2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1104850 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

bu gio defansifmi ofansifmi ne oynatıyor glaskow kısmının başarılı olanı gerard gio çok başarılı değilmiş inşallah iyi olur bizde desteklemek şat önce yönetim adam gibi topçu alsın adama

rangers'ı nı bilmiyorum ama feyenoord'u hücumcuydu iyiydi 37'lük kuyt 20 gol falan atıyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Rangers'la lig ve kupa performansı 47 maç puan ortalaması 2.40

Çevrimiçi Samet Ç

rangers'ı nı bilmiyorum ama feyenoord'u hücumcuydu iyiydi 37'lük kuyt 20 gol falan atıyordu
Kuyt atar şaşırtıcı değilde o sene Başakşehir'de oynayan Elia 9 gol 8 asist dümdüz sıradan santrafor Jorgensen 25 gol 13 asist falan yapmıştı :D

Çevrimiçi mayguntr

Mac basina takiminin gol ortalamasi 2.14, 1,12 de gol yemis takimi.  Ama tek basina bir ifade etmiyor, diger takimlarla karsilastirmak lazim, Hollanda ligi cok gollu lig.
18/19 sezonunda Ajax 3.5, PSV 2.88 gol ortalamasinda, Feyenoord 2.2.

Çevrimiçi Samet Ç

İskoçya ligi verileri daha değerli  Rangers ve Celtic'e karşı ligdeki tüm takımlar 11 kişi defans yapıyor

gol ortalaması 2.29 iç sahadaki gol ortalaması 2.68 deplasmandaki gol ortalaması 1.89

xG 2.19 iç sahadaki xG 2.48 dış sahadaki xG 1.91

topla oynama yüzdesi %62 iç sahada %64 dış saha %60

maç başı şut ortalaması 16.66 iç sahada 18.74 dış sahada 14.58
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 20:54:51 Samet Ç ]

Çevrimiçi levitate

Kuyt atar şaşırtıcı değilde o sene Başakşehir'de oynayan Elia 9 gol 8 asist dümdüz sıradan santrafor Jorgensen 25 gol 13 asist falan yapmıştı :D

o jorgensen bi ara kasımpaşa'ya mı ne gelmişti sanki

toonstra vardı berghuis'te vardı o zaman galiba? karsdorp, kongolo, bi ara ligde oynayan bilal başacıkoğlu, tapia falan

niyeyse aklımda kalmış hepsi ilginç şekilde :D
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 20:56:52 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

o jorgensen bi ara kasımpaşa'ya mı ne gelmişti sanki
evet 15 maç 3-4 gol atıp Kopenhag'a gitmişti
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2024, 20:58:07 Samet Ç ]

Çevrimdışı Necmi

ne iskoçya ligi nede hollanda ligi bize ölçü olmaz
hollanda ekolü bilemedim bizde iş yaparmı bekleyip göreceğiz

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/KartalRecord/status/1798379058528739779

hmm 1 ay önce falan öylesine yazmıştım gerçek oldu
Sakatlık durumu var demiştim bende :) yoksa gelsin. Fm de ilk tercihlerim arasında olurdu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sanctis sd olarak gelseymiş Allegri istiyormuş hoca olarak gelmediği iyi olmuş

Çevrimdışı CemMert

Hummelsa teklif götürmüşüz

Çevrimiçi levitate

sportif direktörle anlaşıldığını haftasonu açıklanacağını söyleyenlerde var
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

sportif direktörle anlaşıldığını haftasonu açıklanacağını söyleyenlerde var
alman diyor murat özen ismini vermiyorlarmış

Çevrimdışı ankarakartal06

bu sitenin wepmastırı nerede arkadaş beşiktaşımız hocayı açıklıyor site kaatlı  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi levitate

alman diyor murat özen ismini vermiyorlarmış
devin özek deeermişim :d başka kim var bilemedim
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson gitti diye yorumluyorum.
hocanın oyuncusu değil zaten kaldığı sürece oynaması için baskı yapacaklar oynadıkça bu hocanın sistemde değersizleşecek araplar istiyormuş 25 milyona veririm

Çevrimdışı Sefa Kara

bu gio defansifmi ofansifmi ne oynatıyor glaskow kısmının başarılı olanı gerard gio çok başarılı değilmiş inşallah iyi olur bizde desteklemek şat önce yönetim adam gibi topçu alsın adama

Ofansif oynatıyor ama stoperler birbirleri arasında çok pas yapıyor sıkıcı tarafı bu.

Çevrimdışı Sefa Kara

Yeni hoca hayırlı olsun iyisi kötüsü ile destek vereceğiz bu saatten sonra.

Sıra transferlerde.

Çevrimiçi gokhans

1. **esnek formasyonlar**: van bronckhorst genellikle 4-3-3 veya 4-2-3-1 gibi formasyonları tercih eder. ancak, maçın gidişatına ve rakibin oyun tarzına göre formasyonlarını değiştirebilir. bu esneklik, takımın çeşitli durumlara uyum sağlamasına yardımcı olur.

2. **topa sahip olma**: van bronckhorst, topa sahip olmayı ve oyunu kontrol etmeyi önemser. takımları genellikle yüksek pas yüzdesiyle oynar ve topa sahip olmayı ön planda tutar. bu, oyunun temposunu belirlemelerini ve rakip üzerinde baskı kurmalarını sağlar.

3. **yüksek pres**: van bronckhorst'un takımları, rakip savunmadan çıkarken yoğun bir pres uygular. bu, rakibin oyun kurmasını zorlaştırır ve topu daha yüksek bölgelerde kazanmalarına olanak tanır.

4. **kanat oyuncularının rolü**: kanat oyuncuları, van bronckhorst'un taktiksel sisteminde önemli bir rol oynar. hem hücumda geniş alanları kullanarak derinlik yaratırlar hem de savunmada geri dönerek takım savunmasına katkı sağlarlar.

5. **orta saha kontrolü**: orta saha oyuncuları, hem savunma hem de hücum görevlerini dengeli bir şekilde yerine getirir. van bronckhorst, orta sahada hem top kazanan hem de oyun kurucu özelliklere sahip oyuncuları tercih eder.

6. **defansif organizasyon**: van bronckhorst'un takımları, defansif anlamda organize ve disiplinli olma eğilimindedir. savunma hattı, rakibin hücumlarını etkili bir şekilde karşılar ve bireysel hataları minimize etmeye çalışır.

7. **hızlı geçişler**: top kazanıldığında hızlı ve etkili geçiş hücumları gerçekleştirmek, van bronckhorst'un oyun planında önemli bir yer tutar. bu, rakibin savunma dengesini bozmaya yönelik stratejilerden biridir.

giovanni van bronckhorst'un beşiktaş ile anlaşması, kulüp için ilginç ve potansiyel olarak olumlu bir gelişme olabilir. işte bu anlaşmanın olası etkileri ve düşündürdükleri:

1. **taktiksel yenilik**: van bronckhorst, taktiksel esnekliği ve yenilikçiliği ile bilinir. beşiktaş, onun liderliğinde farklı oyun sistemlerini ve stratejilerini deneyebilir, bu da takımı rakiplerine karşı daha hazırlıklı ve esnek hale getirebilir.

2. **genç yeteneklerin gelişimi**: van bronckhorst'un genç oyunculara güvenmesi ve onları geliştirme konusundaki ünü, beşiktaş'ın genç yeteneklerine daha fazla fırsat yaratabilir. bu, kulübün uzun vadeli geleceği için olumlu bir adım olabilir.

3. **uluslararası deneyim**: van bronckhorst'un uluslararası deneyimi, beşiktaş'ın avrupa kupalarında daha rekabetçi olmasına yardımcı olabilir. farklı liglerde ve kültürlerde edindiği tecrübe, takıma farklı bir bakış açısı getirebilir.

4. **liderlik ve disiplin**: van bronckhorst'un liderlik özellikleri, takım içinde disiplin ve motivasyonu artırabilir. beşiktaş, saha içinde ve dışında daha organize ve odaklanmış bir takım haline gelebilir.      “Bir forum alıntısıdır”

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: