2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096925 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Kaliteli oyunculara gideceğiz görünen o.Ben daha no name gence giderler diyordum.

gencolar da varmış ama yazmamış isimlerini
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Skrinair bize gelse gsliler ne kuduz olur he :) (stopere pahalı adam gelsin istemem)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Skrinair bize gelse gsliler ne kuduz olur he :) (stopere pahalı adam gelsin istemem)
mümkünse önce santrafor, 6 ve kanat, sol bek alınsın da en son stoper de bakarız..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı underworld

Takımda bir tane kanat yokken gene stoper mi alacağız.

Bu çöp ligte ne stoperi be kardeşim..!

Çevrimdışı Renton

6 ayligina 4 milyon verip skriniar kiralamak çok saçma bize şuan
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

6 ayligina 4 milyon verip skriniar kiralamak çok saçma bize şuan
Hoca ülkesinden taş gibi adam çeker. Ortalık kızışsın benim derdim o :) şu ligde stoper çok çok önemli değil bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Renton

Hoca ülkesinden taş gibi adam çeker. Ortalık kızışsın benim derdim o :) şu ligde stoper çok çok önemli değil bence.
Bilbao-Antalya maclarini oynarız.27 sinden sonra başlar transfer işleri.Onanadan başka yabancı çıkışı gozukmuyor ama o sıkıntı Onanada kiralik gidecek sene sonu geri gelecek amir gelecek Muleka belirsiz.Gurbetçi agirlikli gidilebilir

Çevrimiçi Samet Demir

Bilbao-Antalya maclarini oynarız.27 sinden sonra başlar transfer işleri.Onanadan başka yabancı çıkışı gozukmuyor ama o sıkıntı Onanada kiralik gidecek sene sonu geri gelecek amir gelecek Muleka belirsiz.Gurbetçi agirlikli gidilebilir
Ox,ndour,masuaku bu üçüne de kesin gözüyle bakıyorum ben. Bir ihtimalle imobille ve mario da gider. Paulista dondurlabilir falan. Yav yeterki yönetim istesin her türlü çıkış yaparlar.

Çevrimdışı Renton

Ox,ndour,masuaku bu üçüne de kesin gözüyle bakıyorum ben. Bir ihtimalle imobille ve mario da gider. Paulista dondurlabilir falan. Yav yeterki yönetim istesin her türlü çıkış yaparlar.
Ox işi çok zor para verip fesih etmezler şuan kimseyi

Çevrimdışı Akil Emre

Ox işi çok zor para verip fesih etmezler şuan kimseyi
Takımla hiçbir bağı kalmamış lakayıt, yeteneksiz oyunculardan bir şekilde kurtulmak lazım, gerçekten bu ekibi sahada görmek beni bayıyor. Ox,onana,ndour, immobile,masuaku,j mario,hekimoğlu,tayyip, ersin ve nasıl bir sakatlık durumu varsa paulista da eklenebilir. İşimiz valla çok zor ama benim yeni teknik ekibe kanım ısındı sonuç ne olursa olsun sonuna kadar gidilmeli.

Çevrimiçi Samet Ç

Ndour >>> Bologna

Onana >>> Nantes

Çevrimiçi Samet Ç

6 aylık Skriniar'a para vermek saçma gerek yok o maliyete sağlam stoper çekilir yeni sezon başında şimdi yapılacak hamleler beklere ve kanatlara olmalı bütçe kalırsa santrafor işi çözülmeli

Çevrimdışı Akil Emre

6 aylık Skriniar'a para vermek saçma gerek yok o maliyete sağlam stoper çekilir yeni sezon başında şimdi yapılacak hamleler beklere ve kanatlara olmalı bütçe kalırsa santrafor işi çözülmeli
Paulista durumu nedir? Gitmek istediğine dair haberler çıktı bayadırda yok, bilgin var mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Paulista durumu nedir? Gitmek istediğine dair haberler çıktı bayadırda yok, bilgin var mı?
brezilyadan istiyorlarmış maaşını karşılarlar en fazla gidebilir gitmiyorsada seneye yedeğe düşmeli

Çevrimiçi Samet Ç

Biri umarım Broholm'dür

Çevrimiçi kartalizma190399

4 ayligina transfer yapmazlar umarim, para'ya yazik. Hele Skriniar falan cok gereksiz. Niye bu kadar hedeflere veya birseylere tutunmaya calisiyoruz anlamiyorum.
Bu sene kayip, hedef yok demek bu kadar zor olmamali. Taraftardan bu kadar cekinmeye de gerek yok, taraftar da biraz gercekleri kabul etsin, hayal kurmasin, mantikli davransin.
Surekli taraftarin tepkilerini vs dusunerek sacma sapan kararlar aliyoruz zaten.

Ligde ilk 2 imkansiz, 3. olsan avantaj mi olur dezavantaj mi belli degil.
Kupa hedef olabilir, ama bu kadar buyutecek birsey de degil. Kupa'da basari zaten kura ve mac sansina bagli, yapacagimiz 3-4 transfer de bunu degistirmeyecek.
Avrupa'da zaten ilerleyecegimiz nokta belli, ceyrek final vs cok cok zor. Ilk 24 bile garanti degil.

Bana kalirsa onumuzdeki 2 sene'de takimda kesin yer alacak oyuncu olmadigi surece hic transfer yapmasinlar daha iyi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su son transferler de umarim taraftarin biraz kafa yapisin degistirmesine neden olur.
Paulista transferini herkes destekledi. Halbuki kariyeri dususte oldugu, istikrar sorunu oldugu belli.
Performansi da cok parlak olmadi, sonunda patladi zaten.
Immobile desen herkes 5 sene evvelki istatistiklerine bakarak ovdu, kimse de neden Lazio bu adamdan niye kurtulmak istiyoru dusunmedi.
6 milyon euro maaslik bitik adami caktilar sonucta bize, cik simdi kontrattan cikabilirsen.
Rafa Silva desen iyi topcu, ama maasi inanilmaz seviye'de ve mevki olarak acil ihtiyacimiz degildi. Sirf rakiplere nispet, gozdagi olsun diye aldik, zararli cikan yine biz olduk.

Artik taraftar da biraz isim, gecmis kariyer, yildiz pesinde kosacagina gelisme ihtimali olan, fiziksel olarak gerileme veya bitme noktasina gelmememis, takimin ihtiyacini karsilayan oyuncular istesin. Yonetim taraftari dinlemeyip kendi planini uygulamakla yukumlu, ama taraftar da bir zahmet beynini kullansin ve yonetimin isini kolaylastirsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Alper Üstündağ: "Solskjaer tercihi sizce doğru mu?"

Rıza Çalımbay: "Bence sezon sonuna kadar bizlerden birini almaları gerekiyordu!"

(Radyo Gol)

Çevrimiçi gokhans

Rıza Çalımbay: "Bence sezon sonuna kadar bizlerden birini almaları gerekiyordu!"

(Radyo Gol)
Geçen sene geldin ya Rıza Hocam.. İhanet edip takımı satan adamları 11'de çıkarıp gözlerimizi kanattın ya haftalarca!! O sezonun bomba performansını gösteren semih'i yedek oturttun ya!! Beşiktaş ile hocalık yapmak cesurların işidir.. Ne kadar seni sevsemde bu takımın hocası asla olamazsın, tıpkı çok sevdiğim serdar hoca gibi.. Asla gelmesini istemediğim Sergen var mesela, istememem için 50 tane mantıklı neden yazarım şuraya ama o en azından cesurdu yahu.. Gökhan töre'yi santrafor oynattı, welinton ile necip ile önde bastı, rosieri full rakip sahada tuttu ghezzal ve larin santrafor kadar rakip ceza sahasında takıldı, belkide deli işi olabilir, yükleme yapmayı bilmeyebilir, oyuncu tanımayabilir, b planı olmayabilir ama en azından cesur adamdı.. Şu takımın başına korkak birinin gelmesine tahamül edemiyorum!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene geldin ya Rıza Hocam.. İhanet edip takımı satan adamları 11'de çıkarıp gözlerimizi kanattın ya haftalarca!! O sezonun bomba performansını gösteren semih'i yedek oturttun ya!! Beşiktaş ile hocalık yapmak cesurların işidir.. Ne kadar seni sevsemde bu takımın hocası asla olamazsın, tıpkı çok sevdiğim serdar hoca gibi.. Asla gelmesini istemediğim Sergen var mesela, istememem için 50 tane mantıklı neden yazarım şuraya ama o en azından cesurdu yahu.. Gökhan töre'yi santrafor oynattı, welinton ile necip ile önde bastı, rosieri full rakip sahada tuttu ghezzal ve larin santrafor kadar rakip ceza sahasında takıldı, belkide deli işi olabilir, yükleme yapmayı bilmeyebilir, oyuncu tanımayabilir, b planı olmayabilir ama en azından cesur adamdı.. Şu takımın başına korkak birinin gelmesine tahamül edemiyorum!!!
Kendilerinde ne görüyorlar bu kadar anlam veremiyorum. Geçen sene gelmesini istemiştüm bizi haksız çıkardı. Kendi de bu durumun farkında değil sanırım.. Katabileceği birşey yok. Ne için diretiyor anlamıyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Renton

Ndour haftaya gidiyormuş.Onana da kiralık gidiyor.Sezon sonu kiradan dönecek 2 yabancı oldu elimizi çok şişirmemek lazım bu seneki gibi para verip gondermek zorunda kalıyoruz elimizde fazla yabancı kalınca elleri güçleniyor.

Çevrimiçi Monza

(Radyo Gol)

Geçen seneki başarısız denemeden sonra ki bu ikinci denemeydi, halen daha bunu söylüyorsa ben bunu şöyle anlıyorum:

'Eğer bu klüp senelik 1,5 - 3 milyon euro arası TD maaşı veriyorsa, bu para benim veya benim gibi bu takımda top oynamış yerli bir eski futbolcunun hakkıdır'.

Yani bende severim kendisini ama artık iş buraya geldi. Yeter da.

Çevrimdışı Renton

Ndouru 2-3 milyona bize sarsınlar hemen

Çevrimiçi Samet Demir

Ndouru 2-3 milyona bize sarsınlar hemen
Ne yapacaz Ndour'u? Amir gelecek zaten. Yedek oturtsan lüx, 11 oynatsan bence yetersiz. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. :)

Etiketler: