2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1096548 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

gedsonun hücum performansını bence bu sene test edelim gerçekten değerlendirme yapacağımız şartlar yoktu geçensezon messi olsa harcanırdı

Tabi gönül ister ki çift hane gol asiste çıksın ama gedson geçiş oyununa çok uygun bir oyuncu anadolu takımına karşı alan bulamıyor genelde ve bu onun pozitif yönlerini sekteye uğratıyor. Ben de merak ediyorum açıkçası hele bir de rafa ayarı/zekasına yakın bir sağ kenar gelirse

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Caneri alalım o zaman?
hocam gs 3 kuruşa boey, köhn falan nasıl bulabiliyorsa bizde bulalım yahu. Bu kadar zor olmamalı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

hocam gs 3 kuruşa boey, köhn falan nasıl bulabiliyorsa bizde bulalım yahu. Bu kadar zor olmamalı.
Hoca bu şekilde bekleri kullanacaksa eğer sametin dediği gibi Masuaku da kalır, Svensonda. Ancak bu iki oyuncu giderse yerine oyuncu alınır diye düşünüyorum. ( Hoca Svenson ile stoperleri üçleyip, Masuakuyu da ileriye kanada gönderiyor.)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

ikiside beşiktaş ayarında değil ama terzinin bek özelliği rıdvanın bir tık önünde defansif özellikleri zayıf bekmi olur neye itiraz ediyorsun ben terziyi övmüyorum terzinin alternatifi rıdvan olmaz diyorum bunu yapmak için futbol cahili olmak lazım ben bunu yapacak futbol aklını hayatta ciddiye almam bu iş onuru beğenmeyip swenson getirmeye benziyor yabancı kontenjan kullanıp aynı seviyede oyuncu getirmek nasıl bir futbol aklı sağda yaktık kendimizi birde soldamı yakalım
sanki svenson iyi mi diyoruz Rıdavan gelsinde demiyorum sadece senin kıyasın yanlış onu söylüyorum itirazım buna Rıdvan Terziden kötü değil abartıyorsun bence çünkü Terzide hiç bir şey yok

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Hoca bu şekilde bekleri kullanacaksa eğer sametin dediği gibi Masuaku da kalır, Svensonda. Ancak bu iki oyuncu giderse yerine oyuncu alınır diye düşünüyorum. ( Hoca Svenson ile stoperleri üçleyip, Masuakuyu da ileriye kanada gönderiyor.)
3lüyü tamamlayan bek 1.70’lik svenson yerine nskala gibi daha fizikli bir bek olması daha mantıklı gibi. Hazırlık maçında kafayla kaleciye bir geri pas attı mazallah evlere şenlik..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

3lüyü tamamlayan bek 1.70’lik svenson yerine nskala gibi daha fizikli bir bek olması daha mantıklı gibi. Hazırlık maçında kafayla kaleciye bir geri pas attı mazallah evlere şenlik..
Mert Müldür fizik olarak tamda oranın adamı. Aslında hoca sağ beki böyle çakılı oynatacaksa Tayyip bile denenebilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Abi toreira defansif orta saha, gedson merkez orta saha. Gedson'u kıyaslayacaksan gs'den kerem demirbay fb'den fred ile kıyasla bence. Kerem'e baktım mesela geçen sene bize gelmiş olsa burun kıvırırdık 6 gol 4 asist yapmış ligde, fred'e zaten tapıyor herifler. Gedson'un hücum performansı kötü abi istediğin yerden tut olmuyor öyle muazzam dribbling yeteneği bitmek bilmeyen enerjiye karşın tercihleri o kadar kötü ki yaptığı dribblinglerin hiçbir önemi kalmıyor. Dün yaptığı gibi topu metrelerce götürüp rafa'yı topla buluşturduğu gibi 3 4 kez yapabilse maçlarda zaten acayip bi katkı sağlar ama yapamıyor işte her zaman çocuğun karar mekanizması felaket. İddia ediyorum ferdi'den osai'den daha iyi bek olur bu çocuk ama hiç denenmedi ne yazık ki.

Kerem demirbay 100 puanli sampiyon takimda 6 gol 4 asist yapmis, gedson ne idugu belirsiz takimda 3 gol 3 asist,
Fred'in istatistiklerini yazmamissin tesadufen herhalde, onu da bir yazarmisin? Bakalim tapilan fred gedson'a gore nasil skor yapmis?

Çevrimiçi COB

Masuaku benim için hiçbirzaman güvenilir bir topçu olmadı ve hiçbirzaman da olamayacak. Bizim taraftar günlük yaşadığı için 2 asist yaptığında Adriano muamelesi görüp 2 kötü maçında Ismail Köybaşı muamelesi görür.

Feyyaz Uçar bir tv programında Adriano dahil Beşiktaṣa gelmiş en kaliteli sol bek gibi bir yorumda bulunmuştu.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

sanki svenson iyi mi diyoruz Rıdavan gelsinde demiyorum sadece senin kıyasın yanlış onu söylüyorum itirazım buna Rıdvan Terziden kötü değil abartıyorsun bence çünkü Terzide hiç bir şey yok
kötü kötüdür kötünün kıyasımı olur ben kıyaslamıyorum elinde terzi varken rıdvan istemek para verip getirmek abes diyorum o seviyeyi kabul edeceksem terziyle devam ederim parada cebimde kalır bir fark yaratmış olmuyorsun bu arada terzide bu oynayan oyuncu değil onuda bırak rıdvan kadar tecrübe kazansın ondan sonra değerlendir çok bilmiş kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Tabi gönül ister ki çift hane gol asiste çıksın ama gedson geçiş oyununa çok uygun bir oyuncu anadolu takımına karşı alan bulamıyor genelde ve bu onun pozitif yönlerini sekteye uğratıyor. Ben de merak ediyorum açıkçası hele bir de rafa ayarı/zekasına yakın bir sağ kenar gelirse
şu izlediğim hazırlık maçlarında gedsonda gözle görülür değişiklik var artık önünde pas verebileceği insanlar var ve vermeye başladı öyle ayağına topu yapıştırıp giden gedson görmedim bu sene bekleyip görelim farklı birşey çıkabilir ortaya insanlar çok konuşuyor boç konuşuyor forumu kastetmiyorum immobile rafa savunması yok diyorlardı mesela immobile ceza sahamızdan iki tane top çıkardı rafa sekiz gibi oynadı merkez orta sahada pres yaptı bizim ceza sahamız önünde top kaptı herkes birşeyler söylüyor ama söylenenler kalıplaşmış papağan gibi tekrarlanan kelimeler konuşulan hiç birşey sahadaki gerçeği anlatmıyor kimsenin sahaya bakıp yorumlama yeteneğide yok varsada kullanmıyorlar kendilerine güvenmiyorda olabilirler

Çevrimdışı Talisca1903

kötü kötüdür kötünün kıyasımı olur ben kıyaslamıyorum elinde terzi varken rıdvan istemek para verip getirmek abes diyorum o seviyeyi kabul edeceksem terziyle devam ederim parada cebimde kalır bir fark yaratmış olmuyorsun bu arada terzide bu oynayan oyuncu değil onuda bırak rıdvan kadar tecrübe kazansın ondan sonra değerlendir çok bilmiş kardeşim
kıyas yaparken abartma yapıyorsun bizde söyleyince konuyu saptırıyorsun
Hem tecrübesi yok diyorsun hem Rıdvan terziden kötü diyorsun ne dediğinden haberin yok önce fikrini kendi içinde bir değerlendir sonra yaz çok bilmiş abicim

Çevrimdışı Talisca1903

Cihesaya ne gerek
Var Rashica uçacak ya geçen seneki takımda kendini gösteremedi bu sene bakın siz öyle değil miydi yoksa nasıldı o yok yok bek olacaktı GVB bek yapacaktı hadi ya bu hocada anlamıyor bu işten oysa şöyle bir beke koysan ne top oynayacak adam ama
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2024, 21:24:47 Talisca1903 ]

Çevrimiçi sEuL

Çevrimiçi Necmi

çok bilmiş ukala kardeşim iki kişinin konuşmasının arasına giriyorsun sonrada rıdvan gelsin demiyorum diyorsun ama aslında diyorsun çünkü rıdvanı alalım diyen sefaya yazdığım cevabın arasına girip bana karşı cevap yazıyorsan demekki sefa ile aynı fikirdesin ve ne demek istediğimden bile bi haberken bana karşı mesaj atıyorsun iki kişi konuşurken araya girene ne denir

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1817612023527624768

Alamayız geçelim. Ama akıllarında iyi bir kenar oyuncusu almak var bu bile olumlu di maria vs demek ki bu personel yeterli gelmiyor yönetim ve hocaya

Çevrimdışı Talisca1903

çok bilmiş ukala kardeşim iki kişinin konuşmasının arasına giriyorsun sonrada rıdvan gelsin demiyorum diyorsun ama aslında diyorsun çünkü rıdvanı alalım diyen sefaya yazdığım cevabın arasına girip bana karşı cevap yazıyorsan demekki sefa ile aynı fikirdesin ve ne demek istediğimden bile bi haberken bana karşı mesaj atıyorsun iki kişi konuşurken araya girene ne denir
yapma ya öyle mi oluyor her tartışmada 3. Olarak biten kişi ne denir sen söyle
Ukalalık konusunda senin eline kimse su dökemez bizim ne haddimize

Çevrimiçi tolga1903

şu izlediğim hazırlık maçlarında gedsonda gözle görülür değişiklik var artık önünde pas verebileceği insanlar var ve vermeye başladı öyle ayağına topu yapıştırıp giden gedson görmedim bu sene bekleyip görelim farklı birşey çıkabilir ortaya insanlar çok konuşuyor boç konuşuyor forumu kastetmiyorum immobile rafa savunması yok diyorlardı mesela immobile ceza sahamızdan iki tane top çıkardı rafa sekiz gibi oynadı merkez orta sahada pres yaptı bizim ceza sahamız önünde top kaptı herkes birşeyler söylüyor ama söylenenler kalıplaşmış papağan gibi tekrarlanan kelimeler konuşulan hiç birşey sahadaki gerçeği anlatmıyor kimsenin sahaya bakıp yorumlama yeteneğide yok varsada kullanmıyorlar kendilerine güvenmiyorda olabilirler

Abi gedson hayatının asistini bize yapmıştır hatırla ayak dışıyla babel'e yaptığı asisti. Bizim sorunumuz biraz da savunma arkası koşusu hiç atmamamız yıllardır yok böyle oyuncumuz yapımız isteğimiz. Dün de ayağına bekliyor iki kenar oyuncumuz topu mesela. İşte rafa ve ciro bu yüzden önemli bu oyuncular deniyor yoruyor zorluyor rakip defansı özellikle rafa, bu sadece dün için değil benfica'da da böyleydi bu oyuncu boşa kaçar ister devamlı. İşte bu oyunculara bir tane daha böyle bir akıl ekleyip gedson'u izlemek lazım dediğin gibi ama gedson'un karar aksiyonlarına hala gram güvenmiyorum ne yalan söyleyim.

Çevrimiçi Samet Demir

Abi gedson hayatının asistini bize yapmıştır hatırla ayak dışıyla babel'e yaptığı asisti. Bizim sorunumuz biraz da savunma arkası koşusu hiç atmamamız yıllardır yok böyle oyuncumuz yapımız isteğimiz. Dün de ayağına bekliyor iki kenar oyuncumuz topu mesela. İşte rafa ve ciro bu yüzden önemli bu oyuncular deniyor yoruyor zorluyor rakip defansı özellikle rafa, bu sadece dün için değil benfica'da da böyleydi bu oyuncu boşa kaçar ister devamlı. İşte bu oyunculara bir tane daha böyle bir akıl ekleyip gedson'u izlemek lazım dediğin gibi ama gedson'un karar aksiyonlarına hala gram güvenmiyorum ne yalan söyleyim.
Şuan gedson gitmiyorsa adamı boşuna yerine dibine sokmaya gerek yok. Takımda o bölgede ondan iyi oynayacak kimse de yok. İyi yaptığı meziyetler konusunda ona görev verip diğer yükümlülükleri de etrafındaki adamlar üstlenirse oldu bitti maşallah. Gedson yerini kaybetmeyip, topuda ayağında çok bekletmezse takım içinde çok sırıtmaz. Şuan dediğiniz gibi eleştirilecek kişi gedson değil. Kontratı oyuncu uzun da performansını düşürmeye gerek yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu haberi bekliyordum bende, bugünde aldık çok şükür. Rahat rahat uyuyabilirim artık
bu sefer almışız kesin istanbula geliyormuş

Çevrimiçi Samet Ç

o zaman masuaku var
var da güvenilmez yarın ben oynamıyorum diyebilir

Etiketler: