tarafından. bu nedir ya  :bandit:

Çevrimdışı mellfred

immo yorulmuştu iyi oldu

Çevrimiçi tolga1903

Rashica defansı harika yapıyorsun ama asla bir ofans oyuncusu değilsin kardeşim. Musrati ndour barizdi bu değişiklik

Çevrimiçi sEuL

Top rakipte, skor tehlikeli, oyundan düşüyoruz ve taraftar güneşli günler falan.

Çok gereksiz be abi

Çevrimdışı Talisca1903

rashica sen kim çalım kim ver geç işte

Çevrimiçi kahyaoglueren

Top rakipte, skor tehlikeli, oyundan düşüyoruz ve taraftar güneşli günler falan.

Çok gereksiz be abi
Taraftar gecen yıldan bile kötü.

Çevrimdışı 38life

Yorgunluk belirtileri baş göstermeye başladı takımda. Daha maraton başlamadı bile. Bu yüzden diyoruz bu kadro derinliği ile olmaz. olamaz.

Etiketler: