2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1095087 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

3lü için Emrecan ve Tayyip de her türlü idare eder. Ama büyük takım 3lü oynamaz abi. Taraftara bunu açıklayamazlar.
:))) umarım ironidir..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Mert
?      Hummels  paulista.    ?
         Musrati gronbaek
    Dmaria     Muci     Rafa
                     Haller

Bu kadro kurulabilirse Avrupa'da kupa hayal olmaz dmaria yerine berguisede kabulüm beklere rosie Adriano katkısı alacağımız oyuncular bulabilirsek Türkiye şampiyonluğu garanti Avrupa'da önümüz açık diye düşünüyorum.
iyi bir kadro kurulacağı kesin belliki canları bizim kadar yanmış umarım gelecek oyuncularda sıkıntı olmaz ciddi ciddi futbol aklı var ama bizim kulübeyede oyuncuya ihtiyacımız var onbir kurup elliye yakın maç yapamaz hiçbir kulüp elli maçta minimum sayı

Çevrimiçi sEuL

Mert
?      Hummels  paulista.    ?
         Musrati gronbaek
    Dmaria     Muci     Rafa
                     Haller

Bu kadro kurulabilirse Avrupa'da kupa hayal olmaz dmaria yerine berguisede kabulüm beklere rosie Adriano katkısı alacağımız oyuncular bulabilirsek Türkiye şampiyonluğu garanti Avrupa'da önümüz açık diye düşünüyorum.

Ileri hatti bu oyunculardan olusacaksa eger Musrati ile yollar ayrilir heralde. Di Maria - Rafa - Muci uclusunun savunma zaaflarini, Musrati ile kesinlikle kapatamayiz. Gronbaek'te savunma yonu ile one cikan bir oyuncu degil. Boyle bir ileri hattini tasiyabilecek ve arkalarini toparlayabilecek Atiba/Josef tarzi oyunculara ihtiyacimiz olur dusuncesindeyim.

Buyuk ihtimalle geri dortlumuzde tamamiyla degisecek ve geriden oyun kurabilecek oyunculara sahip olacagiz onumuzdeki sezon, bu denklemde Musrati'ye ihtiyac duymayabiliriz. Ama Muci'yi klubeye ve Gronbaek'i onun yerine koyarsak, ve Musrati'nin yaninada defansif yonu biraz daha kuvvetli bir oyuncu cekebilirsek cok farkli seyler izleyebiliriz tabi  :)

Çevrimiçi Necmi

Ileri hatti bu oyunculardan olusacaksa eger Musrati ile yollar ayrilir heralde. Di Maria - Rafa - Muci uclusunun savunma zaaflarini, Musrati ile kesinlikle kapatamayiz. Gronbaek'te savunma yonu ile one cikan bir oyuncu degil. Boyle bir ileri hattini tasiyabilecek ve arkalarini toparlayabilecek Atiba/Josef tarzi oyunculara ihtiyacimiz olur dusuncesindeyim.

Buyuk ihtimalle geri dortlumuzde tamamiyla degisecek ve geriden oyun kurabilecek oyunculara sahip olacagiz onumuzdeki sezon, bu denklemde Musrati'ye ihtiyac duymayabiliriz. Ama Muci'yi klubeye ve Gronbaek'i onun yerine koyarsak, ve Musrati'nin yaninada defansif yonu biraz daha kuvvetli bir oyuncu cekebilirsek cok farkli seyler izleyebiliriz tabi  :)
bu kadroyla savunmacı bir orta sahaya pek ihtiyaç duymayız kaldıki savunma katkısı olmaz diyorsun ama hem toplu hem topsuz oyunda varlar pres yapıp top kapıyorlar hücum oyuncularının savunma katkısı gelip defansdan top çıkartmak değildir top rakibe geçtiği anda basmaları yeterli gronbaek izlediğim kadarıyla oyunun iki yönünüde oynuyor teslim olan oyuncu değil al musratinin en iyi özelliği oyun kurmak değil biz geçen sene rezil oyunda göremedik ama tehlikeyi iyi sezip doğru yerde olan oyuncu artı savunmaya katılacak beklerde var rakipde rafa di maria gronbaek gibi oyuncular varsa hiç bir takım savunmayı bırakamaz topluca gelen takım pis cezalandırılır birde a klas stoperlerin varsa musratiye savunma için çok fazla yük binmez ve esas şimdi al musratiye ihtiyaç var sen öndeki oyunculara atacağı uzun paslarla ne yapacağını bir düşün
Di maria tamam derse dediği andan itibaren ben tr ligini düşünmem nokta bir forvetle uefa kupasının favorilerinden oluruz portekizin en iyi altı numarasını bu lig için nasıl yetersiz buluyorsun merak ettim kaos içindeki takıma gelmiş yeni oyuncunun performansını değerlendiriyorsan hata yaparsın

Çevrimiçi Necmi

Bizim en büyük derdimiz geriden topu oyuna sokamamak atiba josef gibi savunmacılar iyiydi ama topu rakip sahaya götürene kadar yirmi pas yapıyorduk rakip yerleşmiş oluyordu o nedenle hiç hızlı hücum yapamıyorduk sonsuz paslarla oynuyorduk paulista gibi hızlı ve seri stoperin varken kolay kolay kontra yemeyiz kupada ts den yediğimiz golü zor yeriz bence bu kadronun en kilit oyuncusu musrati olacak sadece yanına bir tane savaşçı atalım
Şu anda ligin en iyi orta sahasıyız salih bile müthiş işler yapar
Bu transferler ve gelecek olanlar genç oyuncular için çok iyi oldu
Bu arada sola semih yazıyorsunuz ya esas yazılacak isim mustafa ben olsam sol açığa oyuncu almam iyi bir sol bek alırım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hermoso genç diye heyecan yapanlara kötü bi haberim var Hummels in kramponlarını anca taşı. Hummels tam bir general lider savunma oyuncusu.

Önde sert karşılar ikili mücadele gücü yüksektir hava hakimiyeti vardır ve çok iyi oyun kurucudur.

herkes yaşa takılmış gidiyor, dün İngiltere maçını izlediniz mi Kyle Walker 34 yaşına gelmiş mesela adam insan değil resmen o adama nasıl yaşı var tempo yapamaz diyeceksiniz bu çok içi boş bir kalıp olmaya başladı.

2 gece önce Arjantin maçını izledim, Di maria hala çok iyi seviyede özellikle türkiye ligi ve Avrupa ligi hedefimiz varsa hayli yeterli, geçen sezon De bruyne den sonra en çok kilit pas veren oyuncuymuş galiba tam aradığımız mevkii ve istediğimiz özellikler mevcut.

Hummels' te aynı şekilde yaşından bağımsız hala çok iyi seviyede bizim bu oyuncuları takıma ekleyip bunların arkasından yapılanma konuşabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Hermoso genç diye heyecan yapanlara kötü bi haberim var Hummels in kramponlarını anca taşı. Hummels tam bir general lider savunma oyuncusu.

Önde sert karşılar ikili mücadele gücü yüksektir hava hakimiyeti vardır ve çok iyi oyun kurucudur.

herkes yaşa takılmış gidiyor, dün İngiltere maçını izlediniz mi Kyle Walker 34 yaşına gelmiş mesela adam insan değil resmen o adama nasıl yaşı var tempo yapamaz diyeceksiniz bu çok içi boş bir kalıp olmaya başladı.

2 gece önce Arjantin maçını izledim, Di maria hala çok iyi seviyede özellikle türkiye ligi ve Avrupa ligi hedefimiz varsa hayli yeterli, geçen sezon De bruyne den sonra en çok kilit pas veren oyuncuymuş galiba tam aradığımız mevkii ve istediğimiz özellikler mevcut.

Hummels' te aynı şekilde yaşından bağımsız hala çok iyi seviyede bizim bu oyuncuları takıma ekleyip bunların arkasından yapılanma konuşabiliriz.
yaşlı diye pepeye laf ettiler taraftarın çoğu birşey bilipte konuşmuyorki sabah akşam oyuncu satıyoruz sanki ben yaşa bir şekilde bakarım oda bonservis verilirse otuz ve üstüne bonservis ödenmez birde iyi etüt etmek lazım mesela ingiltereden artık yaşlı oyuncuyu pek hoş görmüyorum tamamen tükenmiş oluyorlar yada burayı sallamıyorlar ama almanın yaşına bakmak ayıptır
Zaten bu sene hiç bir koşulda yatırım transferi yapılmaz en fazla gronbaek gibi oyuncu alınır ama oda yatırım değil yaşı 23 ve büyük liglerden birine gidemediyse vardır bir nedeni
Bizim boş atma şansımız yok bu sene kötü sezon geçirirsek sadece kaybettiğimiz sezon olmaz daha bu sene bir sürü ezik çıktı piyasaya millet makasdan bahsediyor  mesela bu ülkede makas olmaz bu sene küme düşmekten kurtulur seneye şampiyon olursun şampiyon olanda küme düşmemeye oynar fener on yıldır şampiyon olamıyor ama kimse makas açıldı falan demiyor bizim taraftar sazan işde her söyleneni yiyor makas denen şey alacağın birkaç oyuncuya bakıyor işde üstelik sezonu kupayla kapamışız üstüne içerden ihanete uğramışız bunlar olmamışta bize fark atmışlar gibi davranılıyor

Çevrimiçi Necmi

Halleride isterim aslında sadece geçen sezonu sakat tamamlaması düşündürüyor beni
Riske girilirmi bence girilir ama yönetim girermi pek sanmıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yaşlı diye pepeye laf ettiler taraftarın çoğu birşey bilipte konuşmuyorki sabah akşam oyuncu satıyoruz sanki ben yaşa bir şekilde bakarım oda bonservis verilirse otuz ve üstüne bonservis ödenmez birde iyi etüt etmek lazım mesela ingiltereden artık yaşlı oyuncuyu pek hoş görmüyorum tamamen tükenmiş oluyorlar yada burayı sallamıyorlar ama almanın yaşına bakmak ayıptır
Zaten bu sene hiç bir koşulda yatırım transferi yapılmaz en fazla gronbaek gibi oyuncu alınır ama oda yatırım değil yaşı 23 ve büyük liglerden birine gidemediyse vardır bir nedeni
Bizim boş atma şansımız yok bu sene kötü sezon geçirirsek sadece kaybettiğimiz sezon olmaz daha bu sene bir sürü ezik çıktı piyasaya millet makasdan bahsediyor  mesela bu ülkede makas olmaz bu sene küme düşmekten kurtulur seneye şampiyon olursun şampiyon olanda küme düşmemeye oynar fener on yıldır şampiyon olamıyor ama kimse makas açıldı falan demiyor bizim taraftar sazan işde her söyleneni yiyor makas denen şey alacağın birkaç oyuncuya bakıyor işde üstelik sezonu kupayla kapamışız üstüne içerden ihanete uğramışız bunlar olmamışta bize fark atmışlar gibi davranılıyor

Abi biz Hummels ve Di Maria yı alacağız geri kalan mevkilerde de genç dinamik ama ispatlı adamlara yönelmemiz şart, Ben ekran başında veya  statta kangren olmak istemiyorum topu alınca ne yapacağını bilmeyen oyuncu izleme kotamı 3 senede doldurdum,

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu aşağıdaki topçunun aynı zamanda 60 gün kadar sakatlık geçmişi mevcut aynı zamanda 32 yaşında bugün olsa transfer edemeyiz taraftar kitlesi o seviyelerde.

Çevrimiçi NioHH

Halleride isterim aslında sadece geçen sezonu sakat tamamlaması düşündürüyor beni

Abi Haller eski Haller değil. Hele Ajaxtaki Haller i beklersek büyük hüsrana uğrarız. Allah kimseye vermesin yaşadığı rahatsızlığı ama sanırım ondan sonra psikolojik olarak bir daha eskisi gibi olamayacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Risk olmasa muhtemelen Esamesi okunmaz Necmi abi, Gomez riski düşünmek lazım. Dortmund da belki formayı alamadı ama afrika kupasını aldı hatta finalde golü o attı.

2. forvet iyi olursa Haller riski alınır. Form tutarsa golleri saymak için adam tutarız.

Çevrimdışı BlackEagle16

Mert
Rosier(inanmış) paulista hummels.    X
                     Msurati.   X(Ox'u görmek isterdim)
Di Maria.           Rafa.              X
                             X

Svensson, Rashica, gedson, Semih, Muci, Ox, Amir, Kalma konsuunda değerlendirilecektir

Aboubakar, Rebic, bahtiyar, amartey, colley, masuaku, Ersin, umut meras, Tayfur Bingöl, montero, hasiic kesin gönderilmesi gerekenler.

Rafa ile psikolojik bir hamle yaptık evet ama buz dağının görünmeyen kısmında hala yapılacak çok iş var
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hummels Leverkusen ile görüşüyormuş,

Leverkusen de zeka yok ya savunmaya 35 yaşında adam alıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mert
Rosier(inanmış) paulista hummels.    X
                     Msurati.   X(Ox'u görmek isterdim)
Di Maria.           Rafa.              X
                             X

Svensson, Rashica, gedson, Semih, Muci, Ox, Amir, Kalma konsuunda değerlendirilecektir

Aboubakar, Rebic, bahtiyar, amartey, colley, masuaku, Ersin, umut meras, Tayfur Bingöl, montero, hasiic kesin gönderilmesi gerekenler.

Rafa ile psikolojik bir hamle yaptık evet ama buz dağının görünmeyen kısmında hala yapılacak çok iş var

Şimdi bazı oyuncularımız var geçen seneki kaotik ve karışık ruhsuz takımdan dolayı performans verememiş olan.

Şimdi sağ bek istiyoruz doğal olarak ama hoca hem svensonu kullancaktır hem de Rosier ile ilgili ne düşüenecek bakmak lazım .

Ayrıca Rachica da hocanın tempolu ve yoğun pres yapan takımında yer bulma ihtimali mevcut.

Hummels ve Dimaria geldiği senaryoda ilk etapta fena olmayan bir takım çıkıyor ortaya .

Mert

Svenson                      Hummels             Paulista                         Masuaku ( buraya tempolu bek şart)

Musrati               OX

Rafa Silva

Di maria                                                                            Rachica

Semih Kılıçsoy.

Çevrimiçi gokhans

Şimdi bazı oyuncularımız var geçen seneki kaotik ve karışık ruhsuz takımdan dolayı performans verememiş olan.

Şimdi sağ bek istiyoruz doğal olarak ama hoca hem svensonu kullancaktır hem de Rosier ile ilgili ne düşüenecek bakmak lazım .

Ayrıca Rachica da hocanın tempolu ve yoğun pres yapan takımında yer bulma ihtimali mevcut.

Hummels ve Dimaria geldiği senaryoda ilk etapta fena olmayan bir takım çıkıyor ortaya .

Mert

Svenson                      Hummels             Paulista                         Masuaku ( buraya tempolu bek şart)

Musrati               OX

Rafa Silva

Di maria                                                                            Rachica

Semih Kılıçsoy.
rashica ve amir bu hoca ile süpriz yapabilir. Tam hocanın taktiğine uygun adamlar. Rosier, sergenli dönemin çeyreği kadar hırs yapsa formayı söker alır.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

rashica ve amir bu hoca ile süpriz yapabilir. Tam hocanın taktiğine uygun adamlar. Rosier, sergenli dönemin çeyreği kadar hırs yapsa formayı söker alır.

Geçen seneki kaotik ortamla beraber bazı topçular hiç havaya giremedi abi öyle düşünüyorum dediğin gibi Amir de boş adam değil ve biz onu hiç adam akıllı 8 kullanmadık belki skor katkısı artabilir. Bence Di Maria ve 2. stoper işini hallettikten sonra diğer eksikler için vakit olacak. daha o kadroya Muci yazmadım ki bence hocanın sisteminde sol iç gibi rahat oynar.

Çevrimiçi gokhans

Geçen seneki kaotik ortamla beraber bazı topçular hiç havaya giremedi abi öyle düşünüyorum dediğin gibi Amir de boş adam değil ve biz onu hiç adam akıllı 8 kullanmadık belki skor katkısı artabilir. Bence Di Maria ve 2. stoper işini hallettikten sonra diğer eksikler için vakit olacak. daha o kadroya Muci yazmadım ki bence hocanın sisteminde sol iç gibi rahat oynar.
valla 2022-23 3-1’likgs maçını hatırlıyorum. Uzay takımı denilen mertens, olüveria, torreira’lı gs’nin salih-amir-gedson ile içinden geçmiştik. Resmen sirkülase etmişti bizim orta saha. Di maria bana olmayacak gibi geliyor berghuis alırız bence, hummels yada hermoso sonrası mutlaka bir box to box orta saha ve tartışmasız bir santrafor şart. Bu arada haller riskine değer demişsin ama bu girilebilecek riskler nedense hep bizde patlıyor bahtsızız bence wegho yada türevi sağlam bi adam alınsın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla 2022-23 3-1’likgs maçını hatırlıyorum. Uzay takımı denilen mertens, olüveria, torreira’lı gs’nin salih-amir-gedson ile içinden geçmiştik. Resmen sirkülase etmişti bizim orta saha. Di maria bana olmayacak gibi geliyor berghuis alırız bence, hummels yada hermoso sonrası mutlaka bir box to box orta saha ve tartışmasız bir santrafor şart. Bu arada haller riskine değer demişsin ama bu girilebilecek riskler nedense hep bizde patlıyor bahtsızız bence wegho yada türevi sağlam bi adam alınsın.

dİ Maria inşallah olur olmazsa Berghuis de profil olarak işimizi görecektir.

Çevrimdışı Talisca1903

Berghuisden hiç iyi bir hissiyat alamıyorum Di Maria olsun

Çevrimiçi Samet Demir

:))) umarım ironidir..
VI zamanı ne çektim bir bilsen :) :) :)
Mevzu stopere gelmişken Emirhan Topçuyuda bitirsek güzel olur. Emrecan + 1 milyon verelim. Sulh yolu ile hallolsun bu iş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Di Maria bence olmazsa olmazı mız keisnlikle gelmesi gerekli hummels olur başkası olur ama di Maria bı kanadindaysa herkes ona göre durur karsinda
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Mehmet57

Basar Onal NEC'e transfer oldu. Kacirmasaydik keske.

Çevrimdışı CemMert

Di maria transferi sadece sahada verim alacağın bir topcu değil saha dışı olarakta güven ve motivasyon oluşturabilecek bir futbolcudur. Hem takım içi hem taraftar nezdinde bir çok katkısı olacaktır. İnşallah gelir dünya gözüyle gerçek bir yıldız daha izleriz.

Dünya kupasını arjantin aldığı zaman herkes messiyi konuşuyordu ama çirkin meleğim arka planda resmen kahraman olmuştu.

Bu adam sönmüş yıldızlar gibi değil. Eğer gelirse kontrata ve paraya gelmeyecek. Hala aktif olarak çok iyi top oynuyor. Geçen sezon 48 maç 17 gol 15 asist ile gelecek.

35 yaşında tadicin, 38 yaşında dzekonun, 37 yaşında mertensin yıldız olduğu ligde Di Maria yürüyerek oynar.

Di Maria nöbetim bütün umutlarımla beraber devam ediyor. Gel de bayram edelim. Gel de gerçek sevgiyi, hak ettiğin sevgiyi gösterelim.

Etiketler: