2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102708 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Cengiz transferi olursa pis soverim maç falanda izlemem bu yönetimi hocayıda desteklemem bu kadar net konuşuyorum. Bıktım artık bitik topcudan bıktım artık oyuncu göndermeye çalışmaktan bıktım artık kronik sakatlardan aynı pis suda defalarca yıkandık yetmedimi git genç oyuncu al alt yapıdan çıkar ne yaparsan yap ama cengiz nedir abi yeterince bozulmuş pisikilojimizi niye zorluyorsunuz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Umutcan Kaya

cengiz gelirse yönetim gidene kadar en büyük karşıtlarından olucam, sorun cengiz veya rakipten  geliyor olmasından değil, adamlar resmen kontejan açıcaz alın size hiç tercih etmediğimiz kanat oyuncusunu verelim üstüne 4m € siz ödeyin diyor. Bu enaylik, enayiliği geçtim sen Beşiktaşsın x kulübün b takımı değil kendinize gelin!
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Cengiz'in bedavaya gelmedigi her senaryo yonetimin ayagina sikmasi olur. Ama olay gercekse ve transferden sirf  taraftar baskisindan dolayi da vazgeciyosalar Mayisda aday falan olmasinlar tekrardan.

Çevrimdışı haluk.m

O kadar uzun süredir girdi atmıyordum ki ama artık dayanamadım. Şu düştüğümüz durum, gelen başkanların plansızlığı ve basiretsizliği gerçekten ne kadar kötü.

Cengiz, fener için bir yük. Biz bu yükü almakla sadece onların çöplerini almıyoruz, aynı zamanda Ndour'u elden çıkarıp sarının PSG'den kiralık oyuncu alma yolunu da açıyoruz. Bir menajer ki o da düşmanımız, 1 taşla 3 kuş vuruyor.

Kulübün hiçbir değerine sahip çıkamıyoruz, ağırlığımız kalmadı.

Çevrimiçi sEuL

Cengiz'in bedavaya gelmedigi her senaryo yonetimin ayagina sikmasi olur. Ama olay gercekse ve transferden sirf  taraftar baskisindan dolayi da vazgeciyosalar Mayisda aday falan olmasinlar tekrardan.
Fb Cengiz’i bize gönderip üstüne para verdiği senaryoda bile kendi ayağına sıkmış olur bence. Bi bunların arka bahçesi olmadığınız kalmıştı. Forumda Eyüp’e diğer takimlara kızılıyor bunların artıklarını alıyorlar diye, bi Anadolu klubu yerine koyulmadığımız kalmıştı. Fb’den Gs’den oyuncu alacaksan eğer gidip en iyi oyuncularını alicaksin.

Bu transfer gerçekleşirse bende bu yönetimin en büyük karşıtlarından olacağım defolup gidene kadar.

Çevrimdışı underworld

Cengiz için, dany nonkue parametreleri de geldi mi bu iş tamamdır.

Külübün başkanlığı 23 Nisan koltuğuna döndü.
Tek çare ivedilikle satılmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Akaydını alaydınız ya. Hala sindiremiyorum ya.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Kadro kalitemiz çok kötü.. joa mario, onur vs toplasan ölmüş cengiz ünder’in kanatta sol bacağı etmez. Bir de 27 yaşında daha genç ve bu adamı eski günlerine demiyorum ona yakın seviyeye çıkarırsan yıllarca kanat forvet aramazsın. Duran toplarınıda kullanacak bir adam almış olursun. Josefde fenerden arap ligine gitti, adam için bitti, orda futbolu unuttu ordada tutunamıo dendi gelip bizi şampiyon yaptı. Tamam bizde serginnho beklioduk ama hiç yoktan iyidir, tutarsa deli iş yapar. İmmobile ve paulista’da ya tutarsa transferi değilmiydi tutmadılar, buda benzer bir risk 27 yaşında hem. Ya tutarsa!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı saricasi

O değilde bir çok fenerli bizde patlama yapacağından korkup cengizi göndermeye sıcak bakmıyor inş iptal olur.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

O değilde bir çok fenerli bizde patlama yapacağından korkup cengizi göndermeye sıcak bakmıyor inş iptal olur.
birçok fenerlinin futbol aklı olsa basakşehirin şampiyon olduğu yerde araya bir şampiyonluk sıkıştırırlardı şimdiye neyse keşke iptal olsa orası ayrı
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2025, 12:18:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Monza

Kadro kalitemiz çok kötü.. joa mario, onur vs toplasan ölmüş cengiz ünder’in kanatta sol bacağı etmez. Bir de 27 yaşında daha genç ve bu adamı eski günlerine demiyorum ona yakın seviyeye çıkarırsan yıllarca kanat forvet aramazsın. Duran toplarınıda kullanacak bir adam almış olursun. Josefde fenerden arap ligine gitti, adam için bitti, orda futbolu unuttu ordada tutunamıo dendi gelip bizi şampiyon yaptı. Tamam bizde serginnho beklioduk ama hiç yoktan iyidir, tutarsa deli iş yapar. İmmobile ve paulista’da ya tutarsa transferi değilmiydi tutmadılar, buda benzer bir risk 27 yaşında hem. Ya tutarsa!!

Kadro kalitemiz çok kötü, doğru. İyi bir Cengiz ilaç olur, doğru. Ama;
-Ne olursa olsun FB nin projesine payanda olmamak lazımdı. Bize ne kontenjanlarından.
-Cengiz'in maaşının büyük bölümünden kurtuluyorlardır, FB nin bu futbolcudan en ufak bir ümidi olsa değil topçuyu günahını vermez bize.
-Haddinden fazla formsuz, sakat veya cam adam dolu bizde. Bizde sakat oyuncu limiti dolmuş taşıyor ama nedense bunu karar mercisi değişse de görmek istemiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ya tutarsa diye transfer yapacaksak aynı maliyete çok daha genç Aral Şimşiri falan alalım. Rehabilitasyon kurumu değiliz hocam. Gelip 700-800 bin alsa yine sesimi çıkarmayacağım. Düz hesap yaparsak 1.5 sene için fb de 4. Oyuncu konumundaki adam 4 milyon para vereceğiz. Topusunu istersek de 5 daha. Birde 3 yıllık sözleşme yapsak 2şer de öyle versek 15 milyon 5 yıllık maliyet çıkar. Toplam maaş ve bonservisi 15 olan ne oyuncular gelir size bırakıyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Ya tutarsa diye transfer yapacaksak aynı maliyete çok daha genç Aral Şimşiri falan alalım. Rehabilitasyon kurumu değiliz hocam. Gelip 700-800 bin alsa yine sesimi çıkarmayacağım. Düz hesap yaparsak 1.5 sene için fb de 4. Oyuncu konumundaki adam 4 milyon para vereceğiz. Topusunu istersek de 5 daha. Birde 3 yıllık sözleşme yapsak 2şer de öyle versek 15 milyon 5 yıllık maliyet çıkar. Toplam maaş ve bonservisi 15 olan ne oyuncular gelir size bırakıyorum.

Evet, maalesef hesap ortada.

Benim anlamadığım bir konu da şu ki; ANÇ dönemi, sonrasında Arat dönemi (2 transfer sezonu), şimdi de yeni yönetim. Şu takıma 2-3 tane gurbetçi almak çok mu zordur. Nerede bi bitik, sakat futbolcu eskisi varsa ederinin 3 katı falan verip alıyoruz. Bu kadar gurbetçi var. Hiç mi izlemiyorlar bilemiyoruz ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Vik, Graf ve Siegbert konuşuluyor hepsi iyi ama Cengiz alıp Fati peşinde koşmak saçmalık

Çevrimiçi Samet Demir

Vik, Graf ve Siegbert konuşuluyor hepsi iyi ama Cengiz alıp Fati peşinde koşmak saçmalık
Tutarsızlık hakim. Maliyet hesapları orta. Gurbetçiye para yok dersen cengizi alırsan haksız çıkarsın. Cengiz 1.5 sene için max 2 milyon maliyete gelse ki o bile çok fazla eyvallah diyeceğim ama.

73 tane gurbetçi havuzumuz da cengizi alıyorsak bende derim seçim öncesi beni kandırmışsın.

Çevrimdışı haluk.m

Yeter, scout ismi saymayın, 2025 yılında hala yetenek avcısı mı kaldı? Sanki Afrika'nın bağrından adam getiriyorlar. Bir oyuncu iyi olacaksa 15-16 yaşında alıyorlar artık, bizim bunu yapma lüksümüz yok. Ramulo'yu bulmak için Kartal gözlü scout'lara gerek yok. İş o oyuncuyu alabilecek iradeyi gösterecek yönetimde ve o oyuncuyu yönetebilecek, yetiştirecek ekipte. Yoksa sana Cengiz çakarlar

Çevrimdışı Necmi

cengizi alıp dahada kötüleştirmeye gerek varmı söylenen rakama çok daha iyisi alınırken neden cengiz diye sorsana kendine cengizde ufacık bir ışık olsa fener asla beşiktaşa vermez
Neyi savunduğunu anlamadım sanki bedava geliyor vasatın üstünde olsa cengize o para verilmez içimize fenerli sızsa anca cengizi öyle alırız çebi alsa normal bulurdum ama o bile fenere yaramasın diye almaz

Çevrimdışı Necmi

Yeter, scout ismi saymayın, 2025 yılında hala yetenek avcısı mı kaldı? Sanki Afrika'nın bağrından adam getiriyorlar. Bir oyuncu iyi olacaksa 15-16 yaşında alıyorlar artık, bizim bunu yapma lüksümüz yok. Ramulo'yu bulmak için Kartal gözlü scout'lara gerek yok. İş o oyuncuyu alabilecek iradeyi gösterecek yönetimde ve o oyuncuyu yönetebilecek, yetiştirecek ekipte. Yoksa sana Cengiz çakarlar
zaten yetenek avcıları o oyuncuları 13 14 yaşında buluyor alıyor öyle bedavada almıyorlar biz rüyamızda bile 14 15 yaşındaki oyuncuya 10 m vermeyiz millet sanıyorki yetenekleri bedava topluyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cengizin bütün sakatlık gecmisi vs geçtim, karar mekanizması acaip sıkıntılı. Futbolu bilmeyen adamların artık peşinde kosmayalim.

Çevrimdışı saricasi

Cengiz transferi bence olsaydı simdiye hareketlilik olurdu bekletiliyor yada iptal olcak bence.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi sEuL

Burada sorgulanması gereken, biz ölmus Joao ve Onur’un üstüne gidip neden ölmus Cengiz’i aliyoruz. Ayni hatayı kaç kere tekrar etmemiz gerekiyor olmayacağını anlayabilmemiz için?

Yeminle burada neredeyse agladik hep beraber almayın Bailly, Rebic, Ox, Anartey, Aboubakar, Dele Ali, hatta Paulista’ya karşı çıkanlar vardı ve aklıma gelmeyen digerleri. Neden gidip yine sakatlıklarla bogusan bir oyuncuya yönelip ya işte ama 6-7 yıl öncesi gibi oynarsa varya ucarizzzz yeaaaa deniliyor.

Fener para verse üstüne kabul etmem ama 4M Euro’luk maaşını bizim odeyecegimiz söyleniyor. Cildirmamak elde değil, inanamıyorum halen. Bu transferin eş degeri Fener’in bizden Ox’u alip bizi büyük bi maaş yükünden kurtarması olurdu. Eminim Fb’lilerde Ox daha 31’ine yeni girdi, eski formunu yakalarsa auvvv uçar kaçar diye.

Çevrimiçi Akil Emre

Heralde perşembe uefa’dan elenirsek tüm transferler açıklanır, bence Cengizi tepki olmasın diye ilk transfer olarak açıklamayacaklar ve sona saklayacaklar.

Etiketler: