2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1102378 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben onlara kötü demedim iyi oku Paulista o adamlardan kötü mü dedim. Ben ispanya ligini izliyorum topçuyu bilyiıorum

O oyuncular Paulista'nin aldigi maasi almiyor bu bir.
Ikincisi, o oyunculara bonservis odendi ama satilabilirlikleri var. Defalarca sattilar da zaten. Bizde de Muci ve Musrati'ye bosuna teklif gelmiyor.
Paulista'yi bedava'ya biraksan bile zor alicisi cikar, cikmadi ki bize dustu. 3 milyon euro kontrat'tan cikman zaten imkansiz, son kontratini yaptigi bariz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abicim ben artik bazi insanlari ciddiye almiyorum. Surekli pozitif olumlu yaklasiyorlar sonra U donusu yapip elestiriyorlar. En azindan tutarli olun. Kimse unutkan degil, aptal da degil.
Chamberlain geldiginde de ovenler vardi, Rebic geldiginde de ovenler vardi. Hatta tam Senol hocamizin tekrardan futbola kazandiracagi ideal uzak forvet tipi falan deniyordu. Hatta Bailly icin Mourinho'nun sakatlanmasa en iyi stoper sozleri vs paylasilmisti.

Paulista fii tarihinde Arsenal'da oynamis, bana ne. Valencia'da yerini kaptirip forma giyememis, Atletico tarafindan 6 ayda cop ilan edilmis 33 yasinda bir adam bagladik, ustune 3 senelik kontrat ve 3 milyon euro bayildik. Bizim ihtiyacimiz saglam tecrubeli baba bir stoper ve yanina idare edecek dinamik yardimci bir stoper. Paulista baba stoper olmak icin yetersiz (ve soru isareti), yardimci stoper icin de agir, yasli ve pahali. Ne A ihtiyacini karsiladik ne B ihtiyacini karsiladik. Mantikli falan olmadan sirf butcemiz buna yetiyor ve baska alternatif yaratamadik diye aldik getirdik adami. Plansizlik ve mantiksizlik diz boyu tipki ANC donemindeki gibi.

Ben her transferi elestirmiyorum, ama polyanna'cilik da oynamiyorum. Muci ve Musrati icin agzimi acmadim. Svensson icin eh iste dedim, 1-2 tane Svensson tipi oyuncu zarar getirmez dedim. Worrel gereksiz ve cop dedim. Neyi gorursem soyluyorum acik acik. Ama baskalarinin polyanna'ciligini da unutmadim. Gecen sene Zaynutdinov icin Kazak Necip derken bazi arkadaslar 10 mevkide oynayan adami elestirmeyin diyordu. Onana ihtiyac degil ve pahali derken arkadasin biri Senol hocam ondan super bir 8 numara yaratacak diyordu. Chamberlain'in fii tarihindeki Liverpool istatistikleri paylasiliyordu. Simdi tek tek postlari arattirmayin bana, kimse'yi rencide etmek de istemiyorum.

Tek tek isimleri not ettim. Kasim ayinda tekrar Paulista degerlendirmesi yapariz. Ama U donusu yapmak yok, delikanli gibi sozlerinizin arkasinda durun kasim ayinda.

Ben uzun zamandır forumda yoktum ama bende sizin gibileri kaydettim görüşürüz.

Çevrimiçi Mehmet57

Colley'e Arabistandan teklifler varmis, gidiciymis. Baba stopper + yetenekli stopper + Paulista + Tayyip rotasyonuna kimse hayir demez. Worrall gitti, Colley'de giderse 2 tane stopper daha almak mecburiyetindeyiz.

Colley'e Arabistandan teklifler varmis, gidiciymis. Baba stopper + yetenekli stopper + Paulista + Tayyip rotasyonuna kimse hayir demez. Worrall gitti, Colley'de giderse 2 tane stopper daha almak mecburiyetindeyiz.

Ben derim. 27-28 yasinda baba stoper alamayacagimizi varsayarsak:
Ya yas ortalamasi 34-35 tandemle oynayacaksin, ya da Paulista'yi yedek birakip kulubede oturan stopere FB ve GS'nin as stoperlerinden daha fazla maas vereceksin.
Nerede tutarsan tut mantiksiz, gereksiz.
Paulista-Hummels veya Paulista-Savic iyi bir ikili mi? Toplamda 7 milyon euro maas verecegini dusunursen?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya yas ortalamasi 34-35 tandemle oynayacaksin, ya da Paulista'yi yedek birakip kulubede oturan stopere FB ve GS'nin as stoperlerinden daha fazla maas vereceksin.
Paulista-Hummels veya Paulista-Savic iyi bir ikili mi? Toplamda 7 milyon euro maas verecegini dusunursen?

Paulista - Savic olmaz.

Paulisa - Hummels iyi ikili.  Hummels'e 4 5 verirsin sıkıntı yok. yedek stopere alırsın genç oyuncu.

Mitrovic - Milosevic - Montero - Pedro Franco , Bu isimler tanıdık geliyor mu sizlere. çok güzel alıp sattık bunları.

Çevrimiçi Serdar3444

Herkes herkese yükseliyor ama Paulista geçen yıl, 32 yaşında ki performansına bakılarak Atletico'ya transfer oldu. Demek ki adamda ışık var, 6 ay önce Simeone'nin beğenip aldığı adama burun kıvıracak kadar futbol dehası arkadaşları tebrik ediyorum. Siz varya siz gerçek birer futbol dehasısınız, sizi anlamakta zorlanmıyorum, çünkü sizin futbol bilginiz o kadar üst düzey ki, siz açıklayınca herkes anlayabilir... O nedenle negatifsiniz, yaydığınız o negatif enerji aslında bilginin enerjisi değil mi?!!!
Allah'ın aşkına bitmiş transfer, biraz da alkışlamayı bilin, iyi transfer, bırakında bir ağız tadıyla sevinelim, siz beğenmeseniz de, size ters gelse de bitti gitti...
Herkes yanılabilir, yanılıyoruz da, yanılacağız da, sizde yanılıyorsunuz, yanılacaksınız da...
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2024, 13:51:51 Serdar3444 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes herkese yükseliyor ama Paulista geçen yıl, 32 yaşında ki performansına bakılarak Atletico'ya transfer oldu. Demek ki adamda ışık var, 6 ay önce Simeone'nin beğenip aldığı adama burun kıvıracak kadar futbol dehası arkadaşları tebrik ediyorum. Siz varya siz gerçek birer futbol dehasısınız, sizi anlamakta zorlanmıyorum, çünkü sizin futbol bilginiz o kadar üst düzey ki, siz açıklayınca herkes anlayabilir... O nedenle negatifsiniz, yaydığınız o negatif enerji aslında bilginin enerjisi değil mi?!!!
Allah'ın aşkına bitmiş transfer, biraz da alkışlamayı bilin, iyi transfer, bırakında bir ağız tadıyla sevinelim, siz beğenmeseniz de, size ters gelse de bitti gitti...

Simeone nin aldığı değil totosuna tekmeyi bastığı pencereden bakıyoruz çünkü, iyi tarafından bakınca polyanacı oluyoruz. :)

Paulista nın yanına Hummels olmadı Elvedi tarzı stoper gelsin veya Zenitten  Nino gelsin o vakit konuşuruz.

Burada Svenson a söylenmedik laf kalmamıştı adam gayet güzel oynuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İlk aklıma gelen Sanchez 4 milyon alıyor. Hep örnek gösterirsin Hollanda da 500bine oynuyorlar biz neden bu kadar çok veriyoruz desen Ona eyvallah diyecem de. Muhalif olmak için sınır tanımıyorsun. Şu renkli seviciliğinide anlamış değilim. Biz her zaman maaş olarak onlardan altta kalmışızdır. Bize ne onların maaş skalasından. Bizim kendi takımımız içerisinde denge olsun kafi.

Pau-savic ikili olarak düşünülürse kötü tercih olur.

Pau-hummels iyi ikili olur bize seviye atlatır.

Bir tane de 20-25 yaş arası genç yabancı, Tayyip ve Emrecan ile stoper konusunu sağlama almış oluruz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Herkes yanılabilir, yanılıyoruz da, yanılacağız da, sizde yanılıyorsunuz, yanılacaksınız da...

Fransiz kulupleri de Onana gecen yil 4 milyon euro bonservis bedeliyle Besiktas'a transfer oldu demek ki adamda isik var diyormudur?
Adamda o isiktan biraz olsun kalmis olsa zaten 6 ay sonra birakmazlardi. Iyi transfere iyi derim kotu transfere kotu derim. Niye alkislama zorunlulugu var anlamiyorum.

İlk aklıma gelen Sanchez 4 milyon alıyor. Hep örnek gösterirsin Hollanda da 500bine oynuyorlar biz neden bu kadar çok veriyoruz desen Ona eyvallah diyecem de. Muhalif olmak için sınır tanımıyorsun. Şu renkli seviciliğinide anlamış değilim. Biz her zaman maaş olarak onlardan altta kalmışızdır. Bize ne onların maaş skalasından. Bizim kendi takımımız içerisinde denge olsun kafi.

Pau-savic ikili olarak düşünülürse kötü tercih olur.

Pau-hummels iyi ikili olur bize seviye atlatır.

Bir tane de 20-25 yaş arası genç yabancı, Tayyip ve Emrecan ile stoper konusunu sağlama almış oluruz.

Sanchez gelecek sene yok yanliz, o yuzden onu degerlendirmeye almadim. Su an ellerindeki stoperler (Becao Djiku Abdulkerim Nelsson) hepsi Paulista'dan az maas aliyor. Hepsi de gecen sene veya evvelki sene kendini kanitlamis performansi belli oyuncular.
Paulista-Hummels biri kasim'da 34 olacak digeri 36 yasinda. 1 tane mantikli kulup boyle tandem kurmaz.

Çevrimiçi gokhans

https://twitter.com/suleymaansebaa/status/1800856135362347121
Valla bek denenmeden giderse üzülürüm. Bana göre çok üst düzey bek olabilirdi. Terim bile risk alıp stoper oynatmış verim bile almıştı, bize gelen hiç bir hoca denemedi. Yarı parası benfica ya gidecek, bizede 4, 5 kar bırakır inş.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Simeone nin aldığı değil totosuna tekmeyi bastığı pencereden bakıyoruz çünkü, iyi tarafından bakınca polyanacı oluyoruz. :)

Paulista nın yanına Hummels olmadı Elvedi tarzı stoper gelsin veya Zenitten  Nino gelsin o vakit konuşuruz.

Burada Svenson a söylenmedik laf kalmamıştı adam gayet güzel oynuyor.

Paulista-Nino olursa bir nebze anlarim. Orta yasli yatirim adami (lider karakteri de var), yaninda daha tecrubeli savasci stoper.
Buna itirazim olmaz, ama ben yonetimin stopere 7-8 milyon euro bonservis vermeyecegini dusunuyorum. Yine bonservissiz veya satis listesinde birine gidecekler.
Bekleyip gorelim.

Çevrimiçi Samet Ç

Valla bek denenmeden giderse üzülürüm. Bana göre çok üst düzey bek olabilirdi. Terim bile risk alıp stoper oynatmış verim bile almıştı, bize gelen hiç bir hoca denemedi. Yarı parası benfica ya gidecek, bizede 4, 5 kar bırakır inş.
bek oynayabilmesi için pozisyon almayı öğrenmesi lazım o da onda yok

Çevrimiçi gokhans

paulista yanına inigo martinez ile aslında acayip bir seviyeye çıkar takım. Oyun defanstan itibaren tertemiz kurulur, şu ağır pozisyon bilgisi zayıf abdulkerim bile ileri çıkıp pas oyununa katıldığı, uzun pas, kritik pas attığı için cevher gibi görülürken bu anlamda en iyilerden biri olan, bbarcelonanın gözden çok rahat çıkarabileceği, 3 kuruş bonservise alınabilecek bir adam. Sezonu en az 5 gol 5 asistle rahat tamamlar. savunmayı çekip çevirir adam eder. Marcelo etkisini geçtim marcelo'yu unutturur..                               

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2024, 15:43:12 gokhans ]

Çevrimiçi gokhans

bek oynayabilmesi için pozisyon almayı öğrenmesi lazım o da onda yok
dostum osai'de de yoktu, çatır çatır bek oynuo herif.

Vallahi bizim taraftar nasil futbolcu degerlendiriyor sasiyorum.
Saf forvet alip kanada koyuyoruz calim atamiyor diye elestiriyoruz.
Savunmanin s'sini yapamayan adam gol atiyor diye ovuluyor.
Driplingci b2b orta saha gol atamiyor diye elestiriliyor.
Vallahi aklim almiyor.
Oyunculari degerlendirirken birincil gorevlerine bakin once.
Gedson iyi oyun kurmaz eyvallah, gol de atmaz eyvallah. E her orta saha oyuncusu bunu yapacak diye birsey mi var? 1000 cesit orta saha oyuncusu var.
O zaman Pirlo da bok gibi oyuncu, hic 10 gol attigi sezon goremedim.
Gattuso da bes para etmez, hic defanstan gelip top alip 90% isabetle uzun top attigini gormedim.
Boyle oyuncu mu degerlendirilir? Gedson top kapan, ikinci mucadele kazanan, topla topsuz mesafe kat eden, adam eksiltip top tasiyan box to box 8.
Evet, pas kalitesi dusuk. Evet, kale onunde hem pas hem sut olarak bitiremiyor. Bunu biz de goruyoruz. Bunlari da yapsa zaten bizde isi ne, gider Kroos'un veliahti olurdu.
Adami biraz da oyuncu karakterine gore yapabildiklerine bakarak degerlendirelim. Pas kalitesi dusukse ona top yaptirmazsin, arkasina oyun kurucu 6 koyarsin.
Gol atamiyorsa belki biraz daha tembel ama golcu bir 9.5 koyarsin onune acigini kapatirsin. Gedson'a da bunlarin arasinda bol bol git gel tempo yap dersin.
Takim boyle kurulur.
Ayrica bek ne alaka. Orta saha'da bile yerini zaman zaman kaybedip defansif olarak takimi dusuren adamin bek'te isi ne? Sirf cok kosuyor diye bek mi olsun?

dostum osai'de de yoktu, çatır çatır bek oynuo herif.

Fenerbahce lig maclarinda cok onde oynayip baskin oldugu icin pek goze batmadi ama buyuk maclarda baya cuvalladi Osayi.
Bu arada Osayi gelmeden full kanat oynayan oyuncuydu, yani bek olmasa da kanatta oynamaya asina. Gedson bildigim kadariyla hic kanat oynamadi.
Bu saatten sonra hic devsirmeye gerek yok. Gedson bence dogru orta saha dizilisinde catir catir 8 oynar, gecmiste oynadi da.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Paulista-Nino olursa bir nebze anlarim. Orta yasli yatirim adami (lider karakteri de var), yaninda daha tecrubeli savasci stoper.
Buna itirazim olmaz, ama ben yonetimin stopere 7-8 milyon euro bonservis vermeyecegini dusunuyorum. Yine bonservissiz veya satis listesinde birine gidecekler.
Bekleyip gorelim.

Parayı merkez ortasaha ve forvet kanat için harcayaklarsa bonservis stoper bonservis elinde kovalarlar.

başka bi seçenek Masuaku Rosier Onana Colley Rebic OX Aboubakar falan bunlar satılıp para girişi olursa süreç farklı ilerler.

Muleka bence GİO nun sisteminde yabana atılmayacak kadar kıymetli olabilir , Alfredo Morales gibi.

Çevrimiçi Samet Demir

Sanchez gelecek sene yok yanliz, o yuzden onu degerlendirmeye almadim. Su an ellerindeki stoperler (Becao Djiku Abdulkerim Nelsson) hepsi Paulista'dan az maas aliyor. Hepsi de gecen sene veya evvelki sene kendini kanitlamis performansi belli oyuncular.
Paulista-Hummels biri kasim'da 34 olacak digeri 36 yasinda. 1 tane mantikli kulup boyle tandem kurmaz.
😁 Anlıyorum seni.

Çevrimiçi Mehmet57

Boyle bir sey yaparsak sittin sene Benfica'dan oyuncu alamayiz :D

https://x.com/Transferhaber6/status/1800874524801687865

Çevrimdışı doganay

https://twitter.com/Transferhaber6/status/1800874524801687865
Keske boyle birsey olsada Benfica bize birdaha oyuncu satmasa, bunlar hayal aleminde yasiyor. Yada takipci ve tiklama kasmak icin yapilmis kolpa haber.

Çevrimiçi gokhans

bırak benfica'yı, portekiz kulüpleri için zanlanırsın. Bundan sonra %50 pay'lı sözleşme için uzun vadede kimse sana güvenmez.

Çevrimdışı levitate

ooooh harika

yerli ve milli james - moutinho anlaşması
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu %50 pay gerizekalılığına sebep olan anç ve ceyhun kazancı'nın kulaklarını bir kez daha çınlatıyoruz

aynen kanka 10 değil 6 verdin kulüp kurtuldu aynen
bipbipbupbup

Etiketler: