2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1091527 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Maç sırasında yazdım, bir önceki ve ondan bir önceki maçta da yazdım. Gedsonun yerin Musratinin yanı. Koşsun tırmalasın. İlerde istenilen işi yapacak Rafa var. O olmasa Muci bile olur. Ama o bölgede gedson olmaz. Top buna gelir sağa sola bakıyor çalım atamazsa geri atıyor topu. İmobille desen eyt li gibi takılıyor. İlerde top tutamazsam defansın da foyası açığa çıkar.

Teknik ekipte gio ya sallayıp suçu üzerinden atıyor. Biz ne çektik. Kimin tavuğuna kışt dedik. Cami duvarına mı işedik. İstemeden bir yetimin hakkını mı yedik. Yeter artık isyan ettirdi bana bu durum. Her gelen gideni aratıyor oldu.

Sana bir şey diyeyim mi gerçekten hocalık durum kalmadı artık ya. Ben gio'ya çok kızmış inatçı bulmuş gitmesini istemiştim ama şöyle bakiyorum keşke kalsaydı. Geçen seneki oyuncu grubu 5 6 hoca yedi, bu seneki de bence sergen'i falan yiyecek eğer gelirse bak görürsün. Biz gerçekten ne günah işledik bilmiyorum ama biyerlerden gömü falan bulup tüm kadroyu sıfırlamadan benim artık hoca moca umudum kalmadı. Tabi sıfırlayacak ve yerini dolduracak ekip de önemli geçen seneki kadronun üzerine bir sürü futbolcu getirdin 50 puan yiyen takımdan daha kötü takımsın demek ki kimin bu operasyonu yapacağı daha önemli.

Nasıl yapacak ne yapacak gerçekten bilmiyorum ama serdal adalı ve getireceği teknik direktör gerçekten enkaz devralıyor allah yardımcıları olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Sana bir şey diyeyim mi gerçekten hocalık durum kalmadı artık ya. Ben gio'ya çok kızmış inatçı bulmuş gitmesini istemiştim ama şöyle bakiyorum keşke kalsaydı. Geçen seneki oyuncu grubu 5 6 hoca yedi, bu seneki de bence sergen'i falan yiyecek eğer gelirse bak görürsün. Biz gerçekten ne günah işledik bilmiyorum ama biyerlerden gömü falan bulup tüm kadroyu sıfırlamadan benim artık hoca moca umudum kalmadı. Tabi sıfırlayacak ve yerini dolduracak ekip de önemli geçen seneki kadronun üzerine bir sürü futbolcu getirdin 50 puan yiyen takımdan daha kötü takımsın demek ki kimin bu operasyonu yapacağı daha önemli.

Nasıl yapacak ne yapacak gerçekten bilmiyorum ama serdal adalı ve getireceği teknik direktör gerçekten enkaz devralıyor allah yardımcıları olsun.
Şenol G. Gelmeden önce de söyledim. VI kalsın diye. O zaman vasat sever oldum. Gio gitmeden önce de burada herkes söyledi. Kızıyorum falan ama biz hak ediyoruz bu tabloyu. Bu hafta Sergen gelsin. Seneye de Şenol G. Dedikoduları çıkmaya başlar. Bu kısır döngü böyle devam eder. Herşeyi yönetimden bekliyoruz ama biz öncelikle taraftar olarak Silkelenmeliyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sinan23

Bu akşam sportinge 4. golü atan dieu-merci Michel 20 yaşında kanadali. Atiba birsey yapsin. Osimhen e benziyor. Hava hakimiyeti mükemmel.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

Romulo çok iyi topçu
adamlar kendi mitoma'larını bile icat etmiş keşke bizde böyle olabilsek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

adamlar kendi mitoma'larını bile icat etmiş keşke bizde böyle olabilsek
Taha ile beraber avrupa yapar seneye

Çevrimiçi Samet Ç

Nerede bizim 1 ocakta gelecek avrupa çapında şef scoutumuz yine mi kandırıldık

Çevrimiçi Samet Demir

Biz hocayla anlaşalım da...

Çevrimiçi levitate

kartalist privden haberler

carlos alcaraz orta saha 22 yaşında

ciro ve gedsona teklifler var

almanyadan mevkisi sürpriz birisi ligden başka bir takım daha ilgileniyormuş

arnautovic :D 6 ay kiralık belki 1 yıl sözleşme şaka gibi böyle eşşek olmak ayrı başarı neyse

verratti önermişler

ansu fati :D her yerden kovulan adam opsiyon düşünüyolarmış

6 aylık redmond olabilirmiş soruşturuyormuş gelebilir miyim diye

masuaku yolcu rıdvan belki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

arnautovic :D 6 ay kiralık belki 1 yıl sözleşme şaka gibi böyle eşşek olmak ayrı başarı neyse

verratti önermişler

En sevindirici haber Masuaku ve Ciro nun gidişi olur. Gedsonu da takasla değerlendirsek hiç üzülmem.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

işin sonu 35'lik adamlar Carlos Alcaraz Edwards falan yazıyorlar :D

Çevrimiçi levitate

işin sonu 35'lik adamlar Carlos Alcaraz Edwards falan yazıyorlar :D

flamengo ne diye buna 18 milyon vermiş doğru düzgün oynatmıyorlar da
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

flamengo ne diye buna 18 milyon vermiş doğru düzgün oynatmıyorlar da
10 milyonluk topçu normalde ama oralarda böyle paralar ödeniyor bir iki yıla hiçbir şey oynamasa bile zarar etmeden çıkarlar

Çevrimiçi Samet Ç

verratti önermişler

Takımda tek yaşlı olacaksa Arnautovic olur ama komple böyle dolduracaksak sıkıntı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bende bunu merak ediyorum. benim için hocadan bile önce gelir.

Çevrimiçi Samet Ç

Merkez Orta Saha:  Pedro Gonçalves

Sağ Kanat: Marcus Edwards

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen için bekletiyorlarmış :D

Çevrimiçi Samet Demir

Profesyonel bir kulüpte önce bu adamı getirirsin. Sonra sahada izlemek istediğin oyunu v.s. anlatırsın adamda sana istediklerini uygun hocalar bulur. Bizde önce oyuncu alınıyor, sonra hoca alınıyor en sonda bu arkadaş.

Seçim zamanı plan program proje herşeyi belliydi. Beşiktaşımızın kaybedecek 1 dksı yoktu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Profesyonel bir kulüpte önce bu adamı getirirsin. Sonra sahada izlemek istediğin oyunu v.s. anlatırsın adamda sana istediklerini uygun hocalar bulur. Bizde önce oyuncu alınıyor, sonra hoca alınıyor en sonda bu arkadaş.

Seçim zamanı plan program proje herşeyi belliydi. Beşiktaşımızın kaybedecek 1 dksı yoktu.

4-2-3-1 e ilah gibi tapmayacak, elindeki malzemeye göre esneyebilen (1 gecede 3-5-2 ye dönebilen Lucescu gibi) bir hoca istiyorum ama biliyorum ki bu iklimde çok zor.
Su saçma 4-2-3-1 sisteminde elindeki Rafa da, Ciro da çöp gibi gözükür.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.transfermarkt.com.tr/chris-fuhrich/profil/spieler/272278

https://www.transfermarkt.com.tr/kyogo-furuhashi/profil/spieler/489463
Adalı'nın getireceği söylenen Mislintat'ın bulduğu Fuhrich 2.5 milyona aldılar bunlardan çok buldu Stutgart'a ama biz Sergen'den onay bekliyoruz aynen kesin başarı gelir :D

Çevrimiçi Samet Demir

4-2-3-1 e ilah gibi tapmayacak, elindeki malzemeye göre esneyebilen (1 gecede 3-5-2 ye dönebilen Lucescu gibi) bir hoca istiyorum ama biliyorum ki bu iklimde çok zor.
Su saçma 4-2-3-1 sisteminde elindeki Rafa da, Ciro da çöp gibi gözükür.
Az önce biri Fırat günayere bilezik gibi geçirmiş.

Fırat tff, hakem, gözlemci falan aklına ne geliyorsa hepsi yabancı olmalı yazmış. Adamda altına yanlız hocamız yerli olmalı dimi Fıratçığım demiş :) bunların algılarına kapılıyoruz. Bende dahil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Az önce biri Fırat günayere bilezik gibi geçirmiş.

Fırat tff, hakem, gözlemci falan aklına ne geliyorsa hepsi yabancı olmalı yazmış. Adamda altına yanlız hocamız yerli olmalı dimi Fıratçığım demiş :) bunların algılarına kapılıyoruz. Bende dahil.

durum su: ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: