2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1111464 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

yaaaw çıkın oynayın nolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Aşırı yağmur var durursa oynanacak muhtemelen bekliyorlar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Kartal Ç

neyse en azından sonraki hazırlık maçına kadar immobile de takımla çalışmış olur

Çevrimdışı levitate

göremedik ama hocanın zart diye hekimoğlunu başlatması çok hoşuma gitti
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Bugün maç yok muydu?

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı doganay

30 dk bekleyemediler. Daha takım oradayken güneş açtı ama yinede oynamadilar

Çevrimiçi Mehmet57

Aynen. Bazi hocalar (isim vermiyorum) Muleka ile baslardi, olmadi Abou ile. Gio’nin zart diye Hekimoglunu koymasi guzel bir sinyal.

Çevrimiçi Necmi

söylediler zaten bu sene hekimoğluna çokça şans vereceklerini hocadan çok yönetim kararı

Çevrimdışı sEuL

Stoper, bekler, ve kanatlara da transferlerin en kısa zamanda bitmesi dileği ile.

Bu arada takımda düşünülmeyen oyuncular hakkında hiçbir haberin çıkmaması biraz can sıkıcı.

Rebic
Abou
Amartey
Ox
Onana

Bunların dışında yeni bek transferi yapılacaksa eğer Masu ve Svensson.

Hasic, Muleka, Colley, Bahtiyar falan kadroda dusunulmuyorsa onlarinda kontratlarından çıkmak gerek.

Montero’ya ilgi var diye bir iki yerde haber çıktı ama sonra orası da kesildi.

En az bi 10-12 oyuncu var böyle akıbeti belirsiz.

Çevrimiçi Necmi

Stoper, bekler, ve kanatlara da transferlerin en kısa zamanda bitmesi dileği ile.

Bu arada takımda düşünülmeyen oyuncular hakkında hiçbir haberin çıkmaması biraz can sıkıcı.

Rebic
Abou
Amartey
Ox
Onana

Bunların dışında yeni bek transferi yapılacaksa eğer Masu ve Svensson.

Hasic, Muleka, Colley, Bahtiyar falan kadroda dusunulmuyorsa onlarinda kontratlarından çıkmak gerek.

Montero’ya ilgi var diye bir iki yerde haber çıktı ama sonra orası da kesildi.

En az bi 10-12 oyuncu var böyle akıbeti belirsiz.
bence akibetleri gayette belirli 12 oyuncu vereceğimize göre tff ye gerisi sepet havası kalacaklarda banko belli yabancı listesinden kalacakları ayıkla gerisinin akibeti belli oluyor zaten

Çevrimdışı mellfred

söylediler zaten bu sene hekimoğluna çokça şans vereceklerini hocadan çok yönetim kararı
şu çocuk parlasa da hekimoğlu editleri izlesek sabah akşam

Çevrimiçi Necmi

şu çocuk parlasa da hekimoğlu editleri izlesek sabah akşam
çocuğu yavaş tavaş ısındırırlar daha 16 yaşında

Çevrimiçi Necmi

Rafa nın uçaktaki tavla pozunda tavlanın yanında ikram tasbağında çilek vardı şimdi çikolatamı kestane şekerimi anlamadımda bir anlamı var gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlız Ciro'nun kampa semihle gitmesinde yönetim adına güzel hareket. Alttan alttan Semihin pr'ını çok iyi şekilde yapıyorlar. Semih de sahada gollerini atarsa seneye iyi paraya satarız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Cenk’in gitmesi iyi oldu. Bizde son dönemde olmadı, olmayacaktı. FB ye gitmeside sorun değil. Napacaktı, 2.6 milyon euro gibi deli paraya hayır mı diyecekti bu yaşta. Alen’in ilgili tweetleri çok gereksiz. Nihayetinde iki taraf içinde güzel oldu.

3 tane üst düzey transfer camiamıza hayırlı olsun. Bence bundan sonraki transfer sıralaması önem sırasına göre şu şekilde olmalı:
1- Yedek kaleci.
2- Tecrübeli, lider bir stoper.
3- Prime Ghezzal gibi bir sağ veya sol kanat forvet.
4- Kalan bütçe ve gidenlere göre halen imkan varsa 8 veya 6 numara, sağ veya sol bek.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı BlackEagle16

Yanlız Ciro'nun kampa semihle gitmesinde yönetim adına güzel hareket. Alttan alttan Semihin pr'ını çok iyi şekilde yapıyorlar. Semih de sahada gollerini atarsa seneye iyi paraya satarız.
Semihi ince ince döküyorlar gerçekten büyük profesyonel bir çalışma var semihin temelinde inşallah görmüş olduğu değere layık olur ve çok güçlü futbol ile klibe büyük paralwar kazandırarak ülkemizi en güzel şekilde temsil eder
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

Aynen. Bazi hocalar (isim vermiyorum) Muleka ile baslardi, olmadi Abou ile. Gio’nin zart diye Hekimoglunu koymasi guzel bir sinyal.

isim vermediğin için tahmin edemedim abi geçen sene 5 tane hocayla çalışınca kafalar karışıyor :D hepsi de uyuyor ha
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

yooo kabul etmedi stfu
Hummels bekletiyoruz bambaşka bir büyüklük bizimkisi

Çevrimiçi Necmi

isim vermediğin için tahmin edemedim abi geçen sene 5 tane hocayla çalışınca kafalar karışıyor :D hepsi de uyuyor ha
abu ve mulekadan ayrılırsak hedef o immobile birinci hekimoğlu üçüncüü forvetimiz olacak ikinci forvette alınacak semih kalsa bile mevkisi sağ kanat olacakmış
Ben hekimoğlu konusunu bir aydan fazladır duyuyordum abu ve mulekayı yok sayıyorlar kamptaki tek forvetimiz hekimoğlu onun oynaması gayet normal durum

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: