2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101998 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

bu moder'i salarlar mı acaba daha yeni dönebildi sakatlıktan
bende oyununu çok beğenmiştim hatta oyunu da ismi gibi moderatör gibi ama tabelası da epey bir zayıf.ama oyunu yönlendirmesi çok iyi.

Çevrimdışı ferdi1903

Mats Hummels tamamış via serencebey

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Necmi

Mats Hummels tamamış via serencebey

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
bu bilgiler neden hep geceyarısı geliyor 7-24 çalışıyoruzmu diyorlar yoksa birileri evde otururken canı sıkılıyorda biraz sallayayımmı diyor
Transferin son günü değilki bir oyuncu neden gece yarısı pazarlık yapsın transfer sezonu başlamadı bile

Çevrimdışı KartalPencesi

Herkes geleceklerden bahsediyor ama asıl sorun gönderilecekler o kadar çok gönderilmesi gereken var ki ve bunların ekonomik boyutu çok yüksek. Limitler varken bu nasıl olacak ben anlamıyorum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bodo/Glimt'in Albert Gronbaek için 12 M€ bonservis beklentisi bulunuyor.

▪️Beşiktaş, bu bonservis bedelini düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor. (Sabah)

İzleyen var mı bu oyuncuyu?
Herkes yazmış 12'ye alır, 30'a satarız diye .
Gelecek vaad eden bir yetenek sanırım.

Çevrimiçi Mehmet57

Dun Sirbistan'in defansinda ki Pavlovic cok iyiydi. Ama Salzburg buyuk ihtimalle astronomik bir rakam ceker istemeye kalksak.

Çevrimdışı levitate

bende oyununu çok beğenmiştim hatta oyunu da ismi gibi moderatör gibi ama tabelası da epey bir zayıf.ama oyunu yönlendirmesi çok iyi.
ilk bi gelsin öğretiriz tabela yapmayı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kartalist gronbaek için görüşmelere başladığımızı söylemiş ilk teklif 8 m
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Dun Sirbistan'in defansinda ki Pavlovic cok iyiydi. Ama Salzburg buyuk ihtimalle astronomik bir rakam ceker istemeye kalksak.
3lünün solu olarak oynadı değil mi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su Stanciu hastasıyım herif yine fena asti.
Nasıl kimsenin gündemine gelmiyor enteresan.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Off offf manyak kornerden atıyordu.

Oyuncu portfoyumuzun sadece bir kaç menajer ile sınırlı olduğunun göstergesi.  Adam 2023 Eylül 2.5m euro bonservisle Damac a gitmiş.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxim'le aynı kasa topçu kimsenin gündemine gelmemesi normal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maxim'le aynı kasa topçu kimsenin gündemine gelmemesi normal

Maxim ile kıyas komik olmuş. Galiba tek ortak nojta Rumen olmalarına bakıyorsun.

Çevrimiçi gokhans

kartalist gronbaek için görüşmelere başladığımızı söylemiş ilk teklif 8 m
muci ile benzer yapıda gibi geldi bana. Daha pas oyununa uygun, çift yönlü bir orta saha uygun olur bize sanki sosa tarzı.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, 23 yaşındaki orta saha Albert Gronbaek için 7 M€ bonservis ücreti ödemeye hazır. (Sabah)

Çevrimiçi kartalizma190399

Bayern Munchen Liverpool United gormemis isimsiz oyuncu alacak degiliz herhalde.
O para'ya 33 yas ustu bonservissiz bitik bir elemanin bir yillik maasini oderiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bodo/Glimt'in Albert Gronbaek için 12 M€ bonservis beklentisi bulunuyor.

▪️Beşiktaş, bu bonservis bedelini düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor. (Sabah)

İzleyen var mı bu oyuncuyu?
Herkes yazmış 12'ye alır, 30'a satarız diye .
Gelecek vaad eden bir yetenek sanırım.

Biz tarihimizde kac oyuncu'yu 30'a sattik ki? Koskoca kulup tarihinde astronomik rakam (15 ustu) etmis 1 oyuncu var zaten.
Bizim de Turkiye liginin de oyle bir reputasyonu yok maalesef. Ayrica Gronbaek'in pesine dusmekte gec kaldik.
10 milyon ustu oyuncular biizm hedefimiz olmamali, oyuncu olmadiginda cok fazla para cope atiyorsun. 1-2 milyon euro'luk oyuncular da fazla soru isareti barindiriyor.
Bizim hedefimiz 3-8 milyon euro bandindaki oyuncular olmali mantiken. Hem riski tasinabilir, hem de iyi bir kar ederek satma ihtimalin olur.
Gronbaek'i biz Bodo'da parlamadan 1 adim evvelinde almaliydik. Ama tabii o an gundeme gelse kimse istemezdi kim bu Besiktas'a bunu mu laik goruyorsunuz diyerekten.

Çevrimdışı levitate

muci ile benzer yapıda gibi geldi bana. Daha pas oyununa uygun, çift yönlü bir orta saha uygun olur bize sanki sosa tarzı.
daha önce demiştim muçi'nin ikamesi diye

sosa öyle değildi kanada kırılan oyun kurucu tarzı bir şeydi, güzel zamanlardı yaw
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

daha önce demiştim muçi'nin ikamesi diye

sosa öyle değildi kanada kırılan oyun kurucu tarzı bir şeydi, güzel zamanlardı yaw
muçiden daha kolay satarsın hem muçiden daha iyi bir oyuncu muçiyi kanata atıp bunu merkezde oynatırsın yanınada oyunun çift tarafını oynayabilen ama savunma yönü gelişmiş sekiz koyarsan zımba gibi orta sahan olur henüz olgunlaşmamış ama iyi oyuncu tekniği yüksek gole yakın biraz parlatıp ingiltereye gönderebileceğin bir oyuncu muçiyi ona aldığımız düşünülürse buna oniki verilir
Bu ayarda oyunculara daha azına alanilme ihtimali düşük ben onbeş isterler diyordum oniki istiyorlarsa iyi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayern Munchen Liverpool United gormemis isimsiz oyuncu alacak degiliz herhalde.
O para'ya 33 yas ustu bonservissiz bitik bir elemanin bir yillik maasini oderiz.

Kesinlikle haklısın, bize Amartey gibi kariyer patlaması yapmış adamlar lazım.

Çevrimiçi annoca

Muci satılacak diye düşünüyorum, sezon içinde de haberler çıkmıştı ki gronbaek haberleri de çıktığına göre büyük ihtimal satılır.

Etiketler: