UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş Tarih : 14.12.2023 Saat : 23:00 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Paweł Raczkowski - Paweł Sokolnicki - Radosław Siejka - Tomasz Musiał

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17186 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı qp 383

O maç da onun gitmesine ve yönetimin zora düşmesine sebep oldu, hayırlı mağlubiyet diyebiliriz  :tabe:
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Rakibin zayıflığından mı bilmiyorum ama Bahtiyar stoperde iyi göründü, sol bek performansından iyi.

Top ayagina yakisiyor aslinda ama stoperde biraz yavas kalabilir.

Kendisini dogru duzgun hucuma donuk olarak santraforun arkasinda goremedik bir turlu. Muleka'ya kafa ile indirdigi topta cok iyiydi

Çevrimdışı uğur07

valla birtek emrecan iyiydi. mustafa les. semih soru isareti. daha bakmak lazim . sans vermeli bu sezon. aytug zaten 30 dn falan kaldı sahada

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi sEuL

O maç da onun gitmesine ve yönetimin zora düşmesine sebep oldu, hayırlı mağlubiyet diyebiliriz  :tabe:

:super:

Çevrimiçi Necmi

Ronaldonun Manchester daki ilk sezonunu izle.
Bu çocuklar mantar değil, onları yetiştirecek hoca lazım.
zaten beni iyi okumuyorsunuz benim sorunum çocuklarla değil bu çocuklar en iyi jenerasyondu onları bu hale getiren alt yapıdaki hoca müsvetteleri napayım sizin gibi alkışmı tutayım o alkışların karşılığı on yıl maaş ödemekle sonuçlanıyor görmüyormusunuz oynayacak durumda değiller koşmuyorlar mücadele etmiyorlar üstelik rakip leş ve maçın son çeyreğinde girmişler rakip yorgun buna ramen hımbıllar şu maçta ligdeki herhangi bir takım bizi delik deşik ederdi ben demiregeyi tutuyorum takımda kalıp tecrübe kazanmalı geleceği var semihide çok severdim ama bu egoistlik başka birşey bu hastalık futbolla alakalı değil geçecek birşey değil böyle olmaz kaldıki rebiç ox gibi tecrübeli oyuncular sahada genç oyuncuya kolay kolay fırça atmaz burda sorun bence daha büyük

Çevrimiçi Necmi

valla birtek emrecan iyiydi. mustafa les. semih soru isareti. daha bakmak lazim . sans vermeli bu sezon. aytug zaten 30 dn falan kaldı sahada

ben mustafayı beğendim aslında 😂 ilk girdiğinde çuvalladı sonra toparladı a takımda ilk oynuyor avrupa deplasmanı ayakları titrer erken hüküm vermeyin

Çevrimiçi sEuL

Mustafa nasil les diyorsunuz aklim almiyor, bu cocuk 5 ay once 16 yasina daha yeni girdi.
Son dakikalarda bir vucut calimi ile iki rakip oyuncuyu ekarte edip faul aldirdi, bir pozisyonda sag kanattan topla dribbling'le gelip Semih'e iyi bir pas cikardi. Top kontrolu ve ayagina hakim, tabi ki gelistirmesi gereken yerleri olacak ama ilk profesyonel macinda sure almis oldugu 30 dakikadan nasil "les" olduguna karar verebiliyorsunuz aklim almiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

zaten beni iyi okumuyorsunuz benim sorunum çocuklarla değil bu çocuklar en iyi jenerasyondu onları bu hale getiren alt yapıdaki hoca müsvetteleri napayım sizin gibi alkışmı tutayım o alkışların karşılığı on yıl maaş ödemekle sonuçlanıyor görmüyormusunuz oynayacak durumda değiller koşmuyorlar mücadele etmiyorlar üstelik rakip leş ve maçın son çeyreğinde girmişler rakip yorgun buna ramen hımbıllar şu maçta ligdeki herhangi bir takım bizi delik deşik ederdi ben demiregeyi tutuyorum takımda kalıp tecrübe kazanmalı geleceği var semihide çok severdim ama bu egoistlik başka birşey bu hastalık futbolla alakalı değil geçecek birşey değil böyle olmaz kaldıki rebiç ox gibi tecrübeli oyuncular sahada genç oyuncuya kolay kolay fırça atmaz burda sorun bence daha büyük
çok bir şey görmedim ben sahada çok rahat takıldılar genç adam yırtacak bunu da taraftara gösterecek bana hoş gözükmedi duruşları benim genç oyuncu kiterim bu değil bana göre böyle başkasının düşüncesde kendini bağlar

Çevrimdışı uğur07

Mustafa nasil les diyorsunuz aklim almiyor, bu cocuk 5 ay once 16 yasina daha yeni girdi.
Son dakikalarda bir vucut calimi ile iki rakip oyuncuyu ekarte edip faul aldirdi, bir pozisyonda sag kanattan topla dribbling'le gelip Semih'e iyi bir pas cikardi. Top kontrolu ve ayagina hakim, tabi ki gelistirmesi gereken yerleri olacak ama ilk profesyonel macinda sure almis oldugu 30 dakikadan nasil "les" olduguna karar verebiliyorsunuz aklim almiyor.
buna yanit vereyim de verdigin cevap kayitlarima girsin aramak zorunda olmayayim. ileride olurda sans bulursa bunu tekrar konusuruz tamam?

Çevrimiçi Necmi

Evet, o Brezilya’li. Bundan 3 sene once falan bundan topcu olmaz diyordu herkes. Absurt olmadi. Genc oyuncularin hep defolari, ozellikle boyle defolari olacaginin, bunlari asabileceginin ornegi.
tecrübe eksikliği nedeniyle defoları olması normal bak bir sürü genç oynadı neden semih diyorum onun yaptığı tecrübesizlikten kaynaklı defo değil egoistlik kişiliktir defo düzelir kişilik düzelmez bunu alt yapıda görüp zamanında müdahale etmeliydiler bu kafada gittiği hiç bir yerde tutunamaz dışlanır burası profesyonel dünya herkes ekmek parasının peşinde

Çevrimdışı Talisca1903

hayırlı olsun Rıza hoca kalacak gibi duruyor 3-4 tansferle gayet iyi oluruz tarzında konuştu

Çevrimiçi Samet Demir

16 yaşındaki çocuktan 2 gol 3 asist bekleyenlerin beğenmemesi normal. :) kendimize bir ayar veremiyoruz yahu. Bir oyuncuyu ya havalara uçuruyoruz ya da gereksiz eleştiriyoruz. 16 yaşında gencecik çocuk kolay değil o sahada koşmak falan. İnşallah bu fırsatı iyi değerlendirir. Karşısında örnekler çok Batuhan var, Muhammet var. Tamamen kendine bağlı yani. Bize de düşen çocuğu yedirmemek. Olursa o da biz de kazanırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

hayırlı olsun Rıza hoca kalacak gibi duruyor 3-4 tansferle gayet iyi oluruz tarzında konuştu
ocak ayında flick iner
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

3-4 transferle oluyormuymuş :) seneye ben onur, Tayfur gibileri görmek istemiyorum. Tamam iyi niyetli olabilirler ama yedek için bile yetersizler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Neyse yönetimle birlikte uğursuzlukta gitti

Çevrimiçi sEuL

buna yanit vereyim de verdigin cevap kayitlarima girsin aramak zorunda olmayayim. ileride olurda sans bulursa bunu tekrar konusuruz tamam?

Hayatinda ilk defa profesyonel macina cikmis olan 16 yasindaki cocugun les oldugunu 30 dakikada cozdun, elinde buyuk ihtimal kristal top var gelecegi gosteren ama tamam - umarim sans bulur ve haksiz cikarsin  :lol:

Çevrimiçi sEuL

16 yaşındaki çocuktan 2 gol 3 asist bekleyenlerin beğenmemesi normal. :) kendimize bir ayar veremiyoruz yahu. Bir oyuncuyu ya havalara uçuruyoruz ya da gereksiz eleştiriyoruz. 16 yaşında gencecik çocuk kolay değil o sahada koşmak falan. İnşallah bu fırsatı iyi değerlendirir. Karşısında örnekler çok Batuhan var, Muhammet var. Tamamen kendine bağlı yani. Bize de düşen çocuğu yedirmemek. Olursa o da biz de kazanırız.

Bilemiyorum Samet, bu gencleri daha ilk maclarindan sonra yiyecegiz gibime geliyor  :bawling:

Çevrimiçi gokhans

tecrübe eksikliği nedeniyle defoları olması normal bak bir sürü genç oynadı neden semih diyorum onun yaptığı tecrübesizlikten kaynaklı defo değil egoistlik kişiliktir defo düzelir kişilik düzelmez bunu alt yapıda görüp zamanında müdahale etmeliydiler bu kafada gittiği hiç bir yerde tutunamaz dışlanır burası profesyonel dünya herkes ekmek parasının peşinde
gol atamamanın baskı ve stresini yaşıyor. Kendini kanıtlama isteği bir baskı oluşturmuş belli oluyor. Karakterle alakası yok. Altyapılarda hep takımının gol yükünü çekmiş, lakabı kingkong, uzun süredir altyapı maçlarındanda sosyal medyadanda takip ederim. Batuhan tarzı bir çocuk değil bir geçiş süreci yaşıyor. Altyapılarda fizik gücü üstünlüğüyle fark yaratıyordu şimdi farklı bir dünyaya adım attı. Bundan sonra hocalara iş düşecek.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

bu golü amartey'e sayarlarsa uefa kapatılsın
orda amartey olmasa gol olmazdı 😂

Çevrimdışı Talisca1903

önce bir klübe teslim olacaklar atacaklar imzayı bende o zaman düşünürüm oynasın oynamasın ben yatırım yapayım sen bana imza atma ne anladım bu ticaretten bu forma kolay değil şart koşamazsın

Çevrimdışı Talisca1903

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş'ın bu kadar genç oyuncu oynattığını hiç görmedim. Bunu göze aldık. Bu çocukların hepsi çok iyi yerlere gelecek."
hiç sekmez yol yapıyor

Çevrimdışı İzmitlibjk

Maçla ilgili söylemek istedigim tek bir şey var

Abu hiç koşmadığı için mi semih çok koşuyormuş gibi geldi yoksa abu çok koşuyor ama semih daha mı cok koşuyor? Özlemişim şöyle topu alınca yaldır yaldır dikine giden oyuncunun besiktas formasi altinda oynamasini, belki pozisyonların sonlarında yanlış kararlar verdi ama benim vurguladığım noktayı siz anladınız.

Çevrimiçi Necmi

gol atamamanın baskı ve stresini yaşıyor. Kendini kanıtlama isteği bir baskı oluşturmuş belli oluyor. Karakterle alakası yok. Altyapılarda hep takımının gol yükünü çekmiş, lakabı kingkong, uzun süredir altyapı maçlarındanda sosyal medyadanda takip ederim. Batuhan tarzı bir çocuk değil bir geçiş süreci yaşıyor. Altyapılarda fizik gücü üstünlüğüyle fark yaratıyordu şimdi farklı bir dünyaya adım attı. Bundan sonra hocalara iş düşecek.
inşallah alt yapıda severdim a takıma çıkmasını istediğim oyuncuların başında geliyordu tarzı tam epl forveti gibi ama burda karnımı ağrıttı umarım dediğin gibidir ama kulağının çekilmesi lazım al işde cenk ve semih aynı maçta gördük hangisi hak ediyor formayı bak vuruşları konusunda tek laf etmedim hep hatalıydı ama işde orda tecrübe gerekiyor onuda kazanır ben kaleye giden oyuncuyu severim gördüğü anda kaleye vuranıda severim ama kritik anda zor durumda kolayda atacak biri varken kaleye vurursan olmaz o haraketleri 3-0 ken yapsın tek kelime etmem çocuk kendini göstersin derim iki net asisti haneye yazdırmak varken olmayacak golü atmaya çalıştı asist yapsa şimdi maçın kahramanıydı golden bile değerli olurdu birilerinin bunu anlatması lazım

Çevrimiçi Necmi

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş'ın bu kadar genç oyuncu oynattığını hiç görmedim. Bunu göze aldık. Bu çocukların hepsi çok iyi yerlere gelecek."
hiç sekmez yol yapıyor
neyi göze aldın kaybedecek neyimiz vardı madem bu kadar cesurdun neden maç önü ağlıyorsun luganodan korktuğunu söyleyen benmiydim köy takımını bu kadar agresif yapan senin o demecindi yoksa bize karşı kazanmayı rüyalarında göremezlerdi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hiç sekmez yol yapıyor
🤢🤢
Sadece Beşiktaş

Etiketler: