2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1101098 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2024, 15:31:02 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca ve Sd pazartesi İstanbul'da olacakmış.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada büyük ihtimal hocanın çalıştığı en iyi kadro bizimle olacak doğru profilleri alsınlar yaş falan önemli değil

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hiç birşeye inanmak istemiyorum peşin peşin nötr vaziyette bekliyorum gelsin takım kurulsun oynattığı oyuna bakalım varsa bir proje zaten kendini gösterir

Başladılar şimdiden oyun kurulumu şöyle paslaşması böyle daha ortada takım yok adam kimi paslaştırsın gördük işte paslaşamıyorlar bu söylem yönetimi kollayıp hocayı zora sokar futbolcu alacaklar Santosa yapılanın aynısı yapılmasın

Sen bugün iyi kadro kurup pochettino getirsen şampiyon olacağımızın garantisi var mı ?

Öyle muhabbetler dönüyor ki başarısız olursa Hocada yönetimde istifa etsin. Biz bu aşamaya nasıl geldik ya. 

3 sene ANÇ herkesin piskolojisini bozdu heralde, çok sağlıklı gidişat değil bu şekilde.

Çevrimdışı levitate

sözüm sana değil kardeşim sosyal medyada yoğun bir propaganda var sonraki senelrde olacak şampiyonluğun kurucu hocasını almışız felan hayırdır bu seneye ne oldu meydanı boş buldular sllıyorlar Beşiktaş Şampiyonluğun ilk ve en önemli adayıdır diğerleri sonra gelir
takma abi uydurmuşlar bir şey bir taraflarından yine

adam çalıştırdığı 3 kulüpten 2'siyle hep yarışmacı kalmış neyi kuruyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Sen bugün iyi kadro kurup pochettino getirsen şampiyon olacağımızın garantisi var mı ?

Öyle muhabbetler dönüyor ki başarısız olursa Hocada yönetimde istifa etsin. Biz bu aşamaya nasıl geldik ya. 

3 sene ANÇ herkesin piskolojisini bozdu heralde, çok sağlıklı gidişat değil bu şekilde.
söylemek istediğim bu değil iyi kadro kurarlarsa kim neden eleştirsin para yok kurucu moddayız felan diye kulak arkasına yatmak olmaz benim söylediğim bu Beşiktaş kurucu olur mu yahu Şampiyonluktan başkaca bir felsefesi olmaz ışık verirse yönetimde hocada kalır herkes hizmeti oranında herkes  Beşiktaşa hizmeti oranında değer görür

Çevrimdışı levitate

birisi hummels-nino tandemi yazmış ama twiti kaybettim
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Keşke Roy Makaay da gelseydi.

Çevrimiçi Samet Demir

sözüm sana değil kardeşim sosyal medyada yoğun bir propaganda var sonraki senelrde olacak şampiyonluğun kurucu hocasını almışız felan hayırdır bu seneye ne oldu meydanı boş buldular sllıyorlar Beşiktaş Şampiyonluğun ilk ve en önemli adayıdır diğerleri sonra gelir
Kesinlikle bizim her zaman hedefimiz şampiyonluktur. Bu sene ligde bütün takımlara kök söktüreceğimizi düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

birisi hummels-nino tandemi yazmış ama twiti kaybettim
Bahtiyar + 3-4 milyon verelim

Çevrimiçi Samet Demir

Bahtiyar + 3-4 milyon verelim
Onlar 5 e almış, bizde 4.5'a. 500bin farkı verelim iki tarafta mutlu mesut ayrılsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

mulekaya 8 rashicaya 8 amire 8 satıcı mısın dolandırıcı mı  :lol: :lol:
Amire sakatlıktan önce 8-10 geliyordu, tamamen iyileştiyse gider bence, italya piyasası olan adam. Rashica da epl piyasası olan adam. Muleka, Colley gibi adamları da araplara yollayacaksın biz Ersanı Tosici satıp kazanmış takımız biraz kendimizi hatırlayalım :D

Gio musrati'nin oyun anlayışına uyduğunu sanmıyorum, 18-20 teklif gelirse banko gider. Salih için uğraşıyormuşuz, amir ve salih gibi hem pasör hem defansif yönü güçlü 2 adamla oynar öncelikli. Gedson'a 16-20 arası teklifler oldugu söyleniyor, muhtemelen oda gider bence. bakhtyar-colley-muleka için çok ütopik fiyat yazmışsın 2,5 üzeri 3ü de gidebilir acil kadroyu boşaltmak gerek. Rashica 7-8'e gider ama gio'nun tutmak isteyeceğini düşünüyorum, semih ve muçi'de banko gider bence bu transfer döneminde..
Bahtiyara 4.5 geldiği söyleniyor zaten, rusya piyasasında o paraya gider bence. Muleka daha 25 yaşında, araplarda Nkodou nun şov yaptığı yerde o da etkili olacaktır. Colley için de araplara gider diye düşünüyorum ondan öyle yazdım, pazarlık sünnettir sonuçta :D

Çevrimdışı CemMert

Haber Kartalı
@HaberKartali
·
2m
Beşiktaş, sportif direktörlük için Brad Friedel'e resmi teklif yaptı. (
@yagosabuncuoglu
)

Çevrimiçi Samet Ç

Haber Kartalı
@HaberKartali
·
2m
Beşiktaş, sportif direktörlük için Brad Friedel'e resmi teklif yaptı. (
@yagosabuncuoglu
)
pazartesi istanbulda

Nino - Hummels süper olur da daha ocakta imzaladı Zenitle, bırakırlar mı bilmiyorum.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

https://x.com/deportesreports/status/1798686020474704162?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw
Fırsat olarak bir şeyler düşebilir takip etmek lazım.
Madueke, Broja, Chris Wood, Vlachodimos, Abdoulaye Doucoure, Ndidi, Iheneacho ilk anda aklıma gelenler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: