2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1115078 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Adam gibi kanat alın babacım bırakın Can felan ona vereceğin 3 ü Di Mariaya ekle aman diyim bıktım usandım yarım yamalak adamlardan

Çevrimdışı Talisca1903

Fazlasıyla yanına pas kalitesi ve oyun kurma işini ekle dört dörtlük oyuncu bizim için
Gedson tartışılacak adam değil elin tavuğu bize kaz görünmesin ilk Gedsonu yazarım ben 11 e önce kanat almak lazım orta sahadan önce

Çevrimiçi Samet Ç

Adam gibi kanat alın babacım bırakın Can felan ona vereceğin 3 ü Di Mariaya ekle aman diyim bıktım usandım yarım yamalak adamlardan
yedek yok takımda 1.5 - 2 milyona Can almak dünyanın en mantıklı işi Di Maria verilebilecek en büyük para verildi 8 milyon yıllık adam Türkiye'ye burun kıvırdı en son Manchester United'da kazanmıştır o parayı vergisiz

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson tartışılacak adam değil elin tavuğu bize kaz görünmesin ilk Gedsonu yazarım ben 11 e önce kanat almak lazım orta sahadan önce
Gedson tempo hariç sıradan topçu piyasası varken gönderilmeli 11'e koyarsan bu takım geçişten başka hiçbir şey oynayamaz sonra kadro kaliteli ama hoca oynatamıyor diye hocayı kovmaya çalışırsınız yerine gelende aynısını oynatmak zorunda kalır onu da göndermeye çalışırsınız

Çevrimiçi annoca

ilhan ümit vadediyordu ama soru işaretleri vardı risk alınırdı yanına tümer gelince tümeri ilhanla kakaladılar diye kıyamet kopmuştu şifoyu ikinci ligden aldık diye hatırlıyorum herkes kim bu diye soruyordu
Anlatmak istediğim o değil alacağın oyuncunun mental olarak lyi olması çok daha önemli şimdi geçmişe göre oyuncular çok hızlı öğütülüyor
Emre morun kovulmadığı takım kaldımı gs başak fener de oynadı galiba hepsinden kovuldu bunlardan bile kovulan oyuncunun gerçekten beşiktaşta olacağınamı düşünüyorsun amerikayı keşveden keşvetmiş tekrar keşvetmeye çalışmak gereksiz milli takımda bile istenmiyor renklilerde olduğu halde😂 26 yaşında oynamadığı takım kalmadı futbolla alakalı gram birşey yapmadan servet sahibi oldu biraz dahamı zengin edelim
oğuz aydın dışında alınabilecek anadoluda kanat yok, o da gelmek istememiş. geçmişi bilmem ama son 15 yılda alıpta tutan kaç kişi oldu o tutanlarda dediğim gibi üç büyükler tarafından istenip yabancı sınırından dolayı deli paralara giderdi ama onların da bir çoğu söndü kaldı. can eğer aldıysak inş kendini geliştirir ilk 11'in değişilmezi olur avrupa şov yapar muazzam istatistikler yapsın tarihimize geçsin isterim ama anadoluda vasat olan bizde hiç olur bence.

Çevrimiçi annoca

Fazlasıyla yanına pas kalitesi ve oyun kurma işini ekle dört dörtlük oyuncu bizim için
eğer öyleyse isterim. ben onu 8.5  sanıyordum. arada geseye çalım mevzusuda olur keyiflendirir bizi. ayrıca gedsonun 1/2 muhabbeti de karın ağrısı mevzusu olmaktan çıkar.

youtube da mı denk gelmiştim bir yazıda hatırlamıyorum ama mevzu gedsonla alakalı şey diyordu, yapabildiğini çok iyi yapıyor ama yapamadığını hiç yapamadığı için göze batabiliyor gibi bir cümle. bence çok doğru.

Çevrimiçi mayguntr

Gedson tempo hariç sıradan topçu piyasası varken gönderilmeli 11'e koyarsan bu takım geçişten başka hiçbir şey oynayamaz sonra kadro kaliteli ama hoca oynatamıyor diye hocayı kovmaya çalışırsınız yerine gelende aynısını oynatmak zorunda kalır onu da göndermeye çalışırsınız

Tempo disinda defansif olarak da cok top kazaniyor,  gecen sene bir iki tane uzaktan gol de atmaya basladi. Renklilerden birinde olsa 50 milyon istiyolardi,biz teneke baglayip yollamaya calisiyoruz. Ki daha 25 yasinda, topcular 27-28'inde prime yasiyor, iyi bir hocayla eksiklerini hala gelistirebilir.  Mukemmel oyunculari almak icin butcemiz yok, duzgun bir yapi icinde uefa kazananan takimin 11 oyuncusu olsa kimse sasirmaz.

Çevrimdışı Necmi

Tempo disinda defansif olarak da cok top kazaniyor,  gecen sene bir iki tane uzaktan gol de atmaya basladi. Renklilerden birinde olsa 50 milyon istiyolardi,biz teneke baglayip yollamaya calisiyoruz. Ki daha 25 yasinda, topcular 27-28'inde prime yasiyor, iyi bir hocayla eksiklerini hala gelistirebilir.  Mukemmel oyunculari almak icin butcemiz yok, duzgun bir yapi icinde uefa kazananan takimin 11 oyuncusu olsa kimse sasirmaz.
gedsonun tek eksiği final pasları oda eksikmi bilemiyorum çünkü pası oyunvuya verirsiz bizde ilerde oyuncu yoktiki kime pas verecek şimdi hızlı pasa önem veren olmazsa olmaz diyen bir hoca var bakalım gedsonun yetenekletinin sınırı neymiş ancak bu sene bunu öğrenebileceğiz raşitsada o nedenle kötü göründü
Kimsenin değerlendirmediği şey forvetimiz cenkdi maç boyu ayağına beş kere top değiyordu bununda yarısından fazlası kazayla oluyordu maçta kendini yere atma sayısı topla temasından fazlaydı  muçi bile geldi bu yüzden tökezledi neyin ne olduğunu bu sene görürüz

Çevrimiçi COB

Gedson'un dinamizmi ve enerjisi olmasa kimse as kadroya yazmaz.

Kısacası, Gedson hangi pozisyonun oyuncusu olduğuna kendisi karar verip o bölgenin özelliklerini benimseyecek ve geliştirecek.

8 numara oynayacaksa son paslarda ki karar verme kalitesini arttırması lazım, daha kreatif oynaması lazım, kaleyi gördüğünde de mermi gibi şut atması lazım. O bölge için dribling elzem değil.

6 numara oyanacaksa alan kontrolü, boş koşular ve pas istasyonu olmayı öğrenmesi şart.

Sol kanat oynayacaksa da daha mantıklı ve yararlı dribling yapmayı öğrenmesi lazım. Şenol Güneş dönemindeki Babel olması lazım.

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1813210304295161929
Konuşulan rakamları ağzım açık okuyorum. Bizim yönetim gelmeden önce Avrupa’nın her bir tarafını taradiklarindan ve bircok gurbetçi oyuncuyu takip ettiklerinden söz ediyorlardı. Can gibi bir çok gurbetçi oyuncuyu daha uygun fiyatlara bulup getirebilirler ki Karagümrük’te Wien’den almış geçen sene.

İlk 11 için stopere, beklere, orta sahaya, kanatlara transfer gerekiyorken gidip yedek klubesinde bekleyecek bir oyuncuya 3M Eurolar bayılmaya ne gerek var. Bu kadar çok iyi ise bu arkadaş takas yolu ile Onur Bulut, Kerem Atakan Kesgin, Kartal Kayra, Oğuzhan Akgün, Tayfur Bingöl falan verip üstüne 500K teklif etsinler. Bu çocuk ligde 30 maça çıkmış ama kimsenin dikkatinide çekmemiş.

İlk 11 için birçok eksiğimiz varken bu tür kulübeye yapilacak transferlere hiç pozitif bakamıyorum. Ha bütün eksikleri kapatırsın ve kulübeye de potansiyelli bir iki oyuncu bakarsın anlarım ama biz o noktada kesinlikle değiliz.

Çevrimdışı Necmi

Konuşulan rakamları ağzım açık okuyorum. Bizim yönetim gelmeden önce Avrupa’nın her bir tarafını taradiklarindan ve bircok gurbetçi oyuncuyu takip ettiklerinden söz ediyorlardı. Can gibi bir çok gurbetçi oyuncuyu daha uygun fiyatlara bulup getirebilirler ki Karagümrük’te Wien’den almış geçen sene.

İlk 11 için stopere, beklere, orta sahaya, kanatlara transfer gerekiyorken gidip yedek klubesinde bekleyecek bir oyuncuya 3M Eurolar bayılmaya ne gerek var. Bu kadar çok iyi ise bu arkadaş takas yolu ile Onur Bulut, Kerem Atakan Kesgin, Kartal Kayra, Oğuzhan Akgün, Tayfur Bingöl falan verip üstüne 500K teklif etsinler. Bu çocuk ligde 30 maça çıkmış ama kimsenin dikkatinide çekmemiş.

İlk 11 için birçok eksiğimiz varken bu tür kulübeye yapilacak transferlere hiç pozitif bakamıyorum. Ha bütün eksikleri kapatırsın ve kulübeye de potansiyelli bir iki oyuncu bakarsın anlarım ama biz o noktada kesinlikle değiliz.
2m immobile için ödemeyi reddedip italyada iki gün bekleyenlerin gerçekten buna 3 vereceklerine inandınmı bunlar bilgi falan alamıyor o yüzdende böyle haber pompalıyorlardır
Bu yönetim geldiğinden beri bunların tek bir transferi tutturduğunu gördünmü gelecek olanı seninle birlikte öğreniyorlar işte haber italya basınına düşmese immobileyide uçak kalkarken öğrenirdik
Yönetim açıklamadıkça bunları ciddiye almayın

Çevrimdışı Talisca1903

Başakşehirli Berkay hariç bence bizde oynayacak yerli yok ligde Emirhan’a felan koca defans bloğunu teslim etmek büyük risk

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hüseyin Yücel: "Arthur Masuaku ile devam ediyoruz ama teklif geldiği takdirde değerlendirmeyi düşünüyoruz." (Radyospor)

Diri bir Masuaku :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi İmmobile 'de geldikten sonra artık yaş skalasına dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum, özellikle kanatta alacağımız adamın pres işine katkı vermesi lazım.

Oraya dinamik bir oyuncu almamız şart oldu sol stoper eklemeside şart bu 2 mevkii için aysonuna kadar kesinlikle işin bitmiş olması lazım.

Colley
Montero
Onana
Ox
Rebic
Muleka
Hasic
Amartey.

***** Aboubakar gitmek istemiyor anladığım kadarıyla 1 sene daha mecbur tutacağız, bari form yakalasın dana faydası olsun takıma.

Bu adamların gerekirse bonservisi verip vedalaşmak lazım sadece maaşlar 10 milyon Euro 'dan fazla o paraya 2 3 tane adam alırsın.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 08:22:35 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/kartalanalizcom/status/1813270029435302350

Hazır kadro kampa başlamışız şu kadro en fazla ocak ayına kadar yarışır

Çevrimiçi Ravenman

Colley niye gönderiliyor anlamadam.

Adam her sezon kornerlerden 10 tane kafagolü garanti atar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1813270029435302350

Hazır kadro kampa başlamışız şu kadro en fazla ocak ayına kadar yarışır

1 tane stoper ve kanat eksik işte muhtemelen bahsettiği öyle veya böyle kemik kadro oluştu.

Ayrıca sağ kanatta Rafa silva da gayet oynar, 3 lü forvet gibi yaparsın bu kadar kadro şişkinliği varken her şey bol keseden olmuyor ne yazık ki,

Sanki rakipler Real madrid Liverpool falan.

Adamların sağ beki Osayi, debois falan.

Stoperler Abdulkerim nelson , becao Djiku vs. 

Sol bek Köhn , ferdi burda ferdi fark yaratır.

hepimiz istiyoruz ki 1 senede hem herkes gitsin hem çok iyileri gelsin istiyoruz doğal olarak isteyeceğiz tabiki.

İlk etapta elzem olan stoper ve sağ kanat.

Diğer mevkiler gidenlere göre şekillenir.

Çevrimiçi Ravenman

Potensiyel yetenekli gurbetçiler:

Teoman Gündüz (Triestina, 20)
Enis Safin (LASK, 20)

Tüm gürbetçiler burada:

https://us.soccerway.com/players/players_abroad/turkey

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı ONUR KOLCU

David Neres sakat falan değildir inşallah buralara düşmez ama kiralık + satın alma formülü alsak çok iyi olur, bu lig için biçilmiş kaftan .

Çevrimiçi Mehmet57

Wendel transferinde araya girdigimiz, Zenit ile Gedson takasinin soz konusu oldugu soyleniyor, Benfica’ya da 50% pay odememize gerek kalmiyormus.

Çevrimiçi annoca

1 tane stoper ve kanat eksik işte muhtemelen bahsettiği öyle veya böyle kemik kadro oluştu.

Ayrıca sağ kanatta Rafa silva da gayet oynar, 3 lü forvet gibi yaparsın bu kadar kadro şişkinliği varken her şey bol keseden olmuyor ne yazık ki,

Sanki rakipler Real madrid Liverpool falan.

Adamların sağ beki Osayi, debois falan.

Stoperler Abdulkerim nelson , becao Djiku vs. 

Sol bek Köhn , ferdi burda ferdi fark yaratır.

hepimiz istiyoruz ki 1 senede hem herkes gitsin hem çok iyileri gelsin istiyoruz doğal olarak isteyeceğiz tabiki.

İlk etapta elzem olan stoper ve sağ kanat.

Diğer mevkiler gidenlere göre şekillenir.
biz iyi kadro kurmak zorundayız başka çaremiz yok. Sen bizim hiç hakem sayesinde maç aldığımızı hatırlıyor musun?

Gese ile febe bu yıl şampiyonluğu hak ettiler eyv ama bu puanları hak etmediler kaç maçı hakemler elleriyle verdi. Kafadan 15 puanı hakemler ekledi bizde ise hakemler biçiyor. Bizden kesilen onlara eklenem derken lige zaten min -10 la başlıyoz bize buna göre kadro lazım

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/DeportesReports/status/1813523557806408132

İnşallah doğrudur ya. Çok sevdiğim bir sistem. Bu dizilişte solda Masuaku biraz conta yakabilir. Svenson fiziken idare eder. Ulan rosier ya az adam olsaydın. Tam sana göre bir hoca gelmişti takıma.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

https://twitter.com/DeportesReports/status/1813523557806408132

İnşallah doğrudur ya. Çok sevdiğim bir sistem. Bu dizilişte solda Masuaku biraz conta yakabilir. Svenson fiziken idare eder. Ulan rosier ya az adam olsaydın. Tam sana göre bir hoca gelmişti takıma.

Bence o sistemde Rashica’yi sag bek’e atacak

Etiketler: