1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25016 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Maçın en iyi adamları gedson ve colley yazılanları okuyunca tekrar bir bakayım diye ben mi yanlış görüyorum diye yok
Nejipte girdi görevini yaptı
Ama gömmeye gelince ilk bunlardan başlanıyor net art niyetli yorumlar
İlerde sete takımı oturtamayan ayağında 2 an top tutamayan takımın defansı maçı gol yemeden kapatıyor büyük başarı
Hatta Mert’e bile doğru düzgün iş düşmedi

Çevrimdışı c3c2k

Sezonun ilk maçını statta izlemek nasip oldu memlekete gelince. Gözlemlerim genel olarak şöyle:
1-Paulista genel olarak güven verdi. Yanına ondan daha iyi bir stoper şart. İyi görünmesinin nedenlerinden biri de Colley'in çok kötü olması.
2-Colleyi tvden izlerken bu kadar sırıttığını görmemiştim. ayakları çok kötü, topla çıkamıyor. İyi bir stoper gelmesi durumunda yedekte iş görür diye düşünüyordum ama yabancı kontenjanını doldurmasına gerek yok.
3-Swenson genelde yorumlarda Beşiktaş kalitesinde değil, yetenekleri kısıtlı diye yorumlar yapıldı ama sahada izlediğinizde sorumluluk alıyor, sahada kaçak oynamıyor. Kötü top oynamadığını düşünüyorum. 6,5/10 puan veririm.
4-Masuaku takımın iyilerinden sayılır. Takımı hücuma çıkartan bir kaç kişiden birisi. Ama daha iyilerini izledik, daha iyilerini hakediyoruz.
5-Necip belki bir Paulista kalitesinde değil ama görevini yaptı. Necip düşmanlığına gerek yok bu oyunuyla.
6-Emirhan için pek yorum yapamayacağım.
7-Musrati üzerinden belki baskı vardı ama rakipte Samsunspor. Zaten transfer tahtası kapalı, oyuncuların yetenekleri kısıtlı. Diğer maçlarda sana baskı yapacak oyuncular Samsunspor oyuncularından kötü olmayacak. Ayrıca çok yavaş. Bizim ligimizde Atiba, Josef tarzı 6 numara lazım. Yavaş olduğu için alınabilecek o kadar top vardı ki alıanacak. Bu toplar alınabilse hem bize tehlike olmayacak hem de takım geriye dönmeyecek, yorulmayacak. Belki başka bir ligin oyuncusu olabilir ama şu haliyle bizim ligimizin oyuncusu değil. O toplar alınabilse oyun zaten rakip sahaya yıkılacak. Set oyununa dönebileceğiz.
8-Gedson takımı ileriye taşıyan ender oyunculardan. Ama pas kalitesi ve tercihleri o kadar kötü ki kalsın mı gitsin mi karar veremiyorsun. Umarım hocanın eli değerde biraz pas kalitesi artar. Bitmek tükenmeyen enerjisi var. Bu haliyle belki 6 olarak tercih edilebilir.
9- Rashica bu haliyle yedek olur, sonradan oyuna girer. Çok geride oynuyor. Belki bu yüzden de böyle görünüyor olabilir.
10- Semih kanatta oynadıkça yazık olacak. Topu ayağından çıkarmayı bilmiyor, orta açmıyor. Ya Ciro'nun yedeği olacak ya da satılsın. Ki ben yerli oyuncu para ettiği sürece satılması taraftarıyım.
11- Rafa top ayağına yakışan oyuculardan. Her topu alışında beklentimde büyük olduğu için heyecanlandırdı. Ama etrafı daha iyi olursa etkisi kat kat artacaktır. Golde ki topu sürüşü, vuruşu çok netti. Çok sakindi vuruşu yaparken. O kadar emin gidiyor ki gol yapacağından. Şöyle net vuruşu olan takımda bir o var bir de Ciro zaten. Takım ritmini tutturursa çok can yakar.
12-Ciro çok hareketli ve güçlü. Ama oyunu rakip sahaya yıkamadığımız için yoruldu. sakatlık olmaz, oyunu da rakip sahaya yıukarsak izlemesi keyifli olacaktır.
13-Muleka bu takımda hala nasıl olur aklım almıyor. Top sürme yok, al ver yok, yok, yok... Mustafayı sür oyununa da en azından tecrübe kazansın.
14-Onana oyunu tutmak için sahaya sürülen can simidi oldu iki haftadır. Oyucu değişikliklerinden sonra takım o kadar geriye yaslandı ki hücum oynadığımızda ne verir takıma bilmiyorum.
15- Diğer oyuncular içi yorum yapmayacağım. Değişikliklerden sonra takım yaslandı geriye. Ona rağmen pozisyonda verdik. Rakibin beceriksizliği ve şanssızlığından yemedik. Takım heyecan vermedi. Transferlerin acil olarak gelmesi gerekiyor. İki kanat, öncelikli olarak sol bek, 6 numara ve stoper. Ayrıca Ciro'nun alternatifi Semih ve Mustafa yeterli değil. Oraya da transfer gerekli.

Çevrimiçi Serdar3444

Maçın en iyi adamları gedson ve colley yazılanları okuyunca tekrar bir bakayım diye ben mi yanlış görüyorum diye yok
Nejipte girdi görevini yaptı
Ama gömmeye gelince ilk bunlardan başlanıyor net art niyetli yorumlar
İlerde sete takımı oturtamayan ayağında 2 an top tutamayan takımın defansı maçı gol yemeden kapatıyor büyük başarı
Hatta Mert’e bile doğru düzgün iş düşmedi
Bende şaşırıyorum  yazılanlara, gömülenler fena oynamadı, musrati de bence iyiydi, svenson iyiydi, millet hangi kritere göre gömüyor anlamak mümkün değil, tamam ortada futbol yok ama bence bu takım olamamaktan kaynaklıydı. Sene başı.
Svenson'u yeteneğini gömersin ki, öyle çok yetersiz diyemezsin, oyun bilgisi çok iyi, sadece yeteneği rozi seviyesinde değil ama toplu ya da topsuz doğru yerde pozisyon alma konusunda o kadar çok doğru yaptığı iş varki, bunların çoğunu rozi asla yapmazdı, Semih bu pozisyon alma konusunda bunların yarısını yapsa dünya yıldızı olur. benim saygım her geçen gün artıyor svenson'a. Ama gömen gömene

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Musratinin istatistiklerini nereden görebiliriz?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

karşılaştırma bulabildim…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

saçları kestirmiş oynar bu çocuk Kartal yapıp çıktı kapıdan

Çevrimiçi levitate

maçkolik'te gösteriyor çok detaylı değil ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

maçkolik'te gösteriyor çok detaylı değil ama
kanat yok takımda musarti istatistiği neyi gösterecek dünkü maçta evet temposuzdu ama takımda pas verebilceği kimse yok top 10 sn ilerde duramıyor bu şartlarda zaten musratiden verim alamayız şu takımın kanat  ve beklerini yenilemek şart

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kanat yok takımda musarti istatistiği neyi gösterecek dünkü maçta evet temposuzdu ama takımda pas verebilceği kimse yok top 10 sn ilerde duramıyor bu şartlarda zaten musratiden verim alamayız şu takımın kanat  ve beklerini yenilemek şart

Solda Vini, sağda Rodrigo olsa bile Musrati den bir halt olmaz.

Çevrimiçi levitate

aynen öyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Solda Vini, sağda Rodrigo olsa bile Musrati den bir halt olmaz.
kanat gelince yeniden konuşuruz bunu vini rodrigoyada gerek yok çalım şut yeteneği olan birileri olsun yeter

Etiketler: