2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1107843 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Monza

Ha bir de sürekli gelecek hoca ve transferler konuşuluyor ama biz eldeki bu kadar atıl oyuncuyu nasıl göndeririz ne medyada ne burada görmüyorum. Napicaz mesela amartey'i rebic'i abou'yu onana'yı ve bilimum işe yaramaz papaz oyuncuyu biz? En düşüğü senelik 2 küsur milyon euro alıyor bunların göndersen gitmez sözleşmesi de biten yok doğru düzgün bi ghezzal gitti işte. "Ben bunlardan faydalanırım" diye yönetimi ikna edip gelen teknik direktör ekim ayını göremez bu kulüpte çünkü çok sağlam referansı var bu oyuncuların 6 hoca kadar.

Ben de aynı fikirdeyim. Benim bakkal hesabı yaptığım hesaba göre sırf sözleşmesi devam eden cesetlerden kurtulmamız için 15 milyon euro civarında para lazım. ANÇ zararı ha diye kapanacak bir zarar değil.

Yönetimin yiyip, içip, yattığına ben inanmıyorum. Madden veya manen bu kadar yapabiliyorlar diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Mesela başkan Sn Adalı olsaydı TD miz SY veya Şenol Güneş olarak açıklanmış, 2-3 tane de futbolun bıraktığı yıldız eskisi Almeida, Simao kıvamında adam gelirdi, diye tahmin ediyorum.

Ama büyük hatalar var mı var. Mesela kupa finalinden sonra TD açıklanacak beyanı. Mou açıklaması vs. Büyük hatalar var ama bence gene de başkana güvenmek lazım, elimizden gelen bu.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

conte ve löw’mü acaba?

LÖW 20yıldır kulüp takımı çalıştırmamış heralde santos tan ders almışızdır.

Çevrimiçi Samet Ç

conte ve löw’mü acaba?
Conte Napoli'ye gitti transfer bütçesi 320 milyon Euro uçuk isimlerden vazgeçin en fazla Mancini veya Pioli'dir

Çevrimiçi Samet Ç

pioli çekecek bunlar galiba

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/DiMarzio/status/1798007155729293527

Yeni sportif direktörümüz
Ne başarısı var hangi kritere göre bize uygun olduğunu anladık da getirdik

Çevrimiçi gokhans

hiç bir başarı yada specialitesi yok. Hayır neden eski gs kalecisi? Guti değil neden de sanctis? Öncesindede yine gs eski kalecisi olan fridal’a gitmişler, neden eski gs kalecileri? Neden ?? Mantıklı yanı ne??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

bilmiyorum hocada belli olsun yapacakları hamleler gösterir zaten bence bu senede şampiyon olamayacağız ama belli bir iskelet kurarlarsa avrupada bir çeyrek final birde süper kupa ile Türkiye kupası araya sıkıştırılırsa benim için başarılı bir sezon olur 

Çevrimiçi kartalizma190399

Salernitana'da calismis sadece, orada ne yapmis merak ediyorsaniz Serie A lig tablosuna bakabilirsiniz.
Ya hicbirsey yapamiyorsaniz en azindan Devin Ozek ve Nuri Sahin'i getirin kimse agzini acmaz.
Yani benim acikcasi buyuk beklentim yoktu, ama adam 2 tane selfie cekince ciddi ciddi bedava'dan topcu falan alacagini zanneden tayfa ne dusunuyoru asil onu merak ediyorum.

Çevrimdışı CemMert

Erdener Karataş
@erdenerkaratas_
·
47s
Morgan De Sanctis haberleri gerçeği yansıtmıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Yönetim yeterli mi yetersiz mi bilmiyorum ama süreç yönetimini bilmiyorlar o kesin. Belirsizlik kötü bir şey, içinde beklenti bile yok, direk kaos, İnsanlar kendini çaresiz hissediyor, Başkanın çıkıp adam gibi bir açıklama yapması şart oldu...
Çok basit birşey bu, iletişim...."Size en layık, kulübe en uygun olanı alacağız" de, ya da "para yok anlayışlı olun, elimizden gelen her şeyi yapacağız ama bu sene sadece yeniden yapılanma olabilir" de geç
Bu gidişle taraftar öyle bir noktaya gelecek ki,  bir sonraki safhada hiç güven kalmayacak...
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2024, 19:56:17 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu tipler hep şu uçuk adamları yazanlar yüzünden türüyor adam Barca'dan 32 milyon kazanan Lewa'yı yazabiliyor mesela veya Napoli'ye giden Conte'yi aynı şekilde adam senin bonservise 10 yılda harcayacağın parayı bir senede harcama sözü aldı oradan

Çevrimiçi Samet Ç

Erdener Karataş
@erdenerkaratas_
·
47s
Morgan De Sanctis haberleri gerçeği yansıtmıyor.
Adam Di Marzio yalanlıyor özgüvene bak :D

Çevrimdışı Talisca1903

bence de verilmez 3-4 m iidir

haber doğru olabilir bunlarda başkana yakın tayfadan, seçim dönemi iyi çalışmışlardı
adamım Orsolini italyada 11 de başladı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sportif direktör için neden Kuzey Avrupa orijinli biri dusunulmez.
Adamların hayvan gibi portföyü vardır. Hem Kuzey Avrupali hem de Afrikalı oyuncu.

Etiketler: