2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107327 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi hasankale

Bu kadar oyuncu yanlısı bir sistem olamaz.Fifa nin bu işe bir çözüm bulması lazım.Amartey efendiye 6 resmi teklif gelmiş maaş kaybı olmamasına rağmen hiç birini kabul etmemiş.
Sözleşmesi var diye bu kadar rahat davranma hakkını da FIFA sagolsun oyunculara vermiş.

Çevrimdışı Zafer55

takım kalitesini yükseltiyor da yerli kalitesini yükseltmenin pek bir anlamı yok bu seneki  formülde.oynarsa rafa yerine oynar onun da yedeği muçi olur Salih olur .Yusuf bence ikisinin de gerisnde.
Mert-Ersin
Onur-Tayyip-Emirhan-Emrecan
Salih-Bakhtiyar
Can-Semih
Mustafa
Toplamda 11 yerlimiz mevcut.Maç kadrosuna en az 9 yerli yazacağız.Şuan Emrecan ve Bakhtiyar dışarda kalıyor gibi..gerisinin kadrodaki yeri garanti gibi duruyor. Rekabet açısından da bir ofansif bir yerli daha eklenmesi iyi olur. Hücümcu anlamında (Salihi de saysam) as/yedek toplam 4 yerlimiz var.
Yusuf Yazıcı şart değil ama hücumcu bir yerli transferi iyi olur diye düşünüyorum.
Önümüzde çok uzun bir süreç var. Sakatlık cezalar gibi durumlar var 5 oyuncu değiştirme hakkınında hakkını vermek adına böyle bir transfer iyi olur

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadar oyuncu yanlısı bir sistem olamaz.Fifa nin bu işe bir çözüm bulması lazım.Amartey efendiye 6 resmi teklif gelmiş maaş kaybı olmamasına rağmen hiç birini kabul etmemiş.
Sözleşmesi var diye bu kadar rahat davranma hakkını da FIFA sagolsun oyunculara vermiş.
Bende sizinle aynı kanıdayım ama birazda bu sözleşmeleri yapanları sorgulamak lazım. Bugün sanırım Hasan Arat açıklama yapmış, transfer edilecek oyuncuyu önce hocaya soruyoruz sonra kendi özel scout ekibimize danışıyoruz diye. Amarteyi alırken de sözde Çağlara danışmış bizimkiler ama eksikler var yani. O adamın maaşı düşük olsa her türlü avrupadan teklif alırdı. Bu paraları adamlar haklı olarak vermiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bu arada ben Yusuf Yazıcı'ya soğuk değilim.
Yerli yedek kalitemizi arttırır diye düşünüyorum.
yok yerli kalitemizi düşürür cenkden kurtulduk yusufumu bela edelim başımıza

Çevrimdışı ulumemo

Benim anlamadığım, bir insan aynı maaşı alacağı başka bir kulüp varken, istenmediği yerde neden bu kadar azimli bir şekilde ısrar ediyor?

Çevrimdışı murat baltacı

Aman Yusuf yazıcı falan olmasın hiç gerek yok bize ferdi gibi gelişim gösterecek hedefi olan aidiyet duyacak oyuncular lazım.

İki renklide serseri mayın gibi yanlış üzerine yanlış yapıyor biz çizgimizi bozmadan yapılanmaya güçlenmeye odaklı hamlelerimizi yapalım ikisinide ezer geçeriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Ravenman

Abubakarı yedek forvet olarak kullanacaktık. Son sezonuydu kendisini yırtardı.

Önemli olan Ox ve Amarteyin gitmesiydi.

Simdi Immobile olmasa 17 yaşındaki Mustafays kaldın.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim anlamadığım, bir insan aynı maaşı alacağı başka bir kulüp varken, istenmediği yerde neden bu kadar azimli bir şekilde ısrar ediyor?
Onun tabiatındaki birini anlayabilmek için onun gibi olmak onun gibi düşünmek gerekir. Neden mi böyle yapıyor çünkü kendini üstün vasıflı bir futbolcu görüp Beşiktaş'ı küçümsedi. İşin içinde sadece para yok; kibir de var. Kapı dışarı edilerek ona konumu hatırlatıldı; o da bunu gururuna yediremedi. Artık iyice kanaat getirdim Afrikalı futbolcu bu kulübe gelecekse en az iki kez düşünmeli iyice araştırılmalı. Bunların birçoğu düzgün kafa yapısına sahip değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Akil Emre

https://twitter.com/BlackEagleMedya/status/1833043581327609921
Transfer olduğundan beri çok formsuz özellikle ronaldo ve taliscanın gerisinde kalıyor. Bana mario geldikten sonra alıncağı izlenimi vermiyor. Gerçi ne olursa olsun büyük bir isim kimse hayır demez.

Çevrimiçi Samet Demir

Transfer olduğundan beri çok formsuz özellikle ronaldo ve taliscanın gerisinde kalıyor. Bana mario geldikten sonra alıncağı izlenimi vermiyor. Gerçi ne olursa olsun büyük bir isim kimse hayır demez.
Hürriyetin sallama haberi büyük ihtimalle, 35 milyon maaşı varmış.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

https://twitter.com/BlackEagleMedya/status/1833043581327609921
Fizik olarak bitik, inşallah iyi değerlendirip ona göre hamle yapılır...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Fizik olarak bitik, inşallah iyi değerlendirip ona göre hamle yapılır...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haberi direk paylaştım ama iyice baktığım zaman Arap basını dahil hepsi kaynak olarak Hürriyetin göstermiş. Kolpa haber muhtemelen

Çevrimiçi Mehmet57

Gecen sezon Cebi yonetiminin tum yaz pesinde kosturduklari Okereke Antep'e gitmis :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol'un Okereke'si Antep'e gitmiş bunun yüzünden Philogene'i veto etmişti en son Rebic'e kalmıştık teseye niye almamış acaba kanat forvet istiyordu orayada

Çevrimdışı KartalınGücü

Abubakarı yedek forvet olarak kullanacaktık. Son sezonuydu kendisini yırtardı.

Önemli olan Ox ve Amarteyin gitmesiydi.

Simdi Immobile olmasa 17 yaşındaki Mustafays kaldın.

Abou ile ipler koptu takımın havasını bozabilirdi de, faydalı da olabilirdi bir kumar olurdu. Amartey e gerekirse parası verilip gönderilecek herhalde. Ox kalırsa rotasyonda faydalanılabilir belki kalmazsa da bir hücumcu alacaklarını düşünüyorum. Öyle olursa oyuncu forvette de oynayabilecek özellikli olur inşallah Mane olmaz ama o stilde.

Çevrimiçi Samet Demir

maaşı 35 milyonmuş :D
Fm de ya olursa diyerek %10 maaşlı kiralık teklifi yapar çekiliriz ya o hesap😁

Çevrimiçi tolga1903

Şenol'un Okereke'si Antep'e gitmiş bunun yüzünden Philogene'i veto etmişti en son Rebic'e kalmıştık teseye niye almamış acaba kanat forvet istiyordu orayada

Djiku yerine de amartey aldırmıştı boyu uzun diye. Trabzon yönetimi yapılabilecek en mantıklı şeyi yaptı transferi başkasına yaptırıp bunu takımın başına getirerek. Transfer konusunda gördüğüm en kötü teknik direktör olabilir şenol güneş maç falan da izlediğini zannetmiyorum en son kahvede okey oynarken tutup getirdiler

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bu Mane haberlerinin doğruluk payı nedir acaba? Çok saçma geliyor bana.

Çevrimiçi Samet Ç

Djiku yerine de amartey aldırmıştı boyu uzun diye. Trabzon yönetimi yapılabilecek en mantıklı şeyi yaptı transferi başkasına yaptırıp bunu takımın başına getirerek. Transfer konusunda gördüğüm en kötü teknik direktör olabilir şenol güneş maç falan da izlediğini zannetmiyorum en son kahvede okey oynarken tutup getirdiler
Sadece tese maçlarını izliyordur bizim yönetimdede var bunu çok isteyen biri Allah'tan başkanın ve parayı koyanın dediği oldu

Etiketler: