2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1100976 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Ferdi’yi Tolunoğulları zamanı alamadık ama sebebi nedir bilmiyorum Mert Müldürüde oldum olası isterim ama şartlar uymadı sanırım yoksa taraftar istedi yada istemedi diye adam alınmaktan vazgeçilmez Salih Özcan da öyle mesela taraftar yangın yapmış alınmamış hiç mantıklı değil
Mertte bir numara yok bence boyu fiziği var o kadar bek özellikleri olarak neyi iyi yapıyor anlamadım hücuma gidiyor öne hamlesi yok içe orta sahaya dönüyor yada boş orta yapıyor geride çok iyi savunmami yapıyor hayır adam yokluğundan oynuyor işte bek dediğin ferdi gibi olacak hocanın oyun mantalitesi yüzünden hücum katkısı vermeden oynuyor çocuk yinede iyi helal olsun
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sozkul

ne kini varmış arat ne yapmış ona

Birşey bildiğim yok benim,  ama Hasan Arat olağanüstü kongre için ortaya çıkınca öyle olduğunu düşündüm
Karşılıklı demeçler vardı.
Çoğunluğun benim gibi düşündüğünü sanıyorum.

Çevrimdışı Necmi

Birşey bildiğim yok benim,  ama Hasan Arat olağanüstü kongre için ortaya çıkınca öyle olduğunu düşündüm
Karşılıklı demeçler vardı.
Çoğunluğun benim gibi düşündüğünü sanıyorum.
normal seçim demeçleri ayrıca şu anda beşiktaşlı olup çebiden nefret etmeyenmi var ama çebinin bir sebebi yok yada belki beşiktaşlı olduğu için nefret ediyordur

Çevrimiçi Samet Ç

Hermoso'ya 5 milyon maaş vermişiz üstüne çıkmayacakmışız

Çevrimdışı murat

Futbol ekonomimiz ne zaman bu seviyeye geld.5 -6 larr havada uçuşuyor.yıldırım Demirören dönem gibi olmasın sonu bir iki yıldıza o da skoru değiştirecek türden olursa eyvallah ta stoper için çok para bunlar.daha akılcı transferler beklerdim yönetimden.kuzeyden veya orta Avrupa ,balkanlardan stoper işini çözmeliydik.ayrıca takımın eksiği stoper miydi o da bir soru işareti.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Karşılığını alabildigimiz sürece maas skalasinin artmasına razıyım !!! İyi futbol iyi adamlar ile oynanıyor.
O iyi adamlarda babasının hayrına oynamıyor.
Örnek UEFA kupasını alacaksak borcun 30 Mio Euro artmasına razıyım ben .

Çevrimdışı Necmi

Karşılığını alabildigimiz sürece maas skalasinin artmasına razıyım !!! İyi futbol iyi adamlar ile oynanıyor.
O iyi adamlarda babasının hayrına oynamıyor.
Örnek UEFA kupasını alacaksak borcun 30 Mio Euro artmasına razıyım ben .
zaten alacaksak harcanan parayı amorti etmiş oluruz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbol ekonomimiz ne zaman bu seviyeye geld.5 -6 larr havada uçuşuyor.yıldırım Demirören dönem gibi olmasın sonu bir iki yıldıza o da skoru değiştirecek türden olursa eyvallah ta stoper için çok para bunlar.daha akılcı transferler beklerdim yönetimden.kuzeyden veya orta Avrupa ,balkanlardan stoper işini çözmeliydik.ayrıca takımın eksiği stoper miydi o da bir soru işareti.

Abi eğer ki Hummels olmayacaksa Hermoso ya falan yıllık 5 6 milyon mantıklı gelmiyor. Nihayetinde Hummels ile 1+1 maksimum 2 sene sözleşme olur ve Hummels ' in vereceği katkı net bir şekilde belli para amorti olur ama eğer Hummels olmuyorsa daha akılcı bir yol izlenmeli zaten Paulista yı aldık tecrübeli bi oyuncu oraya daha akıl ve mantığa uygun oyuncu seçilebilir.

Mesela hoca sol bek De cuyper istiyor bonservis ücreti ödenir ama çok mütthiş transfer olur.

Bence bu operasyonun tamamlanması için İlk etapta Gedson ve Muçi den çıkılacak 25 30 a yakın bir bütçe fena olmaz asıl bütçe (...) gönderebilirlerse oluşacak bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Dün Hüseyin Yücel facetimeda Di Maria ile konuşmuş

Çevrimdışı Talisca1903

Abi eğer ki Hummels olmayacaksa Hermoso ya falan yıllık 5 6 milyon mantıklı gelmiyor. Nihayetinde Hummels ile 1+1 maksimum 2 sene sözleşme olur ve Hummels ' in vereceği katkı net bir şekilde belli para amorti olur ama eğer Hummels olmuyorsa daha akılcı bir yol izlenmeli zaten Paulista yı aldık tecrübeli bi oyuncu oraya daha akıl ve mantığa uygun oyuncu seçilebilir.

Mesela hoca sol bek De cuyper istiyor bonservis ücreti ödenir ama çok mütthiş transfer olur.

Bence bu operasyonun tamamlanması için İlk etapta Gedson ve Muçi den çıkılacak 25 30 a yakın bir bütçe fena olmaz asıl bütçe (...) gönderebilirlerse oluşacak bence.
Hermosoya hiç sıcak değilim Hımmels ihtimali var da bu parayı Hermosoya gömmek hiç mantıklı değil HUMMELS nöbetindeyiz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hermosoya hiç sıcak değilim Hımmels ihtimali var da bu parayı Hermosoya gömmek hiç mantıklı değil HUMMELS nöbetindeyiz

Hummels işi fazla uzadı abi, boşta oyuncu şuan takımla kampa katılması lazımdı.

Mesela Rafa Silva neredeyse kariyer sezonu geçirdi transfer görüşmesi ayağına 15 gün daha yatmasını bilirdi demekki adam iyi profosyonel karakteri yüksek istanbul kampına yetişti.

Çevrimdışı Necmi

Mesela Rafa Silva neredeyse kariyer sezonu geçirdi transfer görüşmesi ayağına 15 gün daha yatmasını bilirdi demekki adam iyi profosyonel karakteri yüksek istanbul kampına yetişti.
uzadımı bilemeyiz teklifimiz varmı onuda bilemeyiz bence önce kadroyu boşaltacaklar sonra oyuncu açıklayacaklar geniş zamanımız var acele etmiyoruz dediler şu ana kadar bu yönetim böyle dillenen oyuncu almadı alınan oyuncuların adını imza atıldığında duyuyoruz

Çevrimdışı Necmi

Bu arada yanlış bilmiyorsam hummels antalyada tatilde

Çevrimiçi Samet Ç

Tatilini uzatıyor o arada diğer teklifleri bekliyordur iyi teklif alırsa onları değerlendirir alamazsa bize gelir bu ayın ortasına belli olur ancak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

uzadımı bilemeyiz teklifimiz varmı onuda bilemeyiz bence önce kadroyu boşaltacaklar sonra oyuncu açıklayacaklar geniş zamanımız var acele etmiyoruz dediler şu ana kadar bu yönetim böyle dillenen oyuncu almadı alınan oyuncuların adını imza atıldığında duyuyoruz

Teklif olmasa çıkar söylerler heralde abi, adam tamam dese gidip alacak kıvamdayız.

Asıl canımı sıkan mesele henüz hiç bir oyuncudan çıkmadık eldeki hoca kampta görmek istemiş olabilir eyvallah ama şimdiye kadar en azında 3 4 tanesi ile vedalaşmak lazımdı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tatilini uzatıyor o arada diğer teklifleri bekliyordur iyi teklif alırsa onları değerlendirir alamazsa bize gelir bu ayın ortasına belli olur ancak

İyi tekliften kasıt avrupa dan yıllık net 3 milyon euro falan bekliyordur bu parayı avrupa da verecek takım çok yoktur, bizim teklif 4 ün üzerinde muhtemelen.

Ben Hummels çok istiyorum ama bu işin uzaması can sıkar çünkü bizim stoper ikilisini oturtmamız lazım kamp döneminde.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2024, 13:08:15 ONUR KOLCU ]

Çevrimiçi COB

Raphael Varane'ye ne oldu da Como disinda adam akilli teklif yapan takım yok? Son durumu hakkında bilgisi olan varmı?

Sakatlık veya kişisiel sıkıntıları yoksa vaktinde Real Madrid de banko stoper oynamış bir oyuncuyu bize isterdim doğrusu.

Çevrimiçi Samet Ç

İyi tekliften kasıt avrupa dan yıllık net 3 milyon euro falan bekliyordur bu parayı avrupa da verecek takım çok yoktur, bizim teklif 4 ün üzerinde muhtemelen.

Ben Hummels çok istiyorum ama bu işin uzaması can sıkar çünkü bizim stoper ikilisini oturtmamız lazım kamp döneminde.
Bizim teklif 5 milyona yakınmış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Raphael Varane'ye ne oldu da Como disinda adam akilli teklif yapan takım yok? Son durumu hakkında bilgisi olan varmı?

Sakatlık veya kişisiel sıkıntıları yoksa vaktinde Real Madrid de banko stoper oynamış bir oyuncuyu bize isterdim doğrusu.

Eğer gerçekten problemi yoksa Varane da olur. Ben bu geçen 3 seneden sonra vasıfsız ne vereceği belli olmayan topçu istemiyorum özellikle de stoperde bizim arkası sağlam olması lazın zaten Al- Musrati var önlerinde.

İlerisi hallolur ama arkada sürprize gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

https://twitter.com/HaberKartali/status/1808850007602217256

Forumun ilk günlerini hatırlattı :)

Ne günlerdi be, Samedov kardeşim ve diğer arkadaşlar her gün oralardan fotoğraf atardı yüklerdik sisteme canlı inşaat yayınlarını izlerdik :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı BlackEagle16

Rosier Leganes'e gitmiş
İlk ayrilik geldi devami seri gelir inşallah. Sevmiştim rosieri ilk sene performansı geçen sene için ağzımızda nahoş bı tad bırakarak gitti hayırlısı olsun.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: