2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102131 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci için Lyon satıyorsa Perri ve Cruz Azul'dan Kevin Mier çok iyi olur

Çevrimdışı Talisca1903

Sanki Taliscayı aratmayacak adam aldılarsa taraftar Talisca istiyor
Talisca parasını Muçiye yatırmışsın sağ kanadında Rashica felan oynuyor Talisca gerekli mi değil mi diye tartışma yapıyoruz
Talisca alabildikte sanki
Bindik tek Rafanın sırtına gidiyoruz bakalım ne kadar gidecek

Çevrimdışı Talisca1903

Fener 8 milyon satınalma opsiyonlu almış diyorlar Taliscayı
Cana verilen 2,75 daha çok can acıtır bu fiyata biz almalıydık
İnşallah fener loserlığı bulaşır Yılana yoksa çok can yakar kerata

Çevrimiçi Samet Demir

bize 3 tane kanat lazım 3 tane bek lazım 1 tane stoper lazım 1 tane kaleci lazım 1 tane santrafor lazım ama bizimkiler Talisca peşinde
Yönetimin taliscayı alacağına sıfır ihtimal veriyorum. Ama talisca isteyen taraftara diyecek söz bulamıyorum. Şenoldan kurtulduk, gomez ve q7 emekli oldu, şu taliscadan da kurtulsak nefes alacağız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Fener 8 milyon satınalma opsiyonlu almış diyorlar Taliscayı
Cana verilen 2,75 daha çok can acıtır bu fiyata biz almalıydık
İnşallah fener loserlığı bulaşır Yılana yoksa çok can yakar kerata
Bizim Talisca'ya ihtiyacımız yok tekrar rekabetçi lige alışana kadar fenerliler onu çöp ilan edecek zaten fenerin zihniyet değişmediği sürece bırak Talisca'yı Ronaldo, Vini veya Mbappe indirselerde şampiyon olamayacaklar işin kötü tarafı bizde bunlar gibi olmaya başladık o canımı sıkıyor
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2024, 13:32:01 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimin taliscayı alacağına sıfır ihtimal veriyorum. Ama talisca isteyen taraftara diyecek söz bulamıyorum. Şenoldan kurtulduk, gomez ve q7 emekli oldu, şu taliscadan da kurtulsak nefes alacağız.
İrfan'ı zorlamamız lazım bizim 3 milyona gelsin oynasın bizde

Çevrimiçi Samet Demir

Fenerle anlaşmış diyor fenerli duyumcular. Hemde yerli. Çok iyi olurdu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim Talisca'ya ihtiyacımız yok tekrar rekabetçi lige alışana kadar fenerliler onu çöp ilan edecek zaten fenerin zihniyet değişmediği sürece bırak Talisca'yı Ronaldo, Vini veya Mbappe indirselerde şampiyon olamayacaklar işin kötü tarafı bizde bunlar gibi olmaya başladık o canımı sıkıyor
josef çok rekabetçi ligden mi geldi ona bakarsak
Mesele Talisca almak yada almamak değil sen taliscayı unutturacak topçu al kim ister o zaman taliscayı
Felix gibi ortalama stopere 7 milyon verince sorun yok talisca gibi seri katile gelince mi sıkıntı oluyor

Çevrimiçi Samet Ç

josef çok rekabetçi ligden mi geldi ona bakarsak
Mesele Talisca almak yada almamak değil sen taliscayı unutturacak topçu al kim ister o zaman taliscayı
Felix gibi ortalama stopere 7 milyon verince sorun yok talisca gibi seri katile gelince mi sıkıntı oluyor
talisca 10 yıldır oralarda Josef 1 sene takıldı geldi arada fark var

Çevrimiçi Akil Emre

talisca 10 yıldır oralarda Josef 1 sene takıldı geldi arada fark var
Talisca nerde oynarsa oynasın her türlü iş yapar bazı maçlarına denk geldiğim için söylüyorum, atacağı bir kaç frikik golü bile yeterli olur. Asıl ilginç olan fb irfan, swanski , tadic, gibi oyunculara sahipken gözü karartıp taliscaya gitmesi. Bizim net oğlu net oyuncular almamız lazım, bu illa talisca olmasın tabikide ama birazda havamız değişsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca nerde oynarsa oynasın her türlü iş yapar bazı maçlarına denk geldiğim için söylüyorum, atacağı bir kaç frikik golü bile yeterli olur. Asıl ilginç olan fb irfan, swanski , tadic, gibi oyunculara sahipken gözü karartıp taliscaya gitmesi. Bizim net oğlu net oyuncular almamız lazım, bu illa talisca olmasın tabikide ama birazda havamız değişsin.
adam 10 yıldır para peşinde gittiği yerlerde bir tek Guangzhou'ya kupa kazandırmış biraz fazla anlam yüklüyorsunuz bizdeki ilk senesi takım iyi olduğu için şampiyon olduk Talisca sayesinde değil zaten ilk 15 haftanın 9 haftasında yoktu şampiyonlar ligi desen 6 maçın üçünde yoktu ikinci senesi de uçan kaçan Talisca ile de ligi kaçıncı bitirdik dördüncü her şeyi geçtim iki senede bizde iyi oynadığı tek derbi gese deplasmanı gerisi hep kayıp

Çevrimiçi Samet Ç

Kısaca Beşiktaş iki sene üst üste şampiyon olup Avrupa'da da belli bir başarı yakaladıysa ne Talisca sayesinde ne de Şenol sayesinde o başarılar o dönem içinde bulunduğu devrin doğrularını yaptığı için geldi gerisi hikaye

Çevrimdışı Talisca1903

Kısaca Beşiktaş iki sene üst üste şampiyon olup Avrupa'da da belli bir başarı yakaladıysa ne Talisca sayesinde ne de Şenol sayesinde o başarılar o dönem içinde bulunduğu devrin doğrularını yaptığı için geldi gerisi hikaye
Zaten ne taliscayla nede şenolla olur yanına q7 Babel adriano koyunca oluyor
Benim dediğim sen tek rafa koymuşsun bizimde rafamız var diye adam kandırmaya çalışıyorsun
Sen talisca almadın diye değil takım bir rafa ciroyla takım kurduğuna sandığın için tepki görüyorsun
Kimi kandırırsan kandır beni kandıramaz kimse beğenen buyursun alsın Kasımda aşk başkadır mı diyeceğiz

Çevrimdışı Talisca1903

talisca beğenmiyoruz niye başkan alamıyor diye 10 milyona vitaminsiz bir muçi daha çaksınlarda rahatlayalım

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca gelmesin diyen kafalar Muçiyi gelmeden messi seviyesine çıkaranlar işte biz bu taraftar grubundan kurtulduğumuzda refaha ereceğiz yoksa bunlar vitaminsiz muçiyle yeteneksiz rashicayla modern futbol aksiyonları hayali görmeye ortalama stoper felixle geriden oyun kurmaya başladığında arkana bakmadan kaç işte o anda lig Kasımda bitiyor
Ha bu arada talisca yada o ayarda net adama 8 vermezsek Ahmet Kutucuya felan 4-5 bayılacaklar haberiniz olsun hoşgeldin Anadolu Kartalları

Çevrimiçi gokhans

Talisca gelmesin diyen kafalar Muçiyi gelmeden messi seviyesine çıkaranlar işte biz bu taraftar grubundan kurtulduğumuzda refaha ereceğiz yoksa bunlar vitaminsiz muçiyle yeteneksiz rashicayla modern futbol aksiyonları hayali görmeye ortalama stoper felixle geriden oyun kurmaya başladığında arkana bakmadan kaç işte o anda lig Kasımda bitiyor
Ha bu arada talisca yada o ayarda net adama 8 vermezsek Ahmet Kutucuya felan 4-5 bayılacaklar haberiniz olsun hoşgeldin Anadolu Kartalları
nasıl bir futbol cehaletidir yahu :)) ortalama denilen felix avrupa ligi ilk 4 haftanın karmasında yer bulan, ilk 4 hafta en çok kritik müdahele yapan, pas ve kritik pas istatistikleri en yüksek çıkan stoper. Uefa’nın kendi sayfasından paylaştığı yer verdiği oyuncu :)) haghaha bunlar curling, masa tenisi falan izlemeyipde futbol izliyor, üstüne üstlük bir de yorum yapıyor ya!! Te Allahım ne günlere kaldık..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

ben bunların talisca falan alacağını sanmıyorum, neymiş en-neysriyi istiyolarmış oradan temas başlamış yok efendim 12 alıyormuş 8'e düşürmeye çalışıyorlarmış bilmem ne acun kendini aklamaya çalışıyor başka bir şey değil, fbli yağız'ın nasıl algıcı bir adam olduğu belli zaten

mouda gider stoper ister sağ kanat ister olayı kapatır

bizimkiler talisca'yı geç, 2 kanat almayı bile beceremeyecek gibi, ox onana yollarız sonrasına bakarız kafasındalar 2 kanat 1 sol bek 1 forvet şart oğlu şart, türk rotasyonu mevzusuna girmiyorum bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

başkanın adaylık lansmanına gidenler orada yapılan talisca tezahuratları sonrası dönüp ok işareti yapıp o iş bizde falan dediğini iddia ediyor, bu al nassr ile protokol ve başkanı arkadaşımdır muhabbetlerinin nereye çıkacağı belli, madem gereksiz bir söz verdin yapacaksın o zaman

yine iddiadır ki yazın anlaşılmış ama yerine rafa tercih edilmiş, demek ki isteyince alabiliyorsunuz

bence bir puan kaybı sonrası zaten gözü başkanlıkta olan hüseyin yücel arabistan gezilerine başlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

temastaymışız diyorlar da beceremezler
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

taraftar ihtiyacı olmayan bölgeye transfer isteyeceğine ihtiyacı olan bölgeye transfer talep etsin gese maçından sonra transfer isteyenlere takım tam diyenler şimdi yönetime sarmamak için hocaya ve eldeki oyuncu grubuna sallıyor o zamandan belliydi takımın bu noktalara geleceği kıytırık bir hazırlık kupası sayılabilecek bir maçta rakibe 5 attık diye 40-45 gün transfer yapılmadı en son yine ihtiyaç olmadığı halde Mario geldi adamlarda hazır kadrolarının üstüne durmadan ekleme yaptılar bu saatten sonra ihtiyacın olmadığı halde Talisca'yı alsan ne olur seneye de bir şey olmaz ihtiyacın olan bölge çok çünkü sırf taraftarı memnun etmek için saçma sapan ihtiyaç olmayan bölgelere takviye yapmak taraftarı kısa süreliğine mutlu etmekten başka hiçbir halta yaramaz

+41903

maç bitti eksiklerimizin farkındayız dediler tek sol stoperi çözebildiler gerisi boş 1.5 ay süreleri vardı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bize ne parasından yahu alan düşünmüştür bir şekilde  yazada aynen devam iyi futbolcu iyi para ucuz etin yahnisi yavan oluyor

Çevrimiçi Samet Demir

okuduğuu anlayamıyorsun sen anlaman kıt biraz 2 yazıda taliscayı parasıyla tartmayın diyor
kuzey afrikadan balkanlara osmanlı gibi sefere çıktık 

Sultanü'l-Berreyn ve Hakanu'l-Bahreyn Beşiktaş   :claps: :claps:

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Talisca1903
Kara Kartal
*

Ankara
Profili Görüntüle Kişisel İleti Gönder [Çevrimiçi]
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
Yanıt #9622 09 Şubat 2024, 18:30:03
Musrati 10 numara topçu hayvan gibi iyi adam tutmama şansı yok Muciyi hiç bilmiyorum inşallah iyi çıkar

ilk geldiğinde yazdığım bu senağzından salyalar akarak muçi güzelleyince iyi bir şey aldık sandım o zamnalar seninaklına uyup az biraz futboldan anladığını sanıyordum ama sırf algı ve yancıymışsın şükür artık ne olduğunu çabuk anladık
bunlarıda yazsaydın keşke alıntılamaya başlamdan önce futbolcu alındıktan sonra ne diyelim takımın futbolcusuna
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2024, 19:53:10 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

ne desteklediğiniz başkan nede hocanız yapamadı
yapamayacak diyenlere matruşka diyenler kafanızı kuma gömmeyin kıvırmayın sağa solada saldırmayın boşuna

Çevrimdışı levitate

istediğimiz kadar transfer konuşalım adamlar dokunmayan oyuncuyu 2. sarıdan attırıyor ohooo
bipbipbupbup

Etiketler: