2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092924 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç istemiyorum şu herifi ya. Nasıl olsa arabistana gidecem diye tüm yaz yattı zaten muhtemelen.

Gelmesin bu.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl olsa değilde en kötü Arabistana giderim diye düşündü bence orası da olmadı :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sağ kanat ve sol bek en acilinden lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç istemiyorum şu herifi ya. Nasıl olsa arabistana gidecem diye tüm yaz yattı zaten muhtemelen.

Gelmesin bu.

Gelsin gelsin. En kötü sol bek olarak oynatıriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çevrimiçi sEuL

Kanat falan kalsin iki dakika, bizim acilen Paulista'nin bir iki gomlek ustu sol stopere ve yeni beklere ihtiyacimiz var.

Svenson ve Masu ile koca sezon gitmez. Kanatlara Messi'yide getirsen bu kadar kolay gol yersen hicbir maci kazanamazsin.

N'Doer ve Musrati'de yanyana zor gozukuyor - sozde ayagi cok iyi iki oyuncu ama iki pas yapamadik orta alanda. Bu ikiliden olusan orta sahanin rakibe direnc gostermesi ve baski yapmasida cok zor.

Bakalim pazardan bize ne dusecek ama nokta atisi transferler gelemzse eger isimiz biraz zor gorunuyor. Samsunspor maci bir, bu Lugano maci iki... kendi sahamizda taraftarin gazi ile iyi oynuyoruz ama bu sekilde oynamaya devam edersek puan kayiplari baslar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Svenssondan razıyız da masuakuyla bu iş olmaz. Sağ kanata kiralık Angelo geliyorsa sol beke parayı gömüp kaliteli birini almamız lazım.

Çevrimdışı 38life

Eğer yönetimin bu sezon herhangi bir başarı hedefi varsa ilk 11'e üst seviye 1 sol bek, üst seviye 1 sol stoper, 1 sağ bek, üst seviye 1 sol kanat alınması şart oğlu şart. Ve şuan tarih 22 Ağustos. Yorumsuz...

Ayrıca yedek santrafor, yedek sağ stoper, yedek sol bek alınması gerek.

Ayrıca başka eksiklikler de var fakat o bölgelere transfer yapıldığı için bir şey diyemiyorum. Örnek: sağ kanatta ilk 11 oynayabilecek bir oyuncumuz hala yok. Angelo ilk 11 için mi alındı bilmiyoruz. Rashica ilk 11 oynayamaz. Musrati'ye girmiyorum.

Beşiktaş'ın ilk 11'e yaptığı son transfer üzerinden tam 40 gün geçti. 40 gün. Beşiktaş 40 gündür ilk 11'e oyuncu transfer etmedi. Şaka falan olmalı bu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Acil Angelo haberi okumaya ihtiyacım var.  Hala maç içindeki Rashica'nın rakibin içinden geçmeye çalışıp duvara toslaması gözümün önünden gitmiyor. Sağda akacak bir oyuncu bize çok maç çözer.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Acil Angelo haberi okumaya ihtiyacım var.  Hala maç içindeki Rashica'nın rakibin içinden geçmeye çalışıp duvara toslaması gözümün önünden gitmiyor. Sağda akacak bir oyuncu bize çok maç çözer.
hiç bir şey yapmadı hiç bir şey Boyd bundan iyiydi o kadar söyleyeyim

Çevrimiçi sEuL

Svenssondan razıyız da masuakuyla bu iş olmaz. Sağ kanata kiralık Angelo geliyorsa sol beke parayı gömüp kaliteli birini almamız lazım.

Valla ben Svenson'dan da razi degilim, tamam mucadele ediyor falan filan ama yok arkadas - vasat oyuncu. Savunma yonu guclu diye lanse ediliyor ama ben savunmasinida o kadar iyi bulmuyorum. Ayagina her gelen topuda geriye oynayip cildirtiyor beni - senede bir iki macta parlar ama o maclar goz boyamamali.

Musrati + Muci'ye 20M Euro'nun uzerinde para bayildik ve Rafa + Ciro'ya yillik garanti 12M Euro oduyoruz. Bu kadar para harcadigimiz bir sezonu sadece mucadeleci bir takim olarak kapatmak istemiyorsak, acilen gerekli transferler yapilmali.

Çevrimiçi Samet Ç

ben ondanda razı değilim ama iki tane bek almayacaklarını bildiğim için birine katlanabilirim en fazla

Çevrimdışı Talisca1903

ben ondanda razı değilim ama iki tane bek almayacaklarını bildiğim için birine katlanabilirim en fazla
çok mücadele ediyor tamam iyi niyetide tartışılmaz ama fark yaratamıyor bize fark yaratcak lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orta sahada ayağı düzgün mücadeleci bir oyuncu alsak bir çok ayıbı örterdi. Orta saha bu kadar rahat geçilirken stoperde istersen Van Dijk oynasın en fazla bir tane eksik yersin.
Maalesef Orta sahada Gedson dışında pres yaoacak oyuncu uok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hiç bir şey yapmadı hiç bir şey Boyd bundan iyiydi o kadar söyleyeyim
Avrupa maçlarında defolar eksikler daha net gözüküyor. Bu maç olumluydu o bakımdan

Çevrimiçi Samet Ç

çok mücadele ediyor tamam iyi niyetide tartışılmaz ama fark yaratamıyor bize fark yaratcak lazım
önünde iyi kanat olsa katlanılır da Rashica olunca olmuyor ikisi de hücumda yok belli başlı ezber oyunlar dışında

Çevrimdışı İzmitlibjk

Yönetim eksiklerin farkında ve gerekeni yapacaktır. Tarih ve gün hesabı yapan fm severler biraz klavyeden uzaklaşsın.

Çevrimdışı 38life

Yönetim eksiklerin farkında ve gerekeni yapacaktır. Tarih ve gün hesabı yapan fm severler biraz klavyeden uzaklaşsın.

Transfer sezonu kapandıktan sonra mı?  :lol: :lol: Avrupada transfer sezonunun kapanmasına 1 hafta var. Uyandırıyim. 13 temmuzdan beri transfer yapılmıyor. 13 temmuzdan beri belli değil mi bu eksikler? Yeni mi belli oldu eksikler?

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel Hermoso'yu ne darlıyodur şimdi 

Çevrimdışı Talisca1903

Hüseyin Yücel Hermoso'yu ne darlıyodur şimdi
uyuz oldum ona çok uzattı gelmesin

Çevrimdışı qp 383

Orta sahada ayağı düzgün mücadeleci bir oyuncu alsak bir çok ayıbı örterdi. Orta saha bu kadar rahat geçilirken stoperde istersen Van Dijk oynasın en fazla bir tane eksik yersin.

Katılıyorum. Özellikle deplasmanda Gedson'un olmadığı maçlarda çok sıkıntı yaşarız.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Katılıyorum. Özellikle deplasmanda Gedson'un olmadığı maçlarda çok sıkıntı yaşarız.
net

Çevrimiçi sEuL

N'doer transferi bircok yonden cok gereksizdi.
Yeni yonetim Aralik ayinda takimin basina gecti ve ilk icraatleri 5 yabanci oyuncuyu kadro disi birakmakti. Yaklasik 8 aydir her basin aciklamasinda yabanci oyunculardan nasil kurtulamadiklarini dile getiriyorlar, aylarca ugras verip bir iki oyuncuyu sonunda gonderdiklerinde de N'doer'un transfer olmasi dogal olarak herkesce elestirildi.

Eksiklerimiz bu kadar acikken gidip yedek klubesine bir transfer daha yaptik. Kanat yok, stoper yok, bekler sos veriyor ve biz gidip N'doer'u aldik sirf baskanin PSG ile arasi iyi diye. Isin kotusu birde adam muhtesem oynasa, opsiyonu olmadigindan sene sonunda alamayacagiz kotu olursada bosuna bir kontenjan kapatiyor.

N'doer alinmasaydi eger, ve gerekli yerlere transferler yapilmis olsaydi dedigin tarzda bir oyuncu firsat transferi olarak alinabilirdi bencede. Ama Musrati icin 12M Euro verdigimiz bir denklemde, Gedson'un performansi da ortadayken, orta sahamiz Musrati - Gedson - Rafa seklinde olacak her halikularda ve alinacak 8'de yedek klubesinde olacakti.

Çevrimiçi Samet Ç

Angelo'nun yanında Illing Junior'da lazım

Çevrimiçi kartalizma190399

Gelmesin bu.

Talisca ve rafa da para tercihi yapti hep. Gelip katki saglayacaksa gelsin. Hermoso 2 aylik transfer degil, gelirse stoperi 3-4-5 seneligine kapatir. Ustelik tam aradigimiz profil. Hermoso kadar profili uyan, hazir oyuncu zaten su an bulamazsin.

Çevrimiçi sefaköykartali

Valla ben Svenson'dan da razi degilim, tamam mucadele ediyor falan filan ama yok arkadas - vasat oyuncu. Savunma yonu guclu diye lanse ediliyor ama ben savunmasinida o kadar iyi bulmuyorum. Ayagina her gelen topuda geriye oynayip cildirtiyor beni - senede bir iki macta parlar ama o maclar goz boyamamali.

Musrati + Muci'ye 20M Euro'nun uzerinde para bayildik ve Rafa + Ciro'ya yillik garanti 12M Euro oduyoruz. Bu kadar para harcadigimiz bir sezonu sadece mucadeleci bir takim olarak kapatmak istemiyorsak, acilen gerekli transferler yapilmali.
11 oyuncunun 11inden fark yaratmasını beklemek biraz abes olur. Andreas Beck katkısı veriyor en azından şimdilik. Bütçe ve yabancı kısıtını da göz önüne alırsak, ben parayı sol beke gömerim şahsen.

Etiketler: