Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 486568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Sameti pek sevmem ama onun günahı neydi alt yapıyla ilgilenmiyormuydu şu duruma gelmemizde nasıl bir suçu olabilir ndour ve marioyu omu aldırmış 😳 beşikteki bebe bile kanat alın derken inatla savunmacı orta sahaları sametmi doldurmuş takıma
friedelı getiren bankacı ne olacak onu çok merak ediyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Sameti pek sevmem ama onun günahı neydi alt yapıyla ilgilenmiyormuydu şu duruma gelmemizde nasıl bir suçu olabilir ndour ve marioyu omu aldırmış 😳 beşikteki bebe bile kanat alın derken inatla savunmacı orta sahaları sametmi doldurmuş takıma
Samerlerden zarar gelmez abi. Demir ege, Semih falan hepsi ile Samet hoca sözleşme uzattı. Seçimde Beşiktaşlılar ın yolu diyerek ilk faturayı Beşiktaşlı birine kesmişler. Cumartesi basın toplantısı varmış. Göreceğiz bakalım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

ne olacak herkes panik düğmesine basıyordur herhalde en masum olan iki kişi ilk kovulan oldu bütün suç panik düğmesinde
şuanı değil geçen haftaları falan diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

muhabirler bugünü bekliyormuş gibi kaotik haberler pompalıyor

hüseyin yücel bırakıyomuş 20 gündür maaş ödenmiyormuş vs.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

muhabirler bugünü bekliyormuş gibi kaotik haberler pompalıyor

hüseyin yücel bırakıyomuş 20 gündür maaş ödenmiyormuş vs.
yücel bırakırsa geçmiş olsun zaten maaşlar geç ödeniyor artık hiç ödenmez

Çevrimiçi mayguntr

yücel bırakırsa geçmiş olsun zaten maaşlar geç ödeniyor artık hiç ödenmez
zengin diye cebinden para verdigine dair bir bilgi mi var? sponspor olup vergiden dusuyorlar reklamlarini yapip gidiyorlar, bizim taraftarda bir sey yaptiklarini zannedip prlarini yapiyor boyle yoneticilerin. 

Çevrimiçi Samet Ç

zengin diye cebinden para verdigine dair bir bilgi mi var? sponspor olup vergiden dusuyorlar reklamlarini yapip gidiyorlar, bizim taraftarda bir sey yaptiklarini zannedip prlarini yapiyor boyle yoneticilerin.
kimse hayrına para vermez verdiğini geri alır olması gerekende o zaten diğerleri onu bile yapmıyor yücel istifa etsin diğerleri yedikleri yemeğin bile parasını ödemek için elini cebine atmaz prnı yapan yok yapılmasınada gerek yok ben adamın futboldan anlamadığını söylüyorum zaten ama en azından para akışını sağlıyor umarım bırakır da neler yaşanacağını hepimiz görürüz
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2024, 03:20:40 Samet Ç ]

Çevrimiçi mayguntr

kimse hayrına payrına vermez verdiğini geri alır olması gerekende o zaten diğerleri onu bile yapmıyor yücel istifa etsin diğerleri yedikleri yemeğin bile parasını ödemek için elini cebine atmaz prnı yapan yok yapılmasınada gerek yok ben adamın futboldan anlamadığını söylüyorum zaten ama en azından para akışını sağlıyor umarım bırakır da neler yaşanacağını hepimiz görürüz
ben meraktan sordum ilk soruyu ciddi olarak, cunku parasi icerde olan adam parasinin hepsini almadan cikmadan gitmez bizim ulkede. keske goztepe gibi bi yatirim sirketi bizim takimi alsa da profesyonelesse su yonetim isi.

Çevrimdışı Akil Emre

Dün gece yaşananlar şaka gibi daha yeni iş başı yapmış taraftar arkasında olan yönetimde bu kadar çatlak olması şaşılacak bir durum. Demekki ne sağlıklı bir yapı oluşturulmuş nede verilen sözlerin içi doldurulmuş. Bunun dışında Başkanın sağlık durumuyla ilgili problemi varsa diyecek lafım yok , Hüseyin bey yerini sağlama almak için devre arası göz boyayıcı hamleler yapabilir ama bunu takımı borca sokup, maaşları ödemeden işi bitince de verdiği parayı alarak yapacaksa kendini yormasın.

Çevrimiçi gokhans

Onana'yı tutup Ndour ve Mario aldılar. Yabancı kontenjanı diye sızlanırken. Bu üçünün yerine bek ve kanat alabilirlerdi...bunu yapmak için iki sezona falan gerek yoktu ki
sen ciddimisin? Kulüp satılsın mı istiyorsun?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

hüseyin bey felaket algı yapıyor o olmasa yok oluyomuşuz anlattıklarına bakarsak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

hüseyin bey felaket algı yapıyor o olmasa yok oluyomuşuz anlattıklarına bakarsak
Algı mı olgu mu zaman gösterecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

böyle bir yerde ne hoca işini yapar ne de topçular oynar yanlış yere bakıyormuşuz
Işıl zeybek de istifa etmiş. Kaan Şakul'u hedef gösteriyor herkes. Onun olduğu ortamda durmak istemediklerini dile getirmişler.

Çevrimdışı levitate

Işıl zeybek de istifa etmiş. Kaan Şakul'u hedef gösteriyor herkes. Onun olduğu ortamda durmak istemediklerini dile getirmişler.
ışıl hanım mükemmel iletişimimizi yönetiyordu iyi oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Okay Karacan'da istifa etmiş. Buna hiç üzülmedim.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Çöküş dönemi başladı maalesef. Yönetim çok kırılganmış gerçekten. Sağlam bir temel üzerine yapılmamış ki o kadar da zamanları vardı halbuki.

Fener maçından sonra dağılırız. Bu sene de çöpe gider. Şu 30 milyon ödenemezse seneye Avrupa için ceza da yeriz. Sonra gelsin yine Sergen'li feda yada Adalı ile borçlanma..

Gidişat iyi değil, toparlanır diyorduk iyice dağıldı. Allah sonumuzu hayır etsin. Bu işin sonu satılmaya gidebilir.

Çevrimiçi gokhans

Feda dönemi başlatmadan toparlanmamız imkansız malesef.. Tüm eksikleri giderebilsen dahi, bu sefer borcu çeviremiyor, maaşları ödeyemiyorsunki fb ve gs'nin takım değerleri 250milyon euro üzeri, 2 katımızdan fazlasılar ve gepgeniş kadroları var.. Gelecek yönetimin Fikret Orman gibi bizden bir kaç yıl şampiyonluk beklemeyin, kulübü ayağı kaldıracaz yeniden yapılancaz demesi gerekiyor, başka hiç bir alternatifimiz yok malesef.. Çok akıllı ve stratejist bir yönetim imajı verdiler ama çok büyük hayal kırıklığı yarattılar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı 38life

Açıkçası bu yaşananlar beni şaşırtmadı, tam tersi bir şeyler daha iyi oturdu kafamda. Yapılan bazı akıl almaz absürtlükler anca böyle sağlıksız ve kaotik bir yönetimle olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Mideme öküz oturdu. Beşiktaşı Beşiktaşlılar yönetsin dediniz, taraftar da destekledi. Sonuç????

Sercan bir taraftan vuruyor, Fırat günayer bir taraftan. En yakın zamanda yönetim açıklama yapmalı.

Etiketler: