2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1115264 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hüseyin Yücel: "Arthur Masuaku ile devam ediyoruz ama teklif geldiği takdirde değerlendirmeyi düşünüyoruz." (Radyospor)

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1813210304295161929

bu arkadaşa çok coşuyorlar ama bana çok düz gelmişti

neyse inş çok iyi oynar 200 milyona satarız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

ÖZEL| Beşiktaş, Fatih Karagümrük forması giyen Can Keleş’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Beşiktaş mutlu sona yakın. @SportsDigitale

3 milyonu karagümrüğe vereceğime avrupadan gurbetçi bulunur. Ha gideceklerden 3-4 oyuncu artı bir miktar 300 400k para verelim o şahane olur.

Bir de bu forma satışlarında adidas mağzasından alırsak paranın ne kadarı kulübe kalıyor, kartal yuvasından alırsak ne kadarı kalıyor bilen var mı?

Çevrimdışı Necmi

Üçlü savunma oynadığımız deplasmanda 3-3 berabere Alanyaspor'a karşı Valerien Ismael zamanında ligin 2. maçını kastediyor olmalısın. Çocuğu o zamanlar gömüyordun. Çocuğu da Şenol bıçaklattırmış.
maçda yanılabilirim ama mesajlarım duruyor gömdüğüm tek mesaj bulsana tersine alınmasını isteyen ender kişilerdenim
Bak çok bile demiyorum çocuğu gömdüğim bile değil eleştirdiğim tek mesaj bul sadece bir tane
Ben iki üç maçoynayan beşiktaşlı oyuncu eleştirmem eleştirdiğim oyuncuyuda sonuna kadar eleştiririm bunca verdiği zarara ramen şenolu savunan hiç kimse benim gözümde iyi bir beşiktaşlı değildir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Necmi

Hummels --> Bologna.
hüseyin yücel hermosa hummels di maria transfer etme ihtimalimiz 0 dedi artık bunların üstüne konuşmaya değmez bence

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Fode Ballo-Toure için Milan ile anlaşma sağladı ancak oyuncuyla anlaşma sağlayamadı.

Ballo-Toure, İngiltere'ye gitmek istiyor. (Fabrizio Romano)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Fode Ballo-Toure için Milan ile anlaşma sağladı ancak oyuncuyla anlaşma sağlayamadı.

Ballo-Toure, İngiltere'ye gitmek istiyor. (Fabrizio Romano)

https://x.com/erdenerkaratas_/status/1813291285563744304
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

can keleş anadolu takımında bile vasat performans verdi biz ne yapabilir ki. şimdi para vercez gelecek sezon göndermek için uğraşcaz.

Çevrimdışı Necmi

Az önce akşam antrenmanı da gördüm arkadan bu kim dedim mustafa nasıl gelişmiş vücudu arkadan yetişkin gibi duruyor yüzünü görmesem tanımayacağım

Çevrimdışı Necmi

can keleş anadolu takımında bile vasat performans verdi biz ne yapabilir ki. şimdi para vercez gelecek sezon göndermek için uğraşcaz.
olaya hiç öyle bakma olaya bu şekilde bakılsa geçmişte ne şifoyu ne ilhanı nede tümeri metini kadroya katmamamız gerekirdi
Hiç ummadığın oyuncu gelir büyük oynar esas mental olarak nerde olduğu önemli

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

https://x.com/Besiktas/status/1813299459549544828

fb'nin cenk açıkladıktan sonra bunun paylaşılması hoş olmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1813299459549544828

fb'nin cenk açıkladıktan sonra bunun paylaşılması hoş olmuş
Video benimde çok hoşuma gitti. Sade ve etkileyici olmuş.

Cenke gelince Alen hakkında iyi konuşmuş. Salih ile beraber ikisine de teklif yaptık biz, turnuvaya kadar cevap vermedi paşa. Sonra da bizimkiler onu sallamadı. Hiç zoruna gitmesin beyefendinin. Kendisine Arabistandan teklif de gelmiş. Mevzu para değil yani. Neyse fb maçında mevzu ne göreceğiz.

Çevrimiçi sozkul

Demir Ege için duygusal bakmıyorum çok güzel çevre kontrolü ve pas kalitesi( DİKİNE) var bence üzerinde biraz titrediğimiz vakit çok güzel topçu olacak fiziğini sahada biraz daha kullanmayı öğrenmesi lazım.

Aynı şeyleri hissediyorum Demir Ege için, neden sezon sonuna doğru kestiler, Sen pazu yapıyorsun diye kızdılar mı acaba :)

Çevrimiçi sozkul

maçda yanılabilirim ama mesajlarım duruyor gömdüğüm tek mesaj bulsana tersine alınmasını isteyen ender kişilerdenim
Bak çok bile demiyorum çocuğu gömdüğim bile değil eleştirdiğim tek mesaj bul sadece bir tane
Ben iki üç maçoynayan beşiktaşlı oyuncu eleştirmem eleştirdiğim oyuncuyuda sonuna kadar eleştiririm bunca verdiği zarara ramen şenolu savunan hiç kimse benim gözümde iyi bir beşiktaşlı değildir

Son cümlenin konuşulan konuyla ilgisini çözemedim Necmi, gereksiz olmuş. Tekrar eski tartışmaları açmaya gerek yok, yeni sezona başlıyoruz umutla.

Çevrimiçi annoca

olaya hiç öyle bakma olaya bu şekilde bakılsa geçmişte ne şifoyu ne ilhanı nede tümeri metini kadroya katmamamız gerekirdi
Hiç ummadığın oyuncu gelir büyük oynar esas mental olarak nerde olduğu önemli
transfer zar işidir para verdin diye tutacak hali de yok ucuza getirdin diye kötü de olmaz.

benim yaş, dediklerini tam hatırlamaz ilhanla tümeri az buçuk hatırlıyorum onlarda iyi oyunculardı parlıyorlardı öyleyken aldık diye biliyorum. Anadoludan aldıklarımız hep çok iyi oyunculardı kendi takımlarında parlıyorlardı ama gelince genelde vasatı geçemiyorlar, vasatı alırsak ne olur daha da kötü olur diye düşünüyorum tabi zar meselesi belki düşeş gelir.

febede kanat birikti, emre moru bedavaya elden çıkarırlar. can yerine onu tercih ederim. kerim freidan sonra yedekten girip etkili oyuncumuz aklıma gelmiyor. sergen arada hasicten fayda aldı o da 1-2 maçtı birde muleka ara ara. emre ilk 11 için faydasız ama garip bir şekilde kayıp denen maçta sihirbazlık yapacak tarzda.

Çevrimiçi annoca

demir ege alt yapıda 10 numaraydı sakatlık sonrası defansife geçirdiler. ayakları çok iyi dikine güzel paslar çıkarıyor. dortmund ile leipzig haberleri bence boşuna çıkmadı. ikili mücadelelerde de ortalama tabi artık kas yaptı farkı koyacaktır, saçma faul yapma huyundan vazgeçmeli. en geri yanı aşırı hantal belki de uzun olduğu için daha da göze batıyor olabilir. yapması gereken musrati gibi alan savunması. pozisyon bilgisi artması lazım onun içinde tecrübe lazım o da yedekte kalarak olmaz.

Çevrimdışı Talisca1903

transfer zar işidir para verdin diye tutacak hali de yok ucuza getirdin diye kötü de olmaz.

benim yaş, dediklerini tam hatırlamaz ilhanla tümeri az buçuk hatırlıyorum onlarda iyi oyunculardı parlıyorlardı öyleyken aldık diye biliyorum. Anadoludan aldıklarımız hep çok iyi oyunculardı kendi takımlarında parlıyorlardı ama gelince genelde vasatı geçemiyorlar, vasatı alırsak ne olur daha da kötü olur diye düşünüyorum tabi zar meselesi belki düşeş gelir.

febede kanat birikti, emre moru bedavaya elden çıkarırlar. can yerine onu tercih ederim. kerim freidan sonra yedekten girip etkili oyuncumuz aklıma gelmiyor. sergen arada hasicten fayda aldı o da 1-2 maçtı birde muleka ara ara. emre ilk 11 için faydasız ama garip bir şekilde kayıp denen maçta sihirbazlık yapacak tarzda.
tümer Zonguldak ta bile parlıyordu İlhan zaten Samsun’da iyice ışık veriyordu ben Oğuz aydını beğenmiyorum izlediğim maçlarda Can keleş onun kadar bile etki edemedi
Emre Mor konusunda bencede alınabilir yetenek var yeterki kafasını toplayabilsin Muleka Rashica gibi yeteneksizlerden sonra Emre Mor kafayı toplarsa uzay gibi gelir
Alacaksan bu riski al Can Keleş  3 milyon verilecek adam mı sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2024, 00:06:34 Talisca1903 ]

Çevrimiçi annoca

Gedson Wendel takası lazım gerekirse üstüne 3-4 'de verelim Musrati, Wendel, Rafa üçlüsü çok elit üçlü olur
wendel gedsonun yaptığı defansif katkıyı verebelir mi?

Çevrimdışı Necmi

ilhan ümit vadediyordu ama soru işaretleri vardı risk alınırdı yanına tümer gelince tümeri ilhanla kakaladılar diye kıyamet kopmuştu şifoyu ikinci ligden aldık diye hatırlıyorum herkes kim bu diye soruyordu
Anlatmak istediğim o değil alacağın oyuncunun mental olarak lyi olması çok daha önemli şimdi geçmişe göre oyuncular çok hızlı öğütülüyor
Emre morun kovulmadığı takım kaldımı gs başak fener de oynadı galiba hepsinden kovuldu bunlardan bile kovulan oyuncunun gerçekten beşiktaşta olacağınamı düşünüyorsun amerikayı keşveden keşvetmiş tekrar keşvetmeye çalışmak gereksiz milli takımda bile istenmiyor renklilerde olduğu halde😂 26 yaşında oynamadığı takım kalmadı futbolla alakalı gram birşey yapmadan servet sahibi oldu biraz dahamı zengin edelim

Çevrimdışı Talisca1903

Gedsonla alıp veremediğimiz nedir anlamak mümkün değil çocuk tek kişilik Ordu gibi Rashicayı sat satacaksan herif komple eksi penaltı atarken ayağını ayağına çarptırıyor yahu daha ne yapacak gönderilmek için Rashica alınırsa Can Keleş göz kanatır şimdiden söyleyeyim kan ağlatır

Çevrimiçi annoca

defanstan bile daha önemli mevki sol bek. semihin kalacağı kesinleşti ve büyük ihtimal solda, kanat forvet tarzı ama kaleye daha yakın olacak. bu durumda sol bek sol kanat gibi hem hücum yeteneği olacak hem de tek başına sol kanadın defansını yapacak yeterlilikte olmalı. (gedson ortada sola yakın oynadığı için daha bir kıymete binip kendini gösterebilir bu yıl.)

Hüseyin başkanım okullara bi %10 daha zam yapıp sol bekte parayı kıyarsa çok iyi olur.

Çevrimiçi Samet Ç

wendel gedsonun yaptığı defansif katkıyı verebelir mi?
Fazlasıyla yanına pas kalitesi ve oyun kurma işini ekle dört dörtlük oyuncu bizim için

Etiketler: