2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

murat, Samet Ç, Darkeagle, Atkar, uno_bjk, Serdar3444, qp 383, celiker1 ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 558980 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Breivik olur. Gerçekten pas atmayı bilmeyen orta sahalardan Beşiktaş çok yoruldu. Dorukhan,Mensah,Gedson olmuyor,olmayacak. Gedson 10 numara da olur,Gio çok iyi verimde alıyordu 10 numara gibi oynayınca. Musrati çok iyi bir 6 numara olsa da çapa bir 6 numara lazım bize.Kalas değil Okay civarları.

Çapa 6-Breivik-Gedson yaparsın. Sol tarafa Rafa olur. Sağ tarafa sol ayaklı oyun kurucu kanat ve pivot santrafor alırsın.
Veya Çapa 6-Breivik-Muçi yaparsın veya Rafa yaparsın hocaya kalmış.
Oyuncu profilleri olarak yazıyorum isimlerden muaf olarak benim istediğim Atiba-Ozzy-Sosa tandemi TR liginde geçerli olan bu.

Okay-Shaparenko-Kamada
Ghezzal-Pivot Santrafor-Olcay(Larin) vari kanat forvet.
Bu sistem Türkiye’de yeter arkadaş.
Gedsonun ortada oynaması nedeniyle rafanın kanatta oynamasını nasıl göz yumbiliyorsunuz dostum? Yani gedsondan bir tık farklı verim alacağız diye rafa nın oyunda pik yaptığı pozisyonu değiştirmek olumsuz bir hareket olur. Herkes yerinde oynasın. Gedsonun yeri de 8 numara. Hoca oyununu ona göre belirlesin. Fantaziye gerek yok. Sağ ve sol kanada da 2 iyi adam alalım. Bitti gitti :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Gedsonun ortada oynaması nedeniyle rafanın kanatta oynamasını nasıl göz yumbiliyorsunuz dostum? Yani gedsondan bir tık farklı verim alacağız diye rafa nın oyunda pik yaptığı pozisyonu değiştirmek olumsuz bir hareket olur. Herkes yerinde oynasın. Gedsonun yeri de 8 numara. Hoca oyununu ona göre belirlesin. Fantaziye gerek yok. Sağ ve sol kanada da 2 iyi adam alalım. Bitti gitti :)
bir gün biri gedson’u bek yada kanat oynatacak ve hem gedson’u efsane yapacak, hemde dünya futboluna kimsenin deneyemediği bir şekilde yıldız kazandırarak ismini duyuracak.. Böyle bir seneryo için umudum var :)))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Atkar

Linç yememek için. Benim görüşüm Gedson direkt satılmalı. Ön libero ve Hücümcu 8 ile defansta sıkıntı yaşabiliriz gibi geliyor,çünkü Rafa 10 numara değil yardımcı forvet gibi.
 6 Numara-8 Numara(Shaparenko vb)
2 tane oyun kurucu kanat
Rafa-Pivot Santrafor bence olması gereken budur.
4-4-2’de diyebiliriz. 4-2-3-1’de ne demek istersek artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Linç yememek için. Benim görüşüm Gedson direkt satılmalı. Ön libero ve Hücümcu 8 ile defansta sıkıntı yaşabiliriz gibi geliyor,çünkü Rafa 10 numara değil yardımcı forvet gibi.
 6 Numara-8 Numara(Shaparenko vb)
2 tane oyun kurucu kanat
Rafa-Pivot Santrafor bence olması gereken budur.
4-4-2’de diyebiliriz. 4-2-3-1’de ne demek istersek artık.
Gedsonda %50 muhabbeti var o sıkıntı işte. Diğer %50 de bankalar birliğine gidiyor. Onu satınca büyük ihtimalle cebimize para geçmiyor. Ya gedsonu takas falan değerlendireceksin, ya da ona uygun bir takım kuracağız. 3lü formatda oynatıp sol koridor onu koyabiliriz ama bunu da kimse denemedi. Rafa ya gelince muci ile bereber en iyi oyndıkları pozisyon 2.forvette oyndıkları zaman. Kanatta bu adamlara bek kovalatmak performansını düşürüyor. O nedenle hoca bu oyunculara göre bir şablon çizmeli.

Takım genelinde ki oyunculara tek tek baktığımızda bence değerli oyuncular var. Sıkıntı elimizdeki malzemeye uygun yemek yapamıyor oluşumuz. Bu yüzden de kimisinin göndereceğiz kimisini de uygun hale getireceğiz.

Bu 6 ayı güzel değerlendirmemiz lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Chatgpt ye sordum cevaplar.

https://chatgpt.com/share/678b9763-ec54-8008-a4eb-f531a54bd53a
Genel olarak iç saha maçlarında problem yaşayabiliyormuş. Onda da taraftara iş düşüyor. Fixanaliz'in youtube da videosu var müsait olduğun zaman izleyebilirsin abi. Epey bilgi veriyor.

Kimisi 3-4 senedir hocalık yapmadığı için sorun olabileceğini söylüyor ama adam bu süre zarfında uefa da görev yapmış futboldan uzak kalmamış hiç.

Benim için en önemli etken moldenin hocası direk bize gelse sesimi çıkarmazdım adam yardımcı antrenör olarak geliyor.

2 haftadır Başkanı çok eleştirdim ama vaadlerini gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Hakkını vermek lazım. Böyle devam eder aşı tutar iyi transferler de gelirse mayısda adaysız seçim bile olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Genel olarak iç saha maçlarında problem yaşayabiliyormuş. Onda da taraftara iş düşüyor. Fixanaliz'in youtube da videosu var müsait olduğun zaman izleyebilirsin abi. Epey bilgi veriyor.

Kimisi 3-4 senedir hocalık yapmadığı için sorun olabileceğini söylüyor ama adam bu süre zarfında uefa da görev yapmış futboldan uzak kalmamış hiç.

Benim için en önemli etken moldenin hocası direk bize gelse sesimi çıkarmazdım adam yardımcı antrenör olarak geliyor.

2 haftadır Başkanı çok eleştirdim ama vaadlerini gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Hakkını vermek lazım. Böyle devam eder aşı tutar iyi transferler de gelirse mayısda adaysız seçim bile olabilir.

Samet teşekkürler, ben de ilk açıklandığında olumsuzdum ama doğru adımlar atıyor gibiyiz. Umarım futbol şansı da hocanın yanında olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Samet teşekkürler, ben de ilk açıklandığında olumsuzdum ama doğru adımlar atıyor gibiyiz. Umarım futbol şansı da hocanın yanında olur.
İnşallah abi, bakalım 3-4 iyi adam şimdi kalanını da yaza bırakır aynı doğrultuda ilerlersek seneye umutla bakabileceğiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ole Gunnar Solskjær:

Team notes :

Mert

Transfer(svenson)-transfer-transfer- duble transfer

Transfer-transfer-gedson-rafa(muci)-transfer

Transfer

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Biz bu Udakhai'yi oyunu geriden iyi kuruyor diye almadık mı?

Çevrimiçi tolga1903

bana bunu alın

Şu gidecekler bi gitse de topçu konuşsak onana mi gider ndur mu gider bi gitsinler artık

Çevrimiçi levitate

bana bunu alın

aygır topçu maşallah ama skor katkısı çok az değil mi udinese dahil
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Biz bu Udakhai'yi oyunu geriden iyi kuruyor diye almadık mı?
valla biz birilerini bir şeyleri iyi yapıyor diye alıp her zaman yanılan bir camiayız…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

valla biz birilerini bir şeyleri iyi yapıyor diye alıp her zaman yanılan bir camiayız…
Maçın içine sıçtılar Masuaku ile beraber.

Çevrimiçi Samet Ç

aygır topçu maşallah ama skor katkısı çok az değil mi udinese dahil
oynadığı takımlar hücum yapmıyor everton falan bizim takıma rahmet okutur ayrıca bu abimiz bizim ligi donunda sallar Sörloth burada ne yaptıysa aynısını yapar Epl'de bazı maçlarda 16 ikili mücadelenin 10 tanesini falan kazanmışlığı var o derece aygır son vuruşları da iyidir tek eksiği zaman zaman pas oyununda sıkıntı yaşar
[ Son Düzenleme: Bugün, 21:27:50 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

oynadığı takımlar hücum yapmıyor everton falan bizim takıma rahmet okutur ayrıca bu abimiz bizim ligi donunda sallar Sörloth burada ne yaptıysa aynısını yapar Epl'de bazı maçlarda 16 ikili mücadelenin 10 tanesini falan kazanmışlığı var o derece aygır son vuruşları da iyidir tek eksiği zaman zaman pas oyununda sıkıntı yaşar
başlarım pas oyununa kaleye vuran adamlar istiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: