2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1119660 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

İskeleti tamamlayalım. Sonra cila işine geçeriz. Bizim şu anda ilk 11 için eksiklerimiz var. Onları tamamlamamız lazım. Çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum.
Aynen stopere de Hummels alsak iyi olur bunları il elden alıp önümüzü görelim

Çevrimiçi Necmi

Okudugunu anlamakta zorluk cekiyorsun sanirim agabey, bir daha oku belki ne demek istenmistir ve ana tema nedir anlarsin. Ornekleri ile detayli olarak yazmisiz oraya, bir onceki sezon rotasyona ve yedek klubesine gereksiz bir suru oyuncu alindi diye. Ayni hata yapilmasin, once direkt 11'e yazilacak oyunculari alalim sonra yamalari yapariz demisiz.

Sen gelmis Besiktas'a alinan oyuncuyu daha sirtina formayi gecirmeden linc ediyorlar, Atiba falan diyip lafi sacma sapan yerlere cekiyorsun. Cocugun oyununa kim ne yazmis, neresini kotulemisiz, nasil linc etmisiz? Kendinde yazmissin birde daha resmi aciklama yok diye. Gunde 100 tane transfer haberi cikiyor, her menajerin cikarttigi yada Twitter'da biraz detay verip sallayan heriflerin tweet'lerine gore biz ya bu herif Besiktas'a gelecek aman beyler pompalamaya baslayalim ki degeri mi ciksin diyelim?

Al iste gecen transfer sezonundan butun mesajlar duruyor orada, Alex/Bailly/Amartey/Rebic gelirken ya zaten elimizde sakatliga yatkin Cenk var, dizlerine guvenemedigimiz Aboubakar, sakatliklarla bogusan Ghezzal falan varken neden sakatlik gecmisi kabarik oyunculari aliyoruz diye yazmisiz oraya. Bailly geldi herif isinirken sakatlanip duruyordu, Alex butun sezon yoktu zaten, Amartey-Rebic sakatliklardan dolayi 30 maca yakin maci kacirdilar. Onlari yazdik diye bu oyunculari kotulemis mi olduk? Yada once direkt ilk 11 oyuncusu alin yazdigimizda Yasin'i linclemis mi olduk? =/
ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim
Yönetimde çebi yokki samet feyyaz gibi futbolun içinden gelmiş ve arat gibi bütün ömrü sporun içinde olmuş insanlar var takımın durumunu bütçesini bizden daha iyi biliyorlardır herhalde planlarıda ona göre yapmışlardır
Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence
Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor

Çevrimdışı Sefa Kara

Nuri şahini getirecekler bunlar!

İmposter olacak takımın başında.Yapma hasan arat başkan çok güzel bir kadro kuracaksın heba etme o kadroyu bu hoca bizden değil.

Çevrimiçi mayguntr

fatih var işte yıllardır oynuyor, bedava gönderdik, oda hem ön libero hem bek hem stoper oynuyordu. Vermessen şans bulamaz tabi. Şimdi fatih’i istesek en az 3-4 onada isterler.

Bu fatih mi? https://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aksoy/profil/spieler/338794
26 yasinda 900 dk zar zor oynamis.

Fatih 18 yasindayken 0 dk tecrubesi vardi super ligde.  Su an bile 9bin dkyi anca bulmus, 100 mac anca ediyor.

Almaya calistigimiz oyuncunun 50 maci var simdiden. Mac herseydir demiyorum ama bu tecrubesi piyasa ediyor su anda. GS 3-4 mac sampiyonlar liginde oynattigi 18 yasindaki stoperi 10milyona kitledi, 18 yasinda o kadar sure almis stoper yok diye piyasada.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi gokhans

Bu fatih mi? https://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aksoy/profil/spieler/338794
26 yasinda 900 dk zar zor oynamis.

Fatih 18 yasindayken 0 dk tecrubesi vardi super ligde.  Su an bile 9bin dkyi anca bulmus, 100 mac anca ediyor.

Almaya calistigimiz oyuncunun 50 maci var simdiden. Mac herseydir demiyorum ama bu tecrubesi piyasa ediyor su anda. GS 3-4 mac sampiyonlar liginde oynattigi 18 yasindaki stoperi 10milyona kitledi, 18 yasinda o kadar sure almis stoper yok diye piyasada.
20 yaşında sivasa gitti bizden, 40 maç oynadı. Bu sezon alanyada 23 maç yapmış. Serdar malum braga’da, bu çocukdan bir halt olmaz denmiyormuydu oynadığı maçlarda? Almaya çalıştığımız adam 50 maç oynamış u19’da, kazım karataş’ın yedeği. Oyununuda beğendinmi mesela?  bize karşıda izledin işte 3,5milyon verirken için razı öylemi? Emrecan uzunhan bile gelirken daha heyecan veriyordu, sert, hızlı ayağı temiz vs.diye!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şunlara bak. Yolla yolla bitmez. Acilinden sportif direktör açıklamamız lazım.

https://x.com/HaberKartali/status/1795161709184700831

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Nuri şahini getirecekler bunlar!

İmposter olacak takımın başında.Yapma hasan arat başkan çok güzel bir kadro kuracaksın heba etme o kadroyu bu hoca bizden değil.

Nuri şahinin sana, kulübüne ne gibi saygısızlığı oldu? Yeterlidir yetersizdir onu konuşmuyorum bile. Şu tür paylaşımları saçma buluyorum.

Yani dışarıya gerek yok, kendi kendimize zarar verebiliyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim
Yönetimde çebi yokki samet feyyaz gibi futbolun içinden gelmiş ve arat gibi bütün ömrü sporun içinde olmuş insanlar var takımın durumunu bütçesini bizden daha iyi biliyorlardır herhalde planlarıda ona göre yapmışlardır
Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence
Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor

"Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum"

Biz yasanmislari soylemiyor muyuz? Bizde en taze yasanmislik uzerinden yorum yapiyoruz burada, daha uzerinden bir sezon bile gecmedi ayni hatalar yapilmasin diye.

"saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor"

Futbolun icinden gelmis profesyoneller yonetiyor klubu... eeee kapatalim forumu gidelim o zaman? Neden fikrimizi beyan ediyoruz neyi tartisiyoruz o zaman?

"ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim"

Anlamiyorsun sanirim agabey, bak daha iki sezon olmamis sen Tayyip'e 1.5M Euro bonservis vermissin ve daha gecen ay sozlesmesini 4 sene daha uzatmissin. Bonservisinin yarisina 2M Euro verdigin Emrecan Uzunhan ile 5 yillik sozlesme imzalamissin. Bu oyuncularin ikisinide buyuk ihtimalle onumuzdeki sezon 24 kisilik kadroda tutacaksin, ve bunlarin onune A kalitede en az iki, bilemedin 3 tane yabanci transferi edeceksin. Stoperlerin yanina onumuzdeki sezon bu beklerlemi devam edilecek belli degil, orta sahaya transfer yapilmasi gerekiyor, iki kanadada transfer yapilmasi gerekiyor, forvet alinmasi gerek falan filan. Sen daha hocayi aciklamadan, ilk 11'in iskeletini olusturacak oyunculari almadan 1 sezonluk performansa gore niye 3.5M Euro cocuga bayiliyorsun? Al iste onunde guzel bir Svenson ornegide var, Santos'u aciklamadan once gidip hemen aldilar bedava diye. Sonuc? Santos oynatmadi dogru duzgun adami, her mac Onur'u izlemeye devam ettik taa ki tepkilerden sakatim ayagina yatana kadar.
Kimsenin Yasin'i elestirdigi yada onceki hatalari Yasin'in uzerine yukledigi falanda yok...kisitli bir butcemiz ve harcama limitleri varken, teknik ekip ve yabanci oyuncular icin iddia edilen rakamlar ortadayken su asamada Yasin transferini gereksiz goruyorum. Hocani aciklarsin, takir takir transferlerin buyuk bir bolumunu bitirirsin, ana yemegini bitirdikten sonra tatlilara sira elbet gelir kasada para kalirsa.

Konudan ayri, klubun kasasindan para cikmiyor sponsorlarla karsilayacagiz bu su transferlerinide hic sevmiyorum. Bircok yonetim ayni seyleri soyluyor ama baskanligi/yonetimi birakacaklari kesinlesince senetleri bozdurup klubun kasasini bosaltip "kendi paralarini" alip gidiyorlar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Nuri şahinin sana, kulübüne ne gibi saygısızlığı oldu? Yeterlidir yetersizdir onu konuşmuyorum bile. Şu tür paylaşımları saçma buluyorum.

Yani dışarıya gerek yok, kendi kendimize zarar verebiliyoruz.
Yanlış anlama ama Hasan başkanı destekliyorum Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yonetecekse bu demeçleri veren birinin basta gundem olduğu için Nuri Şahin vb. İsimlerin o koltuğa oturma şansı yok. Başarılı olur olmaz bunu tartışmiyorum bile.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Samet Demir

Yanlış anlama ama Hasan başkanı destekliyorum Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yonetecekse bu demeçleri veren birinin basta gundem olduğu için Nuri Şahin vb. İsimlerin o koltuğa oturma şansı yok. Başarılı olur olmaz bunu tartışmiyorum bile.
Benim vurgu yaptığım mesela işin sportif boyutu değil. (Nuri büyük bir kumar olur, tutmazsa yönetim seneyi hiç bir şekilde göremez. Hatta ve hatta Mourinho deyip Nuri getirirsen haklı eleştiriye de uğrarsın.) Söylemek istediğim renkli basının yapmak istediğ algıyı biz yapıp adamların ekmeğine bal sürüyoruz.

Oyuncu olsun, hoca olsun daha ne verdiğini görmeden tepki göstermek yersiz geliyor. Hele hele bize hiç bir saygısızlığı olmayan kişiler için bel altı vurmak bence bize yakışmıyor. Şahsi fikrim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bence Nuri felan olmaz ya sanmıyorum ben

Çevrimiçi Monza

- Oxlade-Chamberlain - 1.5M Euro Imza Parasi + 2.5M Euro Garanti Maas + 10B Euro mac basi
 - Ante Rebic - 280B Euro Imza Parasi + 2.5M Euro Garanti Maas + 10B Euro mac basi

Bu rakamlardan benim anladığım şu; Rebiç'i dövsen bırakmaz bu parayı.

Çevrimiçi mayguntr

20 yaşında sivasa gitti bizden, 40 maç oynadı. Bu sezon alanyada 23 maç yapmış. Serdar malum braga’da, bu çocukdan bir halt olmaz denmiyormuydu oynadığı maçlarda? Almaya çalıştığımız adam 50 maç oynamış u19’da, kazım karataş’ın yedeği. Oyununuda beğendinmi mesela?  bize karşıda izledin işte 3,5milyon verirken için razı öylemi? Emrecan uzunhan bile gelirken daha heyecan veriyordu, sert, hızlı ayağı temiz vs.diye!!

https://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aksoy/leistungsdatendetails/spieler/338794/plus/0?saison=&verein=&liga=&wettbewerb=TR1&pos=&trainer_id=
Cok uzatmak istemiyorum ama, 18/19 sezonunda 8 mac oynamis (20 yasindayken), sonraki sezon 23 mac.

26 yasinda oynadigi 23 macin hic bir onemi yok. Tecrubenin para ettigi yaslar 18-23 dur. 26 yasinda primeindaki oyuncu dogru duzgun anadoluda 11 oynamiyorsa zaten ne isi var bizim takimda.

Serdar Saatci kadro disi birakilmasa zaten minumum 3-5milyona satacagimiz bir oyuncuydu.

Tekrar yaziyorum, ben piyasa degerinin nerden geldigini yaziyorum, ne kadar iyi olacagini degil.
Emrecan Uzunhan da ayni mantikla alindi, 1 sene surekli oynadigi icin. Ama hizli diye biri raporladiysa, kuluple olan tum iliskisi kesilsin takimin gelecegi icin.

Çevrimiçi levitate

lewa -di maria yada haller & reus Yada shick& müller kasa adamlardan 2 tanesiyle başlayalım sonra yasinde olur osman da alide önce ön tarafa kaliteyi bir koyalım gözümüz gönlümüz şenlensin
lewa barca devam, di maria rosairo diyolar abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

lewa barca devam, di maria rosairo diyolar abi
üzdün di maria bari gelsin ne var arjantinde 2 sene sonra gitsin

Çevrimiçi Samet Demir

Bu rakamlardan benim anladığım şu; Rebiç'i dövsen bırakmaz bu parayı.
Ox' da bırakmaz. Son Kasımpaşa maçında o kadar genç oyuncunun arasında oyun anlamında fena sırıttı. Abudan imza parası için diretecek, diğer oyuncuları bir şekilde çıkarırız elden. Bu üçlü sorun bence.

Çevrimiçi levitate

üzdün di maria bari gelsin ne var arjantinde 2 sene sonra gitsin
zenginler falan devreye girmiş arjantin'e getirmeye çalışıyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

"Ben saçmalamıyorum çünkü yaşanmışları söylüyorum"

Biz yasanmislari soylemiyor muyuz? Bizde en taze yasanmislik uzerinden yorum yapiyoruz burada, daha uzerinden bir sezon bile gecmedi ayni hatalar yapilmasin diye.

"saçmalayanlarda hayatlarını futbolun içinde profesyonelce geçirmiş insanlardan daha fazla bildiklerini düşünen insanlar bence Sanki onlar bilmiyor 11 kurulması gerektiğini bizden önce samet çizdi bu takımın üstünü daha transfer dönemi başlamadı herhalde 11 kurmakta gecikmeden bahsedip eleştiri yapılıyor"

Futbolun icinden gelmis profesyoneller yonetiyor klubu... eeee kapatalim forumu gidelim o zaman? Neden fikrimizi beyan ediyoruz neyi tartisiyoruz o zaman?

"ben genel konuştum böyle çocukları erken bitiremezsen sonra başka takımlarda görürsün yerli az kaliteli oyuncu senin keyfinin gelmesini bekleyecek kadar takımında kalmaz işde beklersen esas çer çöpe kalıyorsun sonrada benim yerli kalitem kötü diye dövünüyoruz bir gençde yetenek görüyorsan fırsatını yakaladığın an alırsın alacak olanlarda 11 oyuncusu için planlarını yapmıştır artı 11 için almadıklarını nerden biliyoruz tepki vereceksek transfer dönemine girmeden bitirilen genç oyuncuya değilde transferin son günü getirilen sakat avrupada takım bulamamış oyunculara tepki verelim o yapılan transfer hatalarını genç çocuğa yüklemeyelim"

Anlamiyorsun sanirim agabey, bak daha iki sezon olmamis sen Tayyip'e 1.5M Euro bonservis vermissin ve daha gecen ay sozlesmesini 4 sene daha uzatmissin. Bonservisinin yarisina 2M Euro verdigin Emrecan Uzunhan ile 5 yillik sozlesme imzalamissin. Bu oyuncularin ikisinide buyuk ihtimalle onumuzdeki sezon 24 kisilik kadroda tutacaksin, ve bunlarin onune A kalitede en az iki, bilemedin 3 tane yabanci transferi edeceksin. Stoperlerin yanina onumuzdeki sezon bu beklerlemi devam edilecek belli degil, orta sahaya transfer yapilmasi gerekiyor, iki kanadada transfer yapilmasi gerekiyor, forvet alinmasi gerek falan filan. Sen daha hocayi aciklamadan, ilk 11'in iskeletini olusturacak oyunculari almadan 1 sezonluk performansa gore niye 3.5M Euro cocuga bayiliyorsun? Al iste onunde guzel bir Svenson ornegide var, Santos'u aciklamadan once gidip hemen aldilar bedava diye. Sonuc? Santos oynatmadi dogru duzgun adami, her mac Onur'u izlemeye devam ettik taa ki tepkilerden sakatim ayagina yatana kadar.
Kimsenin Yasin'i elestirdigi yada onceki hatalari Yasin'in uzerine yukledigi falanda yok...kisitli bir butcemiz ve harcama limitleri varken, teknik ekip ve yabanci oyuncular icin iddia edilen rakamlar ortadayken su asamada Yasin transferini gereksiz goruyorum. Hocani aciklarsin, takir takir transferlerin buyuk bir bolumunu bitirirsin, ana yemegini bitirdikten sonra tatlilara sira elbet gelir kasada para kalirsa.

Konudan ayri, klubun kasasindan para cikmiyor sponsorlarla karsilayacagiz bu su transferlerinide hic sevmiyorum. Bircok yonetim ayni seyleri soyluyor ama baskanligi/yonetimi birakacaklari kesinlesince senetleri bozdurup klubun kasasini bosaltip "kendi paralarini" alip gidiyorlar.
iyide as stoper alacaksan hocayı beklersin ama 18 yaşındaki oyuncu için hoca beklesen ne olacak ne diyebilirki
İki tane as yabancı stoper alabilirsin gerisi yerli olmalı ve en fazla oyuncuyu stoperde tutmak zorundasın sayıyorsun bir sürü stoper onlar varken ne gerek var diyorsun ama onlar bu senede vardı bütün sene necip oynadı talha sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul elden çıkarılırmı asla peki güvenebiliröisin bence hayır necipe güvenebilirmisin bence hayır ama ikisi sağ stoperi yedekler bence ama solda kim var emrecan güvenebilirmisin muamma as stoper kim olacak alınır farzediyorum ama hem sol brk hem sol stoper oynayabilecek 18 yaşında bir çocuk havada kapılır tutar tutmaz bu birazda şans büyük takımsan bu eiske girersin kaldıki aldıkmı belli değil aldıysak kaça buda belli değil alınmalımı eğer kulüp içinde bir meil varsa alınır gerisi kısmet artık dört yıldır avrupanın sakatlarına oluk oluk para döktük kimse gıkını çıkartmadı şimdi genç çocuk üzerinden birşey demek bence gereksiz olur olmaz olursa tutar tutmaz bilemem ama neden alındı demem genç oyuncu risk transferidir alttan gelen yerli stoperde yok alınırsa neden alındı denmez çocuk hakkında fazla birşey bilmiyorum maçta bile dikkatimi çekmedi ama kendi gençlerimize odaklanmışdım kasımpaşa ile pek ilgilenmedim 5-6 tane çok sağlam yabancı alsınlar gerisini bu şekilde doldursunlar ben razıyım ama önce eldekilerden kurtulmak lazım yerli kadroyu geniş tutmakta fayda var bu arada talha gelecek sezonda eski haline dönemez
Fikrini beyan edersinde bu fikir değilki hoca beklensinde geleceğe yatırımın hocayla alakası ne her sene en az iki tane genç yerli yetenek vadeden oyuncu alınmalı

Çevrimiçi Necmi

https://www.transfermarkt.com.tr/fatih-aksoy/leistungsdatendetails/spieler/338794/plus/0?saison=&verein=&liga=&wettbewerb=TR1&pos=&trainer_id=
Cok uzatmak istemiyorum ama, 18/19 sezonunda 8 mac oynamis (20 yasindayken), sonraki sezon 23 mac.

26 yasinda oynadigi 23 macin hic bir onemi yok. Tecrubenin para ettigi yaslar 18-23 dur. 26 yasinda primeindaki oyuncu dogru duzgun anadoluda 11 oynamiyorsa zaten ne isi var bizim takimda.

Serdar Saatci kadro disi birakilmasa zaten minumum 3-5milyona satacagimiz bir oyuncuydu.

Tekrar yaziyorum, ben piyasa degerinin nerden geldigini yaziyorum, ne kadar iyi olacagini degil.
Emrecan Uzunhan da ayni mantikla alindi, 1 sene surekli oynadigi icin. Ama hizli diye biri raporladiysa, kuluple olan tum iliskisi kesilsin takimin gelecegi icin.
emrecan hızlı diye alınmadıki zaten hızlıda değil ortalama ama iyi yer tutar kolay kolay top geçirmez ve üçlü savunmanın sol stoperi diye alındı üçlü oynarken hızlı stopere pek ihtiyaç olmaz

Çevrimdışı sEuL

iyide as stoper alacaksan hocayı beklersin ama 18 yaşındaki oyuncu için hoca beklesen ne olacak ne diyebilirki
İki tane as yabancı stoper alabilirsin gerisi yerli olmalı ve en fazla oyuncuyu stoperde tutmak zorundasın sayıyorsun bir sürü stoper onlar varken ne gerek var diyorsun ama onlar bu senede vardı bütün sene necip oynadı talha sakatlıktan döndü ne vereceği meçhul elden çıkarılırmı asla peki güvenebiliröisin bence hayır necipe güvenebilirmisin bence hayır ama ikisi sağ stoperi yedekler bence ama solda kim var emrecan güvenebilirmisin muamma as stoper kim olacak alınır farzediyorum ama hem sol brk hem sol stoper oynayabilecek 18 yaşında bir çocuk havada kapılır tutar tutmaz bu birazda şans büyük takımsan bu eiske girersin kaldıki aldıkmı belli değil aldıysak kaça buda belli değil alınmalımı eğer kulüp içinde bir meil varsa alınır gerisi kısmet artık dört yıldır avrupanın sakatlarına oluk oluk para döktük kimse gıkını çıkartmadı şimdi genç çocuk üzerinden birşey demek bence gereksiz olur olmaz olursa tutar tutmaz bilemem ama neden alındı demem genç oyuncu risk transferidir alttan gelen yerli stoperde yok alınırsa neden alındı denmez çocuk hakkında fazla birşey bilmiyorum maçta bile dikkatimi çekmedi ama kendi gençlerimize odaklanmışdım kasımpaşa ile pek ilgilenmedim 5-6 tane çok sağlam yabancı alsınlar gerisini bu şekilde doldursunlar ben razıyım ama önce eldekilerden kurtulmak lazım yerli kadroyu geniş tutmakta fayda var bu arada talha gelecek sezonda eski haline dönemez
Fikrini beyan edersinde bu fikir değilki hoca beklensinde geleceğe yatırımın hocayla alakası ne her sene en az iki tane genç yerli yetenek vadeden oyuncu alınmalı
İyide oynayip oynamayacağı belli olmayan çocuğa ne diye 3.5M Euro bayılalım diyoruz işte ağabey. Her sene tonla alıyoruz genç oyuncu, hadi bunlara şans versek anlayacağım ama transfer edip aldığımız genç oyuncularından kaçını oynattık bugüne kadar. Muhayyer vardı bir tane, Onur vardı sözde yeni 10 numaramız, büyük yıldız Beşar Guddusi vardı, Sivas’ta 30 maça falan çıkan Kerem Atakan Keskin, Eskişehir’de bi ara sezonun ilk yarısında 20 maça çıkan çocuk vardı Bilal, onuda aldık alel acele sonra iki maç üst üste oynatmadan 3 sezondur kiralıyoruz, geçen sene Somaspor ile coşan Emrecan Bulut’u aldık ama kanatlarda Cenk ve Onur’u oynatmaktan ona sıra gelmediği için onuda Kirazspor’a falan kiralamisizdir, Hasic’ide kanat yokluğunda bir sürü yabancıyi kadro dışı bıraktığımız bir sezonda bilmem nerelere kiraladık. Adana’da kalbur üstü denilen ve sürekli oynayan Tayyip Necip’i kesemiyor. Potansiyeline milyon Eurolar bayıldığımiz Emrecan forma yüzü goremiyorken, bütün hücum hattinin döküldüğü ve sakatlıklarla boğuştuğu, 5 hoca değiştirdiğimiz rezil bir sezonda ancak taraftar ve sosyal medyadaki baskı sayesinde zoraki olarak Semih’in oynatıldığı bir denklemde - ne vereceği ve büyük ihtimalle kiraya verilip unutulacak Yasin’i almaya şu denklemde hiç gerek yok. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi, önce takım iskeletini kur sonra kasanda para kalırsa Yasin’i de al. Ama anlatamıyoruz sana ne demek istediğimizi, yada içerken okuyorsun anlamıyorsun bizi. Gel beraber içelim diyecemde ebesinin şeyindeyim bende.

Çevrimdışı sEuL

emrecan hızlı diye alınmadıki zaten hızlıda değil ortalama ama iyi yer tutar kolay kolay top geçirmez ve üçlü savunmanın sol stoperi diye alındı üçlü oynarken hızlı stopere pek ihtiyaç olmaz
Emrecan dediğin gibi hızlı bir oyuncu değil, bence ayağı temiz, dünkü maçta da baskı altında ileriye dönük ayağa paslari ile birden fazla rakip presini tek pasta bitirdi.  Sans bulması gerekiyor ama gel gör ki sezonun son maçında sol stoperde sağ ayaklı Necip’in oynatıldığı bir denklemde forma yüzü pek göremeyecek heralde. Büyük ihtimalle önümüzdeki sezon kiralık gider.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hiç akıllanmıyoruz hiç aynı hamam aynı tas devam ediyor
Kulüp açıklamadı daha tutki aldık alınmış bir oyuncuyu kötüleme mantığını anlamıyorum en çöp oyuncuyu alsa renkliler yıldız muamelesi yapar psikolojik avantajı ele geçirir biz yıldız adayı alsak yerden yere vurur basınada kaşıyacağı zemin hazırlarız
Düşünün şifo mehmet gibi bir oyuncu olsa ve alsak 3-4 m ye daha forma giymeden linç edilir ve kazanamadan kaybederiz şifo alındığında herkes birbirine kim bu diyordu zamanında tümeri aldığımızda samsun ilhanın yanında zorla verdi demişdi taraftar
Büyük takım kimliği farklıdır hiç umulmadık oyuncu bir anda gelir yıldızlaşır üstelik kasımpaşa anadolu takımı değil istanbul takımı en büyük handikapımız olan oyuncu istanbula gelince dağılır sorununu yaşamayız
Olur olmaz ama alınırsa saygı duyup ne verip ne veremeyeceğine bakmak lazım peşin hükümlü olmamayı öğrenemedi bu taraftar dönün atiba alındığında marcello alındığında söylenenlere bakın
Beşiktaşa alınan bir oyuncuyu daha sırtına forma giymeden kötülemek ne ya dünyadaki futbol bütçesininde farkında değilsiniz az işe yarayacak oyuncuyu avrupada hiç bir takımdan üç m ye alamazsın bugün oyuncu tabanı beşten başlıyor düşünün alt yapınızdan çıkmış genç çocuklara gözlerini kırpmadan beş m verebiliyorlar siz nasıl üç m den daha ucuza yetenekli bir oyuncu alabileceğinizi hayal ediyorsunuz alırsında işde o futbolcu olmaz
18 yaşında kasımpaşada piyasa değerini 4,5 m ye çıkartmış yere göğe sığdıramadığınız emirhan ilkhan ın piyasa değeri üç m avrupaya gitti başarısız oldu geri gelirse yüksek olasılıkla avrupa defteri kapanmış olur ama istiyorsunuz ama 18 yaşında bir çocuğu linç ediyorsunuz suçu ne beşiktaş alt yapısından çıkmamasımı

Sizin yaptiginiz gibi her transferi alkislayip sonuca gore mi yorum yapalim yani? Zaynutdinov transferine bir ben ve Ravenman Kazak Necip'e 5 milyon euro verilir mi derken siz yok CSKA'dan geliyor yok 85 mevkii'de oynuyor vs diye transferi ovuyordunuz, gorduk sonucunu iste.
Yasin Ozcan'i o sartlarda almanin sacma oldugunu gormek icin formayi sirtina gecirmesine hic gerek yok, mantiksal olarak yapayanlis transfer zaten.

Kimse cocugun yetenegine birsey demiyor, illa kotu transfer de demiyor. Ama inanilmaz muhtesem super yetenek gostermemis ortalama lig oyuncusu 18 yasinda bir cocuga 3.5 milyon euro verecek butcemiz yok. Bu cocuk ilk 11 mi olacak? Olmayacak. Yedek solbekine Besiktas 3.5 milyon euro veremez. Nokta. Ha, biz 4 sene evvelki gibi 90% olarak zaten belli bir kadro'ya sahip oluruz, bu cocukta muhtesem bir potansiyel gorursun o zaman alirsin. Yedek solbeke gelene kadar ben 10 tane daha acil ihtiyac olan mevkii sayarim. Aciliyet sirasinda 11. olan bir mevki'ye 3.5 milyon euro para harcayamazsin. Bunu anca santrforuna 30 milyon euro harcayacak, toplam butcesi 100 milyon euro olan takim yapar. Bizde oyle bir butce olmadigina gore sacma transfer. Transfer bitip cocuk 20 mac oynadiktan sonra elestirmek kolay. Simdi elestirebiliyorsan bir ise yarayabilir. Obur turlu elestiriyi Ezel'in kor annesi de yapar.

Çevrimiçi kartalizma190399

masuaku alternatifine 3,5 milyon vermek çok saçma. Nskala, svennson gib gibi bedelsiz adam kovalanması daha mantıklı. Arkada terzi’de var daha ne olsun. Yasin bizim altyapımızda olsa, dünkü maçda şans verilse taraftar dünkü gibi mızmızlanacak, altyapıda adam yok denilecekti. Anadolu takımında olup 50 maç yapınca 3,5 veriosun işte, yada emirhan gibi bonservis yarısına 2,5 veriosun. Aytuğ batur kömeç istanbulsporda 20maç yapsaydı bu sezon onada 3 milyon versek, çok iyi transfer derdik belki.. Bu yüzden altyapı önemli, bu yüzden şans bulmalı yada oynama garantili kiralanmalılar.

Biz bu hatalari surekli yapiyoruz zaten. 5 para etmez, sacma sapan adamlara dunya kadar para veriyoruz belki birsey olur diye. Sonra asil kritik mevkilere para kalmiyor orada kalite dusuruyorsun. Yedek solbekimizin kalitesi bizim siralamamizi gelecek sene belirlemeyecek. Ha Yasin oynamis ha Tayfur Bingol ha Emrecan Terzi. Ben yedek solbek almam bile bunlar varken. Umut Meras gitsin sorun degil, idare edecek yedekler var. O para'yi da santrfor veya stoper veya kanat butcesine aktaririm, ilk 11'de oynayacak ve senin ligdeki siralamani belirleyecek adam en azindan kaliteli olur. Gecen sene de Zaynutdinov'a falan sacma sapan paralar odedik, sonra kritik mevkilere butce yetmeyince Tadic yerine Rebic'i, Malinovski yerine Ox'u aldin gorduk iste.

Santrfor
Stoper 1
Stoper 2
Kanat 1
Kanat 2

Once su 5 mevki'yi hallet, para'yi bunlara akit, yedeklere sonra bakarsin zaten. Iyi bir santrforumuz olmayacaksa zaten birsey olmaz seneye, ama birakin yedek solbeki, as solbek olmadan bile sampiyon olabiliyorsun bu ligde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İskeleti tamamlayalım. Sonra cila işine geçeriz. Bizim şu anda ilk 11 için eksiklerimiz var. Onları tamamlamamız lazım. Çok bekleyeceğimizi düşünmüyorum.

2 adet net stoper, 1 adet çift yönlü en az 12 15 gole katkı yapacak ortasaha(8numara) 2 adet kanat oyuncusu bunlardan 1 tanesi adam eksilten driblbing yeteneği olan ve skor yapan diğerde ghezal tarzı oyun kurucu ve ve kilit pas özellikli tam olarak Di Maria dan bahsediyorum, 1 tanede Forvet lazım Haller veya Schick gibi.

Bu 6 adet aldıktan sonra geri kalan yerler tamamlanır. 

Etiketler: