2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 65 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1114697 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

tamam işde bunları yaşıyorsalar oturup neden yaşadıklarını düşünsünler fo geldiği yıl hata yapmadımı ameliyat masasında adam transfer etti fenere bonservis ödedik kurtulmaya çalıştıkları adam için ilk senesi faciaydı her yönetimin acemiliği olur bence bu yönetim fo dan daha iyi başlangıç yaptı sonrası ne olur bilmem ama beklediğimden daha rahatlar kendilerinden eminler ben seçim dönemi söylediklerini ciddiye bile almadım hatta bunlar olmaz diyede belirttim hayal kırıklığına uğramayın beşiktaşın daha acil öncelikleri var dedim
abi şovda yapsınlar hemde dibine kadar ama yapsınlarda çeksinler bende biliyordum yapamayacaklarını da ne yapalım bekliyoruz işte
iyi niyet var evet ama icraat yok henüz yapsınlar alkışlarız yoksa yolları açık olsun

Çevrimiçi Necmi

abi tarftar konusunda çoğu şeyde haklısın ama bu köpürtme işinde taraftarlık ne var yan tarafta basket takımı can çekişiyor alınacak adamlarla da seneye de aynısı olacak birazda konuştuklarını yapsınlar çok zor değil
köpürmesinler bunlar ezikçe şeyler morinhoya o para verilse ben köpürürdüm
Basket takımlarıda can falan çekişmiyor böyle can çekişmemi olur finalin ucundan döndüler daha yarış devam ediyor hele bitsinde neler yapılacak görelim

Çevrimdışı Talisca1903

köpürmesinler bunlar ezikçe şeyler morinhoya o para verilse ben köpürürdüm
Basket takımlarıda can falan çekişmiyor böyle can çekişmemi olur finalin ucundan döndüler daha yarış devam ediyor hele bitsinde neler yapılacak görelim
izle bak bakalım can çekişiyor mu çekişmiyor mu 4+3 yabancı sistemi gelinen yerde almann needham mathews ilw ön alanı terry ile 5 numaraı geçtiler birde bunun tersini söyleyeyim sana efes fener 4+3 yabancıda ağır ezer biz böyle vasatizm ile devam edeceksek

Çevrimiçi Necmi

abi şovda yapsınlar hemde dibine kadar ama yapsınlarda çeksinler bende biliyordum yapamayacaklarını da ne yapalım bekliyoruz işte
iyi niyet var evet ama icraat yok henüz yapsınlar alkışlarız yoksa yolları açık olsun
daha nasıl icraat bekliyorsun baskette iyiydik futbolda kupa kaldırdık hemtbolda şampiyon olduk transferler güven veriyor yönetimsel açıdan bindirme üyelerin üstüne gitmeleri falan içerdede kılıç savuruyorlar belli bir güven veriyor yönetim morinho talisca dillendiren cebinden para koymaya hazır olan illaki zıplatacak bir iş yapacak bekleyip görelim yangın çıkartmaya ne gerek var ara transferde 25 m indiren yönetim ana transferde sence nasıl davranır bu takının değişmesi gerektiğini biliyorlar zaman verilmeli biraz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Vetretan ve kariyerli oyuncu hakkımızı bence Kroos tan yana kullanmalıyız. Hata kaza kabul ettirirsek acaip birsey olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Vetretan ve kariyerli oyuncu hakkımızı bence Kroos tan yana kullanmalıyız. Hata kaza kabul ettirirsek acaip birsey olur.
Futbolu bırakıyor şampiyonadan sonra

Çevrimiçi Necmi

izle bak bakalım can çekişiyor mu çekişmiyor mu 4+3 yabancı sistemi gelinen yerde almann needham mathews ilw ön alanı terry ile 5 numaraı geçtiler birde bunun tersini söyleyeyim sana efes fener 4+3 yabancıda ağır ezer biz böyle vasatizm ile devam edeceksek
ne bekliyorsun zaten bu sürede onların seviyesine çıkacağınımı sanıyorsun yakında voleybolda eczacı vakıfbank seviyesinde niye değiliz dersin bu vasatlık değil yıllardır yapılmamış yatırım bir sezonda yapılmaz bir takımın kalıcı olması için gelişimdemlenerek yapılmalı maliyet üç dört seneye yansıtılmalı çark kurulduğunda sonra dönmeye devam eder

Çevrimdışı Talisca1903

daha nasıl icraat bekliyorsun baskette iyiydik futbolda kupa kaldırdık hemtbolda şampiyon olduk transferler güven veriyor yönetimsel açıdan bindirme üyelerin üstüne gitmeleri falan içerdede kılıç savuruyorlar belli bir güven veriyor yönetim morinho talisca dillendiren cebinden para koymaya hazır olan illaki zıplatacak bir iş yapacak bekleyip görelim yangın çıkartmaya ne gerek var ara transferde 25 m indiren yönetim ana transferde sence nasıl davranır bu takının değişmesi gerektiğini biliyorlar zaman verilmeli biraz
baskette süpürüyor fener hiç eurolig felan deme abi her zaman verecek bir cevabımız olurdu efese fenere bourga karşı bile karşı koyamadık zaten baskete baktıklarıda yok yoksa bu kadroyla devam etme kararı çıkmazdı
futbol kısmına bende transfer geleceğini düşünüyorum yangında çıkarmıyoruz getirsin koysun şovunuda yapsın formanın arkasına adınıda yazsın ama 50 puan gerideyiz bri kupa aldık büyüttüler durdular transfer polemiğne gerek yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Futbolu bırakıyor şampiyonadan sonra

Hadi bea bunu bilmiyordum.

Çevrimdışı Talisca1903

ne bekliyorsun zaten bu sürede onların seviyesine çıkacağınımı sanıyorsun yakında voleybolda eczacı vakıfbank seviyesinde niye değiliz dersin bu vasatlık değil yıllardır yapılmamış yatırım bir sezonda yapılmaz bir takımın kalıcı olması için gelişimdemlenerek yapılmalı maliyet üç dört seneye yansıtılmalı çark kurulduğunda sonra dönmeye devam eder
aynı fiyata daha iyi adamlar alınır burada bir tezat var baskete bakmıyorlar baksalar geçen sene yapamayan guardlarla devam etmezler herşeyi hocaya bırakmışlar oda kendi konfor alanından çıkmıyor ben bu takımın sene içinde yaptığı 2 transferi aha sağlıklı yapsa eurocup alabileceğini gördüm ama ısrarla hoca ne derse o moddalar
neyse sana tam olarak ne söylemek istediğimi anlatamayacağım galiba basketi takip eden arkadaşlar anlamıştır burada mesele para harcamak değil inatla aynı şeyleri tekrarlamak çok daha ucuza çok daha iyi oyuncular alabileceğin bir ortam var
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2024, 22:25:48 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

baskette süpürüyor fener hiç eurolig felan deme abi her zaman verecek bir cevabımız olurdu efese fenere bourga karşı bile karşı koyamadık zaten baskete baktıklarıda yok yoksa bu kadroyla devam etme kararı çıkmazdı
futbol kısmına bende transfer geleceğini düşünüyorum yangında çıkarmıyoruz getirsin koysun şovunuda yapsın formanın arkasına adınıda yazsın ama 50 puan gerideyiz bri kupa aldık büyüttüler durdular transfer polemiğne gerek yok
o kadar para yatırıp alamayanlar olunca büyütülür tabi fener baskete kaç yıldır yatırım yapıyor onu düşündünmü süpürmesi normal değilmi ne bekliyorsun altı ayda fener seviyesindemi olacaksın

Çevrimiçi Necmi

aynı fiyata daha iyi adamlar alınır burada bir tezat var baskete bakmıyorlar baksalar geçen sene yapamayan guardlarla devam etmezler herşeyi hocaya bırakmışlar oda kendi konfor alanından çıkmıyor ben bu takımın sene içinde yaptığı 2 transferi aha sağlıklı yapsa eurocup alabileceğini gördüm ama ısrarla hoca ne derse o moddalar
öyle olmak zorunda yürüyen tekere çomak sokulmaz iyi işler oldu bakmıyor olduklarını sanmıyorum basketci bir yönetim varken üstelik ama ortada enkaz var yapıyı hızlı kurmanın yoluda futbolu ayağa kaldırmaktan geçer para ordan geliyor

Çevrimdışı Talisca1903

o kadar para yatırıp alamayanlar olunca büyütülür tabi fener baskete kaç yıldır yatırım yapıyor onu düşündünmü süpürmesi normal değilmi ne bekliyorsun altı ayda fener seviyesindemi olacaksın
tabiki aynı seviyede olamayız çünkü birleşmedi bahçeşehir söz verdiği halde başkanı ama mesele o değil geçen sene eşiği atlayaman parçaları bu senede devam ettiryoruz bu saçma herşeyin parayla açıklanamayacağı bir ortam var bilen arkadaşlar yzsın para yoksa 450 bin koça kim verir yada wriht oturu germanı kaça aldı merkezefendi senin delgadodan daha mı pahalı

eğer bu kadro devam edecekse sezon başladığında tekrar konuşalım abi bence çok üzüleceğiz inşallah ben yanılırım
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2024, 22:35:36 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Necmi

tabiki aynı seviyede olamayız çünkü birleşmedi bahçeşehir söz verdiği halde başkanı ama mesele o değil geçen sene eşiği atlayaman parçaları bu senede devam ettiryoruz bu saçma herşeyin parayla açıklanamayacağı bir ortam var bilen arkadaşlar yzsın para yoksa 450 bin koça kim verir yada wriht oturu germanı kaça aldı merkezefendi senin delgadodan daha mı pahalı
başka kulüple birleşmek başkanın boyunu aşar sanırım tüzüğü bilmiyorum ama böyle bir kararı yönetimin vereceğini tahmin etmiyorum bilen varsa aydınlatsın bana yönetimin alacağı bir karar gibi gelmiyor

Çevrimdışı Talisca1903

hummels çöp oğlu çöp olmuş gönderin bize gelsin lan  :icool: :icool:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

hummels çöp oğlu çöp olmuş gönderin bize gelsin lan  :icool: :icool:
Savic / Hummels ikisinden birisini çözeceğiz inş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Savic / Hummels ikisinden birisini çözeceğiz inş.
leipzigden beri hastasıyım şu sabitzeride çeksek bir şekilde isminin sonunda -er olan futbolcuyu çekip alacan sabitzer xlager hizklirberger laimer ne alabiliyorsan avusturaylı alacan hitlerin torunlarından

Çevrimdışı Talisca1903

Finali kaybetselee bile Terzic ile devam ederler.
biz zaten hep realciyiz gutiden dolayı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

biz zaten hep realciyiz gutiden dolayı

zor ama ben Dortmundu destekliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

koşamıyor bile balon gibi olmuş salın gitsin sabitzeri  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi kartalizma190399

talisca beğenmezler atibaya çöp derler olcayı yuhalarlar başkanı hırsızlıkla suçlarlar sonrada masum olurlar öylemi daha o gün demiştim pişman olacaksınız fo giderde yerine bir daha onun gibi birini zor bulursunuz rantcıların önünü kapattı diye hırsızlıkla suçlandı gitti herşey unutuldu o günden beride beşiktaşın beli doğrulmuyor
En büyük suçlu taraftar yaşadığımız herşeyi bu taraftar yüzünden yaşıyoruz çebi kulübü yetle bir ederkende arkasında taraftar vardı çebiye laf edenler linç yiyordu çabuk unutmuşsun bunları dışardan hiç kimse beşiktaşa taraftarın verdiği zararı veremez
Beşiktaş baskı yerken arkasını dönüp dale çekenden taraftar olmaz gol yiyoruz lüdfedip daleyi kesmiyorlar stada gitmiyorsun herhalde gitsen fıtık olursun
Tabiki taraftar suçlu suratına tükürülmeyecek insanların eşleğine binip onların türküsünüde çağıran taraftar ilk kez bu seçimde gerçek taraftar geldi kongreye püskürttü hepsini

Seba'dan sonra 2 tane adam akilli baskanimiz oldu, ikisi de taraftar yuzunden gitti. Ikisi de camia'ya kustu, bir daha gelmek istemezlerse ben adamlara birsey diyemem. Adamlar hakli.

Çevrimiçi kartalizma190399

Giovanni bizi keser mi ?

Beni keser, devre arasinda asil istedigim adamdi.
Ama transferden tut sisteme kadar yetkiyi tamamen vereceksin.ve basina, hakemlere karsi koruyacaksin, sadece saha icini dusunecek.

Etiketler: