2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095889 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Uefa avrupa liginde listeler 5 eylül sabahı saat 01 00 a kadar veriliyormuş 53,5 saatimiz var

Çevrimiçi yaço58

Mario hayırlı olsun umarım çok katkı verir

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa ile uyum sorunu olmayacağı için sevindim. Hayırlı olsun yeni Mario'muz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uefa avrupa liginde listeler 5 eylül sabahı saat 01 00 a kadar veriliyormuş 53,5 saatimiz var
Daha çok sular akar. Ben şu ana kadar memnunum. Joao Morio çok tweet sildirecek. Buna da eminim. Ghezzal gibi olabilir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa ile uyum sorunu olmayacağı için sevindim. Hayırlı olsun yeni Mario'muz.
Joao Mario tarzı oyuncu lazımdı Rafa'ya çok yük biniyor özellikle otobüs çeken takımlar karşısında onu da rahatlatacak bir tane daha kilit açacak oyuncu ekledik kadroya sıra Trippier ve Bouanani'de

Çevrimiçi Samet Demir

Joao Mario tarzı oyuncu lazımdı Rafa'ya çok yük biniyor özellikle otobüs çeken takımlar karşısında onu da rahatlatacak bir tane daha kilit açacak oyuncu ekledik kadroya sıra Trippier ve Bouanani'de
Trippier ve Bouanani de gelirse hocanın kafası epey rahatlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

daha önemlisi yedekleyecek oyuncu rafayı dinlendirme şansı oluyor

Çevrimdışı 38life

Joao Mario'nun 23 gol, 15 asist yaptı denen 22/23 sezonunda attığı tüm golleri seyrettim. 23 golün 12'si penaltıdan. Akan oyunda 9 gol atmış. Bu gollerin de büyük çoğunluğu ya boş kale, ya da kaleciye karşı boş pozisyon. Youtube'da, Twitter'da güya futbolu iyi bilen, analizine güvendiğimiz kişiler bu durumdan habersiz. 23 gol 15 asist yapmış diyip geçiyorlar. İşin arkaplanında ne var kimsenin bildiği yok. Bu arada bu 23 golün 6'sını Şampiyonlar Liginde atmış. O golün de 5'i penaltıdan.

15 asiste bakmadım henüz. Bi de onlara bakalım bakalım. En azından orada elle tutulacak bir şey vardır belki.

Asistlere baktım. Gollerdeki gibi yalan dolan değil, güzel asistler yapmış. Hatta şöyle söyleyebilirim, net olarak dünyanın en iyi kanat oyuncusu gibi geldi bana. Özellikle imzayı atınca öyle bir his geldi. Hayırlı olsun.  :D

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2024, 19:43:25 38life ]

Çevrimiçi Necmi

Asistlere baktım. Gollerdeki gibi yalan dolan değil, güzel asistler yapmış. Hatta şöyle söyleyebilirim, net olarak dünyanın en iyi kanat oyuncusu gibi geldi bana. Özellikle imzayı atınca öyle bir his geldi. Hayırlı olsun.  :D

😁

Çevrimdışı levitate

bence atletik birisi lazımdı ama katkı verecektir h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

bence atletik birisi lazımdı ama katkı verecektir h.o.

Belki de bir kanat daha alınacaktır. Masuaku'nun dünkü iyi oyunundan sonra bek transferinden vazgeçip iki kanat almaya karar vermiş olabilirler. Sola Joao, Sağa Mahrez kalite olarak çok üst düzey olur. Ama atletik olarak pek iyi olmaz orası ayrı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Trippier ve Bouanani de gelirse hocanın kafası epey rahatlar.

Trippier özel hayatı falan birileri bir şeyler yazmıştı.
Valla sorunlu oyuncuysa gelmesin, rehabilitasyon için uğraşmayalım.

Çevrimdışı levitate

karısını aldatmış tekmeyi yemiş galiba öyle bir şey okudum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Svenson da olduğu için çok sorun etmiyorum, sola da Yasini alsak super olur elimiz epey rahatlar.

Çevrimdışı Talisca1903

karısını aldatmış tekmeyi yemiş galiba öyle bir şey okudum
icardi gibi gavat değil en azından sadece çapkın ama salak yakalanmış :D

Çevrimiçi hasankale

Mario gerçekten geldiyse hoca baya kanatsız bir oyun şekline dönecek gibi duruyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Mario gerçekten geldiyse hoca baya kanatsız bir oyun şekline dönecek gibi duruyor.
ne yapsın adam ne verirlerse ona göre emek pşiriyor

Çevrimdışı Zafer55

Mario hayırlı olsun.
Tirpper nerden çıktı anlamadım

Sol bek bakıyorduk sağ beke mi döndük?

Çevrimdışı Talisca1903

ben mahrez bekliyorum çilek olark olmaz mı? olsun yani

Çevrimiçi Samet Demir

Zaten sol tarafda çizgi de Masuaku oluyor, sol kanat oyuncusu daha çok sol iç de konumlanıyor. Dün Muci sol iç gibiydi. Semih kenara geçti gibi sanki.

Çevrimiçi gokhans

Mario hayırlı olsun.
Tirpper nerden çıktı anlamadım

Sol bek bakıyorduk sağ beke mi döndük?
tripper rashica yerine bakılıyor. Güncel 3-6-1 formasyonuyla oynuyoruz. Svenson sağ stoper oldu. Rashica ve masuaku kanatbekler. Hoca iyi ve hakkını veren bir kanat bek istedi sanırım tripper cuk oturur oraya. Joa mario’da dün mucinin oynadığı yerde sol içte oynayacak. Yani yukardada bir arkadaş sordu kanatsız oynayacağız, kanat bekleriyle rakip hücumda savunma 5licek.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: