2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096958 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı CemMert

Montero, Amartey, Aboubakar, Muleka, OX Chamber, Amir, Colley

Acil yolları ayırmamız gereken futbolcular.

onana ve bahtiyarı unutttuk
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2024, 18:19:54 CemMert ]

Çevrimiçi Necmi

Montero, Amartey, Aboubakar, Muleka, OX Chamber, Amir, Colley

Acil yolları ayırmamız gereken futbolcular.

onana ve bahtiyarı unutttuk
onana ve bahtiyar kalabilir onana faydalı olur bahtiyarında zararı olmaz uzun maraton yukardakiler gitse zaten kontenjan sorunu kalmıyor amir bile kalabilir bir kaleci yedeği sol bek yedeği ve iyi bir sol açığa ben fit olurum

Çevrimiçi gokhans

Ben de aynı düşüncedeyim. Çok seferde yazdım bunu ama forumdaki arkadaşlarımızın tamamına yakını bu durumu problem olarak görmüyor.

Mert sakatlansa ismi önemli değil hangi takımın hocası olursa olsun, 'kalede Ersin var gördüğün yerden şut çek' diye taktik vereceğine yemin edebilirim, ispatlayamam. Bu durumda sol stoper olsa ne olur sol açık olsa ne olur.

Bu arada bence de birinci ihtiyaç sol açık ama düzgün bir yedek kaleci ile beraber.
doğan alemdar düşünülebilir aslında..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

çapraz kopardı + bi kamyon gol yedi geçen yıl
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bizim genç kaleci ikinci kaleci olur büyük ihtimal

Çevrimiçi LORDBJK

ya necmi nasıl eşlik etmedi, nasıl koşmasa bir şey denmez? Şu fotodaki pozisyonu yediren stoperi sen beşiktaş’a layık görüyorsan eyvallah.   semih farklı bir mevzu, ilk transfer bencede o bölgeye gelmelimevzum o değil, colley’in hatasız bir stoper olma konusu. Bu adamın hem ayağı yok hem pozisyon bilgisi çok zayıf. Başakşehir maçında da emirhan’a kafa golü yediren colley değilmiydi? Sivas maçında kaptırdığı topdan yemedikmi golü? Ben yanlış colley i mi hatırlıyorum?

Colley konusu bence çok uzadı ben kimsenin görüşünü değiştiremem biri bir futbolcuyu sever diğeri sevmez herkesin kendi görüşü bu konu hakkında da son kez yazıyorum.
Benim kendi görüşüm biraz uzun olacak ama kusura bakmayın.

Şu an her kez bir polyana havasına girmiş ama bence Parayı idareli harcamayız çünkü dünyada ekonomi kitlendi her ana her şey olabilir ve bizim ülkenin durumu malum ?
Hiç bir ülke parasına %50 faiz vererek yaşayamaz. Bu ne demektir her kez Türk parasına gelsin TL'den borçlanayım sonra bir devalüasyon ile borcumu eriteyim demektir.
Arkadaş şimdi Colley 2,5 milyon dolar alıyor diyelim hadi daha iyisini buldun 3,5 - 4 milyon verdin Ayrıca soruyorum boşta bonservissiz Hummels dışında Colley'den kaç iyi futbolcu var
Yazarsan bende aydınlanırım. Belki bir de bonservis vereceksin Hummels'de 35 yaşında 5 milyon falan istiyor diyorlar yazık bu paralara.

şimdi bir hesap yapalım bonservis vermeyelim aldığımız futbolcunun maaşı 3,5 milyon dolar olsun yani arada 1 milyon dolar fark olsun.
Doları'da 30 TL den alalım şuan ki maaş farkı 1.000.000 x 30 = 30.000.000 Türk parası ile 30 milyon fark ediyor. Peki devalüasyon oldu
Doları 45 TL'den alalım 1.000.000 x 45 = 45.000.000 Türk parasına denk gelir yani 15 milyonda oradan gelse belki yıl sonunda bize en az 45 milyon ekstra bir maliyete denk gelecek.
Oda bonservissiz boşta 3,5 milyon doları kabul eden iyi topçu bulabilirsen ondan sonra 3000 TL'ye forma alsan'da kar etmeyecek. Çünkü kulüp belki borcunu çevirmek için kredi çekecek,,, ülkede ki kredi faizleri ortada futbolcunun maliyeti daha da arttı mı?

Şu anda kulüp bir kumar oynuyor arkadaşlar ve bence üzerimizdeki ölü toprağı atması için bu kumarı oynaması gerekiyordu.
Bu kumar ne ? eğer bu sene aldığımız topçular ile Avrupa ve Türkiye liginde başarılı olamazsak aldığımız topçuların hiç birini Pepe'de olduğu gibi tutamayız.

Siz bakmayın gazeteler Hüseyin Yücel sponsor oluyor dediğine Beşiktaş borsaya Kote olan bir şirket ve UEFA yöneticiler tarafından para konulmasını istemiyor.
Eğer sponsor oluyorsa bunun borsada açıklanması lazım ben şahsen öyle bir firmanın yıllık 5-10 milyon dolar vererek bir yere sponsor olduğunu duymadım siz duyduysanız söyleyin.
Peki bu para nereden gelecek Beşiktaş borsada sermaye arttırımına  gitti oradan gelecek. Yani bu gelen para bu senelik seneye yok onun için şampiyon olup şampiyonlar liginden gelecek para ile yolumuza devam etmeliyiz. 

Yani şimdi benim demek istediğim ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız ülkemizi kötü günler bekliyor eğer fener gibi her tarafı yıldız doldurup şampiyon olamazsak biteriz.
Onun için masuaku, Colley, Muleka, Svensson Türkiye ligi için bence yeterli ama bizim için acil sağ ve sol ön, ayrıca fred tarzı oyunun iki yönüne katkı verecek bir orta saha almalıyız
Ondan sonra da bence çok açılmamalıyız ha bir futbolcu iyi paralara satılır yerine topçu alırsın o ayrı ama bu oyuncuları bedavaya gönderip ek maliyete girmemeliyiz.

Atatürk'ün çok güzel bir öngörüsü var kurtuluş savaşından sonra, Savaşı kazandık ama ekonomi ile taçlandıramazsak savaşı kazanmış sayılmayız diye
Eğer Beşiktaş borsa'da kar ettiğini borçlarının bittiğini açıklar inan ben senden önce 10 -20 tane şu gelsin diye futbolcu yazarım buraya emin ol.

Ama güzel kardeşim yapmayın Beşiktaş'ın futbolcularını gömmeyin, başkaları üstünde algı oluşturmayın belki bu futbolcu ile 1 sene daha devam edeceksin gömmenin ne faydası var.

Ayrıca bence gömülecek kadar da kötü futbolcu değil bir sonraki yazımda ona değini cem buradaki yazım çok uzadığı için bitiriyorum. 

Çevrimiçi mayguntr

bizim genç kaleci ikinci kaleci olur büyük ihtimal
Emir Yasar, alt yapi hocalarina gore turkiyenin gelmis gecmis en iyi kalecisi olma ihtimali olma ihtimali var, onunu kapatmamak lazim.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben de aynı düşüncedeyim. Çok seferde yazdım bunu ama forumdaki arkadaşlarımızın tamamına yakını bu durumu problem olarak görmüyor.

Mert sakatlansa ismi önemli değil hangi takımın hocası olursa olsun, 'kalede Ersin var gördüğün yerden şut çek' diye taktik vereceğine yemin edebilirim, ispatlayamam. Bu durumda sol stoper olsa ne olur sol açık olsa ne olur.

Bu arada bence de birinci ihtiyaç sol açık ama düzgün bir yedek kaleci ile beraber.

Sol stoper sol acik olsa gayet fark eder cunku takim iyiyse rakibi kaleye yaklastirmas. Tipki Ersin kaledeyken sampiyon oldugumuz gibi.

Çevrimiçi Necmi

Emir Yasar, alt yapi hocalarina gore turkiyenin gelmis gecmis en iyi kalecisi olma ihtimali olma ihtimali var, onunu kapatmamak lazim.
emir benim hemşerim bandırmalı takımda hemşolarla doluyor 😀

Çevrimiçi Necmi

üzüldüğüm konu şu çocuklsrı profesyonel alt yapı hocalarına teslim etmeyip futbolcu eskileriyle yarım yamalak çıkartmaları

Çevrimiçi Samet Demir

emir benim hemşerim bandırmalı takımda hemşolarla doluyor 😀
Benimlede hemşo sayılırsın ağabey :) 30 km var aramızda
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Benimlede hemşo sayılırsın ağabey :) 30 km var aramızda
nerelisin

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı umutow

Kaliteli bir sol stoper bizim orta sahadaki açıklarımızın bile çoğunu kapatır. Zaten belli ki savunmayı ilerde kurucaz. Hamleli pas yapabilen hızlı bir stoper takımı en az 2 seviye yukarı çeker. O yüzden sol stoper en elzem ihtiyaç bence.

Çevrimiçi Necmi

Karacabey abi
karacabey çok gelişmiş şu an kuş cennetindeyim ben

Çevrimiçi gokhans

Kaliteli bir sol stoper bizim orta sahadaki açıklarımızın bile çoğunu kapatır. Zaten belli ki savunmayı ilerde kurucaz. Hamleli pas yapabilen hızlı bir stoper takımı en az 2 seviye yukarı çeker. O yüzden sol stoper en elzem ihtiyaç bence.
ağzın bal yesin dostum. Oynatmamaya, oyunu kitlemeye çalışan anadolu takımlarına karşı, orta saha ile hücuma katılıp, pas opsiyonu olacak hatta boşluk bulursa koşu atacak, extra tehdit oluşturacak teknik bir sol stoper olmazsa olmaz. Hollanda ekolünde hoca bunu isteyecektir elbet, hazırlık maçlarında emrecan’ı aynı bu şekilde kullanmayı denedi hatta. Hermoso, saiss, inigo martinez türevi bi sol stoper ile takım basamak değil eşik atlar, baya çehresi değişir.  Örnek olarak: https://j.gifs.com/oQWGEB.gif ,                                          https://j.gifs.com/jZ2m0P.gif ,                                                       https://j.gifs.com/pQWJ6N@facebook.gif
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2024, 22:25:00 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

şu iki günde 2-3 oyuncudan çıkılmazsa ben ümidi keserim taraftarın büyük bir kısmı zaten gereksiz rahatladı rakipler geçen seneden daha kötü durumdalar net olarak ellerindeki iyi yerlilerinde bir kısmı gidecek Kerem ve Ferdi gibi şu ortamda bu kadar yavaş hareket etmek anlamsız ayrıca 3-4 gündür 5-0 kutlanıyor o da saçma yapılacak bir ton işin var 5-0'da takılıp kaldık kupayı kazandın o gece sevinirsin biter sanki ilk defa kazanıyoruz
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2024, 00:07:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı murat

Sol açığa bindiren sol stoper bulsunlar oldu olacak.

Çevrimiçi Monza

Sol stoper sol acik olsa gayet fark eder cunku takim iyiyse rakibi kaleye yaklastirmas. Tipki Ersin kaledeyken sampiyon oldugumuz gibi.

Stadımız olmadan kazandığımız şampiyonluk gibi, 13-14 oyuncuyla ulaştığımız son şampiyonluğumuz da çok değerli. Ancak son şampiyonlukta şans faktörü de büyük. 50 yılda bir görülecek sıradışı bir şampiyonluk. Bir veya iki maç daha olsaydı kuvvetle muhtemel elimizden uçup gidecekti.

Ersin'le şampiyon olmadık, Ersin'e rağmen şampiyon olduk. O yıl kariyer sezonunu yaşamasına rağmen Avrupa'nın en çok uzaktan gol yiyen kalecisi idi. Sonraki yıllarda o sezondan çok daha kötü maçlar çıkartınca özgüvenide tamamen kaybetti. Mert'in sakatlandığı bir maç vardı geçen sene bunun yüzünde 'eyvah maça girmek zorunda kalacağım' tedirginliği görünüyordu. Öyle bir takım kurulurki rakip kalemize yaklaşamaz veya şut çekemez o zaman kalecinin önemi yok tabi.

Ha inşallah ben yanılıyorumdur, yaşı genç, kalecilik yaparda çok başarılı olur inşallah, en çok ben sevinirim. Ancak ben olsam euroların onar milyonlarla harcandığı günümüz  ortamında bu riske girmezdim.

Çevrimiçi Necmi

şu iki günde 2-3 oyuncudan çıkılmazsa ben ümidi keserim taraftarın büyük bir kısmı zaten gereksiz rahatladı rakipler geçen seneden daha kötü durumdalar net olarak ellerindeki iyi yerlilerinde bir kısmı gidecek Kerem ve Ferdi gibi şu ortamda bu kadar yavaş hareket etmek anlamsız ayrıca 3-4 gündür 5-0 kutlanıyor o da saçma yapılacak bir ton işin var 5-0'da takılıp kaldık kupayı kazandın o gece sevinirsin biter sanki ilk defa kazanıyoruz
kutlayan taraftar herhalde transferi taraftar yapmayacak takım lig maçına haxırlanıyor hüseyin yücel italyada ne yapmamız gerekiyor senin gibi panikle hoplamakmı lazım 3 oyuncuyu gitti say zaten şu an antrenmana bile alınmıyorlar yeni gitsede bizim için birşey ifade etmiyor gelecek oyuncu kampamı yetişecek eğer şu kadroyla samsun ve antalyayı yenemeyeceksek oyuncu almayada gerek yok iki hafta sonra bay oluyoruz yani oyuncular aıınacaksada ne zaman alınacağının bir önemi yok paniğe gerek yok
Bu arada gelecek oyuncular sistemin içine girecek mevcut sistem zaafa uğramayacak iskelet hazır beklemek hiç bir kayıp yaşatan durum oluşturmuyor hatta beklemek avantaj bile sağlıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Normalde eski oyuncularin surekli gundeme gelmesini istemem, ama mevcut kadro'ya bazilari cuk oturur.
Saiss, Redmond, hatta yedek/rotasyon olarak belki N'Koudou. Ne kadar mumkun olur bilemem, ama ise yararlar yani.

Stadımız olmadan kazandığımız şampiyonluk gibi, 13-14 oyuncuyla ulaştığımız son şampiyonluğumuz da çok değerli. Ancak son şampiyonlukta şans faktörü de büyük. 50 yılda bir görülecek sıradışı bir şampiyonluk. Bir veya iki maç daha olsaydı kuvvetle muhtemel elimizden uçup gidecekti.

Ersin'le şampiyon olmadık, Ersin'e rağmen şampiyon olduk. O yıl kariyer sezonunu yaşamasına rağmen Avrupa'nın en çok uzaktan gol yiyen kalecisi idi. Sonraki yıllarda o sezondan çok daha kötü maçlar çıkartınca özgüvenide tamamen kaybetti. Mert'in sakatlandığı bir maç vardı geçen sene bunun yüzünde 'eyvah maça girmek zorunda kalacağım' tedirginliği görünüyordu. Öyle bir takım kurulurki rakip kalemize yaklaşamaz veya şut çekemez o zaman kalecinin önemi yok tabi.

Ha inşallah ben yanılıyorumdur, yaşı genç, kalecilik yaparda çok başarılı olur inşallah, en çok ben sevinirim. Ancak ben olsam euroların onar milyonlarla harcandığı günümüz  ortamında bu riske girmezdim.

Yok haklisin sana katiliyorum zaten. Bence de Ersin bizim icin her turlu yetersiz ve o sene Ersin'e ragmen sampiyon olduk. Ama kalecisiz sampiyon da olunuyor yani, Tolga'yla da sampiyon olmustuk mesela.
Ersin'le niye sozlesme yeniledik onu zaten anlamiyorum en basta. Altyapi'dan yetismis oldugu icin bir fark yaratiyor listelerde, ama altyapi kalecisi kimse onu 2. kaleci yapsak ayni sey zaten.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: