Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Kapkarakartal, Sefa Kara, hasankale, gokhans, tolga1903, kartalizma190399, Umutcan Kaya, emre_1978, Sinan66, kahyaoglueren, Monza, uno_bjk ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 63205 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

bu app işi kağıt üstünde mantıklı duruyor bağlantılarda iyi ama beceremezler gibi

AMA bu iletişim ekibi kimse kovulmayı geç içeri falan atılması lazım, günlerdir ne duyuru ne bir reklam hiçbir şey yapmamışlar bugünde 2 tane aptal video hazırlayıp geçmişler. sözde en büyük vaatleri buydu başarılı, modern ve şeffaf iletişim ama yersen
İşin içinde olan kişilerin yazdıklarını okuyorum bir yarım saatten beri. İşin teknik kısmı için çok umutlu konuşuyor herkes. Biz elimizden geleni yaptık artık top taraftarda üye sayısı milyonu bulur ve devamı gelirse güzel bir yatırım olacağı konuşuluyor.

Kendi adıma mesela maçkoliği direk sileceğim ben. Artık altarmatifler yerine kendi uygulamamızı kullanmamız gerekir. Gold üyelik falanda olacak sanırım. Bakalım markete gelir bir kaç saat içinde daha detaylı inceleriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Uygulama ios'a gelmiş. Android beklemede.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Uygulama ios'a gelmiş. Android beklemede.
deli yoğunluk var. Yarım saattir indirmeye çalışıyorum..   edit: zor bela indirdim şimdide üyeliği tamamlayamıyorum hata veriyor :s
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:55:46 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Ernest Muci, yaklaşık 20 gün sahalardan uzak kalacak. (TRT Spor)

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat: “YouTuberlar ortaya çıktı. Sürekli bağırıyor, çağırıyorlar. Bağırdıkça üye alacaklarını düşünüyorlar. Taraftarlarıma sesleniyorum, YouTube'da bağıran çağıranlara biraz hakim olsunlar. Onlar dizayn edilmiş yalanlar yayıyorlar. Beşiktaş'a sahip çıkın, Beşiktaş'tan ekmek yiyorsunuz. Sıkıntı çıkınca Beşiktaş basın mensupları bizi korumuyor, taraftarlara şikayet ediyorum sizi. Sürekli yönetim ve takımları hırpalayarak yol gidilmez. Benim emek veren gazeteciye saygım var. Kulübe sahip çıkın."

Çevrimdışı levitate

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1859577036748030421

e mario'yu aldıran kimdi o zaman...
Başkan söyledi bu konuyu zaten. Chelsea'deki angelo mu neydi onu alamayınca hoca Mario'yu istemiş. Angelo işi de herşeyi hazırmış araplar teklif yapınca iş o tarafa dönmüş.

Çevrimdışı eryigitcaner

Kandırıldık ey halkım.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Başkan söyledi bu konuyu zaten. Chelsea'deki angelo mu neydi onu alamayınca hoca Mario'yu istemiş. Angelo işi de herşeyi hazırmış araplar teklif yapınca iş o tarafa dönmüş.
hiç inanmıyorum abi, adamın önüne koymuşlardır o da gelsin madem demiştir, hocaya kızılabilecek tonla konu varken bu konuda yüklenmem yönetim onun üstüne yıkmaya çalışıyor gibi

zaten tüm muhabirler menajeri iyi çalışıyor dört büyüklerin hepsine önerdiler dedikten sonra ne olduğu belliydi de neyse
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı levitate

hocaya kızmak demişken aklıma geldi, 2 hafta milli arada 5 gün izin yazmış oturun çalışın zaten bu ay hep istanbul'dasınız ne izni

Etiketler: