2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095644 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

sercan trippier yoklanıyor demiş nakflwmfk bildik valla
trippieri eyüpe bırakmayalım bir zahmet kanatta lazım ama

Çevrimdışı Mehmet57

Gecen gun hem sag hem sol bek oynayabilen bir bek alalim demistim. Trippier bunu yapabilen biri, hem Atleti de, hem donem donem Newcastle ve milli takimda da bunu yapti.

Ama her sey bir yana, biz bu oyunculari nasil alacaz? Bu gun de kimseyi yollayamadik.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ndour’i gomecek sebep gormuyorum. Cocuk Pritchard’den yedigi calim (ki bir ara Gedson da yedi macin basinda) ve bir noktada ikili, uclu yapilan press de top kaybi disinda bir “hatasini” gormedim.

Cocuk gayet net bir sekilde nerde duracaginj biliyor, fizigini ve boy avantajini iyi kullaniyor, pas kalitesi iyi. Su macta defans arkasinda bos alan mi vardi ki Muci’ye yaptigi gibi assist yapsin?

Cok cabuk gomuyorsunuz. Bence gayet yetenekli bir cocuk, ama alinirken Onana’dan cikabilirdik.

Mesele yetenek ya da top kaybı yapmama değil. Adam aşırı temposuz.
Önünde bomboş katedebilecegi 4-5 metreyi bile yürüyerek katlediyor. Oyunu hızlandırma yönünde bir çabası yok. Ya da pas atıp kendini boşa çıkarıp pas istasyonu olayın diye bir düşüncesi de yok. Bu kadar temposuz febenin getirdiği Maldonado dan fazlası olmaz.

Çevrimdışı levitate

bu ismini yazamadığım nice'daki eleman yarın birgün iner gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Gecen gun hem sag hem sol bek oynayabilen bir bek alalim demistim. Trippier bunu yapabilen biri, hem Atleti de, hem donem donem Newcastle ve milli takimda da bunu yapti.

Ama her sey bir yana, biz bu oyunculari nasil alacaz? Bu gun de kimseyi yollayamadik.
birisi cebinden verip yollayacak ya sabırları kaldığını sanmıyorum

belki onana gidiyordur haberimiz yoktur
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sinan66

Çevrimiçi Samet Ç

Trippier ve bir kanat devre arasına atar bizi gerisine devre arası bakarız

Çevrimiçi sEuL

En fazla bir sene daha katkı verebilir belki. Yası 34 oldu adamın, bir çok psikolojik sorunda yaşıyor. Daha yeni eşinden ayrıldı ve milli takımı bıraktığını açıkladı geçen hafta. Futbol dışında ki yaşantima odaklanmak istiyorum falan diye açıklama yapmış.

Gelip ne kadar katkı verir bilemiyorum, seneye 35 olacak ve beklere binen yük fazla oluyor - vücudu kaldırırsa belki bir sezon katkı alabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet57

Joao Mario isi ciddiymis. Eskiden merkez oyuncusuydu ama Benfica da kanat’a evrilmis. Gecen sezon Benfica da 51 maca cikmis, ama 9 gol 4 assist ile kisir gecirmis. Ama 22/23 sezonundaysa 23 gol 15 assist (birini hatirlatti mi?) oynamis.

Ben emin degilim. Oyun gorusu, versatil olmasi, top kontrolu, pas kalitesi vs baya iyi bir oyuncu, ama derinlik getirmez. Klasik, hizli bir kanat oyuncusu degil.

Hocaya guveniyorum.

Çevrimiçi sEuL

Joao Mario isi ciddiymis. Eskiden merkez oyuncusuydu ama Benfica da kanat’a evrilmis. Gecen sezon Benfica da 51 maca cikmis, ama 9 gol 4 assist ile kisir gecirmis. Ama 22/23 sezonundaysa 23 gol 15 assist (birini hatirlatti mi?) oynamis.

Ben emin degilim. Oyun gorusu, versatil olmasi, top kontrolu, pas kalitesi vs baya iyi bir oyuncu, ama derinlik getirmez. Klasik, hizli bir kanat oyuncusu degil.

Hocaya guveniyorum.
Şu ana kadar ismi geçen kanat oyuncuları ile yakından uzaktan alakası yok.

Kaliteli oyuncu ama aradığımız tipte bir oyuncu mu? Orasını bilemiyorum.
Yıllardır N’Koudu’nun akıllı olanından bekliyorum. Soyle pırpır, kolay rakip eksiltebilengillerden ama olmayacak gibi.

Çevrimiçi Necmi

sercan trippier yoklanıyor demiş nakflwmfk bildik valla
burayı okumuştur 😂

Çevrimiçi Samet Ç

Hocaya guveniyorum.
ben en başından beri bu tarz kanat istiyorum Rafa'yı da rahatlatmak için keşke şu gitmesi gerekenler gitse de Rashica ile rotasyona girecek bir tane pırpır kanatta alabilsek

Çevrimdışı mellfred

mucinin kanatta olmayacağı da görüldüğü üzere sezon başından beri söylediğimi tekrarlıyorum
“bizim 1 değil 2 kanada ihtiyacımız var
bek stoper halledilir”
sezon başıyla aynı yerdeyim

Çevrimdışı 38life

Hocaya guveniyorum.

Transferin bitmesine saatler kala yapılan transferin hocayla bir alakası olduğuna, hocanın kesin olarak onayladığına falan inanmam ben. Geçti artık o vakit. Şuan akşam pazarı. Kim kimi tutarsa. Eleştirilecek nokta da zaten işin bu noktaya getirilmesi.

Çevrimiçi Necmi

göndermek en kolay iş yeterki iş o noktaya gelsin parasını verdikten sonra göndereceksen transfer döneminin bitmesini beklersin son ana kadar gitme şansı verirsin göndermenin zamanı yok almanın zamanı var takım zımba gibi son ana kadar beklemenin sakıncası yok

Çevrimdışı levitate

Hocaya guveniyorum.
bu abimiz sosa ne kadar kanatsa o kadar kanat bence

o da kenarda oyun kuruculuk yapıyordu ama joao skor toplamayı başarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

mucinin kanatta olmayacağı da görüldüğü üzere sezon başından beri söylediğimi tekrarlıyorum
“bizim 1 değil 2 kanada ihtiyacımız var
bek stoper halledilir”
sezon başıyla aynı yerdeyim
bu maç kanatta kimse olmazdı 5 5 0 oynadılar kanatları iki kişi bazen üç kişi tuttu bizde garip şekilde sürekli kanatları zorladık sivasa göbekten saldırmak lazım hata olasılıkları yüksek

Çevrimiçi yaço58

mario ile trippieri alıp transferi kapatacak mıyız acaba

Çevrimiçi Necmi

Hocaya guveniyorum.
pır pır kanat oyuncusuna kaç maç ihtiyaç duyacağız bunun en iyi özelliği kapalı savunmalara karşı üstelik rafayıda yedekler biz ceza sahası forveti aldık ona böyle oyuncular lazım

Çevrimdışı Zafer55

Ndour iyi mi kötümü , gerekli mi gereksiz mi sorularının cevabı için henüz erken.
Ama ;
Zamanlama açısından yanlış transfer.
3 lig 2 avrupa maçı oynadık. Bu süreci alnımızın akıyla çıktık ama herşey kötü de olabilirdi. 3 lig maçını da arkamıza yaslanıp rahatça izlemedik puan kayıplarıyla da  girmiş olabilirdik milli araya ve kanat alsaydınız böyle olmazdı diye söyleniyor olabilirdik.
Ligin başındaki puanlar ile sonundakiler aynı değerde.Ndouru önce ,kanatları sonra dahil ettiğin takım 2-3 puanla şampiyonluk kaybettiğinde transfer döneminde elde ettiğin 1-2 m€ kar bişey ifade etmiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

bu abimiz sosa ne kadar kanatsa o kadar kanat bence

o da kenarda oyun kuruculuk yapıyordu ama joao skor toplamayı başarmış
hem kanatta oynar hem rafayı yedekler muci ben iş yapamayacağım diye ısrarla bağırıyor

Çevrimiçi Samet Ç

pır pır kanat oyuncusuna kaç maç ihtiyaç duyacağız bunun en iyi özelliği kapalı savunmalara karşı üstelik rafayıda yedekler biz ceza sahası forveti aldık ona böyle oyuncular lazım
Rafa'yı yedeklemekten çok aynı anda sahada olduklarında Rafa'yı epey rahatlatır bence lazım böyle oyuncu

Çevrimiçi Samet Ç

Bize iç saha ve deplasman maçlarında çoğu takım yeteneksizlikten dolayı beşli falan çıkıp otobüs çekeceği için Joao Mario tarzı adam lazım bence

Çevrimdışı Talisca1903

sol kanata mario sağ kanata bedrettin yada o tarz birini koyarsak oyunumuz bayağı rahatlar ciroda coşar

Çevrimdışı levitate

hem kanatta oynar hem rafayı yedekler muci ben iş yapamayacağım diye ısrarla bağırıyor
eskiden orta saha oynuyordu oraya da atarız

ucuza geliyorsa bende okeyim ama sağa pır pır bir adam lazım
bipbipbupbup

Etiketler: