2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103730 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gosens Union'da kalıyormuş

Çevrimdışı 38life

Nico Williams Svensson'u İnönüde madara ettiği gün "Sağ bekimiz iyi" yanılgısı açığa çıkacak ve muhtemelen devre arası sağ bek arıcaz.

Çevrimdışı sefaköykartali

Nico Williams Svensson'u İnönüde madara ettiği gün "Sağ bekimiz iyi" yanılgısı açığa çıkacak ve muhtemelen devre arası sağ bek arıcaz.
Sağ bekte Carvajal veya Kyle Walker ın olmadığı sürece Nico sıkıntı çıkaracak zaten.

Çevrimdışı 38life

Bizim şu fikstürü kaldırabilecek bir kadro derinliğimiz kesinlikle yok. Herkes ilk 11 üzerinden hesap yapıyor yok şu kadar puan toplarız yok şunu yaparız. Büyük yanılgı bu. Bizi bu fikstürden çıkaracak şey kadro derinliği. Ama görünen o ki biz sadece 2 transfer daha yapıp transferi kapatıcaz gibi duruyor.
Sağ bekte ilk 11 oyuncumuzun kendisi yetersiz olduğu gibi yedeği de yok.
Sol beke kimin alınacağı meçhul fakat Masuaku giderse orada da yedek yok.
Sol stoper de Felix + Emirhan tamam ama sağda Paulista'nın yedeği kim?
Mert sakatlansa ne yaparız?
Immobile bu fikstürü kesinlikle kaldıramaz. Mustafa hazır mı? Hazır olsa bile tek yedekle yola çıkılır mı?
Sol kanatta kanat orijinli oyuncumuz "0" ve oraya transfer dedikodusu bile çıkmıyor. Sol kanatta oynyabilen bir tek Semih var ki o da kanat orijinli değil. Ciddi zafiyet.

Çevrimdışı 38life

Sağ bekte Carvajal veya Kyle Walker ın olmadığı sürece Nico sıkıntı çıkaracak zaten.

Sıkıntı yaşamak başka madara olmak başka. İş hocaya kalacak o maç. Farklı önlemler alır inşallah.

Çevrimdışı CemMert

Nico williamsa göre sağ bek bakıyorsak vay halimize biraz zor buluruz gibi herifin piyasa değeri 70 milyon euro :) Barcelona adamı almaya çalıştı ve parası yetmedi :)

Çevrimdışı 38life

Nico williamsa göre sağ bek bakıyorsak vay halimize biraz zor buluruz gibi herifin piyasa değeri 70 milyon euro :) Barcelona adamı almaya çalıştı ve parası yetmedi :)

Nico'ya göre sağ bek bakalım demiyorum. Nico'nun karşısında maça çıktıktan sonra 3 ay depresyona girmeyecek bir sağ bek olsun diyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2024, 17:06:08 38life ]

Çevrimdışı CemMert

Yunanistan'a gitmek için bu sabah havalimanına giden Omar Colley, uçakta fazla rezervasyon yapıldığı için uçağa binemedi.

Colley'in Yunanistan'a gidişi yarına ertelendi. (SDNA)

Çevrimiçi tolga1903

Bizim şu fikstürü kaldırabilecek bir kadro derinliğimiz kesinlikle yok. Herkes ilk 11 üzerinden hesap yapıyor yok şu kadar puan toplarız yok şunu yaparız. Büyük yanılgı bu. Bizi bu fikstürden çıkaracak şey kadro derinliği. Ama görünen o ki biz sadece 2 transfer daha yapıp transferi kapatıcaz gibi duruyor.
Immobile bu fikstürü kesinlikle kaldıramaz. Mustafa hazır mı? Hazır olsa bile tek yedekle yola çıkılır mı?
Sol kanatta kanat orijinli oyuncumuz "0" ve oraya transfer dedikodusu bile çıkmıyor. Sol kanatta oynyabilen bir tek Semih var ki o da kanat orijinli değil. Ciddi zafiyet.

Aynı şekilde düşünüyorum en büyük problemimiz sağ sol kanat yedekleri (ki dediğin gibi solda kanat orijinli oyuncu yok) beklerin yedekleri ve santrafor yedeği. Sol kenar ismi çıksa hadi deriz semih immobile mustafa yeterli olur ama sola da ne isim var ne bir şey. Takım güzel sonuçlar aldıkça bu nicelik problemi hasır altı ediliyor ama o transfer sezonu biter ve sezona başlarsak büyük problemler yaşatacak bu rotasyonsuzluk. Madem bir yola çıktık gs ve fb'yi geçecek yapı kurmaya çalışıyoruz avrupa'da yürüyelim diyoruz bunu 13 14 futbolcu ile başaramayız gözünü arkada bırakmayacak en az 7 8 yedek futbolcu lazım bu kulübe ve şu an ndour muci mustafa emirhan harici hocanın sanki düşündüğü başka bir isim yok oyuna atmak için.

Çevrimiçi Mehmet57

Nico'ya göre sağ bek bakalım demiyorum. Nico'nun karşısında maça çıktıktan sonra 3 ay depresyona girmeyecek bir sağ bek olsun diyorum.

Zamaninda hic beklenmedik bir sekilde Bale Inter macinda Maicon'u madara etmisti, ama diger yanda Tanju Kayhan bir prime Hulk'i durdurmustu, hatta ve hatta Hasan Ali Kaldirim Mbappe'i durdurmustu  :D

Yani bende Svensson'a oyle rakip karsisinda guvenmiyorum (genel anlamda guvenmiyorum, o ayri) ama yapacak bir sey yok. Bence sag bek almayacagiz gibi duruyor.

Çevrimiçi Kartal Ç

Alırken kazanmak lazım.

artı olarak elemanın 2027 ye kadar sözleşmesi var bizimle. inada bindirse 2 -3 yıl uğraş dur.

Yunanistan'a gitmek için bu sabah havalimanına giden Omar Colley, uçakta fazla rezervasyon yapıldığı için uçağa binemedi.

Colley'in Yunanistan'a gidişi yarına ertelendi. (SDNA)

Acun bey uçağınız lazım çok acilli. Hemen bi yan ülkeden dönüp gelecez  :D

Çevrimiçi umutow

şuan zaten 16 yabancımız var. Oxlade Amartey Onana Abouhain Colley giderse zaten 3 tane hakkımız kalıyor. Bu 3 hakkın birisi zaten Angelo Gabriel olacak orası belli. Diğer iki kişi bence sol+sağ kanatlarda rotasyona sokabileceğimiz bir isim olmalı. Diğeride orta sahada musrati yerine oynayabilecek daha farklı tarzda sert (josef tarzı) bir adam olmalı. Sol bekede yasin özcan çekilmeli.

Çevrimdışı KartalınGücü

Gosens e üzüldüm alabileceğimiz en kalite adamlardan biriydi o bölgeye.

Çevrimdışı 38life

Zamaninda hic beklenmedik bir sekilde Bale Inter macinda Maicon'u madara etmisti, ama diger yanda Tanju Kayhan bir prime Hulk'i durdurmustu, hatta ve hatta Hasan Ali Kaldirim Mbappe'i durdurmustu  :D

Yani bende Svensson'a oyle rakip karsisinda guvenmiyorum (genel anlamda guvenmiyorum, o ayri) ama yapacak bir sey yok. Bence sag bek almayacagiz gibi duruyor.
Her maçın farklı bir hikayesi var tabi, her şey olabilir.

Yani zaten sol bek ve sağ kanat dışında transfer yapılırsa kulübeye yapılır gibi duruyor. sol bek ve sağ kanata iyi oyuncular gelirse yönetim alınan oyuncular açısından iyi iş çıkarmış olur, eleştirmem. Ama yine de taraftar olarak ideal olanı söylemek düşer bana. En azından transfer dönemi devam ederken.

Çevrimiçi Mehmet57

Aslinda hem sol hem sag bek oynayabilen biri alinsa keske Lazio'da ki Adam Marusic gibi, veya Roma'da ki Zalewski.

Çevrimdışı Zafer55

Bugün Hüseyin Yücel'in açıklamasında ; Bir sol bek ve bir kanat ile kesin anlaştığımızı,sonlandırmak  için elden yabancı çıkartmayı beklediğimizi söyledi.
Ayrıca bunların dışında bir-iki oyuncu için ise bekleyişin olduğunu söyledi. Yani 2 transferle kapatacak gibi durmuyoruz. 3 veya 4 transfer görünüyor

Çevrimdışı Ravenman

Hüşeyin Baba:

"Bugün iyi haberler gelebilir"

- Renyer (sağ açık)
- Memphis Depay (sol açık/santrafor)
- Brandon Williams (solbek)
- Cedric Soares (sağbek)
- Marlon (sağstoper)

Gitmesi gerekenler: Ebubekir, Oxlade, Amartey, Onana, Kazak Necip.

Çevrimdışı Zafer55

şuan zaten 16 yabancımız var. Oxlade Amartey Onana Abouhain Colley giderse zaten 3 tane hakkımız kalıyor. Bu 3 hakkın birisi zaten Angelo Gabriel olacak orası belli. Diğer iki kişi bence sol+sağ kanatlarda rotasyona sokabileceğimiz bir isim olmalı. Diğeride orta sahada musrati yerine oynayabilecek daha farklı tarzda sert (josef tarzı) bir adam olmalı. Sol bekede yasin özcan çekilmeli.
Ndour u aldık.
Salih ve Demir de var. Orta sahaya yabancı bir transfer olmaz artık

Çevrimdışı Zafer55

Yusuf Yazıcı ismi hiç çıkmadı hayret.
Burada da hiç bahsi geçtiğine denk gelmedim.
Ya da ben bişeyler kaçırdım.
Şuan halen boşta

Çevrimdışı 38life

Aslinda hem sol hem sag bek oynayabilen biri alinsa keske Lazio'da ki Adam Marusic gibi, veya Roma'da ki Zalewski.

Zalewski Roma üçlü oynarken orta sahanın solunda görev alıyor. Bek olarak güvenmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Marusic dediğin gibi fakat Lazio'nun bek rotasyonu rahat değil. Transfer peneceresi de kapanıyor, salmazlar bence. Dediğin profile uygun bonservisi elinde, 23 yaşında Brandon Williams var. Manchester United neden vazgeçti bu çocuktan, yeterli olur mu hiç bilmiyorum orası ayrı. Hem solda hem sağda oynasın diyince seçenek çok daralıyor ve dolayısı ile kaliteli seçenekler de yok denecek kadar azalıyor.

Çevrimdışı Savaş

Giden yok ki gelen olsun. Yolla yolla bitmedi anasını satayım. Kendilerine benzer adamlar almışlar full. Temizle temizle bitmiyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

Yetistirsinler de şu uefa maçlarına. Gitmiyorsa eğer abubakar'ı da kullanırım ben immobile mustafa ile yıpranır takım çok zor maçlara çıkacağız 2 3 maçta kullansak kâr niye parasını ödeyip kadro dışında tutuyoruz

Her turlu ahlaksizligi defalarca yapip ihanet ettigi icin?

Çevrimdışı CemMert

OX takımda kaldı herhalde bugünde haber çıkmadı. İngilterede de transfer kapanıyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Konu dışı olacak özür dilerim şimdiden ancak avrupada deplasmana gitmiş bir ağabeyim var mıdır forumda? Almanyada yaşıyorum ve bu sezon avrupadaki deplasmanlardan birine gitmek istiyorum. Nasıl yapılıyor bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim. Tekrar konu dışı yaptığım için özür dilerim.

Cok zor kardesim. Almanya nasil bilmiyorum ama Ajax macina 2 sene evvel gitmeyi denemistim. Deplasman biletleri tamamen Turkiye’den dagitiliyor tanidiklara vs zaten. Dernege bile fazla bilet kalmamisti. Ben ic saha bileti alip Ajax tribunlerinde seyretmistim. Genelde ic saha seyircileri bizim kadar onemsemeyip Turklere kar edip satiyorlar biletleri bol bol. Biraz tuzlu bir miktar olur ama rahat rahat bilet bulabilirsin. Sadece rakip tribunlerde biraz sessiz kalmasini bileceksin o kadar. Illa maci izleyecegim dersen en oluru bu.

Etiketler: