ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim
Yönetimde çebi yokki samet feyyaz gibi futbolun içinden gelmiş ve arat gibi bütün ömrü sporun içinde olmuş insanlar var takımın durumunu bütçesini bizden daha iyi biliyorlardır herhalde planlarıda ona göre yapmışlardır
Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence
Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor
"
Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum"
Biz yasanmislari soylemiyor muyuz? Bizde en taze yasanmislik uzerinden yorum yapiyoruz burada, daha uzerinden bir sezon bile gecmedi ayni hatalar yapilmasin diye.
"
saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor"
Futbolun icinden gelmis profesyoneller yonetiyor klubu... eeee kapatalim forumu gidelim o zaman? Neden fikrimizi beyan ediyoruz neyi tartisiyoruz o zaman?
"ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim"Anlamiyorsun sanirim agabey, bak daha iki sezon olmamis sen Tayyip'e 1.5M Euro bonservis vermissin ve daha gecen ay sozlesmesini 4 sene daha uzatmissin. Bonservisinin yarisina 2M Euro verdigin Emrecan Uzunhan ile 5 yillik sozlesme imzalamissin. Bu oyuncularin ikisinide buyuk ihtimalle onumuzdeki sezon 24 kisilik kadroda tutacaksin, ve bunlarin onune A kalitede en az iki, bilemedin 3 tane yabanci transferi edeceksin. Stoperlerin yanina onumuzdeki sezon bu beklerlemi devam edilecek belli degil, orta sahaya transfer yapilmasi gerekiyor, iki kanadada transfer yapilmasi gerekiyor, forvet alinmasi gerek falan filan. Sen daha hocayi aciklamadan, ilk 11'in iskeletini olusturacak oyunculari almadan 1 sezonluk performansa gore niye 3.5M Euro cocuga bayiliyorsun? Al iste onunde guzel bir Svenson ornegide var, Santos'u aciklamadan once gidip hemen aldilar bedava diye. Sonuc? Santos oynatmadi dogru duzgun adami, her mac Onur'u izlemeye devam ettik taa ki tepkilerden sakatim ayagina yatana kadar.
Kimsenin Yasin'i elestirdigi yada onceki hatalari Yasin'in uzerine yukledigi falanda yok...kisitli bir butcemiz ve harcama limitleri varken, teknik ekip ve yabanci oyuncular icin iddia edilen rakamlar ortadayken su asamada Yasin transferini gereksiz goruyorum. Hocani aciklarsin, takir takir transferlerin buyuk bir bolumunu bitirirsin, ana yemegini bitirdikten sonra tatlilara sira elbet gelir kasada para kalirsa.
Konudan ayri, klubun kasasindan para cikmiyor sponsorlarla karsilayacagiz bu su transferlerinide hic sevmiyorum. Bircok yonetim ayni seyleri soyluyor ama baskanligi/yonetimi birakacaklari kesinlesince senetleri bozdurup klubun kasasini bosaltip "kendi paralarini" alip gidiyorlar.