1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25064 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçtan öncede yazmıştım. Tekrar edeyim. Sezonun ilk maçlarında tek hedefimiz 3 puan almak ve kayıpsız devam etmek olmalı. Oyun gelişimi ve güzel oyun için öncelikle eksiklerimizi tamamlamamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KartalınGücü

Muleka bizim oyuncumuz mu hala? E o zaman Oxlade de oynasın sağda daha iyi olur.

Mert gene kurtardı 👏

Çevrimiçi levitate

üçlüye mi döndük noluyo
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi ulumemo

Onana ile muleka 2 haftadır vitrin için giriyordur inşallah. Yoksa bunların alternatif olduğuna inanmak istemiyorum

Çevrimiçi Monza

Semih - Onana.
Rafa- Emirhan.

Çok enteresan değişiklikler.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

3-4-3 mü 3-5-2 mi anlamadım :D
Masuakuyu ileriye attik, Emirhan sol bek gibi oynuyo sanki, Masuaku-Muleka-Rashica on uclu goz kanatiyor :D

Çevrimiçi levitate

Masuakuyu ileriye attik, Emirhan sol bek gibi oynuyo sanki, Masuaku-Muleka-Rashica on uclu goz kanatiyor :D
hoca kurmuş kafada bir şeyler :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

Şunu da atlamamak lazım bu transfer yasağı olan takımlar sezonun ilk maçlarında hazır oluyor. Biz de öyle böyle sağlam değişim yaşadık. Normal ilk başlarda bu maçlar. Son 3 sezonda Adana demir, Alanya ve Pendik maçlarından sonra nasıl kırılmalar yaşadığımızı unutmamalıyız. İlk maçlarda oyunu falan boşverelim 3 puan önemli. Ayrıca halen transfer dönemi açık. İyi olup göz boyamaktansa üç puanı alıp önlem almak daha iyi.

Çevrimdışı KartalınGücü

Geriye adam diyoruz ama şu an en çok Enkidu' yu özlüyorum şimdi girse şovunu yapardı.

Çevrimdışı 38life

Tokat gibi bir maç oldu. gs maçından sonra hayallere kapılanların suratına tokat gibi çarptığını düşünüyorum bu maçın. Umarım yönetim mevzunun ciddiyetini fark etmiştir ve bu anlamsız rehavete bir son verirler.

Çevrimiçi levitate

hoca salihi değerlendirmiyor gibi üzdü
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

3 stoper, 3 bek, 2 ön libero, bir 8 bir de Muleka :)

Çevrimiçi Kartal Ç

şuan tüm tuşlara basıyoz rakip atak yaparken geriyi 5 liyoz 5-4-1 gibi bişey oluyor.
hücum 3-4-3 ümsü
orta saha düştü derken defansı o kadar kalabalıklaştırdık ki şuan herkes yerini kaybetti kimin nereyi ve kimi tutacağı karıştı kaos oldu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İkinci yarı rezaleti sonrası yönetim ve hoca üzerine düşünmek zorunda
Ne demiştik bir çiçekle bahar gelmez. Öncelikle geri dörtlüde olmak üzere çok eksiğimiz var.

Çevrimiçi levitate

onana girince orta sahayı almamız peki :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şuan tüm tuşlara basıyoz rakip atak yaparken geriyi 5 liyoz 5-4-1 gibi bişey oluyor.
hücum 3-4-3 ümsü
orta saha düştü derken defansı o kadar kalabalıklaştırdık ki şuan herkes yerini kaybetti kimin nereyi ve kimi tutacağı karıştı kaos oldu.
adam alın ulan anlamına gelen hamleler...
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Tokat gibi bir maç oldu. gs maçından sonra hayallere kapılanların suratına tokat gibi çarptığını düşünüyorum bu maçın. Umarım yönetim mevzunun ciddiyetini fark etmiştir ve bu anlamsız rehavete bir son verirler.
Tokat değil gerçekler, aylardır yazıyoruz hep beraber forumda bu takımla olmaz diye.

Paulista sakat olduğunda yine Necip’i izleyeceğiz, Semih çıkınca kanat olarak Masuaku, Rashica çıkınca kanat olarak Onur izleyeceğiz. Bizi kabiz eden Muleka oynuyor suan Immobile’nin yerine.

Biraz diri rakip olunca olan bu, Allah’tan heriflerde son vuruş yok. Adamlar net pozisyonları huncarca harcadılar.

Rakip kaleye doğru düzgün gidemedik bile, attığımız bir gol kontradan diğer golde duran toptan.

Bu kadro ile bu kadar işte, kadroyu yeterli görenlerin de ruyalarindan en kısa zamanda uyanmalari dileği ile.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Daha çok ekmek yememiz lazım.

Takviyeler gecikmemeli.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson sen Allahın bir lütfusun colley nejipte harika oynadılar

Çevrimiçi Samet Ç

hiç sanmıyorum para kazanılmayacağı bariz belli olan oyunculardan para kazanma peşinde onlar kazandıkça da bu böyle devam edecek

Çevrimdışı 38life

adam alın ulan anlamına gelen hamleler...

Şuan sahada Emirhan dışında yeni transfer yok. Anlayana çok şey anlatıyor...

Tarihin en kötü sezonundaki kadroyu 3 transferle şampiyon takıma çevireceğine inanan pamuk prensese de inanıyordur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: