2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1113216 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

ordaki king kingsley coman manasında değildir heralde, zira sözleşmesinin bitmesine daha 2 yıl olan 50 milyon etiketli bir topçu kendisi.
bu hesabın bir tane doğru haberi yok her sene günde 10-15 adam yazar aralarından bazen rastgele birileri geliyor :D

Çevrimiçi gokhans

İlk 11'de Rafa ve Musrati'den başka hücumda yaratıcılık sağlayacak adam yok İmmobile bitirici getirirsen atar getiremezsen gezinir durur bu sayının en az 4-5 olması lazım yani 3 tane daha adam lazım bunların 1 tanesi kanat 1 tanesi bek 1 taneside Musrati'nin yanına koyulacak adam olacak sen bu durumdayken hala daha Gedson'u 11'e yazarsan bu senenin geçen seneden farkı olmaz kısaca yapılan transferler göz boyamasın hala daha çok eksiğimiz var dün basın toplantısını izledim Feyyaz Uçar yıllar sonra takım hazır hocaya teslim ettik kampa girdik falan dedi fiyasko o açıklama rakiplerden hala daha epey gerideyiz maalesef
amir varken gedson forma şansı bulamaz zatende amir’de yetersiz. Daha pasör ve zeki box to box bir orta saha şart oğlu şart. Demirege fiziksel olarak çağ atlamış gözüküyor kas basmış resmen belki oda süpriz yapabilir bu sezon belki ama şu adamları aldıysak tartışmasız bir orta saha mutlaka alınmalı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ulumemo

Gitmesi gereken yabanci oyuncular hakkinda yapilan aciklamalar gereksiz olmus. Yok onlardan destek bekliyormusuzda transfere simdilik biraz ara verilecekmis falan filan. Bu Amerika'li arkadas bosa maas almiyor heralde, bu isleri hemen halletmesi gerekiyor. Hos gecen sezon ligin basinda sezona havlu atmis ve bu sezona girmeden once takimda dusunulmeyen oyuncular bu kadar belli iken bir iki hafta once Brad ile anlasip bu arkadas gidecek oyuncular isine bakacak soylemleride plansizligin daniskasi heralde.

Bu konunun disinda halen cok eksigimiz oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Immobile/Rafa'yi pozisyona sokacak, Rafa'nin savunma arkasina yapacagi kosulari gorecek ve kilit paslari atacak bir oyuncuya ihtiyacimiz var. Sol kanatta Semih dusunuluyor diye yaziliyor, Muci'de bu kanatta denenecektir muhtemelen, onun icin sag kanada prime Ghezzal tarzinda bir oyuncuya ihtiyac var - yoksa Immobile/Rafa transferlerinin bir anlami kalmiyor benim gozumde.

Musrati sozde rakibi karsilacayacak, orta sahayi cekip ceverecek, oyunu geriden kuracak falan filan - butun kilit paslarida bu arkadastan bekliyorsak isimiz yas. Oyunun iki tarafinida oynayabilen bir 8'de gerekiyor ama orta sahaya baska bir transfer yapilmayacaksa eger sag kanatta bir yaratici oyuncu sart. Cunku Amir/Gedson/Salih falan hucum aksiyonlarinda cok aksadilar gecmis yillarda ve orta sahaya transfer suan icin pek oncelik gibi gozukmuyor.

Daha stoper falanda bekliyoruz ama bence en buyuk sorunlarimizdan diger ikisi bekler. Rakibin bir tanesinde Osayi/Mert - Ferdi Ostervolde varken Maxim kovaliyor. Digeri Kohn-Kaan ile bir tarafi doldururken diger tarafa suan icin oyuncu bakiyor. Ozellikle son iki sezondur beklerden dogru duzgun hic katki alamiyorken bu sezonda vasat Svenson ve arkasinda sac bas yolduran Onur'la sezona girersek vay halimzie. Sol bektede iki senedir istikrarsiz bir sekile inisli cikisli oynayan Masuaku, bek olmayan Bahtiyar ve suan hazir olmayan Terzi var. Hadi sol beki Masu ile bir sekilde kapatacagiz diye dusunuluyorsa bile umarim sag beke bi transfer yapilir.

Ben Huseyin Yucel ve etrafindakilerin biraz fazla taraftara oynadigini dusunuyorum ama umarim arka planda bu eksiklikler uzerinde calisan bi transfer komitesi vardir.
Bekler konusunda altına imzamı atarım yalniz 6m verilerek getirilen Rafa Silva da pozisyona sokulmasın bir zahmet pozisyona o soksun.

Çevrimiçi Necmi

Bazı gitmeyen oyuncularda parasını verip sözleşmeyi feshetmeye kadar gidecek iş bence.Yazdığın oyunculardan sürpriz ayrılıklarda olacaktır.Heö avrupa hem amerika şampiyonası dünyada transferi bir nebze yavaşlatmış durumda.Bir iki haftaya "Domino" etkisi ile ile transferde hızlanmaları görürüz tüm dünyada. Transfer sezonunun sonları çok hareketli geçecek gibi özellikle bizde .Ben 4 transfere garanti gözüyle bakıyorum.
doztum anlamadın gidecek olanların hepsini gönderdik diyelim elde on oyuncu oluyor en fazla iki kontenjan açılıyor diyelim hadi muleka hacı gönderdin bu seferde yerlerine forvet ve orta saha almak zorundasın gedson gitse onun yerini doldurmak zorundasın o yüzden srnin dediğin gibi bekler stoper ve açıklara dört kontenjan ayıramazsın boşa hayal kurma bence alacağımız oyuncu sayısı yabancı 2 oda herkesi abu rebiç dahil gönderirsek şu anki büyük olasılığa göre yabancı transferi yapamayız bile rebiç abu kalacağını açıkladı yani 12 nin altına düşemiyoruz süprüz şekilde gedson veya hacı giderse anca yerlerine alırız dediğin mevkilere yine alamayız çünkü yerini dolduramazsan diğer mevkilefe  başka oyuncu almaya gerek kalmaz bütün sezonu salih musrati demirege ile götüremezsin şu an kanat olmadan idare edebilirsin bek olmadandaidare edebilirsin mecbur kalsan stopersizde idare edersin ama merkez orta saha olmadan idare edemezsin ve tek gitme ihtimali olan oyuncularda orda

Çevrimiçi sefaköykartali

Gedson kalacakmış sanırım. 4-3-1-2 oynarsak ve sol iç yaparsak katkı alırız ama Musratinin sağına iyi bir 8 bulmamız lazım. Orkun’ u alabilsek keşke.

Orkun - Musrati - Gedson
Rafa
Semih - Ciro.
Fena bişeyler izletebilir ama arkaya iki tane ciğersiz bek lazım.

Çevrimiçi Necmi

amir varken gedson forma şansı bulamaz zatende amir’de yetersiz. Daha pasör ve zeki box to box bir orta saha şart oğlu şart. Demirege fiziksel olarak çağ atlamış gözüküyor kas basmış resmen belki oda süpriz yapabilir bu sezon belki ama şu adamları aldıysak tartışmasız bir orta saha mutlaka alınmalı.
oyun ve oyuncu psikolojisini hiç değerlendirmiyorsunuz geçen seneye göre gedson raşitsa falan değerlendiriyorsunuz geçen sene gedsonun pas vereceği adam yoktu ve o dan daha kötüsü en değerli oyuncu kendisini görüyordu hep bireysel gidiyordu zaten hepsi öyle takılıyordu semih bile en iyi forvet benim diyordu bencilliği büyük ihtimal ondandı bu takım aynı değil bak göreceksin gedson raşitsa musrati mu.i kapasiteleri ikiye üçe katlayacak hatta salih demirege bile bu senenin çok üzerinde olacak üstelik adam gibi kamp yemiş olacaklar birçok oyuncu sizi şaşırtır geçen sene ile asla değerlendirmeyin geçen sene cr olsaydı messi olsaydı şimdi bu çöpleri göndern diyor olurdunuz  takım zaten kötü yapılanmıştı üstüne berbat bir kamp dönemiyle şenol bizi mahvetti yoksa o kadro bile bu kadar kötü olmazdı

Çevrimiçi Necmi

Hoca mantıklı olanı söylemiş zaten raşitsa sağ beke evrilir sol bekede iyi bir yerli statüde bek bulursak biz her yerde sorunu çözeriz

Çevrimdışı BlackEagle16

oyun ve oyuncu psikolojisini hiç değerlendirmiyorsunuz geçen seneye göre gedson raşitsa falan değerlendiriyorsunuz geçen sene gedsonun pas vereceği adam yoktu ve o dan daha kötüsü en değerli oyuncu kendisini görüyordu hep bireysel gidiyordu zaten hepsi öyle takılıyordu semih bile en iyi forvet benim diyordu bencilliği büyük ihtimal ondandı bu takım aynı değil bak göreceksin gedson raşitsa musrati mu.i kapasiteleri ikiye üçe katlayacak hatta salih demirege bile bu senenin çok üzerinde olacak üstelik adam gibi kamp yemiş olacaklar birçok oyuncu sizi şaşırtır geçen sene ile asla değerlendirmeyin geçen sene cr olsaydı messi olsaydı şimdi bu çöpleri göndern diyor olurdunuz  takım zaten kötü yapılanmıştı üstüne berbat bir kamp dönemiyle şenol bizi mahvetti yoksa o kadro bile bu kadar kötü olmazdı
Duygularıma tercuman olmuşsun abi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Mehmet57

Bence cok iyi bir stoper. Paulista-Emirhan tandemini Super Kupa macina kadar halledersek daha rahat oluruz.

https://x.com/HaberKartali/status/1812799308275618162
https://x.com/HaberKartali/status/1812803385571045494

Çevrimiçi Mehmet57

Hoca Gedson'u sol cizgiye yakin oynatmayi dusunuyormus.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca Gedson'u sol cizgiye yakin oynatmayi dusunuyormus.
Üçlü formasyonda oynayacağız gibi geliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Necmi, gedson’un en büyük problemi alan bilgisi zaten. Zilyon tane teknik analiz ve oyun içi istatistik videosu yaptılar. Hatalı pas oranına girmiyorum, Dikey pas oynamak da bir yana, pas almayada gelmiyor, pas koşusuda yapmıyor, olması gereken bölgedede olmuyor. Caps bile yapmışlardı rashica sağ çizgiden topla giderken boşa çıkıp pas almak yerine eliyle geriye dön diye işaret yapıyor. Pas istasyonu olabileceği, koşu atabileceği, üçgene girebileceği yerde toplu oyuncuya colley’e at necip’e at diye direktif veriyor. Isı haritası paylaşmıştım mesela, amir ile karşılaştırmıştık iki ısı haritası arasında uçurum var.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2024, 15:40:01 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Üçlü formasyonda oynayacağız gibi geliyor.

Bence hoca Demir Ege'den de faydalanacak. Tam Hollandalilarin agzini sulandiran bir profil zaten. Uzun boylu, genc, teknik kapasitesi iyi, pas oyununa yatkin, fizikli bir orta saha.

https://x.com/_BESIKTAS_FR/status/1807851775199772738
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2024, 15:31:04 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu karaduvar planı bizim numaralının solundaki eskiden yeni açık dediğimiz tribündeki koltukların daha dar profilli koltuklarla değişimi ve o tribünün alt ve üst kısmına ayakta seyirci alınması şeklinde bir durum dimi?

dortmundda o tribün aşağıdan yukarı doğru tek parça ama bizde 2 kat halinde ve üst tribünün sol kısmı misafir seyirci tribünü
Onun da yerini değiştirmeye izin vermiyorlar. Belki bir ihtimal alt ve üst tribün olarak ikiye bölebileceklerini söylemişlerdi o da şüpheli.
Kara duvar olarak kareografi yapılmak istendiğinde kareografinin solunda kabak gibi misafir tribün olacak bu iş nasıl olacak anlamadım ben.

Çevrimiçi Necmi

Bence hoca Demir Ege'den de faydalanacak. Tam Hollandalilarin agzini sulandiran bir profil zaten. Uzun boylu, genc, teknik kapasitesi iyi, pas oyununa yatkin, fizikli bir orta saha.

https://twitter.com/_BESIKTAS_FR/status/1807851775199772738
bu çocuk napıyor halter falanmı çalışıyor o kaslar futbola uygun değil tabi sahada adam dövmeyecekse 😂
Espiri bir yana kas vücut haraketlerini kısıtlar yavaşlatır her sporun kas gelişimi farklıdır tamam vücudunun güçlenmesi lazımda boks yapmıyorsun futbol oynuyorsun inşallah kulüp görevlileri onaylı bir çalışma yapıyordur

Çevrimiçi Necmi

Bu karaduvar planı bizim numaralının solundaki eskiden yeni açık dediğimiz tribündeki koltukların daha dar profilli koltuklarla değişimi ve o tribünün alt ve üst kısmına ayakta seyirci alınması şeklinde bir durum dimi?

dortmundda o tribün aşağıdan yukarı doğru tek parça ama bizde 2 kat halinde ve üst tribünün sol kısmı misafir seyirci tribünü
Onun da yerini değiştirmeye izin vermiyorlar. Belki bir ihtimal alt ve üst tribün olarak ikiye bölebileceklerini söylemişlerdi o da şüpheli.
Kara duvar olarak kareografi yapılmak istendiğinde kareografinin solunda kabak gibi misafir tribün olacak bu iş nasıl olacak anlamadım ben.

yok tribünü aynı dordmund tribünü gibi tek parça yapacaklar kapasiteyide 12 binden 18 bine çıkaracaklar misafir tribünüde ikiye bölecekler altlı üstlü söyledikleri böyleydi stad kapasiteside 50 bine çıkacak

Çevrimiçi Mehmet57

bu çocuk napıyor halter falanmı çalışıyor o kaslar futbola uygun değil tabi sahada adam dövmeyecekse 😂
Espiri bir yana kas vücut haraketlerini kısıtlar yavaşlatır her sporun kas gelişimi farklıdır tamam vücudunun güçlenmesi lazımda boks yapmıyorsun futbol oynuyorsun inşallah kulüp görevlileri onaylı bir çalışma yapıyordur

Bizimkilere Gio artik ne dediyse halterlerin altindan kalkmiyorlar  :D

https://x.com/HaberKartali/status/1812833758120218914

Çevrimiçi Necmi

Necmi, gedson’un en büyük problemi alan bilgisi zaten. Zilyon tane teknik analiz ve oyun içi istatistik videosu yaptılar. Hatalı pas oranına girmiyorum, Dikey pas oynamak da bir yana, pas almayada gelmiyor, pas koşusuda yapmıyor, olması gereken bölgedede olmuyor. Caps bile yapmışlardı rashica sağ çizgiden topla giderken boşa çıkıp pas almak yerine eliyle geriye dön diye işaret yapıyor. Pas istasyonu olabileceği, koşu atabileceği, üçgene girebileceği yerde toplu oyuncuya colley’e at necip’e at diye direktif veriyor. Isı haritası paylaşmıştım mesela, amir ile karşılaştırmıştık iki ısı haritası arasında uçurum var.
bazen oyuncu sahanın dayattığını oynar sahada oynamayan eli belinde doöaşan bir sürü oyuncu varken gedsonun saha istatistikletine ısı haritasına bakıp sonuca varamazsın rizede olsun gs de olsun farklıydı anlatmaya çalışdığım şey bu siz hep beşiktaştaki halini yargılıyorsunuz aynı şeyi raşitsadada yapıyorsunuz mesela  bu sene sıfırlayın düşüncelerinizi değerlendirmeyi öyle yapın derim ben son iki seneyi hafızamdan silmeye çalışıyorum

Çevrimiçi Necmi

Bizimkilere Gio artik ne dediyse halterlerin altindan kalkmiyorlar  :D

https://twitter.com/HaberKartali/status/1812833758120218914
yok ya bu hiç normal değil gio ile alakalı değil bu kaslar bu sürede yapılmaz bir sene çalışman lazım semihin gio ile daha ilk günü demirege ile 15 gün falan oldu bunlar bildiğin vücut çalışmış ayaklarda böyleyse bunlarda hız çeviklik kalmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Gayet iyi olmasî gereken Amir'de aynı mesela Abu'yu da yokuş yukarı falan koşturuyordu en son hoca
https://x.com/bjkreports_/status/1811429355911815354

Çevrimiçi Samet Ç

yok ya bu hiç normal değil gio ile alakalı değil bu kaslar bu sürede yapılmaz bir sene çalışman lazım semihin gio ile daha ilk günü demirege ile 15 gün falan oldu bunlar bildiğin vücut çalışmış ayaklarda böyleyse bunlarda hız çeviklik kalmaz
Semih'in alt taraf güçlü olmasa sıradan topçu olur

Çevrimiçi Mehmet57

Bizimkiler artik futbol oynayarak kazanamazsak dove dove kazaniriz moduna gecmisler  :D

https://x.com/pascalmentality/status/1809331934268412120

Çevrimdışı celiker1

yok tribünü aynı dordmund tribünü gibi tek parça yapacaklar kapasiteyide 12 binden 18 bine çıkaracaklar misafir tribünüde ikiye bölecekler altlı üstlü söyledikleri böyleydi stad kapasiteside 50 bine çıkacak
Maalesef trübünlerden bihaber muhabirler 2-3 gündür koltuksuz trübün iznini "KARA DUVAR projesinde sona doğru" diyerekten veriyor. Senin dediğin gibi abi aslında KARA DUVAR alt-üst trübünün birleştirilerek tek trübün haline getirmek.Yapılmaya çalışılsa  bile herhalde minumum 3-4 aylık bir süreç lazım onun için.Bu sezon için zor görüyorum. Yüksek ihtimal 3-4 yıl önce ilk Göztepe'nin stadyumu açılırken başvurduğu koltuksuz kale arkası trübün başvurusu süreci yıllar sonra sonuçlanarak tüm takımlara izin verilecek.Deplasman trübünü için orada farklı bir şeyler yapışacağını biliyorum ama ne olduğunu 2-3 hafta sonra görürüz.
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2024, 16:30:24 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı KartalPencesi

bazen oyuncu sahanın dayattığını oynar sahada oynamayan eli belinde doöaşan bir sürü oyuncu varken gedsonun saha istatistikletine ısı haritasına bakıp sonuca varamazsın rizede olsun gs de olsun farklıydı anlatmaya çalışdığım şey bu siz hep beşiktaştaki halini yargılıyorsunuz aynı şeyi raşitsadada yapıyorsunuz mesela  bu sene sıfırlayın düşüncelerinizi değerlendirmeyi öyle yapın derim ben son iki seneyi hafızamdan silmeye çalışıyorum

Gedson pas oyununda olsaydı tottenham da kalirdi milli forma giyerdi maalesef siz bu gedson u fazla büyütüyorsunuz gözünüzde Gio insallah sola atar da orda dinamizminden faydalaniriz yoksa aman aman topcu değil şut bile atamıyor 18 dışından o mevki de oynayan iyi bi oyuncu şut tehlikesi de barındırmali

Etiketler: