2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096375 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sEuL

Kurtulmamız gereken yabancı oyuncular hakkında tek bir haber çıkmaması ve hepsinin maç kadrolarında olması üzücü ve dusundurucu bir durum.

Çevrimiçi Necmi

https://x.com/ws7vids/status/1882893424292135204

Tercihen sesi kapatıp izleyim. Ben bu çocuğu istiyorum ya.  Q7 yi hatırlatıyor bana.
müzik yüzünden izlerken soğudum
Sanada üç beş maç oynatıp içinden elli saniyelik video yapsalar sen bile kendini istersin 😂

Çevrimdışı murat baltacı

Şuanda yapılacak transferler çok basit aslında beşyüz bin bir milyon bonservisli üç dört oyuncu alacaklar hem kadro genişliği olacak hem rekabet olacak hem takımın havası değişecek dörtten ikisi tutsa yazın elimiz rahatlar zaten kadromuz eksik yeterlilik sorunumuz var en azından eksikliği giderelim yeterlilik konusuna yazın bakılır he kiralık falan birşeylerde düşerse ballı kaymak olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Kurtulmamız gereken yabancı oyuncular hakkında tek bir haber çıkmaması ve hepsinin maç kadrolarında olması üzücü ve dusundurucu bir durum.
senin kurtulman gerekiyor bakalım yönetim kurtulmak istiyormu
Napacak beş ay başkan olacak diye para verip kadro boşaltıp sonra yerine otuz m harcayıp kadromu doldursun
Çok mantıklı birşey var gidecek adamı oynatırmısın riske girilirmi sakatlansa kalır başına ndour jo mario neden oynadı çokmu lazımdı

Çevrimiçi Necmi

Şuanda yapılacak transferler çok basit aslında beşyüz bin bir milyon bonservisli üç dört oyuncu alacaklar hem kadro genişliği olacak hem rekabet olacak hem takımın havası değişecek dörtten ikisi tutsa yazın elimiz rahatlar zaten kadromuz eksik yeterlilik sorunumuz var en azından eksikliği giderelim yeterlilik konusuna yazın bakılır he kiralık falan birşeylerde düşerse ballı kaymak olur.
peki kadroda dört kişilik yer açmak için ne kadar harcamak gerekiyor zar atıyorsun ikisi tutarsa diyeki tutmayabilir bunun için milyonlar harcayıp kadro boşaltmaya değermi bizim artık yaxı tura atma şansımız kalmadı iki üç garanti oyuncu alıp kupaya falan yürümek avrupadada gidrbildiğin jadar gitmen ligdexe yukarı çıkabildiğin kadar çıkman gerekiyor yoksa seneye avrupaya gidemeyeceğiz

Çevrimiçi sEuL

senin kurtulman gerekiyor bakalım yönetim kurtulmak istiyormu
Napacak beş ay başkan olacak diye para verip kadro boşaltıp sonra yerine otuz m harcayıp kadromu doldursun
Çok mantıklı birşey var gidecek adamı oynatırmısın riske girilirmi sakatlansa kalır başına ndour jo mario neden oynadı çokmu lazımdı
Kanat ve bek transferi yapacaklarını kendileri dile getirdiler. Bahtiyarı saymıyorsak 14 yabancı var, transfer yapabilmemiz için oyuncu göndermemiz gerekmiyor mu?

Çok mantıklı bir şey var diyorsun da hangi kulüpten ve nereden bahsediyorsun anlayamadım. Mantık ve biz????? Güldürdün sabah sabah…

Çevrimiçi hasankale

Kasımpaşa bize yağmurlu havada su bile vermez.Baska takım yokmuydu Can Kelesi verdiniz.

Çevrimiçi Necmi

Kanat ve bek transferi yapacaklarını kendileri dile getirdiler. Bahtiyarı saymıyorsak 14 yabancı var, transfer yapabilmemiz için oyuncu göndermemiz gerekmiyor mu?

Çok mantıklı bir şey var diyorsun da hangi kulüpten ve nereden bahsediyorsun anlayamadım. Mantık ve biz????? Güldürdün sabah sabah…
4 5 oyuncunun değiçeceğinden bahsediliyorda ona  göre kon6ştum iki oyuncu için ndour kiralık sözleşmesi fesedilir tek oyuncuda gönderilir transfer yapılır ama 4 5 oyuncu göndermek 5 aylık yönetimin yiyeceği halt olöası için adalının fena dolduruşa getirilmesi gerekir unutuyoruz ama bu yönetimin ömrü 5 ay ve s2çimde kazanma garantisi yok sıkı bir aday çıkar karşısına seçimi kaybeder gider emin ol transferden önce bunlar düşünülüyordur mantık dediğimde bu zaten kuşüp mantığını söylemedim hiç bir şey yapmayacak değiller elbette ama sadece idare edeceklerdir iki oyuncu alınırsa ben şaşırırım çünkü sorun almak değil sorun göndermek yoksa almak için kirslık falan illaki birşeyler uydurulur bonservisde verilir bir oyuncuya ama gidecekler sıkıntı mesela sen birilerinin gönderileceğine dair en ufak işaret görüyormusun tersine ox u kazanmaktan bahsediyorlar bir ndour dedikodusu çıktı oda bizlik değildi psg satacak olduğu içindi
O yüzden çokda hayale kapılmayalım derim ha boşaltırlarsa kadro 3 4 oyuncu alınmalı ama çok zor bu

Çevrimiçi Necmi

Kasımpaşa bize yağmurlu havada su bile vermez.Baska takım yokmuydu Can Kelesi verdiniz.
bizim geleneğimiz bu nerde bize bilenmiş kulüp var onlara çok verici oluyorlar konya bursa gibi takımlardada yaşadık

Çevrimiçi Necmi

bak aynen bunu söylüyorum işde göndermezsen transfer yapamazsın ve göndermek içinde bir çaba görmüyorum

Çevrimiçi sEuL

bak aynen bunu söylüyorum işde göndermezsen transfer yapamazsın ve göndermek içinde bir çaba görmüyorum
Bekleyip göreceğiz artık, göndermek için çaba gösteriyoruzdur ama nerede karaktersiz oyuncu var takima dolmuş. Ox’a falan takim bulunmuştu geçen transfer döneminde ama herif gelecek yıllarında parasını istiyordu.

Yabancı transferi yapamıyorsakta iki üç gurbetçi alıp onlardan bir iki tanesinin tutmasini denemeliyiz. Gelecek sene takimda düşünülmeyen ve olmayacağı kesin olan yabancı oyuncuların sürekli forma giymesi can sıkıcı. Umarım yeni skout ekibinin raporuna göre hiç olmazsa gurbetçi transferi yapılır.

Çevrimdışı levitate

kartalist javi galan demiş, buenida'yı da yazmış ama leverkusen'de görüşüyormuş

galan 1.72 svensson 1.69 çok problem yaratır bence zaten hava topları konusunda çok iyi değiliz
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

peki kadroda dört kişilik yer açmak için ne kadar harcamak gerekiyor zar atıyorsun ikisi tutarsa diyeki tutmayabilir bunun için milyonlar harcayıp kadro boşaltmaya değermi bizim artık yaxı tura atma şansımız kalmadı iki üç garanti oyuncu alıp kupaya falan yürümek avrupadada gidrbildiğin jadar gitmen ligdexe yukarı çıkabildiğin kadar çıkman gerekiyor yoksa seneye avrupaya gidemeyeceğiz
Abi çıkamıyorlarsa ndour onanadan çıkıp iki yabancı ikide gurbetçi çekersin schout transferinde dört oyuncudan ikiside tutmuyorsa biz boşuna uğraşıyoruz o zaman zamanında olcaylar oguzhanlar töreler tutmadimi marcelosu atibasi tutmadimi sen bulmasını bil yeterki tüm hamle şansını yaza bırakırsan işin içinden cikamiyorsun rakiplerle yarışmamız için bir şekilde alternatifli kadro kurmalıyız sonra iki oyuncu sakatlaniyor Kasım'da havlu atıyoruz renklilerde bitmeyen para var zaten kimi alacaklarını şaşırıyorlar nasıl bir sistem nasıl bir düzen anlamadım biz iki oyuncu aldık maaşlarını ödeyemedik yönetim değişti kaos çıktı bunlar senelerdir alıyor veriyor aynı devam aklım almıyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Duranville ve Scherhant yazmışlar,  kimdir bu arkadaşlar tanıyan var mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Duranville ve Scherhant yazmışlar,  kimdir bu arkadaşlar tanıyan var mı?
Duranville'i Graf aldırdı Dortmund'a kiralık getirtebilir 6 ay ya da 1.5 yıl diğerini tanımıyorum
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2025, 10:16:36 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah maaşı da bize kitlenmemiştir.
yarısını siz ödeyin demişler başkanda kasımpaşa da oynayacak yarısını biz niye ödüyoruz demiş kitlenmemiştir yani

Çevrimiçi Samet Demir

Bir an önce transfer sezonu açılması lazım. Başkan da hazırda beklettiği şu 2 kanadı da indirsin hemen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

en az 800 transfer

yok masuaku sezon sonuna kadar idare eder, yok forvet işine yazın bakıcaz, yok bir kanat almak yeterli, yok sağ bek almayalım falan böyle söylemler mallıktan başka bir şey değildir kim ne derse desin
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

kadro sıfırlama işine ikna olunmadığı sürece hiçbir şey olmaz bu takımdan ts durumuna düşersin bu kadar basit kimse anlamak istemiyor şunu ona kızıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bir an önce transfer sezonu açılması lazım. Başkan da hazırda beklettiği şu 2 kanadı da indirsin hemen.
açık değilmi zaten bizim için yenidenmi açsınlar 😀

Çevrimiçi Samet Demir

açık değilmi zaten bizim için yenidenmi açsınlar 😀
Ben biliyorum da yönetim farkında değil sanırım.

Etiketler: