2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1105869 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1834643246233890990
14 yabancımız var bunu söylemek için müneccim olmaya gerek yok anca bir kişi daha giderse transfer konuşulur bizim şimdiyi bırakın ocakta bile transfer yapmamız şu koşulda mümkün değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

14 yabancımız var bunu söylemek için müneccim olmaya gerek yok anca bir kişi daha giderse transfer konuşulur bizim şimdiyi bırakın ocakta bile transfer yapmamız şu koşulda mümkün değil
Bence ara transferde Ox ve Onana gider. Hatta Bahtiyar'ı da bekliyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Onana'yı avrupa listesine yazdığımız için istersek Türkiye ligi listesine yazmayıp transfer yapabiliyormuşuz.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bu transfer döneminin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.Bana göre mevcut şartlarda bir iki doğru hamle daha yapılabilirdi.Misal ben Can Keleş yerine Okay Yokuşlu alınmasını tercih ederdim.Okay Yokuşlu'nun alındığı senaryoda satamasamda Onana'yı kiralık gönderir yerine üst düzey sağ bek çözerdim.Okay'ın alınmadığı senaryodaysa Can Keleş'e vereceğim para yerine Yasin Özcan çözerdim.Bu bir iki yapılmayan ufak tefek hamle dışında BEŞİKTAŞ tarihinin en başarılı transfer dönemlerinden birini yaşadığımızı söyleyebiliriz.Ne demişler;Kervan yolda düzülür! Devre arası bakacağız artık.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Bu transfer döneminin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.Bana göre mevcut şartlarda bir iki doğru hamle daha yapılabilirdi.Misal ben Can Keleş yerine Okay Yokuşlu alınmasını tercih ederdim.Okay Yokuşlu'nun alındığı senaryoda satamasamda Onana'yı kiralık gönderir yerine üst düzey sağ bek çözerdim.Okay'ın alınmadığı senaryodaysa Can Keleş'e vereceğim para yerine Yasin Özcan çözerdim.Bu bir iki yapılmayan ufak tefek hamle dışında BEŞİKTAŞ tarihinin en başarılı transfer dönemlerinden birini yaşadığımızı söyleyebiliriz.Ne demişler;Kervan yolda düzülür! Devre arası bakacağız artık.
can keleş transfer döneminin tek kötü işi oldu
ki kim niye aldı kimse anlamadı

Çevrimdışı mellfred

kulüpten yarım saat önce isim yazınca da aynı şeyi yapıyor
allah utandırmasın mış
şovmen

Çevrimdışı mellfred

yönetim “az zamanda çok ve büyük işler yaptı bu işlerin en büyüğü şüphesiz ki rafa silvadır”
helal olsun
sadece oyuncu almadılar kulübü de ayağa kaldırdılar

Çevrimdışı mellfred

şu kanat kıtlığında ghezzala rize’nin verdiği parayı verip (çok olsa 500k)  son 20 30 dakika içeri atabilirdik
top tutar oyunu yavaşlatır kilit pasla farkı açtırırdı
yabancı kuralı da etken tabi ama can keleş yerine her türlü tercih ederdim

Çevrimdışı Savaş

En sevindiğim nokta yabancılarımızın birçoğu kaliteli ve bonservisli. Bu sene güzel bir hava yakalarsak Ocak ayında veya seneye kadrodan çıkacağımız yabancıların yerine katılacak isimlerle iyi bir süreç yaşayabiliriz 2 3 sezon.

Asker ve generalleri güzel harman yaptık. Seneye katılacak tek isim Amir ki kalitesini biliyoruz. Tünelin sonunda ışık göründü ya ben inanıyorum. Önümüz açık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

şu an 13 yabancı oyuncu gösterebiliyoruz.Onano avrupa lisresinde oldugu için tff den lisans çıkartılmayabilir.kaldıki bildigim kadarıyla tff ye yüklü öde yapılarak ek yabancı lisansı alınabiliyor.  saygılarımla

Çevrimiçi murat

can keleş transfer döneminin tek kötü işi oldu
ki kim niye aldı kimse anlamadı
ben çok olumsuz bakmıyorum can keleşe.muçi ile aynı yaşlarda kar.birine 11 küsür verdik geleceğe yatırım desen yaşı az değil.gir takımın direk parçası ol desen o da yok gibi.en azından can keleş eksik olan bölgenin bir alternnatifi konumunda.kupa vesaire oynayabilir.

Çevrimiçi murat

şu kanat kıtlığında ghezzala rize’nin verdiği parayı verip (çok olsa 500k)  son 20 30 dakika içeri atabilirdik
top tutar oyunu yavaşlatır kilit pasla farkı açtırırdı
yabancı kuralı da etken tabi ama can keleş yerine her türlü tercih ederdim
bu sene al ver yapar rafayı kaçırır vs iyi işler yapabilşrdi işte ama sakatlık sendromunu atlatamadı.geçen sezon oyuna girdiğinde top ayağına yakışan tek oyuncuydu.oynayabileceği rafa ve immobile gibi bir oyuncu ile farklı olabilirdi

Çevrimdışı mellfred

bu sene al ver yapar rafayı kaçırır vs iyi işler yapabilşrdi işte ama sakatlık sendromunu atlatamadı.geçen sezon oyuna girdiğinde top ayağına yakışan tek oyuncuydu.oynayabileceği rafa ve immobile gibi bir oyuncu ile farklı olabilirdi
sezon sonuna doğru 2-3 şutu direkte patladı
orada bi kaç skor çıkarsaydı bence şu an kadrodaydı
beşiktaş için hayırlısı diyelim

Çevrimiçi Necmi

bence tek yanlış ndour transferiydi fayda açısından değerlendirmiyorum onun yerine bek ala ilirdik gereksiz kontenjan kaybı oldu onun dışında iyi transfer dönemi geçirdik sakatlık form düşüşü yaşamazsak yol alırız şu an için planlama doğru yapıldı gibi duruyor

Çevrimiçi Necmi

yok beşiktaş bu sene risk alamazdı ghezzal büyük riskdi şampiyon olduğumuz srne dışında ghezzalin bir faydasını görmedik gidenin topuğuna bakmayacaksın ghezzali tutacağın yerde çok daha iyi kanat oyuncusu transfer ddersin bizim sorun kontenjan neden ghezzal için harcayalım

Çevrimiçi Necmi

şu an 13 yabancı oyuncu gösterebiliyoruz.Onano avrupa lisresinde oldugu için tff den lisans çıkartılmayabilir.kaldıki bildigim kadarıyla tff ye yüklü öde yapılarak ek yabancı lisansı alınabiliyor.  saygılarımla
yok yapamazsın oyuncu itiraz ederse serbest kalma hakkı doğuyor tff de 14 yabancıyla sınırlamış durumda 15. Oyuncuya lisans vermiyor millet teori üretiyor lisans dışı oyunvuyada fifa izin vermiyor oyuncu şikayet ederse serbest kalıyor tazminat ödüyorsun dediğin gibi kolay olsa takımlar yana yakıla para verip oyuncu göndermeye uğraşmazdı

Çevrimiçi Necmi

yönetim “az zamanda çok ve büyük işler yaptı bu işlerin en büyüğü şüphesiz ki rafa silvadır”
helal olsun
sadece oyuncu almadılar kulübü de ayağa kaldırdılar
aslında en kritik transfer poalista oldu stoper olduğu için dikkate alınmıyor ama en büyük yaramıza merhem oldu rafa yaldızlı cila oldu paolista ana taşıyıcı kolon

Çevrimdışı celiker1

12+2 kuralı kadromuzu güçlendirmemize yaramadı.Sadece gönderemediğimiz Chamberlain'in maaşını peşin vermek yerine taksit taksit vermemize yardımcı olacak.Kadromuzu güçlendiremediğimiz bir kuralı kabul ederek Fb ve Gs'nin güçlenmesine hizmet etmiş olduk.Ox ve Onana'dan da çıkıp 2 bek veya bir bek-bir hücum oyuncusu daha almayacaktık madem bu kuralı hiç kabul etmeyecektik.Kendi planlamamızdan hariç rakiplerimizin planlamasınada bakıp getirilecek bir kuralın fayda-zarar hesabı yapılması lazımdı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Kartal Ç

Hey gidi bir transfer sezonu daha geçti gitti. Ama efsanevi bir temizlik yapıldı takıma. Benim için yarım kupa kıymetinde valla şu temizlik. Takım içerisinde huzursuzluk çıkarıp ortamı bozacak çeteleşecek kimse de kalmadı. Bundan sonra söz hoca ve ekibinde. Yolumuz şampiyonluk olsun.

Çevrimdışı Zafer55

Birkaç  eleştirim oldu süreç boyunca ama dönemi bir bütün olarak değerlendirirsem iyi iş...hatta geçen sezonunun ikinci yarısını da döneme dahil edersem çok iyi iş çıkarttılar tebrik ediyorum yönetimi.
 Çok büyük bir değişim yaşandı kadroda 1 yıl içinde ama sanki 3-4 sezondur beraber oynayan bir takım havası mevcut.

Çevrimdışı murat baltacı

Yonetimi tebrik ediyorum geçen sezonun devre arası Muci musrati ile başlayan operasyon aynı şekilde kaliteli oyuncular alarak devam etti özellikle eski yönetimin basiretsizligi iş bilmezligi beceriksizliği iki renkliyi zirvede tutma çabaları olan medyanin ekmeğine yağ sürdü Allah'tan Sergen hoca gibi özde Beşiktaşlı birisi geldide araya bir şampiyonluk sıkıştırdı yoksa bunlar bizi Trabzon'un bile gerisine atardı.

Yeni yönetim her anlamda büyük iş yaptı hem temizlik oldu hem yeni takım kuruldu hem Beşiktaş'ın büyüklüğü gösterildi makas açıldı Beşiktaş üçüncülük yarışı verir söylemleri kursaklarında kaldı onana ox dan çıkıp bir iki oyuncu daha cekebilsek her anlamda iyi kadro kurulmuş olacaktı oda nazarlık olsun muhtemelen mevcut performanslari görüp devre arasına bırakıldı onuda anlıyorum.

Bu sene çok önemli Avrupa'da başarı zor olsa da gidebildigimiz kadar gidip lig şampiyonluğunu almamız lazım hem verilen emeklerin karşılığı alınır hemde ileriye dönük dahada güçlenme maddi olarak rahatlama olur üç beş seneyi başarıyla geçirebiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Birkaç  eleştirim oldu süreç boyunca ama dönemi bir bütün olarak değerlendirirsem iyi iş...hatta geçen sezonunun ikinci yarısını da döneme dahil edersem çok iyi iş çıkarttılar tebrik ediyorum yönetimi.
 Çok büyük bir değişim yaşandı kadroda 1 yıl içinde ama sanki 3-4 sezondur beraber oynayan bir takım havası mevcut.
ben geçen yabancı kanala sanırım fridelin yaptığı röportajı izledim oyuncuları saydı bilinen oyuncular bunları bulmak zor değil ama esas iş onları araştırmak takıma uyum sağlayıp sağlamayacaklarına karar vermekti buna çok zaman harcamış ortada olana bakılınca bence iyi iş çıkartmış şu takımın yaratılmasında büyük emeği var bu kadar birbirine uyumlu karakterleri bir araya getirmek bayağı bir iş bu takımı bir profesyonel inşaa etti
İlk defa profesyonellerin ağırlık koyduğu bir kadro kuruldu belkide türkiyede bir ilktir bu başarılı olurmu göreceğiz ama iyi başladı
Sadece takım kurmadık profesyonel bir kulüp olma yolundada adım attık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Belki bir gören olur.

Kanatlara Ajaxtan Rasmussen ve Godts mutlaka alınmalı

Çevrimiçi Samet Demir

Belki bir gören olur.

Kanatlara Ajaxtan Rasmussen ve Godts mutlaka alınmalı
Ox, onana yerine sol bek sol kanat alsınlar, Muciyi hoca düşünmüyorsa onuda 11 şartı ile kiralık verip bir tane de sağ kanat aldığımız zaman 2.yarı kafamız rahatlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: