2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 527718 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Savic icin konuşulan paralar hiç içime sinmemisti.
İmza parasıyla yıllık 10 m euro vereceğine,  Krejci bonsrrvisine 8m ver, oyuncuyu da 1-1.5 m EUR bandında tut.
Bizim böyle oyuncular bulmamiz lazım.

Çevrimdışı KartalPencesi

Bugünde kimseyi gönderemedik

Çevrimdışı Talisca1903

EMİRHAN için 6 milyon istemiş rize

Çevrimiçi CemMert

Biz elimizdeki topcuların üstüne para verip göndermeye çalışıyoruz millet 6-7 istiyo. Hayır bedava verdiğimiz topçuda gitmiyo. Yatacak yerin yok Ahmet Nur Çebi Allahından bul inşallah.

Çevrimdışı Talisca1903

emirhanı bize çakacaklar artık net belli oldu 6 iste 4  çak merihi al geç bu emirhan işi mide bulandırıyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ante Rebic, Beşiktaş'ta kontratı bittikten sonra futbolu bırakmayı düşünüyor. (Sercan Dikme)

şenol buna mobbing yapıyor diyenler utanır mı?
Şenol'un parmağı var.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

emirhanı bize çakacaklar artık net belli oldu 6 iste 4  çak merihi al geç bu emirhan işi mide bulandırıyor
Kalsın kulübünde. Beşiktaş futbolcularını açık artırmayla pazarlamak için aracı olarak kullanılacak bir kulüp değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Kalsın kulübünde. Beşiktaş futbolcularını açık artırmayla pazarlamak için aracı olarak kullanılacak bir kulüp değil.
1 senesi kalmış futbolcuya istenen paraya bak KEREM ATAKANA YARIM DÖNEM 1,5 verdik daha yeni tekrara gerek yok

Çevrimdışı mayguntr

Rakiplerimiz 250 milyonluk kadro kurmuslar, gercekten yarismak istiyorsak kadro kalitemizi her turlu arttirmamiz gerekiyor, su an ki halle imkansiz gorev bence, eldekileri duzgun gonderebilsek bile yerlerine 3-4 tane 10milyonluk adam cekmemiz lazim ki benzer kaliteye eriselim. Iki uc gun once yeter diyodum da artik umidim azalmaya basladi, eldeki oyuncularin cevaplarindan, tavirlarindan sonra

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1 senesi kalmış futbolcuya istenen paraya bak KEREM ATAKANA YARIM DÖNEM 1,5 verdik daha yeni tekrara gerek yok
  6 milyon vereceğim futbolcuyu gözüm kapalı ilk 11'e koyabilmeliyim. fener aldı sanırım 9 milyona Alanya'dan futbolcuyu. Herhalde başkanları Alanya'nın yaptığını ben de yaparım ortamı kızıştırıp yüksekten satarım diyor.

Çevrimdışı Talisca1903

6 milyon vereceğim futbolcuyu gözüm kapalı ilk 11'e koyabilmeliyim. fener aldı sanırım 9 milyona Alanya'dan futbolcuyu. Herhalde başkanları Alanya'nın yaptığını ben de yaparım ortamı kızıştırıp yüksekten satarım diyor.
hayır yerli sorunu yok ki o paraya gayet iyi stoper çekersin yabancı olsa ne olacak

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hayır yerli sorunu yok ki o paraya gayet iyi stoper çekersin yabancı olsa ne olacak
Kesinlikle. Ben niye bütçemi rotasyona koyacağım oyuncu için zorlayayım,  ilk 11 için zaruri sol stopere ihtiyacım varken. Rizespor başkanına bol şanslar

Çevrimiçi Kartal Ç

Emirhana 6 milyon verene kadar sözleşmesi 2025 haziranda bitecek olan huzursuz rebic ve abubakar ikilisini aynı maliyete paralarını verip gönderebiliyorlar. ki bu bile şu koşullarda 1 yerliye nazaran çok daha büyük transfer olur.

Yine 2025 haziranda sözleşmeleri bitecek olan hasic-montero-masuaku-colley-svennson 5lisinin bile maaş toplamı 5 milyon euro.

1 yerli maliyetine 5 yabancı kontenjanı yada 2 huzursuz kallavi sözleşmeli yabancı kontenjanı.

Çevrimdışı Talisca1903

Emirhana 6 milyon verene kadar sözleşmesi 2025 haziranda bitecek olan huzursuz rebic ve abubakar ikilisini aynı maliyete paralarını verir gönderirim çok daha büyük transfer olur.
Yine 2025 haziranda sözleşmeleri bitecek olan hasic-montero-masuaku-colley-svennson 5lisinin bile maaş toplamı 5 milyon euro.

1 yerli maliyetine 5 yabancı kontenjanı yada 2 huzursuz kallavi sözleşmeli yabancı kontenjanı
çok doğru bir karar olur bravo vallahi kardeşim

Çevrimdışı annoca

Semih + muci vardı villa istiyormuş yalan haberdir büyük ihtimal ama olursa iyi olur. Yaz başında wesley yazdım şimdi febe ilgileniyor haberleri çıktı kaç haftadır alsak güzel olur bek olayınıda hallederdik.

Çevrimdışı annoca

Necip Beşiktaşın çocuğu değil mi, antrenmanda şu gitmek istemeyenlere diretenlere azcık yakın temas oyna emri verilse.

Çevrimdışı Necmi

Aboubakar
Rebiç
amartey
colley
montero
onana
ox
hasiç

bizim net olarak ilk elden kurtulmamız gereken oyuncular ve giderlerse 11 oyuncuya düşer 3 kişilik yer açarız
en son rattede abu rebiç ve amarteyden kurtulmanın bedeli 9.1 m euro sözleşme fesihi
diğerleri bir şekilde gider
zaten en fazla 3 yabancı alacağımızı tahmin ediyorum üsttekilerin lisanslarını çıkartmayacağımız büyük olasılıkla belli gibi
tersi olursa gerçekten gitmeyi hak etmeyen muleka ve svenson kiralık gider yazık olur bunlar yüzünden gittikleri için üzülürüm
yok beş yabancı alacağız bunlarla birlikte ikiside gitsin denirse sıkıntı olmaz
abu 10 uncu haftaya kadar mükemmel oynamış nerdeyse boşu yok ne olduysa onuncu haftadan sonra olmuş
12 gol 3 asist yapmış  11 gol 3 asist onuncu haftaya kadar sonra ligin sonuna kadar yatmış 37. hafta bir gol atmış

Çevrimiçi Akil Emre

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/90PlusGoal/status/1816010389231997199
şu çöpün peşinden koşacağımıza Barca'dan inigo martines'i istesek ya 33 yaşında hem son kontrat, çok makul bir tutara alabiliriz. Sol ayak desen 10 numaradan hallice, oyunu tek başına kurar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şu çöpün peşinden koşacağımıza Barca'dan inigo martines'i istesek ya 33 yaşında hem son kontrat, çok makul bir tutara alabiliriz. Sol ayak desen 10 numaradan hallice, oyunu tek başına kurar..

1,81 STOPER olmaz ama ya, o Ukuodai mi ne onu alacaktık. sol stoper işini kapatacaktık.

Çevrimiçi gokhans

1,81 STOPER olmaz ama ya, o Ukuodai mi ne onu alacaktık. sol stoper işini kapatacaktık.
hava hakimiyeti fena değil, ayağı klas, uzaktan şut tehditi bile var adam eski orta saha hayvan gibi oyun kuruyor.. Ligde rakibi sahasına hapsettiğin zaman şut tehditi ve kritik pas özellikli bir stoper çok fark yaratmaz mı?

[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2024, 11:31:05 gokhans ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hava hakimiyeti fena değil, ayağı klas, uzaktan şut tehditi bile var adam eski orta saha hayvan gibi oyun kuruyor.. Ligde rakibi sahasına hapsettiğin zaman şut tehditi ve kritik pas özellikli bir stoper çok fark yaratmaz mı?

Muhtemelen ayakları ve oyun bilgisi üst seviyedir ben isterim şuan her hangi bir ayağı olan stoper isterim.

Benim futbola bakış açımdan dolayı kısa boy stoper sevmiyorum :) Takıma faydası olacak herkesi severiz yoksa.

Çevrimiçi gokhans

Muhtemelen ayakları ve oyun bilgisi üst seviyedir ben isterim şuan her hangi bir ayağı olan stoper isterim.

Benim futbola bakış açımdan dolayı kısa boy stoper sevmiyorum :) Takıma faydası olacak herkesi severiz yoksa.
Paulista kadar isabetli pas yapabilen alınsa onada razıyım yahu. geçen sene 2 kazma stoper yüzünden önce amir, sonrasında el musrati savunmaya kadar gelip top almaya başladı, onuda kitledikleri an tıkandık her seferinde, korkunç bir kadro mühendisliğinin kurbanı olduk. Ayağı temiz değil dnilen paulista bile mest etti herkesi düşün yani ne durumlara düştük :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paulista kadar isabetli pas yapabilen alınsa onada razıyım yahu. geçen sene 2 kazma stoper yüzünden önce amir, sonrasında el musrati savunmaya kadar gelip top almaya başladı, onuda kitledikleri an tıkandık her seferinde, korkunç bir kadro mühendisliğinin kurbanı olduk. Ayağı temiz değil dnilen paulista bile mest etti herkesi düşün yani ne durumlara düştük :D

Aynen öyle ızdırap gibi bir sezon geçti.

Ben Hummels çok isteme sebeplerimden birisi bu Paulista sol stoper oynuyor çok rahat Hummels gibi bir stoper bu topraklar görmemiştir, yun kurma konusundaki ustalığı ve savunmaya yapacağı liderlik vs.  diğer oyuncularıda yukarı çekebilecek bir oyuncuydu Türkiye ligine bakınca en az 6 7 gol katkısı bile verirdi.

Etiketler: