2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101515 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

terziyi alt yapıda çok beğenirdim geçen seneki performansı takım kaynaklımı bilemiyorum o kadar rezil sezon geçirdikki oyuncu bile değerlrndiremiyoruz ama gördüğüm alt yapının genel rahatsızlığı pozisyon bilgileri yok biraz eğitimle ve fiziki güçlenmeyle ikinci bir ferdi olur potansiyeli var şu an için as bek olmaz ama yedek olarak gayetde olur iyi bir bek alıp arkasında pişirelim ben demirege terzi cinemre den ümitliyim demiregeyi sakatlık çok geriletmiş
fahri kerem ay da iyi bir 8 olabilir o çocukla erken vedalaşmamak bir kaç sezon oynatma zorunluluğuyla kiralık göndermek doğru olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Ciro'yu almışız bu defa sanırım. Hayırlısı olsun. Yanına 2.forvet olarak kimi alacağız onu merak ediyorum. Weghorst da alsak içim epey rahat edecek. Ya da o kalite de hırslı biriside olabilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı saricasi

Ciro'yu almışız bu defa sanırım. Hayırlısı olsun. Yanına 2.forvet olarak kimi alacağız onu merak ediyorum. Weghorst da alsak içim epey rahat edecek. Ya da o kalite de hırslı biriside olabilir.
2.adam olarak Halleri duydum,immobile arkada rafa,muci ve gelecek oyuncular ile rahat 15 ile 20 gol atar bence .
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Necmi

yabancı kontenjanıyla zor

Çevrimiçi Samet Ç

2.adam olarak Halleri duydum,immobile arkada rafa,muci ve gelecek oyuncular ile rahat 15 ile 20 gol atar bence .
Haller ikinci adam olmaz onu da alırsan 5 milyon maaş vereceksin hadi 3-4-1-2 falan oynarız diye düşünüyorum da bu formasyonda oynamak için ne yeterli santraforumuz ne de stoperimiz var bekleri hiç söylemiyorum bile

Çevrimdışı Necmi

di maria gelsin başka birşey istersem namert olayım

Çevrimdışı BlackEagle16

Al benden de o kadar abi bu immobile dimaria da çeksinler başkada bişey istemem.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı saricasi

Di Maria gelsin diğer transferler üst seviyede olmasa da olur önemli olan birbirlerine alışması kolay mücadeleci oyuncular olsun.
Muleka satılacak gibi onun yerine gelecek iyi bir forvet  işi süprize bırakmıyacaklar.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı BlackEagle16

Di Maria gelsin diğer transferler üst seviyede olmasa da olur önemli olan birbirlerine alışması kolay mücadeleci oyuncular olsun.
Muleka satılacak gibi onun yerine gelecek iyi bir forvet  işi süprize bırakmıyacaklar.
Herkeste immobileye karşı bı on yargı var net bir forvet alıyoruz zaten adamın sakatlık sorunu her hangi bişeyi yok

Çevrimiçi gokhans

Al benden de o kadar abi bu immobile dimaria da çeksinler başkada bişey istemem.
gelmeyeceği kesinmiş, berghuis gelirse öpüp başımıza koyalım.. weghors immobile çift forvet nasıl olur?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

gelmeyeceği kesinmiş, berghuis gelirse öpüp başımıza koyalım.. weghors immobile çift forvet nasıl olur?
Berghuis'i hoca istemiyormuş

Çevrimdışı Talisca1903

daha ne istyecen di maria az buz birşey değil şaka bir yana ne var ne yok yapıştırsınlar bu sene kafam çok rahat transferlede alınacak kaliteli adamlar

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi COB

Immobile'ye burun kıvırılmaz. Net forvet aldık, Semih'e büyük katkısı olacak. Inşallah fizik olarak iyi durumdadır.

Çevrimdışı levitate

Immobile'ye 3 milyon bonservis vermişiz
ücret vermeye gerek yoktu 34 yaş için 3 fazla

neyse 30 tane atar parasını çıkartır sorun yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hüseyin Yücel, bu gece Ciro Immobile'yi ardından Felix Uduokhai'yi İstanbul'a indirme planları yapıyor. (Fatih Doğan)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Immobile - Lazio - Beşiktaş hattında yaşanan gelişmeler.

Beşiktaş, Ciro Immobile ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

✈️ Türk kulübü, Immobile ve ailesi için bir özel uçağı hazır bekletiyor.

Immobile, Lazio Başkanı Lotito'ya 'Bırakın beni gideyim' dedi. Fakat Lotito, 5 M€ bonservis talebinde ısrarcı.

Ciro Immobile'nin menajerleri Pazartesi gününden Roma'da görüşmelerde bulunuyor.

Immobile elini çabuk tutmazsa Beşiktaş, Depay'a yönelebilir. (Corriere dello Sport)

Çevrimdışı BlackEagle16

Immobile'ye burun kıvırılmaz. Net forvet aldık, Semih'e büyük katkısı olacak. Inşallah fizik olarak iyi durumdadır.
Adamın son paylaşımı bile ne kadar fizik.olarak iyi olduğunu gösteriyor hocam

Çevrimdışı BlackEagle16

Wegorst gelirse Semih satılır net

Çevrimdışı Savaş

o çocuk saf yetenek ama 16 yaşında daha fizik iyi ama akıl 16 yaşında yaptıkları en iyi iş a takıma almak oldu ama oynamasıda lazım o fizikle alt yapıda gelişemez bence zorlanmıyor
Geçen sezon tek maçta süre aldı yanılmıyorsam. Fena da değildi. Dripling yetenegi de var. Semih örnek olmuştur diye düşünüyorum altyapıdan birçok oyuncuya.

Umarım geliştirir kendini.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bu arada immobile çok net bi forvet. 20'den aşağı bırakmaz bu sene. Besleyecek adamlar da var.

Ah bir de Di Maria çeksek var ya. Oyy..

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

ücret vermeye gerek yoktu 34 yaş için 3 fazla

neyse 30 tane atar parasını çıkartır sorun yok

Bunun hesabini gosterirmisin?
Yardimci olayim; galibiyet primi 6 milyon tl, sampiyonluk primi 40 milyon tl. Yani 10 mac tek basina kazandirsa ve sampiyon yapsa bile 5 milyon euro'luk maasinin yarisindan fazlasi anca cikiyoe. Sadece Immobile'nin maasi, diger futbolcularin maasi bu hesapta yok.
Turk futbolunda odenen paralar tamamen delilik, hicbir mantigi yok. Ulke'nin ve ulke futbolunun marka degeri ve ekonomik gercekleriyle uzaktan yakindan alakasi yok.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 22:25:28 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Necmi

Geçen sezon tek maçta süre aldı yanılmıyorsam. Fena da değildi. Dripling yetenegi de var. Semih örnek olmuştur diye düşünüyorum altyapıdan birçok oyuncuya.

Umarım geliştirir kendini.

geçen sene konferans liginde oynadı ligdede ya lış hatırlamıyorsam kasımpaşa maçında oynadı semihden farklı havadan yerden uzaktan vurur ceza sahası içinde patlayıcıdır çocuk direk as forvet kimliğinde on numaraya koy oynasın kanatlara koy oynasın hızlı oyuncu adam geçer ama pişmesi lazım cinemrede harika bir on numara olacak üstünde çalışırlarsa
Neden sinirleniyorum sanıyorlar gençlere kızıyorum alt yapıda o kadar yetenekli oyuncular varki ama alt yapının asından bihaber insanlara teslim etmişler çocuklar geliyor hiç birşey yok ne nerde duracağını biliyor ne nasıl vuracağını semihe dikkat ettinizmi sürekli abanıyor birine çarpmazsa gol olur kalecinin üstünden aşırayım sağına vurayım soöuna vurayım yok aslında ceza sahasında buz gibi oyuncudur seri haraket eder patlayıcıdır tam sevdiğim forvet tipi ciro gelirse semihin olmuş halini izleriz semihde çok şey öğrenir ciro geldikten sonra inşallah satmazlar

Çevrimiçi Mehmet57

Benim icin onemli olan bek transferleri. Svensson iyi bir yedek, ama as 11’de oynayacak bir sag bir solbek sart.

Etiketler: