Bu yönetim Fikret Başkan gibi vizyonlu bir ekip, parayı da, iletişimi de, transferi de, futbolu da, tesisleşmeyi de şimdiye kadar iyi götürdüler. Bunun meyvelerini de önümüzde ki yıllarda hep birlikte göreceğiz. Eski yönetim sanki ant içmiş gibi herşeyi mi kötü yapar, yaptılar. Herşeyi geçtim, transferde zeka felan zaten yoktu da, hiç ama hiç kimse eski yönetime güvenmiyordu, bu muhteşem stada sponsor bulamadık, bunun mantıklı bir açıklaması yok, olamaz. Trabzonspor'un stadı kadar bile sponsor bulamadık da, Rahmi Koç sponsor oldu. Oda güvendiğinden değil taraftar olarak sponsor oldu. Bir tane futbolcu satamadılar, bıraktıkları takımdan futbolcu gönder gönder bitmiyor, hep zarar. Tesisler, bütçe, vizyon altyapı bu kafayla devam etseydi bitmiştik. Can transferine de karşı çıkanlar oldu (Ben karşı değildim, bence doğru transfer) ama burada bazıları her yapılan doğru şeye de karşı çıkabiliyor.
Ben Can'dan ümitliyim, bence özellikleri olan oyuncu, göreceğiz, belki de olmayacak ama umurumda da olmaz, bu yönetim varsın hata da yapsın sıkıntı yok. Bu yönetim yaptığı hatayı da düzeltebilecek bir yönetim..
Gedson gitsin hatta Mert gitsin diyenler oldu, Beşiktaş bu işten para kazanacak ve anında muadilini çekecekse gitsin tabi ama futbolda işler öyle olmuyor. Buldun mu kolay kolay bırakmayacaksın. Beşiktaş'a yakışır futbolcu Beşiktaş'ta kalmalı. Beşiktaş, Başakşehir, Braga değil, Beşiktaş büyük takım. Bence çoğu taraftar bunun farkında değil. Beşiktaş'a yakışan bir yönetim gelmişken sadece ve sadece destek olmalıyız.