2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1105017 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Seneye süper kupa finalide değişiyor. Lig 1 ve 2.si ile ziraat kupası finalistleri turnuva yapacak :)

Böyle haber vardı kesinleşti mi bilmiyorum ama.
bu kupayı biz gs ile oynayacağız ondan sonraki sene dörtlü turnuva olacakmış

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Hummels, Paulista, Tayyip, Emrecan hatta Necip hattına ok miyiz?

Bizim ok olup olmamamiz onemli degil tabi ama benim sahsi fikrim yanlis transfer olacagi. Aslinda Hummels gibi lider ozellikli oyuncularin takimda olmasi gerektigine inaniyorum, ama lig basladiginda 36'sina girecek olan Hummels'i getireceksek eger, yanina 34'une girecek ve ne verecegi belli olmayan Paulista'yi almamaliydik. Paulista biraz savruk, dengesiz, ve sert bir oyuncuya benziyor. Merak ettigim yonu ise hizli olup olmamasi. Orta sahada teknigi yuksek ama savunma yonu zayif olan agir bir Musrati var, arkasini da iki agir stoper ile doldurursak sene boyu cok sikinti yasariz diye dusunuyorum. Omar ve Amartey'den cikmayi planliyorsak ve potansiyeli yuksek genc bir oyuncu daha alacaksak belki fikrim degisebilir.

Ama Hummels - Paulista - Tayyip - Emrecan - Necip - Omar hattinin bizi rakiplerimizin onune gecirecegini hic ama hic sanmiyorum. Kendimce savunma ucgeni diye tabir ettigim 2 stoper ve stoperlerin onundeki oyuncuya bakarsak eger:

Bizde soylenilen transfer gerceklesirse - Hummels (35) + Paulista (33) + Musrati (28) ve arkalarindada Tayyip/Necip/Emrecan/Omar ve Amir var.

Gs'de - Davinson (28)+ Abdulkerim (29) + Torreira (28) ve bunlarin arkasinda bekleyen Kaan Ayhan, Nelsson ve Demirbay var ki adamlar sampiyonlar ligi falan diyip halen bu pozisyonlara oyuncu bakip kadro kalitesini yukseltmeye calisiyor.

Fb'ye baktigimizda Becao (28) + Djiku 29 + Fred (31) ve bunlarin arkasinda duran Bonucci, Caglar, Oosterwolde, Ismail falan var(di). Hadi Bonucci ve Caglar gitti ama adamlar Mourinho'yu getirip adamin eline 100M Euro'luk transfer butcesi veriyorlar. Daha kim bilir kimleri alacaklar.

Bu iki rakibimiz ligde gecen sene 100 puana yaklastilar ve stoper tandemindeki oyunculari ve onlarin onunde oynayan oyunculari hemen hemen ayni olacak ve arkalarinada daha takviyeler yapacak gibi gorunuyorlar.

Bizde ise suan ki kadroda stoper ikilimize birsey olursa yerlerini dolduracak ilk kisi Necip olacaktir. Lafin kisasi soruna geri donersek eger, Hummels - Paulista - Tayyip - Emrecan - Necip - Omar hattina ben hicbir Besiktas'linin ok olacagini sanmiyorum.
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2024, 05:01:02 sEuL ]

Çevrimdışı Necmi

Bizim ok olup olmamamiz onemli degil tabi ama benim sahsi fikrim yanlis transfer olacagi. Aslinda Hummels gibi lider ozellikli oyuncularin takimda olmasi gerektigine inaniyorum, ama lig basladiginda 36'sina girecek olan Hummels'i getireceksek eger, yanina 34'une girecek ve ne verecegi belli olmayan Paulista'yi almamaliydik. Paulista biraz savruk, dengesiz, ve sert bir oyuncuya benziyor. Merak ettigim yonu ise hizli olup olmamasi. Orta sahada teknigi yuksek ama savunma yonu zayif olan agir bir Musrati var, arkasini da iki agir stoper ile doldurursak sene boyu cok sikinti yasariz diye dusunuyorum. Omar ve Amartey'den cikmayi planliyorsak ve potansiyeli yuksek genc bir oyuncu daha alacaksak belki fikrim degisebilir.

Ama Hummels - Paulista - Tayyip - Emrecan - Necip - Omar hattinin bizi rakiplerimizin onune gecirecegini hic ama hic sanmiyorum. Kendimce savunma ucgeni diye tabir ettigim 2 stoper ve stoperlerin onundeki oyuncuya bakarsak eger:

Bizde soylenilen transfer gerceklesirse - Hummels (35) + Paulista (33) + Musrati (28) ve arkalarindada Tayyip/Necip/Emrecan/Omar ve Amir var.

Gs'de - Davinson (28)+ Abdulkerim (29) + Torreira (28) ve bunlarin arkasinda bekleyen Kaan Ayhan, Nelsson ve Demirbay var ki adamlar sampiyonlar ligi falan diyip halen bu pozisyonlara oyuncu bakip kadro kalitesini yukseltmeye calisiyor.

Fb'ye baktigimizda Becao (28) + Djiku 29 + Fred (31) ve bunlarin arkasinda duran Bonucci, Caglar, Oosterwolde, Ismail falan var(di). Hadi Bonucci ve Caglar gitti ama adamlar Mourinho'yu getirip adamin eline 100M Euro'luk transfer butcesi veriyorlar. Daha kim bilir kimleri alacaklar.

Bu iki rakibimiz ligde gecen sene 100 puana yaklastilar ve stoper tandemindeki oyunculari ve onlarin onunde oynayan oyunculari hemen hemen ayni olacak ve arkalarinada daha takviyeler yapacak gibi gorunuyorlar.

Bizde ise suan ki kadroda stoper ikilimize birsey olursa yerlerini dolduracak ilk kisi Necip olacaktir. Lafin kisasi soruna geri donersek eger, Hummels - Paulista - Tayyip - Emrecan - Necip - Omar hattina ben hicbir Besiktas'linin ok olacagini sanmiyorum.
izlediğim maçlarına bakılırsa savruk dengesiz değil hamleli oyuncu topa doğru hamle yapıyor kısa mesafede çok seri bir çok genç oyuncuya taş çıkartacak kadarda iyi bence maliyetler düşük olursa iyi ikili olur ama iki kenara hızlı bekler almak gerekir
Hocanın oyun planı var bu plana uygun oyuncular alınmalı ama alınacak oyuncuda hocaya bırakılmamalı bence
Rakiplere gelince sahada para oynamıyor başarılı olmak iyi ekip olmaktan geçiyor doğru oyuncu tercihleri yapılırsa iddalı bir takım oluruz ben esas avrupada birşeyler bekliyorum ama ilerideki oyuncuların yaşlı olması kabul edilemez stopere para harcamak istememelerini anlarım ama ileride tehditkar isimler olmak zorunda

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım çıkan isimlerin dışında apayrı dışarıya sizmamis bir transfer listemiz vardır. Zira çıkan isimler resmen kalbimi sıkıştırıyor

Çevrimdışı Sefa Kara

oyle demeyin hocam huzur evi besiktasi kuruyoruz/

Genc oyuncu almaliyiz gedsonu almisiz zamaninda bak ona teklif geliyor kadroyu yaslilar ile doldurmus olsan kimi satacaksin diyoruz nau nau diyorlar.

Bizim taraftarin algilari kapali maalesef.Ben yasli oyuncuya karsi degilim ama 1-2 tane olur takimda.

Biz hic akillanmiyoruz senol gunes zamaninda kadroyu yaslandirdik negredo,love,babel kadro yasli oyuncu doldu ondan sonra  sampiyonluktan koptuk onlari satamadik

Bende ayni seyi soyluyorum sizinle hummels mi alacaksin tamam hummels aldin yaninda bu isim paulista olmayacak genc biri olacak ama gelde anlat.bu oyuncular yetmez sol bek sag bek santrafor orta saha en az 35 ustu olmali!!!!

[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2024, 11:38:59 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Umarım çıkan isimlerin dışında apayrı dışarıya sizmamis bir transfer listemiz vardır. Zira çıkan isimler resmen kalbimi sıkıştırıyor

Quaresmayi tekrar futbola dondurebiliriz bence.

Çevrimdışı ulumemo

https://twitter.com/KartalRecord/status/1801336913468535262?t=MQg-CCgDYzbnPJm9tEKeeg&s=19
5 milyona adam falan alınmaz saçmalamayın. Elde kesinleşmiş Avrupa ligi yok bişi yok. Bu kadar riske girmeye değmez bi süper lig için.
Onun yerine veririm 7 milyon bonservis italya liginden 27lik stoperimi çekerim 1,5m da maaş bağlarım tutmadı mı 3e 5e satarım.

Bence Hummels falan gelmez başka birini ayarlamaya çalışıyolar. Gelirse de 5e değil max 3e bağlarlar.

Çevrimdışı Alparslan

Rakiplerimiz 3-4 transfer lle işlerini görebilir. Ama senin en az 10-12 oyuncuya ihtiyacın var. Bu sene geçiş senesi olacak. ANÇ o kadar büyük bir yıkım bıraktı ki öyle kolay kolay kimse toparlayamaz. En az 150m. falan harcaman lazım. O kadar büyük bütçe kimsede yok. Hummels en az 1-2 sene bizi idare eder. Paulista'da sakatlık yaşamazsa en azından bu seneyi kurtarır. Stoperi tecrübeli adamlardan kurmak istiyorlar gibi görünüyor. Esas belirleyici olan hücuma yapılacak takviyeler. Sıfırdan takım kuruyorsun. Diğerleri ile kıyaslama. Ayrıca bütçe olarak da kıyaslamak doğru değil. Fener'in başında Koç var ve adam kişisel servetini deli gibi harcıyor. O kadar büyük parası olan Beşiktaş'lı maalesef yok. Rahmi Koç dışında. Beşiktaş tarihi boyunca rakiplerden çok harcayıp şampiyon olmadı hiç. Bizim hep daha az paramız vardı. Bu bir realite. Önemli olan akıl koymak bence. Taraftarımız bile maalesef parası olan kesim değil. Fener'in forma satışlarını ve ürün gelirlerini görüyormusun. Biz en iyi kadroyu bile kursak maalesef 500K forma satamıyoruz. Bunlar birer realite. Biraz sabretmek ve yönetimin hamlelerini görmek gerekiyor.

Çevrimdışı Sefa Kara

Mert 35

Svensonn 31   Hummels 35     Paulista 33       Masuaku 30

Çevrimdışı Alparslan

Mert 35

Svensonn 31   Hummels 35     Paulista 33       Masuaku 30

Muhtemelen Masuaku gidecek. Ama şöyle bir sorun var bence. Hem iyi oyuncu olsun hem yaşı genç olsun maalesef çok zor. Genç oyuncu bizim ülkeyi tercihinin son sırasına bile koymaz. 5 büyük ligden talibi varsa asla buraya gelmez. Ya yaşı yüksek ama hala performans veren oyunculara bakacaksın ya da genç ama çok da potansiyeli keşfedilmemiş oyuncu kovalayacaksın. Kısa vadede başarının anahtarı bu. 3-4 sene beklerim sabrederim diyorsak durum başka. Ama hemen şampiyon olalım diyorsak o zaman dediğim gibi.

Çevrimiçi levitate

hummels geliyorsa sol stopere genç birini çekip yetiştirmek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

sol stoper pualista aldik ya.

o kadar fazla yabanci alamiyoruz yedekte bekletemiyoruz kural var.

Çevrimiçi Samet Ç

alırlar büyük ihtimal

Çevrimiçi gokhans

Solbek için welinton’u kovalıyoruz. Sağbek için belkide kampta rosier’in kalmasını ister hoca. Bu arada paulista sol stoper oynayabiliyormuş valencia’da sol stoper oynamış ama pas oyunu oynanacaksa sağ ayaklı sol stoper, sorun yaşatabilir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Alparslan

sol stoper pualista aldik ya.

o kadar fazla yabanci alamiyoruz yedekte bekletemiyoruz kural var.
Sahadaki 11 oyuncunun yabancı olması diye bir kural mı var. 2-3 oyuncunu yerli yapabilirsen o zaman en az 3-4 yabancıda yedekte durabilir. Sahada oynayabilecek yerli oyuncun ne kadar fazla ise bence o kadar avantajın olur. Yabancı kuralı zaten saçma sapan ama en azından sahada hepsini oynatma şansımız var. Umarım ileride eskisi gibi 14 yabancıya çıkar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hellas Verona, Ante Rebic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (@DiMarzio)

Çevrimdışı Sefa Kara

Sahadaki 11 oyuncunun yabancı olması diye bir kural mı var. 2-3 oyuncunu yerli yapabilirsen o zaman en az 3-4 yabancıda yedekte durabilir. Sahada oynayabilecek yerli oyuncun ne kadar fazla ise bence o kadar avantajın olur. Yabancı kuralı zaten saçma sapan ama en azından sahada hepsini oynatma şansımız var. Umarım ileride eskisi gibi 14 yabancıya çıkar.

oynatmadigin yabanci oyuncuyu kenarda ne yapican ?

Kaliteli iyi yerli  oyuncu mu var ki iyi yabanci getirtip kenarda oturtalim.

Çevrimdışı Sefa Kara

Hellas Verona, Ante Rebic'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (@DiMarzio)

gitmez rebic 3 milyon euro maas aliyor bizde niye gitsin ki.

Çevrimdışı Alparslan

oynatmadigin yabanci oyuncuyu kenarda ne yapican ?

Kaliteli iyi yerli  oyuncu mu var ki iyi yabanci getirtip kenarda oturtalim.
14 yabancı varken hepsinimi oynatıyorduk. Tabi ki bazıları yedek kalıyordu. Kaliteli yerli var mı sorusunu federasyona sorman lazım. Eşşek gibi yerli oynatacaksınız diyorlar bu kural ile. Ayrıca kalede Mert var ve Semih var elimizde. Semih'i yedek oturtmayı düşüneceklerini hiç sanmıyorum. Bir yandan 12 tane en üst seviye yabancı zaten alamazsın. Yedekleyecek yabancıda alınacaktır bence. Yoksa bütçe falan dayanmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe'yi yaşlandı diye yolladık adam 40ına kadar şampiyonlar ligi maçları dahil hep oyundaydı. Hummels daha 2 hafta önce şampiyonlae ligi finalini oynadı.

Kıyas olarak gösterdikleri renklilerin stoperleri avrupa maçlarında döküldüler. Biraz insaflı olun.

Genç adı sanı duyulmamış biri gelse neden tecrübeli stoper alınmadı diye yine eleştirirsiniz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Steven Berghuis'in menajeri İstanbul'da.

▪️Beşiktaş yönetimi, Berghuis için menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. (@dogangundogdutv)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi kartalizma190399

Turk futbol izleyicisinde bonservise karsi garip bir durus var. Sanki maliyet maas degil de bonservismis gibi. Halbuki esas maliyet bonservis degil maas genelde. Bonservisi dogru yere yatirirsan cikartirsin ama maas yuksek oldugunda oyuncu’dan cikmak her turlu zor oluyor ve odemeden kurtulamiyorsun. Mesela Hummels… 5 milyon euro istemis yillik. Hadi 4 milyon euro’ya anlastin diyelim. Genelde 1 yillik kontrata gelmiyor bu profilde oyuncular, 2 yillik kontrat demek 8 milyon euro maliyet demek. Cogu taraftar bonservissiz oldugu icin bedava der, hatta biraz imza parasi versek ona da ok der. Halbuki o 8 milyon euro’yla 5 milyon euro bonservis 1.3 milyon euro maasli bir potansiyelli genc-orta yasli oyuncu’yu 3 yilligina baglarsin. Genelde o yasta oyuncular belirli bir potansiyelde olunca iyi performans sergilemese bile fazla zarar etmeden kurtuluyorsun. Telles, Bruma aklima geliyor. Simdi de Al Musrat ve Muci’ye mesela teklifler var, ahim sahim oynamamalarina ragmen. Maasi iyi olunca oyuncu’yu kolay elden cikartiyorsun da. Simdi stoper transferini konusuyoruz. Marcao, Kim Min Jae, Atilla Szalai, henuz gitmese de piyasa degeri acisindan Victor Nelsson guzel ornekler. Oyle bir profile gitmemek icin neden yok.
Biz de gecmiste denemeler yapti, ama takimin basinda garantici dinozor antrenorler oldugu icin genclere sans verilmedi ve biz biraz ucuza kactik. 1 milyon euro’ya oyuncu alip 10’a satmak cok cok zor, biraz potansiyeli olan oyuncular kafadan 4-5 oluyor zaten, onlari alip denemek lazim.

Yasi yuksek oyunculara gidince devamlilik da sikinti oluyor. Yukarida rakiplerimizin stoperleri+6 numarasinin yaslari yazilmis. Adamlar satmama karari alsa eldekilerle kafadan 3, belki 4 sene cikartir. Biz Paulista ve Hummels’le ne yapariz? 1 sene gider, 2. sene bile soru isareti. Yani 2 sene sonra kafadan yeniden basliyorsun. Bu arada Hummels ve Paulista’dan birisi iyi performans gostermezse zaten yandin. 25 yasinda potansiyelli ama kendini gosterememis dusuk maasli elemani biraz zararla elden cikarirsin, ama 35 yasinda yuksek maasli performans gostermemis adami kimse istemez. Bailly’de sansliydik, ama Rebic, Chamberlain, Aboubakar zor olacak belli.

Kendi kendimizi bu duruma sokuyoruz. Mantikli dusunemeyen, ayni hatalarin yapildigini gormeyip yonetimin ayni hatalari yapmasini korukleyen taraftarin da sucu var.

Etiketler: