2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1113186 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Transferini bitirmeye yakinmisiz X'e gore. Bu cocugun verileri cok iyi, Emrecan ile kiyaslamaya gerek yok. Cocuk verilere gore ligin en iyi stoplerlerinden biri ve daha 23 yasinda. Gs'nin Abdulkerimden aldigi verimi ve daha fazlasini aliriz.

https://x.com/tinervekamera/status/1812833742911647799
https://x.com/tinervekamera/status/1812833758048907752
https://x.com/tinervekamera/status/1812833775685927217
https://x.com/tinervekamera/status/1812833780903657793
https://x.com/tinervekamera/status/1812833795344634171

Çevrimdışı İzmitlibjk

Ben hala yönetimin kiralık oyuncu kartını sakladığını düşünüyorum, sağ kanat için bence bonservisli değil kiralık oyuncu düşüncesi var, böylece satın alamayacağın kadar iyi bir oyuncuyu şampiyonluk yolunda kullanabilirsin. Bu sezon mutlaka şampiyon olacağız diyerek yola çıkıldığına hemfikiriz sanırım.

Başkanın kaynaklarını kullanıp bu şekilde bir oyuncu bağlamasını bekliyorum.

Örnek veriyim;
Marco asensio
Yıllık 15m alıyor , bizim başkan 9u kitler yıllık 6 verir getirir.

Çevrimiçi Necmi

Bizimkiler artik futbol oynayarak kazanamazsak dove dove kazaniriz moduna gecmisler  :D

https://twitter.com/pascalmentality/status/1809331934268412120
güldürdün beni son dönemlerdeki en iyi yorum bu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Maalesef trübünlerden bihaber muhabirler 2-3 gündür koltuksuz trübün iznini "KARA DUVAR projesinde sona doğru" diyerekten veriyor. Senin dediğin gibi abi aslında KARA DUVAR alt-üst trübünün birleştirilerek tek trübün haline getirmek.Yapılmaya çalışılsa  bile herhalde minumum 3-4 aylık bir süreç lazım onun için.Bu sezon için zor görüyorum. Yüksek ihtimal 3-4 yıl önce ilk Göztepe'nin stadyumu açılırken başvurduğu koltuksuz kale arkası trübün başvurusu süreci yıllar sonra sonuçlanarak tüm takımlara izin verilecek.Deplasman trübünü için orada farklı bir şeyler yapışacağını biliyorum ama ne olduğunu 2-3 hafta sonra görürüz.
Bence de bu sezon kara duvar zor. Çünkü ciddi bir inşaat işi gerektiriyor. Bu sezon sonu lig bittiği gibi hemen işe girişilirse hızlı bir çalışmayla bir sonraki sezona yetişebilir diye düşünüyorum. İşin tekniği ve pratiğini bilen arkadaşlar da görüşlerini belirtse güzel olur aslında.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

Maalesef trübünlerden bihaber muhabirler 2-3 gündür koltuksuz trübün iznini "KARA DUVAR projesinde sona doğru" diyerekten veriyor. Senin dediğin gibi abi aslında KARA DUVAR alt-üst trübünün birleştirilerek tek trübün haline getirmek.Yapılmaya çalışılsa  bile herhalde minumum 3-4 aylık bir süreç lazım onun için.Bu sezon için zor görüyorum. Yüksek ihtimal 3-4 yıl önce ilk Göztepe'nin stadyumu açılırken başvurduğu koltuksuz kale arkası trübün başvurusu süreci yıllar sonra sonuçlanarak tüm takımlara izin verilecek.Deplasman trübünü için orada farklı bir şeyler yapışacağını biliyorum ama ne olduğunu 2-3 hafta sonra görürüz.
işin ilginç yanı yeni açığı kombineye açmıyorlar diye duydum çimler serildi çatı başladı bildim kadarıyla bu saatten sonra hızlı yapsalar ne oöacakki belkide yeni açığı kapatırlarlige gireriz orda inşaat devam eder çünkü seneyede kupa finali var bekleyelim bakalım muhabirlere gelince onlarda bizim sosyal medya taraftarı gibi koyun gibi güdümleniyorlar beşiktaştan bi haberler dün twitterde rastladım cisse diye bir oyuncumuz olduğundan bile bihaberler taraftarımız muhabirleri takip ediyorum gerçekten insanın yaptığı işe biraz saygısı olur

Çevrimiçi Necmi

Bence de bu sezon kara duvar zor. Çünkü ciddi bir inşaat işi gerektiriyor. Bu sezon sonu lig bittiği gibi hemen işe girişilirse hızlı bir çalışmayla bir sonraki sezona yetişebilir diye düşünüyorum. İşin tekniği ve pratiğini bilen arkadaşlar da görüşlerini belirtse güzel olur aslında.
ön hazırlığını yaparlarsa bir ayda biter birşey yapmıyorsun ki alt tribün ayakları yükseltilecek kalıp beton işi

Çevrimiçi Necmi

Ben hala yönetimin kiralık oyuncu kartını sakladığını düşünüyorum, sağ kanat için bence bonservisli değil kiralık oyuncu düşüncesi var, böylece satın alamayacağın kadar iyi bir oyuncuyu şampiyonluk yolunda kullanabilirsin. Bu sezon mutlaka şampiyon olacağız diyerek yola çıkıldığına hemfikiriz sanırım.

Başkanın kaynaklarını kullanıp bu şekilde bir oyuncu bağlamasını bekliyorum.

Örnek veriyim;
Marco asensio
Yıllık 15m alıyor , bizim başkan 9u kitler yıllık 6 verir getirir.
büyük hedeflerimiz hayallerimiz var dedi yücel şampiyonluk büyük hedef olmaz bunlar hedef olarak uefayı koydular büyük ihtimal
Şampiyonluk olarak hedef koymaz beşiktaş o standart görevdir

Çevrimiçi Samet Demir

bu çocuk napıyor halter falanmı çalışıyor o kaslar futbola uygun değil tabi sahada adam dövmeyecekse 😂
Espiri bir yana kas vücut haraketlerini kısıtlar yavaşlatır her sporun kas gelişimi farklıdır tamam vücudunun güçlenmesi lazımda boks yapmıyorsun futbol oynuyorsun inşallah kulüp görevlileri onaylı bir çalışma yapıyordur
Oğuzhangillere gözün alıştı çalışan sporcu görünce şaşırıyorsun 😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Gedson pas oyununda olsaydı tottenham da kalirdi milli forma giyerdi maalesef siz bu gedson u fazla büyütüyorsunuz gözünüzde Gio insallah sola atar da orda dinamizminden faydalaniriz yoksa aman aman topcu değil şut bile atamıyor 18 dışından o mevki de oynayan iyi bi oyuncu şut tehlikesi de barındırmali
yine bize göre değerlendiriyorsun bize pjaniç gibi şutlarıyla ünlü oyuncu geldi tek şut attı bixe gelen adamlar şut atmıyor rizedeki gs deki maçlarına bak atıyormu atmıyormu tothenamdaki gedson o takımın en ucuz oyuncusudur ama bizdeki gedson takımın en değerlisi gözünde ister büyüt ister büyütme bu gerçek değişmiyor zaten yetenekleri yanında diğer özelliklerde gelişmiş olsa türkiyeye sadece bir takım oynadığı takımla eşleşirse gelirdi iki senedir ona nasıl oynayacağını gösteren hoca olmadı birde oyun planı içi deki disiplinini gverecektothenamda oynarken 20 yaşındaydı daha
Peşin hükümlüsünüz belki dediğiniz gibi olacak belkide olmayacak başta topun kendisinde kalmadını isteyen ve sürekli paslaşma isteyen bir hoca var bakalım ne cevap verecek o pas trafiğine girerse birde geçen yılın sonunda başladığı ceza alanı koşularını yaparsa görün bakalım değeri ne olur sizin yok dediğiniz şeylerin örneklerini ligin son haftalarında gösterdi

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhangillere gözün alıştı çalışan sporcu görünce şaşırıyorsun 😁😁
çalışsınlar tabide hangi iyi oyuncuda böyle kas görüyorsun o kaslar futbolcu kası değil böyle kas yapan biri çevikliğini kaybeder mesela uzakdoğu sporları yapanlara bak hiç böyle kaslanma göremezsin çünkü çevikliği kaybedersin iki yıl kungfu yaptım kollarım incecikti

Çevrimiçi Necmi

Transferini bitirmeye yakinmisiz X'e gore. Bu cocugun verileri cok iyi, Emrecan ile kiyaslamaya gerek yok. Cocuk verilere gore ligin en iyi stoplerlerinden biri ve daha 23 yasinda. Gs'nin Abdulkerimden aldigi verimi ve daha fazlasini aliriz.

https://twitter.com/tinervekamera/status/1812833742911647799
https://twitter.com/tinervekamera/status/1812833758048907752
https://twitter.com/tinervekamera/status/1812833775685927217
https://twitter.com/tinervekamera/status/1812833780903657793
https://twitter.com/tinervekamera/status/1812833795344634171
belki as stoper olarak düşünüyoruz tada sol bek olarak  bunlardan birini yerli yaparsak bize büyük avantaj sağlar sol bek olarak alırsak hiç şaşırmam

Çevrimiçi Necmi

Hatta iki üç oyuncuyuda topçuya karşılık takasta kullanırız seçsin üç tane alsın fifti fifti ödeşelim rebiç abu omar verelim nasılsa bunların parasını ödeyeceğiz bari kadro boşaltır zararı kara çeviriz

Çevrimdışı celiker1

işin ilginç yanı yeni açığı kombineye açmıyorlar diye duydum çimler serildi çatı başladı bildim kadarıyla bu saatten sonra hızlı yapsalar ne oöacakki belkide yeni açığı kapatırlarlige gireriz orda inşaat devam eder çünkü seneyede kupa finali var bekleyelim bakalım muhabirlere gelince onlarda bizim sosyal medya taraftarı gibi koyun gibi güdümleniyorlar beşiktaştan bi haberler dün twitterde rastladım cisse diye bir oyuncumuz olduğundan bile bihaberler taraftarımız muhabirleri takip ediyorum gerçekten insanın yaptığı işe biraz saygısı olur

🔴Yeni açık kombineleri daha satışa çıkmadı abi.Eğer koltuksuz trübün onayı gelirse avrupa maçı dahil kombine-avrupa maçı dahil olmayan kombine çıkabilir diye düşünüyorum avrupa maçlarında kapasite eski haline döneceği için.Ayrıca koltuksuz trübün ile kapasite arttırımı  olursa fiyatta ona göre uygun olur o trübünün her mqç full çekmesi için.

🔴Dün İmmobile paylaşımlarında çim serilmiş gözüküyordu ama hibriti çakıldı mı bilmiyorum.

🔴Çatının yeni brandasının kaplanmasına başlandı.Parça parça yapılacakmış.Lig devam ederkende yağıöına devam edecek denmişti.Ne kadar sürebilir ki bu🤔 Ayrıca bazı açıklamalarda izin verilmiyor denilen "Çatı ile trübün arasındaki boşlukta kapanacak" diye okudum.Umarım doğrudur.

🔴En önemli konulardan biri deplasman trübünün yeri değişmeyecek ama orada etkinliğini azaltacak çalışma yapışıyor denmişti.Orada ne yapılacak merak ediyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

🔴Yeni açık kombineleri daha satışa çıkmadı abi.Eğer koltuksuz trübün onayı gelirse avrupa maçı dahil kombine-avrupa maçı dahil olmayan kombine çıkabilir diye düşünüyorum avrupa maçlarında kapasite eski haline döneceği için.Ayrıca koltuksuz trübün ile kapasite arttırımı  olursa fiyatta ona göre uygun olur o trübünün her mqç full çekmesi için.

🔴Dün İmmobile paylaşımlarında çim serilmiş gözüküyordu ama hibriti çakıldı mı bilmiyorum.

🔴Çatının yeni brandasının kaplanmasına başlandı.Parça parça yapılacakmış.Lig devam ederkende yağıöına devam edecek denmişti.Ne kadar sürebilir ki bu🤔 Ayrıca bazı açıklamalarda izin verilmiyor denilen "Çatı ile trübün arasındaki boşlukta kapanacak" diye okudum.Umarım doğrudur.

🔴En önemli konulardan biri deplasman trübünün yeri değişmeyecek ama orada etkinliğini azaltacak çalışma yapışıyor denmişti.Orada ne yapılacak merak ediyorum.
yeni açık kombinekerini eski açığa yönlendir işler diye duydum bende çimi immobile tanıtımında gördüm 😂 ve hayır hibrit çakılmamışdı daha yeni serimi bitmiş belşi oluyor hibrit çakılsa belli ediyor kendini yol yol çatı bir hafta on günde biter nesini uzatacaklar ilki gayethızlı yapılmıştı

Çevrimiçi Kartal Ç

Deplasman tribününün bize en büyük derdi konumundan ötürü numaralı üstün ortasından yapılan canlı yayına ses gitmesi. misafir tribünü bile ellemeye gerek yok aslında. kamera yine aynı yerden numaralı üst ortadan çekim yapsın spikere ses yalıtımlı bir yayın odası yapılsın numaralı ortasındaki localardan 2-3 metre kırpılıp yada vip tribünün üst kısmına da yapılabilir. Misafir tribün olan köşeye saha içi mikrofon koydurulmasın. Bazı takımların yaptığı gibi bizim tribünlerin sesi de hoparlöre verilip stad içi uğultu arttırılsın.

Çevrimiçi Necmi

Deplasman tribününün bize en büyük derdi konumundan ötürü numaralı üstün ortasından yapılan canlı yayına ses gitmesi. misafir tribünü bile ellemeye gerek yok aslında. kamera yine aynı yerden numaralı üst ortadan çekim yapsın spikere ses yalıtımlı bir yayın odası yapılsın numaralı ortasındaki localardan 2-3 metre kırpılıp yada vip tribünün üst kısmına da yapılabilir. Misafir tribün olan köşeye saha içi mikrofon koydurulmasın. Bazı takımların yaptığı gibi bizim tribünlerin sesi de hoparlöre verilip stad içi uğultu arttırılsın.
o kadar teferuata ne gerek var ses duvarı koysunlar yeter staddakilerde duymasın seslerini kendi kendilerine bağırıp dursunlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bence 8 numara için elimizdeki en iyi oyuncu Demir Ege Tıknaz.

Bu yabancı (...) gitmeden her mevki için yabancı dolduramayız, bana göre yabancı hakkımızı çok kaliteli olmak kaydı ile sağ kanatta kullanmamız lazım.

Belkide hoca aklından

Rafa Silva  - İmmobile - Semih  ileri ucu geçiriyordur.

Mert

Svenson                Paulista                  Emirhan Topçu                     Masuaku( gider gitmez yerine adam)

Musrati 

Demir Ege                   Muçi ( Gedson) 

Rafa Silva                                İmmobile                      Semih

** Bu gedson sol bek veya sağbek olmaz mı bilmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan Topçu, Rıdvan ve Yasin Özcan almak lazım yerli yok elimizde

Çevrimiçi sozkul

ön hazırlığını yaparlarsa bir ayda biter birşey yapmıyorsun ki alt tribün ayakları yükseltilecek kalıp beton işi

Nasıl olacak o iş, yukarının eğimi ile devam ederlerse kaleye kadar gelirler?

Çevrimdışı zafkan

Emirhan Topçu yu Ceyhun Kazancı da almak istemişti o dönem. Gelen tepkiler üzerine vazgeçilmişti:)
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan Topçu yu Ceyhun Kazancı da almak istemişti o dönem. Gelen tepkiler üzerine vazgeçilmişti:)
Benim adamda gündeme gelmişti o dönem Victor Boniface bazıları sosyal medyada haberi alıntılayıp Bodo'nun yedek santraforuna mı kaldık diye alay ediyordu Emirhan'ın yerinede taraftarın çok istediği Emrecan'ı aldık hala kendine gelmesini bekliyoruz :D

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson Wendel takası lazım gerekirse üstüne 3-4 'de verelim Musrati, Wendel, Rafa üçlüsü çok elit üçlü olur
[ Son Düzenleme: 16 Temmuz 2024, 11:34:17 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

Nasıl olacak o iş, yukarının eğimi ile devam ederlerse kaleye kadar gelirler?
yok gelmez üst taraflar daha dik açı ama projelere bakmak lazım bulursam projeleri sorunu daha iyi cevaplandırırım yalnız tribündeki için bile çok korkutucu tribün olur

Çevrimiçi Necmi

Benim adamda gündeme gelmişti o dönem Victor Boniface bazıları sosyal medyada haberi alıntılayıp Bodo'nun yedek santraforuna mı kaldık diye alay ediyordu Emirhan'ın yerinede taraftarın çok istediği Emrecan'ı aldık hala kendine gelmesini bekliyoruz :D
emrecan iyi stoper sadece şenolun iş bilmezliğine umursamazlığına kurban oldu kampdaki basın mensuplarını dinliyormusunuz hepsi söz birliği etmiş gibi geçen seneki kampın nasıl rezil bir kamp olduğunu söylüyor tahmin ediyorduk ama buda itirafları oldu
Şenol çocuğu resmen yedi hiç oynamadığı sağ stoperde ev sahibi oöduğumuz maçta seyircinin önüne atıp yem etti kırmızıya kadarda gayet iyi götürmüştü
Emirhanı alırsak bence stoper değil sol beke alırız yatarak top alan iki stoper bir takıma fazla gelir zaten meziyetleri sol bekte daha parlar

Çevrimiçi Necmi

Bence 8 numara için elimizdeki en iyi oyuncu Demir Ege Tıknaz.

Bu yabancı (...) gitmeden her mevki için yabancı dolduramayız, bana göre yabancı hakkımızı çok kaliteli olmak kaydı ile sağ kanatta kullanmamız lazım.

Belkide hoca aklından

Rafa Silva  - İmmobile - Semih  ileri ucu geçiriyordur.

Mert

Svenson                Paulista                  Emirhan Topçu                     Masuaku( gider gitmez yerine adam)

Musrati 

Demir Ege                   Muçi ( Gedson) 

Rafa Silva                                İmmobile                      Semih

** Bu gedson sol bek veya sağbek olmaz mı bilmiyorum.
8 için en iyi oyuncu salih demirege nin iyi olacak nesini gördün artık duygusal takılmayın ne taraftar ne takım artık en ufak zafiyeti kaldıramaz tekrar exeyimde genç düşmanı ilan edilmeyeyim demiregeyi severim ama sakatlıktan dönemedi daha ve dönsede çok eksiği var yarışan bir takımda oynatılırsa çocuğu yakarız çok yetenekli ama hazır olmadan oynatılması doğru değil

Etiketler: