2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100935 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi sEuL

Rosier Leganes'e gitmiş
Umarım en az 3M Euro’luk bir bonservis alınmıştır kendisinden. Gitnesi hayırlı oldu, serseri hareketlerini, sahada vurdumduymaz oyununu, bilerek isteyerek kart görmeye çalışmasını, kendisini takımın üstünde görmesini unutmadık. Bi tarafı bu şekilde hemen kalkan oyunculardan nefret ederim, darısı Abou’nun başına. Defolup gitmesini dört gözle bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım en az 3M Euro’luk bir bonservis alınmıştır kendisinden. Gitnesi hayırlı oldu, serseri hareketlerini, sahada vurdumduymaz oyununu, bilerek isteyerek kart görmeye çalışmasını, kendisini takımın üstünde görmesini unutmadık. Bi tarafı bu şekilde hemen kalkan oyunculardan nefret ederim, darısı Abou’nun başına. Defolup gitmesini dört gözle bekliyorum.
Bedelsiz gitmiş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

plot twist oldu
Yapacak bir şey yok, maaşından kurtulduğumuza şükür edeceğiz o zaman. Kiralik gittiği takımda bir maça bile 11’de başlayamadı zaten. Bizimkisi bir umuttu ama

Çevrimiçi gokhans

Yapacak bir şey yok, maaşından kurtulduğumuza şükür edeceğiz o zaman. Kiralik gittiği takımda bir maça bile 11’de başlayamadı zaten. Bizimkisi bir umuttu ama
çok büyük aptallık yapmış yönetim. Hertürlü piyasası olan iyi bir oyuncu. Transfer sezonunun son gününe kadar bekleyebilirdik..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

çok büyük aptallık yapmış yönetim. Hertürlü piyasası olan iyi bir oyuncu. Transfer sezonunun son gününe kadar bekleyebilirdik..
O karakterde adamdan para kazanmak zor bence. Adam taraftarı çıldırtmak için boy boy resim servis etti. Abu dan bile para kazan adak sıkıntı yok bence. Maaşlarından kurtulalım yeterli. Aynı tarife Rebic içinde geçerli. Başka aklıma gelmeyen olabilir, geri kalandan üç beş para kazanırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı doganay

Roiser bedavaya bırakılacak adam değil. Bu yönetimde hata yapmaya başladı. Rosier den bile para alamayacaksak diğerleri için üste para verecekler herhalde

Çevrimiçi Kartal Ç

Dün Hüseyin Yücel facetimeda Di Maria ile konuşmuş

E yine adam arayınca falan açıyor bak bu da olumlu  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

E yine adam arayınca falan açıyor bak bu da olumlu  :lol:
Menajeri yüz yüze görüştürmemiş hiç sadece menajerle görüşülmüş hep ısrarlara rağmen Rafa arayıp  görüştürmüş denilene göre

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rosier, bedelsiz olarak bonservisiyle birlikte Leganes'e transfer oldu. (@yagosabuncuoglu)

Çevrimdışı BlackEagle16

Kesinlikle gerekirse yatsaydi bı sene
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat

rosierin ölüsü bile sahada eldekilerden iyiydi.biraz sahadışı nedenlerle gönderildi sanki.

Çevrimdışı levitate

rosierin ölüsü bile sahada eldekilerden iyiydi.biraz sahadışı nedenlerle gönderildi sanki.
geçen sene ortalığı çok karıştırmış diyorlardı da hiç konuşulmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

geçen sene ortalığı çok karıştırmış diyorlardı da hiç konuşulmadı
"Hasan Arat, Rosier konusu ile ilgili şunları söyledi. Rosier, bir takım arkadaşına 'Bu maçta oynamayacaksın' diyerek aklını çelmiş ve maçta oynamamasına sebep olmuş. Bu davranışı sebebiyle de apar topar gönderilmiş. Rosier'de mesele bu."

Çevrimiçi Samet Demir

Abunun bile affedildiği yerde rosier affedilmediyse problem epey büyüktür..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Hummels, Hermoso ve Di Maria'nın kararını bekliyor.

3 oyuncuya da en iyi teklifi yapan takım Beşiktaş. (Doğan Gündoğdu)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sercan Dikme: Beşiktaş, Okay Yokuşlu'yu transfer listesine ekledi. Okay Yokuşlu, Beşiktaş'a sıcak bakıyor. Beşiktaş, turnuvadan sonra West Bromwich ile masaya oturacak.

Çevrimdışı levitate

üçü de gelmez diyorum... gelmeseler yönetime kızmam

hummels bey tatilini yapıyor karar verene kadar zaten ohooo
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Roiser bedavaya bırakılacak adam değil. Bu yönetimde hata yapmaya başladı. Rosier den bile para alamayacaksak diğerleri için üste para verecekler herhalde
Adam 3 senedir doğru düzgün top oynamadı. Bu sene de oynamayacaktı. Seneye zaten bedavaya gidecekti. Maaşından çıktık işte az para mı 2 milyon euro.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Savaş

Bence de 3'ü de gelmeyecek. Bu yönetimin ortada dillenen adamı transfer ettiğini hatırlamıyorum daha.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Deme reis ordan di Maria nobetindeyim. Takımın taraftarın hepimizin modunu degistircek bı adam gelsin lütfen gelsin Hüseyin başkan sendeyim çek bı di Maria.

Çevrimiçi Samet Demir

Hummels tatilde, hermoso daha iyi teklif bekliyor, Di Maria da turnuvada.

Bence Di Maria nın gelmesi en az 1 ayı bulur. Hummels bence veto yeti yoksa şimdiye çoktan alırdık.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hummels tatilde, hermoso daha iyi teklif bekliyor, Di Maria da turnuvada.

Bence Di Maria nın gelmesi en az 1 ayı bulur. Hummels bence veto yeti yoksa şimdiye çoktan alırdık.
Di Maria imzayı atsinda bı ay sonea gelsin önemli degil

Etiketler: