2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1103247 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hocamız hayırlu uğurlu olsun inşallah.

İnşallah çok başarılı olur bu saatten sonra ayrı gayrı herkesin fikrinin önemi yok tek amaç BJK mizin başarısı.

olay hocayla alakalı değil çok net 6 tane kaliteli adam gelmezse hocanında yapacağı birşey yok.

Gün birlik beraberlik günü GİO hocaya tam destek zamanı.

Çevrimdışı Necmi

Hocamız hayırlu uğurlu olsun inşallah.

İnşallah çok başarılı olur bu saatten sonra ayrı gayrı herkesin fikrinin önemi yok tek amaç BJK mizin başarısı.

olay hocayla alakalı değil çok net 6 tane kaliteli adam gelmezse hocanında yapacağı birşey yok.

Gün birlik beraberlik günü GİO hocaya tam destek zamanı.
sekizden aşağısı kurtarmaz şu takımın en iyileri beşiktaşta anca yedek olur muçi ve musrati hariç onların kredisi yeni başlıyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sekizden aşağısı kurtarmaz şu takımın en iyileri beşiktaşta anca yedek olur muçi ve musrati hariç onların kredisi yeni başlıyor

6 tane kaliteli abi.

Yani 2 tane tartışmaya kapalı stoper, 1 tane çok iyi ayakları olan takımı yöneten 8 numara gol asist katkısı verecek. 2 tane çok iyi kanat oyuncusu ve kaliteli Forvet.

Bu 6 tane oyuncuyu aldıktan sonra geri kalan bölgeler Masuaku' nun çıkışa göre sol bek alınır, İyi takım kurulursa ben Svenson un iş yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

MERT

SVENSON              HUMMELS               ELVEDİ                   SPİNAZZOLA

AL-MUSRATİ

BERGHUİS                GRONBEK           MUCİ                          DEPAY

HALLER

*** Semih ' i 35 e sattım

*** Gedsonu 20' ye Rachica yı 5 e sattım .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neye gore olmaz? Cok mu kaliteli uber super bir ligimiz var?
Ulke siralamasinda Hollanda fersah fersah onumuzde. Iskocya biraz gerimizde.
En son bu ulkenin takimlariyla denk takimlarin macinda Rangers ve PSV GS'yi elemisti diye hatirliyorum, PSV hatta rencide etmisti. Ajax ve biz CL gruplarinda ne olduk hatirliyoruz.
Bu ulkenin 100 puan takimlarindan biri Kopenhag ve Sparta Prag'a elendi, digeri Olympiakos'a.

Turkiye ligini zorluk, kalite, spesifiklik acisindan cok abartiyoruz.
Ha, diger liglerde guc farki cok buyuk diyebilirsin de....
Bu sene ligimizde 2 takim 100 puan topladi, ligdeki takimlarin 90%ini zorlanmadan yendi.
Yani neye gore bizim ligimiz cok acayip de Hollanda, Iskocya ligini olcu olarak almiyoruz?

Zor değil, çirkeflik ve lobi işi fazla yürüyen icardi 30 gol atıyor her sene.

Gelen hocanın biraz agresif olması benim için yeterliydi GİO hoca nasıl onu bilmiyorum. Burada ki tek zorluk saha içi kadar saha dışınıda yönetebilecek mi orası.

Çevrimiçi kartalizma190399

MERT

AL-MUSRATİ

HALLER

1 Semih'i 35'e satamazsin.
2 Gedson'u 20'ye satsan o paranin tamami senin kasana girmiyor, senin kasana 20 milyon koyacak para'ya zaten satamazsin.
3 Hummels'i falan alamayiz.
4 Depay solda falan oynamaz, zaten Turkiye'ye gelmez. Buyuk liglerden cokca takim ister.
5 Berghuis inanilmaz abartiliyor. GvB'yle cok iyi donemi oldugu icin ve takimi belki birakacagi icin olabilir ama aslsa iyi Ghezzal performansi vermez.

Çevrimiçi Samet Ç

Temmuzda kamp başlayacak o zamana kadar 6 tane adam bitirmemiz lazım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 Semih'i 35'e satamazsin.
2 Gedson'u 20'ye satsan o paranin tamami senin kasana girmiyor, senin kasana 20 milyon koyacak para'ya zaten satamazsin.
3 Hummels'i falan alamayiz.
4 Depay solda falan oynamaz, zaten Turkiye'ye gelmez. Buyuk liglerden cokca takim ister.
5 Berghuis inanilmaz abartiliyor. GvB'yle cok iyi donemi oldugu icin ve takimi belki birakacagi icin olabilir ama aslsa iyi Ghezzal performansi vermez.

Gedson ben 20 yazdım sen 10 hesapla.

Hummels alamıyorlarsa bıraksınlar bu işi zaten.

Berghuis gayet ghezal verimi verir.

Depayı morales tarzı oynatır çokta iyi olur.

Semih 25 35 arası rahat gider tasalanmayın.

takımdaki (...) çıkınca baya bütçe oluşur.

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson ben 20 yazdım sen 10 hesapla.

Hummels alamıyorlarsa bıraksınlar bu işi zaten.

Berghuis gayet ghezal verimi verir.

Depayı morales tarzı oynatır çokta iyi olur.

Semih 25 35 arası rahat gider tasalanmayın.

takımdaki (...) çıkınca baya bütçe oluşur.
hummels alamayız ne demek yahu pepe almış takımız her türlü alırız yeterki isteyelim

Çevrimdışı Talisca1903

MERT

AL-MUSRATİ

HALLER

depay ismi biraz kafamda soru işareti sanki salacak gibi bir his var içimde oraya müller koyalım 10 numara kadro bence yaşlı diyenler çıkacaktır hiç sorun değil müler en az 3 sene taş gibi oynar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

depay ismi biraz kafamda soru işareti sanki salacak gibi bir his var içimde oraya müller koyalım 10 numara kadro bence yaşlı diyenler çıkacaktır hiç sorun değil müler en az 3 sene taş gibi oynar

Depay ı ilk aklıma geldiği için yazdım, fb gs ile yarışmak için bazı bölgelerde para hesabı yapmamaları lazım. Rafa Silva imza parası ne istiyorsa verip getirsinler abi o zaman. 3 sene paranın hakkını verir ligi sallar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Colley,Masuaku,Amartey,Rebic,OX,Gedson,Ghezal,Rosier,Onana,Rachica,Aboubakar,Muleka. 

25milyon euro ya yakın maaş yükü var burada, bu parayı üzerine biraz bütçe koyarak daha efektif kullanarak neden güzel kadro kurulmasın.

Hummels 2 sene yıllık3,5 a + başarı bonusuna her türlü gelir örnek vermem gerekirse.

Özellikle Free statüde kaliteli adamları ikna etmemiz şart.

Bazı bölgelere ise Bonsvervis vermek şart.

Çevrimdışı Talisca1903

o gelmez bu gelmez para yok muhabbetini bir geçelim mecbur alacaklar sponsor mu olur alavere dalavere ne yapıyorlarsa yapsınlar renkliler arayı açıyor biz kendimizi kandıraa devam edersek durum hiç hoş olmayacak

Hoca konusunda süreci berbat yönetip çuvalladılar inşallah iyi olur en azından adam bir hoca başarılı olur olmaz orasını zaman gösterir.Santos gibi yapıp adamın arkasında durmamazlık yapmazlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o gelmez bu gelmez para yok muhabbetini bir geçelim mecbur alacaklar sponsor mu olur alavere dalavere ne yapıyorlarsa yapsınlar renkliler arayı açıyor biz kendimizi kandıraa devam edersek durum hiç hoş olmayacak

Hoca konusunda süreci berbat yönetip çuvalladılar inşallah iyi olur en azından adam bir hoca başarılı olur olmaz orasını zaman gösterir.Santos gibi yapıp adamın arkasında durmamazlık yapmazlar

Abi sen doğru profilde kaliteli adamları neden başarılı olmasın, öyle herhangi bir adamda değil. Adam kendini öyle ya da böyle kanıtlamış.

Ama sen görece güçsüz takımlarla iş yapmışsın diyip bu kadronun yarısı ile devam etmeye çalışırsan bırak GİO yu Klop gelse sıçar.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi sen doğru profilde kaliteli adamları neden başarılı olmasın, öyle herhangi bir adamda değil. Adam kendini öyle ya da böyle kanıtlamış.

Ama sen görece güçsüz takımlarla iş yapmışsın diyip bu kadronun yarısı ile devam etmeye çalışırsan bırak GİO yu Klop gelse sıçar.
Aynen kardeşim kadroyu revize etmez adam gibi oyuncu almazsan gio değil kloop gelse kurtaramaz. Hoca konusunda ANÇ yönetimi gibi tüm suçu hocaya atıp zerre sorumluluk almayan yapıları var Santosta gördük bunu 3 ayda kovdular kamp yapma imkanı ve yeni kadro şansı vermediler bence tutarsız

Gio celticle yaptığı maçların çoğunu kaybetmiş hocaya buranın tek büyüğünün Beşiktaş olduğunu net anlatmak lazım cincon fenerin kadrolarını görüp bizi Aberdeen sanmasın geri kalanı halledilir inşallah yolun sonu Şampiyonluk olacak kuruculuk felan anlamam ben kuracaklarsa şampyonluk kadrosu kursunlar başkaca her türlü söze karnım tok

Çevrimdışı Talisca1903

fener medya yüzü olarak Ana De Armasla anlaşmış diyorlar işte buna katlanamam ilk defa kıskandım loseri bu olamaz  olmamalı  :s20: :s20:

Çevrimdışı CemMert

FootballFanzone
@foootballo
·
50m
FOOTBALLFANZONE ÖZEL! ✅

Steven Berghuis Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Yıldız oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu 2.5 milyon euro artı bonusları olan sözleşmeye imza attı.

Çevrimiçi Samet Ç

fener medya yüzü olarak Ana De Armasla anlaşmış diyorlar işte buna katlanamam ilk defa kıskandım loseri bu olamaz  olmamalı  :s20: :s20:
boş iş

Çevrimdışı Talisca1903

boş iş
Ana De Armas? yapma kardeşim bu kadın boş olabilir mii? :D :D :D

Çevrimdışı levitate

zaten görüştükleri hocaların çoğu o yüzden gelmedi

en az 10-12 adam yollayıp 10 tane birbiriyle hiç tanışmamış yeni adam alıp bir şeyler yapmalarını bekleyeceksin, çok zor iş kimse bu yüke girmek istemez

daha gelecek oyuncuların kalitesi maliyeti gibi konularda var gerçekten işimiz zor

o yüzden hocaya saygı gösteriyorum 6 aydır şu halde bile bize gelmek istemiş en sonunda da geldi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kadın boş değilde fener boş :D

10 yıldır sadece 1 kupa alabilmişsin, millet birbirini kemiriyor başarısızlıktan napsın ana de armas'ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

kadın boş değilde fener boş :D

10 yıldır sadece 1 kupa alabilmişsin, millet birbirini kemiriyor başarısızlıktan napsın ana de armas'ı
bizde Hülya Avşar kartını çıkarırız diyorsun  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Dümdüz kadın feneri kurtarmaz adamlar Mourinho'nun imza törenini bile pazar tezgahına benzer platformun resmini atarak duyurdular

Çevrimdışı levitate

bizde Hülya Avşar kartını çıkarırız diyorsun  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
valla bilmiyorum bizde kimler var
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Dümdüz kadın feneri kurtarmaz adamlar Mourinho'nun imza törenini bile pazar tezgahına benzer platformun resmini atarak duyurdular
dümdüz müü yok be

duyuru videosunu da capcuttan yapmışlardı
bipbipbupbup

Etiketler: