2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1105641 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İlk 11'de Mert, Svensonn, Musrati, Muci, Semih kalır gerisi transfer

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle nokta yorum herkes sakın olmalı artık yeter biraz sisteme inanmamız lazım
varsa bir sistem inanalım sistmli iş yapıyor gibi gözükmüyorlar

Çevrimiçi levitate

muçi satılcak bence, 10 milyon verdiğin adama 3.5 yıllık sözleşme yapmazsın yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Mete Vardar: "Geçen sene Beşiktaş'ın en büyük sorunu geç kadro kurması, geç planlama yapması, geç kamp yapmasıydı. Bu sene daha sağlıklı şekilde yapacağız. Hoca da çok heyecanlı." (A Spor)
iyi bari transferler geç kalmayack en azından

Çevrimiçi pinehitman

bu arada hoca gayet iyi reaksiyon alabilirdi ama hüseyin yücel gerçekten işin içine tükürdü, şimdi uğraş dur
Bence de normalde gayet olumsuz tepki almazdı, ilk tercih edeceğim hoca olmasa bile şahsen biraz sabırla etki edeceğini düşünüyorum. Şuan bir süre takımı oturtma çabası içindeyken mağlup olsak acayip tepki çekecek sırf Hüseyin Yücelin gereksiz şovları yüzünden.

Çevrimdışı Sefa Kara

hummels geldi de yaşı mı sorun oldu inşallah gelir

bu yaş bir tek bizim ülkede sorun :) Adam daha 1 ay geçmedi şampiyonlar ligi finalinde reale karşı oynadı ve müthiş oynadı. :)

Çevrimdışı Sefa Kara

Semih'i satıcaz büyük ihtimalle gelir kaynağı.Mert yedeğe geçmeli as iyi yabancı bir kaleci şart.

Svensonn satılabilir.Musrati yeri garanti muchi soru işareti satılabilir teklif var deniyor.

Çevrimdışı Necmi

Muçiyi neden satalım anlamıyorum daha yeni aldık adaptasyon sürecini atlattı yeni yapılanmanın ilk oyuncuları ve çok sağlam para verdik iyi bir kadro içinde yüksek değerler görmesi olası bir oyuncuyu neden gözden çıkaralım sanki yeri aynı ayarda dolacak şu halimizle yedi sekiz oyuncu almamız şart 11 için daha yedekleri saymıyorum bile birde eldeki oyuncuyu gönderip onun yerini doldurmayımı dert edeceğiz en az üç stoper iki bek iki kanat bir forvet birde sekiz numara şart etti dokuz oyuncu sonrasında mümkün olursa bir kaleci almalıyız semih giderse bir forvet daha liste kabarık o nedenle yerini dolduramayacağımız oyunculara gitsin demek hayal dünyasında yaşamak oluyor
Gedson muçi raşitsa semih anca çok iyi bir rakam gelirse satılması düşünülür

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Mete Vardar: "Geçen sene Beşiktaş'ın en büyük sorunu geç kadro kurması, geç planlama yapması, geç kamp yapmasıydı. Bu sene daha sağlıklı şekilde yapacağız. Hoca da çok heyecanlı." (A Spor)
iyi bari transferler geç kalmayack en azından
Forma lansmanı transferin ilk günleri yapılacakmış...
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Muçiyi neden satalım anlamıyorum daha yeni aldık adaptasyon sürecini atlattı yeni yapılanmanın ilk oyuncuları ve çok sağlam para verdik iyi bir kadro içinde yüksek değerler görmesi olası bir oyuncuyu neden gözden çıkaralım sanki yeri aynı ayarda dolacak şu halimizle yedi sekiz oyuncu almamız şart 11 için daha yedekleri saymıyorum bile birde eldeki oyuncuyu gönderip onun yerini doldurmayımı dert edeceğiz en az üç stoper iki bek iki kanat bir forvet birde sekiz numara şart etti dokuz oyuncu sonrasında mümkün olursa bir kaleci almalıyız semih giderse bir forvet daha liste kabarık o nedenle yerini dolduramayacağımız oyunculara gitsin demek hayal dünyasında yaşamak oluyor
Gedson muçi raşitsa semih anca çok iyi bir rakam gelirse satılması düşünülür
Gedson satılır bence, rashica rotasyonda kalır. Semih ve Muciye çok iyi para gelmediği sürece satılmaz bence. Bizi bu sene zorlayacak Rebic, Ox ve Abu var. Diğerlerini bir şekilde yollarız.

Çevrimdışı BlackEagle16

Semih gedson bahtiyar Omar masuaku rosier bunlardan bonservis almamız gerek.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Ç

Stutgart almış galiba
Onlar Chabot'u aldılar neredeyse beleşe Köln'den bunu da aldılarsa temiz iş taraftarın gereksiz A plus hoca sevdası yüzünden geç kaldık ama telafi edilebilir ucuza çok iyi oyuncular var

Çevrimdışı mellfred

ne iskoçya ligi nede hollanda ligi bize ölçü olmaz
hollanda ekolü bilemedim bizde iş yaparmı bekleyip göreceğiz
valla glaskow ölçü değil iki takımlı lig ki orada şampiyon da olamamış
feyenoord şampiyonluğu psv ve ajax’a rağmen başarıdır
net bir şekilde beğenen, beğendiğim kimse yok
hayırlısı

Çevrimdışı Talisca1903

yeni savunma bakanımız olacak inşallah üstün Alman teknolojisi

Çevrimiçi Serdar3444

Hayırlı olsun, inşallah başarılı olur. Bütçenin astronomik olmayacağı belli iken çokta uçmamak lâzım.. Çok fazla transfer olacağını sanmıyorum... İnşallah Semih'i satmazlar... Gelişimi için çok ideal bir sene yaşayacağız... Bu sene tüm Avrupa'nın gözü bizim ligimizde olacak... Farklı bir sene olacak...
Hoca'nın illaki bir oyuncu havuzu vardır ve faydalanmak gerekir...Eksik bölgeler belli, önce oralara birinci sınıf as adamlar çekip ondan sonra diğer bölgeler ve yedek kulübesinde kapsamlı tedaviyi tamamlamak lazım.
Rosier gazla oynayan çok yetenekli mahalle oyuncusu gibi....
affedilip takıma monte edilse bence ilk büyük transferimiz olur...Hoca'nın sistemine de gayet uygun...
Gelirse taraftar onu tekrar motive eder....Takımı başıboş bırakırsan bunlar olur...  Takımda gruplaşma varsa mahalle oyuncusu illa bir bloğa geçer, gayet normal bir durum, bence yönetimin Acemiliğine geldi, olayı gereksiz büyüttüler..Serdar hoca içeride bunları halleder, bundan sonra böyle saçma meseleler gündemimiz olmaz...

Çevrimiçi Samet Ç

Manchester'dan Omari Forson free çıkacak yoklanabilir mesela

Çevrimiçi Samet Demir

Manchester'dan Omari Forson free çıkacak yoklanabilir mesela
Bugün bize yazdılar onu, listedeymiş ama öncelikli değilmiş sanırım.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Bugün bize yazdılar onu, listedeymiş ama öncelikli değilmiş sanırım.
Semih kalacaksa Berghuis'da alacaksak bu tip oyuncuya gidebiliriz gerçi ilk önce savunmayı kurmamız lazım orada kalite hiç yok

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Zenit, Bahtiyar Zaynutdinov için Beşiktaş ile 4.5 M€ karşılığında anlaştı. (Sport-Express)

Çevrimiçi Samet Demir

Semih kalacaksa Berghuis'da alacaksak bu tip oyuncuya gidebiliriz gerçi ilk önce savunmayı kurmamız lazım orada kalite hiç yok
Ben gedson satırılırsa 8e kimi alacağız onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Necmi

Ben gedson satırılırsa 8e kimi alacağız onu merak ediyorum.
gronbaek

Çevrimdışı Necmi

Bence genç dinamik koşan takım yapalımda kimi alırsak alalım artık milletin eskittiği oyunculardan bıktım

Etiketler: