2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095929 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Daha once de yazmıştım Ndour çok gereksiz bir hamle olmuş ama hocanın istediği söyleniyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu kadar kontenjan sıkıntısı varken Ndour'a gerek var mıydı diye sorguluyor insan. Özellikle bugünkü performansını gördükten sonra daha çok sorguluyor.
Demirege ve ya Salih onun yaptıklarını gayet yapabilirdi. Hatta Onana bile. Neyse inşallah ilerde daha iyi maçlar çıkarır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi blackeagle35

Muçi için soru işaretlerim artıyor, kırılgan yapısı var. Hücuma halen iki oyuncu lazım, en az da 1 bek lazım. Sağ kanat hücum anlamında işlemiyor takımda.

Çevrimiçi Necmi

Demirege ve ya Salih onun yaptıklarını gayet yapabilirdi. Hatta Onana bile. Neyse inşallah ilerde daha iyi maçlar çıkarır.
daha önce yazdım bunu psg alın pişirin diye verdi herhalde yoksa kontenjan yokluğunda alınacak oyuncu değil

Çevrimiçi sEuL

Aynen insan sorgulamadan edemiyor, Salih ve Onana’dan ne fazlası var. Cool jogging arıyor bazen belki o hoşuna gitmiştir bizim skouting ekibin.

Acayip ağır kalıyor, Musrati ağır diyordum bu arkadaş Musrati’den bile yavaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Hala neyin solbeki sagbeki arkadas. Su macta kulubede prime R.Carlos olsa ne degisirdi. Masuaku da Svensson da gayet yeterli oynuyor iste.
Ama 90 dakika sol kanatta orijini on numara ve forvet olan iki adam izledik, ikisini toplasan bir sol kanat etmez. Oyuna aldigimiz yedek forvet 3 tane top ezdi, biraz iyi forvet rahat 1 gol cikarirdi o pozisyonlardan. Simdilik skoru aldigimiz icin goze batmiyor, ama 70. dakikadina berabere girdigimiz ilk macta agir tepki gorecek ve gorur, kendine de yazik olacak. Mustafa iyi dakika alacagi bir 3. forvet pozisyonunda olmali, bundan fazlasi agir gelir. Rakiplerinde yedek forvet Batshuayi ve En Nesyri'yken sen Mustafa'yla yarisamazsin.
Benim takima alacagim ilk adam kanat olur, ikincisi de kanat olur, ucuncusu yedek santrfor olur. Sagbek solbek anca ondan sonra gelir.

Çevrimiçi annoca

semih soru işareti oluşturuyor. 20 üzeri teklif var deniyordu ama tahta kapandı.

Çevrimdışı levitate

bencede trippier
net ayrılmak istiyormuş + piyasada başka sağ bek göremedim

BENCE milli takımda ve atletico'da oynattılar diye hatırlıyorum at sola keyfine bak

ya da hoca emirhan'ı sol bek yapıp hücumda üçlümsü bir şeye dönmeyi düşünüyor olabilir mi
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

City'nin big six harici takımlarla oynadığı iç saha maçı gibiydi bugünkü maç. Pep iki kenarı birden pırpır oyunculardan kurup çizgiye bastırıyor amacı olabildiğince bu pırpırları rakip beklerle 1v1 bırakabilmek, bizim sol kenar semih/muci/rafa sağ kenar rashica denilen yapımızda mesela bunu asla yapamayız. Bari tek kanatı buna yakın bir yapıya oturtalım bir koridoru masuaku diğer koridoru rashica'ya bırakma fikri büyük maçlarda belki bizi iyi gösterecek ama bu maç gibi ligin yüzde 80'inde böyle oynayacaksak bu yapı üzer bizim takımı. Kısaca şu kanat oyuncusu gelsin artık sağ bek falan ne alaka şu an ya

Çevrimiçi hasankale

Bu kadar kontenjan sıkıntısı varken Ndour'a gerek var mıydı diye sorguluyor insan. Özellikle bugünkü performansını gördükten sonra daha çok sorguluyor.
Net gereksiz transfer.Bu kadar eksik varken sayısal olarak en kalabalık olan bölgeye transfer yaptılar.

Çevrimiçi sEuL

Hala neyin solbeki sagbeki arkadas. Su macta kulubede prime R.Carlos olsa ne degisirdi. Masuaku da Svensson da gayet yeterli oynuyor iste.
Ama 90 dakika sol kanatta orijini on numara ve forvet olan iki adam izledik, ikisini toplasan bir sol kanat etmez. Oyuna aldigimiz yedek forvet 3 tane top ezdi, biraz iyi forvet rahat 1 gol cikarirdi o pozisyonlardan. Simdilik skoru aldigimiz icin goze batmiyor, ama 70. dakikadina berabere girdigimiz ilk macta agir tepki gorecek ve gorur, kendine de yazik olacak. Mustafa iyi dakika alacagi bir 3. forvet pozisyonunda olmali, bundan fazlasi agir gelir. Rakiplerinde yedek forvet Batshuayi ve En Nesyri'yken sen Mustafa'yla yarisamazsin.
Benim takima alacagim ilk adam kanat olur, ikincisi de kanat olur, ucuncusu yedek santrfor olur. Sagbek solbek anca ondan sonra gelir.
Hocada bal gibi görüyor ki yöneticiler çıkıp açıklama yapıyor bek alacağız diye.

En az iki kanat, en az kaliteli bir bek gerekiyor. Ndoer alinmasaydi iyi bir orta sahaya da hayır demezdim.

Alınacak kanat oyuncularından sonra forvet rotasyonu da Ciro, Semih, Mustaf olur zaten.

Çevrimdışı Talisca1903

Ndor Musrati gibi alan savunan pas oyunu oynayan ortasahaların kanatsız takımda tartışılması anlamsız adamların pas verecek kimseyi bulamaması onların suçu değil Ndour oyuna girdi ve Musratiden kalan görevi tam yerinde yerine getirdi Demir Egeyle salihle felan kıyaslamak çok abes kalite bakımından dünya kadar fark var

Çevrimdışı Mehmet57

Ndour’i gomecek sebep gormuyorum. Cocuk Pritchard’den yedigi calim (ki bir ara Gedson da yedi macin basinda) ve bir noktada ikili, uclu yapilan press de top kaybi disinda bir “hatasini” gormedim.

Cocuk gayet net bir sekilde nerde duracaginj biliyor, fizigini ve boy avantajini iyi kullaniyor, pas kalitesi iyi. Su macta defans arkasinda bos alan mi vardi ki Muci’ye yaptigi gibi assist yapsin?

Cok cabuk gomuyorsunuz. Bence gayet yetenekli bir cocuk, ama alinirken Onana’dan cikabilirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Daha once de yazmıştım Ndour çok gereksiz bir hamle olmuş ama hocanın istediği söyleniyor.

Hoca o pozisyona ve role oyuncu istemiştir. Direkt bir oyuncuda direteceğini sanmıyorum. Bu oyuncu rotasyona alınıyor. O pozisyonu ve rolü oynayabilecek yerli bir oyuncu bulunamaz mıydı diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda kontenjan sıkıntısı çekiyoruz biz.

Çevrimiçi yaço58

Acil a kalite kanat alın şu takıma bekler yine idare eder

Çevrimdışı 38life

Ndour’i gomecek sebep gormuyorum. Cocuk Pritchard’den yedigi calim (ki bir ara Gedson da yedi macin basinda) ve bir noktada ikili, uclu yapilan press de top kaybi disinda bir “hatasini” gormedim.

Cocuk gayet net bir sekilde nerde duracaginj biliyor, fizigini ve boy avantajini iyi kullaniyor, pas kalitesi iyi. Su macta defans arkasinda bos alan mi vardi ki Muci’ye yaptigi gibi assist yapsin?

Cok cabuk gomuyorsunuz. Bence gayet yetenekli bir cocuk, ama alinirken Onana’dan cikabilirdik.

Diğerleri adına konuşamam ama ben şahsen gömmüyorum. Yetenekli topçu. Fakat deli gibi kontenjan boşaltmaya ihtiyacı olan bir kulüp için rotasyona yabancı almak gerekli miydi bunu sorguluyorum. Aynı pozisyon ve rolü oynayabilecek belki bir tık daha düşük kalite bir oyuncu alınamaz mıydı oraya diye düşünüyorum. Çünkü takımda ekmek, su gibi ihtiyaç olan transferleri şuan kontenjan sıkıntısı yüzünden yapamıyoruz.

Çevrimdışı Talisca1903

bosrvisini alamadık diye üzüleceğiz sene sonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Ndour gelmesini olumlu karşıladım ama böyle oynarsa demiregeye yazık etmiş oluruz oynadıkça daha fazlasını verebilirdi gelişime açıktı nedour çok ağır kalıyor ve rakibe yakın değil zamanla ritmini bulur gelişirse ne ala yoksa sıkıntı
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

sercan trippier yoklanıyor demiş nakflwmfk bildik valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: