2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1092130 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Gift Orban, Beşiktaş'a önerildi.

(@ogzhngenc)
pek inandırıcı gelmedi.

Çevrimiçi levitate

Farkındayız kardeşim o yüzden sol bek, kanat ve stoper istiyoruz hatta abu ve muleka yerine 1 santrafor da gerekli.
medyadakilere dedim abi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Psg'den müthiş yetenek diyip adamı pogba yaparlardı.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gs'nin yıllardır çöp diye satmaya çalıştığı adamları geldiklerinde nasıl övdükleri ortada...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

bizde şu an aynısını yapıyoruz sanki.kısıtlı sayıda transfer hakkımız var ve eksik çok fazla bölge var ve biz transfer yapmadık 1 sene oyuncu kiraladık.oynayacakkıvam gelirse seneye bizde değil.2 maça çıkmış oyuncuyu için biraz fazla beklenti var.as oyuncu ihtiyacı varken yedek bile sayamaycağımız bir kiralık tercih etmek bana mantıklı gelmiyor.
Para asıl ihtiyaç olan yerlere ayrıldı muhtemelen. Bu arkadaşı da gelsin rotasyona girsin diye aldılar. Eksik yedek tamamlandı yani öyle düşünelim. Çok bir maliyeti yoksa bence sıkıntı yok.

Kısıtlı hakkımızda Amir'in gidişi Hesapta yoktu muhtemelen. O yüzden pek bir değişiklik yok bence. Ha Amir ha bu arkadaş.

Çevrimiçi kartalizma190399

Masuaku'nun yerine savunması daha düzgün biri alınırsa bu dediğinin gerçekleşmesinin önü açılır. Ama solda Masuaku varken sağda Rashica olmaz. Hoca beklerden birini çıkartıp diğer bekle savunmayı üçlüyor zaman zaman. Bu senaryoda beklerden biri savunmayı iyi yapabilmeli.

Ferdi-osayi oluyorsa masuaku-rashica niye olmasin?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Muci herhalde satılmak üzere, adam maçta 10 dakika dahi süre alamayacak birisi değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Gift Orban, Beşiktaş'a önerildi.

(@ogzhngenc)
santrafor gerek yok

Çevrimiçi murat

Muci herhalde satılmak üzere, adam maçta 10 dakika dahi süre alamayacak birisi değil.
15 milyon verilen oyuncu performansı da bu olmamalıydı.

Çevrimiçi Samet Ç

Sola oyuncu alınacaksa Danjuma ideal profil en azından ilerde top tutmanı sağlar ama geçiş arayan takım olmaktan kurtarmaz bizi mutlaka oyun kurucu kanat lazım orta sahaya saçma sapan hamle yaptılar bari kanata, beke ve stopere doğru profil alın

Çevrimiçi Samet Demir

Yusuf Gazibegovic.. Bakalım ilgi olarak mı kalacak yoksa girişim olacak mı?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Stoperler geleni bam güm ileri vuruyor bakmadan orta sahadaki oyuncular git gel yapmaktan 60'da tükeniyor zaten sonra orta saha yumuşak beklerde aynı Masuaku en çok top kaybeden bek mesela dünkü maçta 18 top kaybı Süper Kupada 23 top kaybı geriden beklerin ve stoperlerin topu ileriye bam güm vuruyorsa oyun kurup rakip sahaya yerleşmen imkansız zaten
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2024, 23:51:16 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

bizde şu an aynısını yapıyoruz sanki.kısıtlı sayıda transfer hakkımız var ve eksik çok fazla bölge var ve biz transfer yapmadık 1 sene oyuncu kiraladık.oynayacakkıvam gelirse seneye bizde değil.2 maça çıkmış oyuncuyu için biraz fazla beklenti var.as oyuncu ihtiyacı varken yedek bile sayamaycağımız bir kiralık tercih etmek bana mantıklı gelmiyor.
hemde yabancı kontenjanı harcayarak

Çevrimiçi Necmi

15 milyon verilen oyuncu performansı da bu olmamalıydı.
10 m ye aldık

Çevrimdışı Sefa Kara

Kanat lazim bize en onemlisi kanat.Kanat yok takimda kanat lazim kanat.

Çevrimdışı murat baltacı

Evet. Onur'a neden atmadı eleştirisi makul fakat Onur'a o topu düzgün şekilde aktaramaz. Bu tarz pozisyonlarda fotoğraf, yani donmuş görüntü üzerinden yorum yaptığımız için yanılıyoruz genellikle. Gedson'un o anki hızı, topu ayağından ne kadar açtığı, Onur'un koşu zamanlaması vs. bunlar arasındaki optimum noktayı bulup pas atmak gerekir. Gedson bunu yapabilecek bir oyuncu değil. Keşke yapabilse.
Bu pozisyonda gedsonda hata bulmuyorum belki vurmadan kafayı kaldirsa onur pozisyon almaya mecbur kalır çıkarabilirdi burda hata onurda o dakikada o koşuyu yapıyorsan göstermelik değil topla buluşmak için yapmalısın koşuyu çapraz şekilde gedsona doğru yapsa penaltı noktası civarında topla buluşup boş kaleye atardı ama onur psikolojik ve özgüven olarak bitik durumda olduğu için sadece kadraja girmekle yetinmis bize birşey katacağını düşünmüyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Masuaku'nun yerine savunması daha düzgün biri alınırsa bu dediğinin gerçekleşmesinin önü açılır. Ama solda Masuaku varken sağda Rashica olmaz. Hoca beklerden birini çıkartıp diğer bekle savunmayı üçlüyor zaman zaman. Bu senaryoda beklerden biri savunmayı iyi yapabilmeli.
Masudan çıkmamız gerek zaten sezon başı göz boyuyor sonra sakatlığı Afrika kupası nazi kaprisi bitmiyor çok katkı sağlayan oyunuda yok defansı kötü ilerde çizgiye inmez tek olumlu yanı ortaları bize daha fazlasını yapacak seviye atlayacak oyuncu lazım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Ferdinin adam eksiltmesini çıkar ortalama bir bek olur, topu çok rahat rakip sahaya taşıyabilmesi onu orada değerli kılıyor. Rashica adam eksiltemiyor sıkıntı orada. Ferdinin meziyetine sahip olsa kanatta da verimli olurdu. Sol önde ısrar etmek lazım bence.
Adam eksiltmeyen oyuncuyu ne yapacağız sol önde ben tam tersi topla çıkması ve adam ekslitme konusunda bekte daha yararlı olacağını düşünüyorum racishanin bana göre eksik yanı isabetli orta yapamaması bunun sebebide rakibin markajina girmesi bekte olsa daha rahat alan bulacak hem orta hem adam geçme için çalım yeteneği zayıf ama hızı ve çabukluğu olduğu için alan bulursa hem adam eksiltip hem rahat orta açabilir muhtemelen
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

https://twitter.com/passeclefootbal/status/1823068395220435177

Bir kaç yerde daha çıktı bu haber.

Bana hiç güven vermiyor. Gözümde, bir savunma oyuncusu değil kendisi. Top ayağına yakışıyor ortaları da iyi ama asıl yapması gerekeni yani işin savunma kısmını yetersiz buluyorum. İstikrarsızlığı da cabası. Ve bundan daha kötüsü ise şuanki kadroda bir alternatifinin de olmaması. Kağıt üzerinde Emrecan Terzi var ama maalesef o çocukta , Masuakuda var dediklerim de yok.

Çevrimdışı murat baltacı

Ha şu da çok saçma bu arada. Adam gibi maça çıkmamış 20 yaşında adami da havaalaninda karşılamaya gerek yok.

Bizim taraftar da bi garip. Videoları izliyorum çocuk bile şaşırmış. Nasıl bi yokluktalar diye düşünmediyse iyi.

Çocuk neye şaşıracak Allah aşkına musrati gedson rafa gibi orta sahası olan ciro paulista gibi Kaliteli oyuncuları olan takıma geliyor efsane taraftarın önüne çıkacak asıl böyle oyunculara karşılama yapmak lazım talisca gibi boey gibi adapte olur tutarsa belkide kalmak isteyecek bonservisini alacağız uzun seneler katkı sağlayacak zaman ne gösteriyor bilemeyiz her yere yüksek fiyatlı olmuş oyuncu alamayiz yerinde bir hamle bana göre tutmazsa birşey kaybetmeyiz belki demirege hırs yapacak kendini gösterecek rekabete girecek o bile yeter bize
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Zafer55

İnşallah öyle bir şey yapmazlar. İki maçta da süre alamamasını Muçinin yetersizliğine değil , şartların öyle gerektirdiğine yormak istiyorum. Muçi , kadroda oyuncu tarzı açısından olması gereken bir oyuncu, bir de onun yerine adam aramak zorunda kalmayalım.

Çevrimdışı Zafer55

santrafor gerek yok

Muleka kalıp bir tane de sol kanat alırsak bence de gerek yok. Mulekayı yok ,semihi kanat sayacaksak immobile ve mustafa ile lig bitmez.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bana hiç güven vermiyor. Gözümde, bir savunma oyuncusu değil kendisi. Top ayağına yakışıyor ortaları da iyi ama asıl yapması gerekeni yani işin savunma kısmını yetersiz buluyorum. İstikrarsızlığı da cabası. Ve bundan daha kötüsü ise şuanki kadroda bir alternatifinin de olmaması. Kağıt üzerinde Emrecan Terzi var ama maalesef o çocukta , Masuakuda var dediklerim de yok.
Kesinlikle katılıyorum. Bir bek oyuncusu bu derece kademesini boşaltıp topu ayağında gereksiz derecede fazla tutup rakibe kaybedecek kadar riskli oynamaz. Geçen sene Afrika kupası sürecinde yaptıkları ve sakatlıkları da malum. Aboubakar gibi onun da üstü çizildi bana göre yaptıklarıyla.

Çevrimiçi Necmi

Bu pozisyonda gedsonda hata bulmuyorum belki vurmadan kafayı kaldirsa onur pozisyon almaya mecbur kalır çıkarabilirdi burda hata onurda o dakikada o koşuyu yapıyorsan göstermelik değil topla buluşmak için yapmalısın koşuyu çapraz şekilde gedsona doğru yapsa penaltı noktası civarında topla buluşup boş kaleye atardı ama onur psikolojik ve özgüven olarak bitik durumda olduğu için sadece kadraja girmekle yetinmis bize birşey katacağını düşünmüyorum
şimdi pozisyonu tekrar izledim dediğin gibi koşusu yanlış yere gedson pas verse ona gelmeden samsunlu oyuncular keser o topu penaltı noktasına girse hem kaleciyi hem defans oyuncularını bozar dikkat dağıtırdı

Çevrimdışı murat baltacı

şimdi pozisyonu tekrar izledim dediğin gibi koşusu yanlış yere gedson pas verse ona gelmeden samsunlu oyuncular keser o topu penaltı noktasına girse hem kaleciyi hem defans oyuncularını bozar dikkat dağıtırdı
O koşuyu yapması değerli ama finali düşünmededikten sonra kıymeti yok abi sağ tarafta kitlendik kaldık resmen ne swenson içime siniyor ne onur ne racisha ne can keleş. Gökhan Gönül Quaresma rosie ghezallardan nerelere geldik o kanada hem bek hem kanat oynayacak as oyuncu lazımdı racisha kanat yedeği olurdu birde potansiyeli olan yedek bek alır arkamıza yaslanırdık
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

amirin gidişiyle ndur transferi anlam kazandı
amiri severdim ancak yeterli görülmedi demek ki 
masuakunun bu sezon kalmasını destekliyorum
son senesi kontrat için seve seve yardıracak 
tam meyve vereceği sezon bırakmak akıl karı değil
kanat sağ kanat sol bir de iyi stoper şart paulista bi sakatlandı yeniden kesik başa döndük dün
colley necip’e necip mert’e mert rakibe
döngüsü ile kendi ayağımızla rakip atak sürekliliği sağlamış olduk

Etiketler: