UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş Tarih : 14.12.2023 Saat : 23:00 Stadyum : Stadion Letzigrund Hakemler : Paweł Raczkowski - Paweł Sokolnicki - Radosław Siejka - Tomasz Musiał

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 17189 defa] UEFA Konferans Ligi D Grubu "6. Maç" Lugano 0-2 Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

bu mustafa da hic isik yok. abubakar gibi geziniyor bu yasta yazik.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

milyonluk eşşeklerin saçmalıklarına yıllarca tahammül edelim ama camianın kendi yetiştirdiği evlatları topa vurdu diye hemen bir bok olmaz deyip yollayalım aynen
parayı gördüüler mi ne camia tanıyorlar ne taraftar biz ne demeye tanıyalım oynasın imzalasın kalsınlar

Çevrimiçi sEuL

vardı onun gibi yetenekli bir tane daha şimdi tv de şov yapıyor yetenekli olmak önemli değil semih zaten çok yetenekli kendisinden daha golcü olan oyuncuyu geçerek a takıma geldi ama bu kafada çok kalmaz burda

Abi hangi kafa yapisi?

Cocugun kafa yapisini Rebic'e ve Ox'a vermedigi iki pozisyondan nasil cozuyorsunuz?

Abou, Cenk, Muleka dokulurken - dunya sakatlik varken bu cocuga bir turlu sans verilmedi.
Eline gecen ilk firsatta Avrupa kupasi macinda oyuna sonradan girip golunude atti cocuk, ondan sonra yine sans bulamadi dogru duzgun.
E boyle bir ortamda eline gecen firsatta cocuk dogal olarak bencil davraniyor, pozisyona girdi mi golunu atip kendisini gostermek istiyor - cunku bir sonraki sans buyuk ihtimalle kac ay sonra belkide TR kupasinda anca gececek cocugun eline.

Çevrimdışı BlackEagle16

şimdi yanlışsam düzeltin 20 dk var maçın bitmesine forvet giren mustafa hekimoğlu gölge pres bile yapmıyor şöyle canavar gibi bassana aslanım ne zamn gelir bu fırsat adama 20 dk ya hepi topu yırt abicim sahayı ben göremedim
Malesef bende aynı düşüncedeyim
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

Hemen mi ? Daha 3 ay önce Rebic sahanın ortasında dövecekti bu çocuğu. Öğrenme diye bir şey duydunuz mu siz hiç hayatınızda ?
ağustos ayından beri toplam 38 dakika oynamış, oynayıp öğrenmeye vakti olmuş gibi durmuyor sanki

takımın aylardır adam gibi antrenman yapmadığını düşürsek kendi bireysel çabaları dışında bir çalışma yapabildiğini sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Abi hangi kafa yapisi?

Cocugun kafa yapisini Rebic'e ve Ox'a vermedigi iki pozisyondan nasil cozuyorsunuz?

Abou, Cenk, Muleka dokulurken - dunya sakatlik varken bu cocuga bir turlu sans verilmedi.
Eline gecen ilk firsatta Avrupa kupasi macinda oyuna sonradan girip golunude atti cocuk, ondan sonra yine sans bulamadi dogru duzgun.
E boyle bir ortamda eline gecen firsatta cocuk dogal olarak bencil davraniyor, pozisyona girdi mi golunu atip kendisini gostermek istiyor - cunku bir sonraki sans buyuk ihtimalle kac ay sonra belkide TR kupasinda anca gececek cocugun eline.
bak gördünmü iki tane bomboş adam var içerde zorda kaleye vurup dışarı attı yine

Çevrimdışı Sefa Kara

Gençlerden sol bek çocuğu cok beğendim.Semih son vurusu yaparsa karar mekanizmasını oturtursa tutamayız onu takımda en yüksek meblağ ile rekor kırarak gider kesinlike santrafor değil bir açık gibi değerlendirmeli hızlı içeri kat ediyor tek sıknıtısı karar mekanizması.

Çevrimdışı BlackEagle16

Smekh güçlü fizikli evet gerçekten kumaşı iyi ama kafayı kaldırması ve nerede olduğunun farkına varması şart
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

ağustos ayından beri toplam 38 dakika oynamış, oynayıp öğrenmeye vakti olmuş gibi durmuyor sanki

takımın aylardır adam gibi antrenman yapmadığını düşürsek kendi bireysel çabaları dışında bir çalışma yapabildiğini sanmıyorum
ox topu kptı pası verdi depar attı kaç metre yandan vurdu semih ox çıldırdı

Çevrimdışı Sefa Kara

santrafor genç cocugu bende beğenmedim böyle santarfor olmaz.

Çevrimiçi Necmi

saha öğrenme yeri değil maç 1-0 ve bir gol yememize bakar sırf egoist olduğu için maçın skorunu garantileyemedik

Çevrimiçi sEuL

bak gördünmü iki tane bomboş adam var içerde zorda kaleye vurup dışarı attı yine

Gordum agabey, abilerinden ogrenmistir.

Al bu pozisyondada Tayfur pas yerine Maradona'liga soyunuyor.

Ne goruyorsa antrenmanlarda belkide onu ogreniyor.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı levitate

parayı gördüüler mi ne camia tanıyorlar ne taraftar biz ne demeye tanıyalım oynasın imzalasın kalsınlar
demir ege'nin 2 yılı var

tff'nin sitesinde semih'in dönem harici sözleşme yenileme diye 2026'ya kadar bir madde var ama bitiş 2024 diye gözüküyor

başkan anç tarzı bir beceriksizlik yapmazsa uzatırlar np
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

santrafor genç cocugu bende beğenmedim böyle santarfor olmaz.
aaa olmadı ama genç genç oynasın deyip duruyorsun oynuyorlar işde

Çevrimdışı Sefa Kara

bu arada gençler yabancılar ve yerlilerden daha iyi oynuyor bu kadro devam etsin sezon sonuna kadar.

Çevrimdışı levitate

saha öğrenme yeri değil maç 1-0 ve bir gol yememize bakar sırf egoist olduğu için maçın skorunu garantileyemedik
şimdi tüm söylenenleri toplarsak saha öğrenme yeri değil, antrenman öğrenme yeri değil maça çıkmaları lazımmış, kiralama da öğrenme yeri değilmiş

nerede öğrenecekler bilemedim ki, evde oturup maç kaydı izlesinler o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

aaa olmadı ama genç genç oynasın deyip duruyorsun oynuyorlar işde

hepsi oynasın diye bir şey demedik.Yada hepsi iyi topcuda demedik ki.

Çevrimdışı levitate

aha tayfur'da boş semih'e atacağına çalım denedi ne diyoruz şimdi buna
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Bundan 3 sene once falan Vinicius’a herkes giydiriyordu. “Sadece dribbling yapabiliyor, bencil, pas vermiyor”. Dunya taraftar cocukla dalga geciyordu. Oynaya oynaya kendini gelistirdi. Ama bu cocuklari gelistirebilecek, ogretebilecek hoca lazim. Semih’in yaptigi yanlis olsa da, bunu ancak tecrube kazanarak gecebilir. Kumasi cok iyi. Muleka’yi top diye oynar.

Çevrimdışı uğur07

biraz once mustafa hatipoglu atakta sisti mi ben mi yanlis gordum.

Çevrimdışı uğur07

valla kimse burada tayfuru savunmaz herhalde

Çevrimdışı Talisca1903

Bundan 3 sene once falan Vinicius’a herkes giydiriyordu. “Sadece dribbling yapabiliyor, bencil, pas vermiyor”. Dunya taraftar cocukla dalga geciyordu. Oynaya oynaya kendini gelistirdi. Ama bu cocuklari gelistirebilecek, ogretebilecek hoca lazim. Semih’in yaptigi yanlis olsa da, bunu ancak tecrube kazanarak gecebilir. Kumasi cok iyi. Muleka’yi top diye oynar.
vinicius? brezilyalı? biraz absürt örnek olmadı mı vinicius olsunlarda pas felan vermesinler tamam kabul

Çevrimdışı Sefa Kara

Mac sonu instada paylaşır formula 1 arkaya Beşiktaş fon müziği ne kadar da Beşiktaşlı derler.lay lay lay lom kapanış.Bizim taraftar yer.

Etiketler: